Powered By Blogger

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Απόστρατοι προς βουλευτές & εν ενεργεία συναδέλφου​ς

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. (Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων) εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας στη Βουλή, με την οποία καλεί τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο μιλώντας για “ιδιωτικοποίηση κερδών και κοινωνικοποίηση ζημιών” ενώ επίσης προτρέπει τους εν ενεργεία συναδέλφους τους "να συνεχίσουν να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την...........
προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας".

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

“Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας. Οι επιλογές και οι πρακτικές της κυβέρνησης, ως συνέχεια των αντιστοίχων των προηγούμενων κυβερνήσεων, έφεραν την Πατρίδα μας σε περιβάλλον de facto χρεοκοπίας και αφού εξασφάλισαν την ιδιωτικοποίηση των κερδών της ασύδοτης κατακρεούργησης του Δημόσιου χρήματος, θέλουν τώρα να κοινωνικοποιήσουν τις ζημίες, διαλύοντας τον κοινωνικό μας ιστό και στρώνοντας το χαλί σε επικίνδυνους κοινωνικούς αυτοματισμούς.

Την ίδια στιγμή, η συγκυβέρνηση μιας επίπλαστης πλειοψηφίας που δεν ανταποκρίνεται σήμερα στη βούληση του ελληνικού Λαού, δέχεται με σκυμμένο το κεφάλι τους ωμούς και υποτιμητικούς εκβιασμούς της Τρόικα και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πειθαναγκάσει τους συμπολιτευόμενους βουλευτές να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Μία δανειακή σύμβαση που οδηγεί τη χώρα μας σε de jure χρεοκοπία, με ταυτόχρονη αδιαπραγμάτευτη υποθήκευση – εκχώρηση στους δανειστές, κάθε Δημόσιου και ιδιωτικού περιουσιακού στοιχείου στην Επικράτεια, και αλυσόδεμα των Ελλήνων πολιτών στις τροϊκανές γαλέρες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που η εξουσία πηγάζει από τον Λαό, ασκείται από τον Λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού. Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, σε συνδυασμό με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας και των ΜΜΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ

- Τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αυτή την ύστατη στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση και να μην υποδουλώσουν με τη ψήφο τους την Πατρίδα μας και τους πολίτες της. Να μην υποκύψουν σε κάθε μορφής πειθαναγκασμό για να εκχωρήσουν την Εθνική μας κυριαρχία στα συμφέροντα των ξένων κέντρων εξουσίας και των εγχώριων συνεργατών τους. Να μην ανάψουν το φυτίλι της βόμβας των κοινωνικών αυτοματισμών.

- Τους εν ενεργεία συναδέλφους μας, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο ΕΠΟΠ ή στρατιώτη, να συνεχίσουν να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας και να μην παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλαδενθα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας, τη Δημοκρατία και τον ελληνικό Λαό, στου οποίου το πλευρό είναι δεδομένο πως βρίσκονται.

- Τους συμπολίτες μας, να φορτισθούν με ψυχραιμία μπροστά στις προκλήσεις και παραπλανήσεις που πιθανόν να επιχειρηθούν και όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό, να πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση”.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

15 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 03:10 AM
    τι θελετε ρε καριοληδες πολιτικοι να βγει ο στρατος;να σασ μπαγλαρωσει;να σας εκτελεσει εν ψυχρω να πιασει τα λαμογια που χρωστανε δισ να γινει κατσαχεση των περιουσιων τους....να δουμε μετα ποιος θα γελαει καλυτερα.....
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 03:30 AM
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2ΤΑΝΚΣ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ??ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ..ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ!Κ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ 600 ΕΥΡΩ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΗΜΙΚΑ Κ ΞΥΛΟ..ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ!!ΕΛΕΟΣ!!ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ!!
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:01 AM
    '

    O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΙ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΝΕΙ ΚΛΠ

    ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΑΥΤΟΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΑΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:32 AM
      Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε. Που είναι ο στρατός όταν δέρνουν και γεμίζουν με επικίνδυνα χημικά τα πνευμόνια των απλών διαδηλωτών. Που είναι ο στρατός να γαζώσει τους κουκουλοφόρους του συστήματος και που είναι ο στρατός να προστατεύσει τους έλληνες και την ΕΛΛΑΔΑ. Μας έχουν χιλιοαπογοητεύσει και αυτοί, και η εκκλησία και η αστυνομία και η δικαιοσύνη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, είναι όλοι μέσα στο κόλπο!
  4. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:11 AM
    k.Τσίπρα γιατί πήρατε δάνειο 6 εκατομμύρια ευρώ;

    «Με τη συκοφαντία των αντιπάλων του ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να αλλάξει την αλήθεια ότι η επιλογή της άτακτης χρεοκοπίας οδηγεί στη δραχμή και στην...
    καταστροφή των Ελλήνων», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου και καταλήγει:

    «Δεν θα τον παρακολουθήσουμε σ’ αυτόν το δρόμο.
    Του θυμίζουμε όμως ότι το αντικαπιταλιστικό του μένος εξαντλείται όταν φτάνει στις τράπεζες για τα δάνεια του κόμματός του, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές χρηματοδοτήσεις.

    Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει γιατί το κόμμα του πήρε δάνειο 6 εκατομμύρια ευρώ, τι τα έκανε, πότε και πως θα τα επιστρέψει στον ελληνικό λαό».
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Zbigniew BrzezinskiFeb 13, 2012 07:43 AM
      Σας έχει πονέσει ο Τσίπρας κι ο Λαφαζάνης πολύ...

      Δεν είναι όλη η αριστερά Μπίστηδες, Ρεπούσηδες και Κουβέληδες. Ξυπνάτε και ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ.
      Σαλόμ, σαλόμ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. ‘Εσσεται ήμαρ.
  5. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:14 AM
    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΑΡΣΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ!

    Ρόδος
    Στον εισαγγελέα Σάμου θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο φαρσέρ που επί ημέρες αναστάτωνε τα αεροπορικά δρομολόγια από το νησί προς την Αθήνα με τα «προειδοποιητικά» τηλεφωνήματα του για δήθεν ύπαρξη βόμβας. Το παράδοξο είναι ότι ο δράστης είναι… αξιωματικός του στρατού!

    Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο χωριό Κοντακαίικα το δημόσιο καρτοτηλέφωνο από το οποίο ο φαρσέρ τηλεφωνούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και... ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα αεροπλάνα της «Ολυμπιακής». Έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του και ο στρατιωτικός ομολόγησε τις φάρσες, χωρίς όμως να εξηγήσει και για ποιο λόγο τις έκανε.

    Το πρώτο τηλεφώνημα για βόμβα είχε γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο της Σάμου και είχε ως συνέπεια να ακυρωθεί η πτήση 755 της "Olympic Air" των 16:45 με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα, είχε γίνει σοβαρή κινητοποίηση όταν εντοπίστηκε μια ασυνόδευτη αποσκευή που όμως δεν έκρυβε κάτι ύποπτο. Το δεύτερο τηλεφώνημα είχε γίνει το απόγευμα της επόμενης ημέρας, αλλά η πτήση έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού πρώτα έγινε έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στο αεροσκάφος και όλους τους χώρους του αερολιμένα της Σάμου.
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:23 AM
    Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και ειδικά για την Γερμανία

    Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία σχετικά με τις αποζημιώσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα το ποσό ανέρχεται στα 575 δισεκατομύρια EURO.
    Η διαπίστωση είναι ότι το Δεθνές δικαστήριο της Χάγης λειτουργεί μεροληπτικά υπέρ της Γερμανίας.
    Σε ένα υποτιθέμενο πολιτισμένο κόσμο θα πρέπει όλα τα εκκρεμή ζητήματα να λύνονται.
    Να μην ξεχνάνε φυσικά οι Γερμανοί ότι η Ελλάδα μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο βοήθησε ποικιλοτρόπως την Γερμανία στην ανοικοδόμηση της.
    Ίσως η Γερμανία είναι μάλλον το "χαϊδεμένο παιδί της Ευρωπαϊκής Ένωσης"
    Αν λοιπόν οι Γερμανοί θέλουν να αισθάνονται πολιτισμένοι πρέπει να λύσουν αυτό το πρόβλημα για να κλείσει αυτή η πληγή που συνεχώς στάζει αίμα.
    Ίσως να ήταν φρόνιμο να ορίζαμε ένα ποσό κάθε χρόνο για την αποπληρωμή αυτών των χρημάτων σε βάθος 50 χρόνων που και αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο με χρήματα αλλά και προϊόντα που μπαίνουν στην ελληνική αγορά από την Γερμανία.
    Ίσως να είναι ένας λιγότερο ανώδυνος τρόπος πληρωμής για την Γερμανική οικονομία.
    Λοιπόν, τι λέτε, μπορούμε να το κάνουμε πολιτισμένα;
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 04:44 AM
    Ετοιμοι ειμαστε οι μικροι αυτο περιμενουμε.Αλλα για να γινει αυτο πρεπει ενας απο τους συναδελφους σας να μας κανει νοημα.Ενα νοημα θελουμε να μας κανει...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 07:48 AM
      Προσοχή στο ποιός θα είναι ο "συνάδελφος" αυτός. Έχουν έτοιμους προδότες σε όλους τους χώρους, δικιά σας ευθύνη ειναι να πετάξετε έξω αυτούς που θα πάνε να φυτέψουν ως κινηματίες, και να διακρίνετε τους πραγματικούς πατριώτες.
  8. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 05:33 AM
    οι σημερινοι στρατιωτικοι, ειναι ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ, ΦΛΩΡΟΙ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, και το μονο που θελουν ειναι οι θεσεις τους, και τιποτα αλλο.
    Καποτε υπηρξαν καποιοι με μεγαλα αρχιδια, και εσωσαν την Ελλαδα. Σημερα, δυστυχως, δεν υπαρχουν αντιστοιχοι.....
    Οτι και να ανακοινωνετε στον κοσμο, ειναι παραμυθια της χαλιμας.
    Αν ητανε να κανετε κατι για την ερημη αυτη Χωρα, θα το ειχατε κανει προ πολλου, χωρις φανφαρες και ανακοινωσεις.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΦΛΩΡΑΤΖΕΣ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. «Είναι αισχρό να γίνεται κόλακας του λαού, για ν' αποκτήσεις δύναμη. Αλλά μια εξουσία που θεμελιώνεται στον τρόμο, τη βία και την καταπίεση είναι συγχρόνως και αισχρότητα και αδικία.»

      Πλούταρχος
  9. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 05:36 AM
    αρχίδια...οι σημερινοί στρατιωτικοί όλων των κλάδων πλην αεροπόρων είναι κατ' εξοχήν βλάκες και καλοπερασάκηδες.
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 06:39 AM
    ΟΣΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΖΑΚΙΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 13, 2012 07:38 AM
    ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΗΤΑΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ,ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΕΔΟΘΗ ΛΑΒΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ)ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ,ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ,ΟΛΑ ΕΞΕΠΕΣΑΝ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ,Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια