Powered By Blogger

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

«Η σύμβαση είναι κακή, είναι κάκιστη αλλά θα την ψηφίσουμε»

«Η σύμβαση είναι κακή, είναι κάκιστη γιατί η κυβέρνηση δεν είχε να αντιτάξει μια φερέγγυα αντιπρόταση. Αλλά δεν θα την καταψηφίσουμε διότι δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας του τι θα συμβεί αύριο το πρωί», εξήγησε την ψήφο της και τη θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλώντας απόψε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ήρθαν πολλοί και .....
μου είπαν ότι το ευκολότερο είναι να πούμε σήμερα ένα μεγαλοπρεπές όχι. Αλλά δεν το κάνουμε διότι εμείς όπως και όλοι εδώ μέσα δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας», είπε η κ. Μπακογιάννη και κατηγόρησε όσους προχωρήσουν σε «πολιτικά νταηλίκια» ότι μπορεί να αποκομίσουν πρόσκαιρο πολιτικό όφελος αλλά θα έχουν βλάψει τους πολλούς, τους αδύναμους, τους μεσαίους και τους συνταξιούχους ανεπανόρθωτα.

Η παρέμβαση της κ. Μπακογιάννη προκάλεσε αρνητικά σχόλια από τα κοινοβουλευτικά έδρανα του ΚΚΕ στα οποία η κ. Μπακογιάννη, ευρισκόμενη στη βήμα, έσπευσε να αντικρούσει: «Εάν εσείς κύριε Χαλβατζή θέλετε να πάτε σε ένα κομμουνιστικό κράτος και να ξυπνήσει ο Στάλιν, με γειά σας με χαρά σας! Θα πρέπει να πείτε όμως ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό ότι αύριο το πρωί δεν θα υπάρχουν χρήματα».


Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε ότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν διδάχθηκαν τίποτε από την κρίση. Για μεν το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση Παπανδρέου κατήγγειλε ότι ενώ το πρώτο Μνημόνιο προέβλεπε τη διόρθωση του συστήματος με διαρθρωτικές αλλαγές, δεν προχώρησε τίποτε που να μειώνει το δημόσιο τομέα, δεν προχώρησε τίποτε ούτε και στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και τελικά η κυβέρνηση Παπανδρέου έχασε και πλήρως την αξιοπιστία της με την ιστορία του δημοψηφίσματος. «Η κυβέρνηση δεν μπορούσε και δεν ήθελε να συγκρουστεί με τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ και δεν είχε το θάρρος να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στη στάση της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι αφού ακολούθησε 2,5 χρόνια αντιμνημονιακής πολιτικής και είπε όχι σε όλα, πέρασε στο Ζάππειο 1 όταν έλεγε ότι θα εξαφανίσει το έλλειμμα, πήγε στο Ζάππειο 2 όταν έλεγε ότι θα βρεθούν χρήματα για την ανάπτυξη για να φθάσουμε στην Κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

9 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:10 AM
    Τζάμπα μάγκες

    Τί είσαι όταν επιτίθεσαι σε μια γυναίκα με γιαούρτια, πέτρες και λοστάρια; Σε πολιτισμένες χώρες είσαι ένας στυγνός εγκληματίας.
    Στην Ελλάδα είσαι πολιτικός ακτιβιστής που εκφράζει την αγανάκτηση του ελληνικού λαού.

    Στην Ελλάδα βάζεις την κουκούλα σου, παίρνεις τα λοστάρια, τις πέτρες σου και την digital camera σου και βγαίνεις βόλτα για να...
    ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για “επαναστατική δράση.”

    Το ξέρεις ότι πολιτικά δεν καταφέρνεις και πολλά εκτός από το να συνηθίζεις τους συμπολίτες σου στην ιδέα ότι αυτές οι σκηνές που πρόκειται να δημιουργήσεις είναι φυσιολογικές για μια ,υποτίθεται, πολιτισμένη κοινωνία.

    Η κουκούλα που φοράς είναι εντελώς προαιρετική καθώς γνωρίζεις ότι κανείς δεν θα προσπαθήσει να σε συλλάβει και κανείς δεν πρόκειται να σε καταδικάσει.

    Εξάλλου, όπως είπε ο δήθεν υπουργός Προστασίας του Πολίτη από το βήμα της Βουλής, προτιμά «ένα σπασμένο μάρμαρο αντί για ένα σπασμένο κεφάλι». Βέβαια ο υπουργός παραβλέπει ότι τα μάρμαρα θέλεις να τα σπάσεις για να δημιουργήσεις υλικό για να σπάσεις κεφάλια.
    Αλλά ο υπουργός Παπουτσής εννοεί πως το δικό σου το κεφάλι είναι αυτό που επ'ουδενί δεν θέλει να σπάσει.
    Το τί κεφάλια εσύ θα στοχοποιήσεις επαφίεται στις επαναστατικές σου ορέξεις. Η πολιτεία δεν παρεμβαίνει.

    Η πολιτεία δεν παρεμβαίνει όταν μετατρέπεις του αστυνομικούς σε στόχους για τις μολότοφ σου, ή όταν κτίζεις τους καθηγητές σου μέσα στα γραφεία τους, ή όταν πας να επιτεθείς σε νομπελίστες υπερήλικες επιστήμονες που έκαναν το λάθος να επισκεφτούν την Ελλάδα. Ή όταν ακόμα δολοφονείς τρεις υπάλληλους γιατί είναι απεργοσπάστες και εσύ "το δίκιο του εργάτη".
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:13 AM
    .......φαινεται δεν την εφτασαν τα γιαουρτακια που την εριξαν,θα θελει να την πεταξουν και 0% λιπαρα!!!
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:32 AM
    thanatos sta moynodogs
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:44 AM
    ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΟΘΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 11:59 AM
    ΨΗΦΗΣΕ ΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΗ ΒΟΥΛΗ
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:08 PM
    αυτη θα σας φορεσουν καιβαζω στοιχημα εδω ειμαστε σας την ετοιμαζουν
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 12:16 PM
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΓΚΡΕΜΙΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑΣΑΣ.
    Απάντηση
  8. Αλίμονο ψηλοκώλα να είχαμε τα ίδια συμφέροντα. Τα γιαούρτια και τα μπινελήκια δεν σου έβαλαν μυαλό μαλάκω
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςFeb 12, 2012 01:08 PM
    ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια