Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Καστανίδης: Το 2012 μοιάζει με το 1974

Καστανίδης: Το 2012 μοιάζει με το 1974Τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους διαγραφέντες «κοινωνιστές» του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης. «Συνομιλούμε και πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να συντονιστούμε στην κοινοβουλευτική μας δράση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης, ερωτηθείς από την «Real News» για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
Ωστόσο, ο κ. Καστανίδης επιφυλάχθηκε για το εάν η συγκεκριμένη κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρότηση νέου φορέα, καθώς «τα κόμματα δεν προκύπτουν ως αποτέλεσμα προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά γεννιούνται μέσα σε ώριμες κοινωνικές διεργασίες», σύμφωνα με το newsbomb.gr.
Πάντως, ο ανεξάρτητος –πλέον- βουλευτής άφησε εκ νέου αιχμές για τον Γ. Παπανδρέου και την απόφασή του να διαγράψει όσους καταψήφισαν το νέο μνημόνιο.
«Ο κ. Παπανδρέου διέγραψε αυτά που υποστήριζε μέχρι σήμερα», τόνισε ο κ. Καστανίδης, προσθέτοντας ότι ο τέως πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί για δημοκρατική απόφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και αντ’ αυτού επέβαλε κομματική πειθαρχία «υπό τις φωνασκίες ορισμένων υποστηρικτών του Μνημονίου».
Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι με τις πράξεις του εγκατέλειψε τη θέση του για έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης από το λαό. «Οι 30 βουλευτές που διαγράφηκαν παρέμειναν πιστοί στις θέσεις που υποστήριζε ο κ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε στροφή 180 μοιρών, ακυρώνοντας τον εαυτό του», σημείωσε με νόημα.
Αιχμές αφήνει ο κ. Καστανίδης και για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, εφόσον πρόεδρος εκλεγεί ο Ε. Βενιζέλος. «Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ασκεί τις ίδιες πολιτικές που άσκησε μέχρι σήμερα», εκτίμησε, προσθέτοντας ότι το δεύτερο μνημόνιο φέρει τις υπογραφές του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπανδρέου.
Παράλληλα, προειδοποίησε ότι υπάρχει πιθανότητα κοινωνικής έκρηξης που μπορεί να καταργήσει κάθε οικονομική συνταγή και να σημάνει το τέλος του πολιτικού συστήματος.
«Το πολιτικό σύστημα, αμέριμνο κι αμήχανο, έχει πάψει να έχει διαύλους επικοινωνίας με ό,τι συγκλονιστικό συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Από την άποψη της παραγωγής νέων κοινωνικών και πολιτικών φαινομένων, το 2012 μοιάζει με το 1974. Μόλις που αρχίζει να γράφεται μια νέα εποχή», αναφέρει.
tsantiri.gr

One thought on “Καστανίδης: Το 2012 μοιάζει με το 1974

Να λοιπόν που το γιαούρτι είναι θαυματουργό για την υγεία, και όχι μόνο..φρεσκάρει και την μνήμη. Ο καστανίδης ξέπλυνε από πάνω του λίγη λέρα.
Λίγο αργά αλλά όπως φάνηκε έβαλε σε λειτουργία την συνείδησή του, καλό κι αυτό, υπερίσχυσε η πατρίδα. Με άριστα το 10 παίρνεις 4 κι αυτό γιατί έπραξες σωστά και απέφυγες τον “τελευταίο πειρασμό”…συγχωρεμένος να ‘σαι και προσοχή τα επόμενα βήματά σου (αν συνεχίσεις στη πολιτική) ….με τον ΛΑΟ με τον ΛΑΟ πάλι μαζί όπως κρεμιόσουν στα κάγκελα-κάποτε-που απ’ ότι αποδείχθηκες αμέσως μετά, τα μυαλά στα κάγκελα ήταν ΑΠΑΤΗ, γιαυτό σου λέω ΠΡΟΣΟΧΗ …προσοχή στο γνωστό ρητό των προγόνων μας…<> εξ άλλου εσύ τα ξέρεις πολύ καλά αυτά τα περί δικαίου αίσθημα. Σαν καλός χριστιανός και ΕΛΛΗΝΑΣ σε απαλλάσσω από τα λάθη του παρελθόντος σου, όμως θα σε περιμένω στη γωνία αν αρχίσεις πάλι τα ίδια και θα σου φρεσκάρω και πάλι το “θολωμένο” σου μυαλό με το ίδιο φάρμακο, αυτή τη φορά μαζί με τον πήλινο κεσέ.
Δεν σε συμπαθώ γιατί έβλαψες την πατρίδα μου…σε λυπάμαι όμως γιατί η εξουσία σου πήρε τα μυαλά και ένιωσες την απέραντη δύναμη της
 
1
 
0
 
Rate This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια