Powered By Blogger

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ, αυτό δεν είναι Μνημόνιο, είναι συνθηκολόγηση με τους κερδοσκόπους!

Εκτός από τους κανονικούς ανθρώπους, στις σημερινές υπερκαταναλωτικές κοινωνίες, υπάρχουν και οι «αγελαδάνθρωποι»: που ζουν σαν αγελάδες και πεθαίνουν σαν αγελάδες. Κατά τη διάρκεια του βίου τους στην απλοϊκή – ενστικτώδη «σκέψη» τους κυριαρχεί μόνο ένας απόλυτος σκοπός: ο σανός. Από το σανό εξαρτάται η ευτυχία τους. Ο σανός είναι το νόημα της ζωής τους. Για το σανό είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα. Αυτοί οι «άνθρωποι», οι αγελαδάνθρωποι δεν χρειάζεται να διαβάσουν τα....
παρακάτω. Θα τους είναι ούτως ή άλλως ακατανόητα, όχι απλώς δυσνόητα.



Για πολλοστή φορά ακούμε και διαβάζουμε ότι οι υπαίτιοι του οικονομικού αδιεξόδου, αντί να επιχειρηματολογούν πολιτικά, ή με σκυφτό το κεφάλι να απολογούνται για τις αποτυχίες τους, επιλέγουν να ψεύδονται ασύστολα. Εκστομίζουν απειλές και θέτουν ψευτοδιλήμματα προκείμενου να εκβιάσουν τη συγκατάθεση του λαού και των εκπροσώπων του: των βουλευτών, στην αποδοχή του Νέου αποικιοκρατικού Μνημονίου των 40 χρόνων. Οι θιασώτες του διατείνονται ότι μόνο έτσι θα συνεχίσουν οι Έλληνες να έχουν τον «ευρω-σανό» της «ευημερίας» και της «ευτυχίας».



Ψέματα! Είναι όλα ψέματα! Τεχνηέντως έχει μετονομαστεί η ορολογία των εγγράφων που υπογράφονται για να μην φανεί η παράδοση της χώρας στους εχθρούς της χωρίς πόλεμο. Χωρίς αντίσταση. Ούτε το προηγούμενο ήταν, ούτε αυτό είναι Μνημόνιο. Η Ελλάδα οδηγείται στο δυστύχημα της υπογραφής, άνευ όρων, πρωτοκόλλου παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της στους διεθνείς τοκογλύφους. Συνθηκολογεί με τους κερδοσκόπους που της κήρυξαν τον οικονομικό πόλεμο! Υποχωρεί κάτω από τις απαράδεκτες πιέσεις των υποτιθέμενων εταίρων, που αποδεικνύεται ότι είναι πνευματικά παιδιά του Χίτλερ.



Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι η σημερινή αντισυνταγματική πολιτική αρχή που πρωταγωνιστεί σε αυτή την προδοσία, χρησιμοποιεί παρόμοιο δίλημμα με αυτό που επικαλέστηκε ο Τσολάκογλου για να δικαιολόγησει τη δική του «συνθικολόγησιν εν ανοικτώ πεδίω» στον πόλεμο του 1941. Για την οποία καταδικάστηκε μετά την απελευθέρωση κατ’ αρχάς σε θάνατο και τελικά σε ισόβια κάθειρξη. Το δίλημμα του Τσολάκογλου ήταν: ολοκαύτωμα ή συνθηκολόγηση; Και το σημερινό αντίστοιχο: πτώχευση ή «Μνημόνιο», δηλ. πτώχευση ή συνθηκολόγηση με τους τοκογλύφους και υποδούλωση σε αυτούς για 40 τουλάχιστον χρόνια;



Ωστόσο, ο Τσολάκογλου είχε ένα ελαφρυντικό (αν υπάρχουν ελαφρυντικά μεταξύ προδοσιών). Συνθηκολόγησε «υπό το κράτος βίας» και μετά από το μεγαλειώδη αμυντικό πόλεμο της Ελλάδας διάρκειας 216 ημερών, αν και «πριν η υπ' αυτόν στρατιωτική δύναμις εκπληρώση πάν ό,τι το στρατιωτικόν καθήκον επιβάλλει» (σημ.: η Ελλάδα αμύνθηκε του Άξονα όσο καμία άλλη χώρα της Ευρώπης). Ενώ η σημερινή αντιθεσμική κυβέρνηση και οι ριψάσπιδες «ρήτορές» της ζητούν σε καιρό ειρήνης και με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» την υποδούλωση της Ελλάδας στις δυνάμεις της Νέας Τάξης των Πραγμάτων. Υποστηρίζοντας με απύθμενο θράσος ότι αυτό είναι το καλύτερο για τη σωτηρία της πατρίδας. Αίσχος!



Όσοι βουλευτές είναι Έλληνες ελληνικοί θα πρέπει να προσέξουν. Εκτός από όσα προαναφέρθηκαν, υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν γίνει με το σωστό τρόπο. Είναι κοινός τόπος για κάθε επαγγελματία διαπραγματευτή ότι:

Δεν υπογράφεις συμβάσεις κάτω από απειλές,
Δεν υπογράφεις συμβάσεις υπό το καθεστώς ασφυκτικής χρονικής πίεσης.




Να προσέξουν επίσης τα δήθεν διλήμματα που επικεντρώνονται στο φόβο της απώλειας. Να υπερασπιστούν την Ιστορία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών, που επέδειξαν ιώβειο υπομονή στους πειραματισμούς των χρηματοπιστωτικών οίκων. Να υπερασπισθούν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία της Ελλάδας λέγοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο! Όχι στην επαίσχυντη συνθηκολόγηση με τη Νέα Τάξη της Διεθνούς Τοκογλυφίας.



Η Ιστορία φωνάζει: «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε απ’ εδώ, ουστ!»

massmedia-gr.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:12 AM
    Κάψτε τα σπίτια όλων των πολιτικών των προδοτών κάψτε την βουλή βάλτε φωτιές εξέγερση μην φοβάστε
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:12 AM
    ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ E? ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΚ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ 4 % ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ε? ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΡΕ ΝΑΙΝΑΙΚΟ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΡΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Ε ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΤΛ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΗ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΙΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΒΓΆΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΈΞΟΔΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΉΣ ΣΟΥ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟΤΕ ΒΆΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Ε ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ? ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Ε?

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:13 AM
    Εκβιάστε όλους τους βουλευτές και κυβερνήτες όπως μας εκβιάζουν και αυτοί πέστε τους αν ψηφήσουν θα τους καθαρίσουμε αυτούς και όλο το σόι τις οικογένειες τους πέστε τους θα πεθάνουν όλοι. Πάρτε τους τηλέφωνο γράψατε τους πηγαίνετε στα σπίτια τους στα γραφεία τους τρομοκρατήστε τους όλους όπως μας τρομοκρατούν. Θα πεθάνετε Προδότες όλοι.
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:13 AM
    ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:15 AM
      ε πανε να σε γαμισουνε ρε πισογουσταριό αι στον διαλο πισογλεντζέ
  5. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:13 AM
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΤΡΥΦΩΝΑ;
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:16 AM
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!!!!
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:18 AM
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ!!!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:35 AM
      ΟΠΑ ΒΑΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΗ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΙΝ ΙSMET ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
  8. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:28 AM
    -


    ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ

    ΡΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ..ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ


    -
    Απάντηση
  9. ΑΓΡΟΤΗΣFeb 12, 2012 11:29 AM
    Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡΣΕΦ
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΙΑΝΑΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:55 AM
    ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 480 ΕΥΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 14 ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 6720 ΕΥΡΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια