Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

DER SPIEGEL : Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Απίστευτο είναι το σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» που έχει τον τίτλο «η τρόικα παραδίδει πιστοποιητικό καταστροφής στους Έλληνες»!

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται, ότι το ελληνικό χρέος είναι πλέον εκτός ελέγχου: «Η εμπιστοσύνη όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης στην Αθήνα, εξασθενεί. Όλο και.........
περισσότεροι Ευρωπαίοι εταίροι αμφιβάλλουν για την επιτυχία της προσπάθειας διάσωσης της Ελλάδας, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.

Η πλειοψηφία των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών διαβλέπουν μια αποτυχία της προσπάθειας διάσωσης της Ελλάδας αυτή τη Δευτέρα στο Eurogroup και κατά συνέπεια τη χρεοκοπία της υπερχρεωμένης Ελλάδας», αναφέρει το Der Spiegel, ενώ επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, υποστηρίζει ότι κατά την τηλεφωνική διάσκεψη των υπουργών, όχι μόνο δεν προέκυψε συμφωνία, αλλά «μεγάλο ρήγμα».

Το περιοδικό καταγγέλλει επίσης, ότι πρωτίστως η Γερμανία παλεύει ενάντια στην παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα και ο υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε όπως και οι συνεργάτες του, αιτιολογούν τη διστακτικότητά τους αναφερόμενοι στην τελευταία ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους της χώρας από την τρόικα: «Η αυστηρά εμπιστευτική έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ, αποτελεί μια μαρτυρία καταστροφής» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.


www.eoniaellhnikhpisti.blogspot.com

3 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 04:18 AM
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑΖΙΔΕΣ
  Απάντηση
 2. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 04:29 AM
  Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών κατά Φλωρίδη
  05/01/2012
  Το Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, είναι υποχρεωμένο να επισημάνει όσα αδιανόητα δήλωσε, πρόσφατα, σε μια δισέλιδη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ»,(23-25/12/11),ο πρώην Υπουργός και νυν υποψήφιος αρχηγός νέου κόμματος Γεώργιος Φλωρίδης.

  Έχουμε μείνει κατάπληκτοι και ελπίζουμε να τα διαψεύσει ή να τα διορθώσει, το συντομότερο δυνατό. Παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα:

  «Εμείς οι Έλληνες με μια πανάρχαια κουτοπονηριά προσπαθούμε να ξεγελάσουμε αυτούς που θέλουμε να είμαστε μαζί, αφού πρώτα έχουμε ξεγελάσει τον ίδιο τον εαυτό μας… Πιστεύουμε ότι οι ξένοι κοιμούνται και ξυπνάνε με το να μην έχουν άλλη δουλειά παρά μονάχα τι ζημιά θα κάνουν στην Ελλάδα… Σαν να μας εξαναγκάσανε δηλαδή να δανειστούμε και τώρα δεν θέλουμε να επιστρέψουμε τα δανεικά… Συζητάμε ακόμη ότι αφού έχουμε τόσο πετρέλαιο και τόσο φωταέριο γιατί δεν τα εκμεταλλευόμαστε για να ξεχρεωθούμε…

  Για να μη θυμηθούμε και τις Γερμανικές αποζημιώσεις που επικαλούμαστε για να ξεχρεωθούμε βέβαια πάλι…

  Πρέπει να στηριχτούμε πλέον στις δικές μας δυνάμεις και με τη βοήθεια των ξένων φυσικά που τώρα μας βοηθούν στέλνοντας εκατοντάδες δισεκατομμυρίων και εισπράττοντας από τη μεριά μας ωραίες βρισιές…»!!!!

  Ασφαλώς θα υπάρξουν καταλυτικές απαντήσεις, σε όλες αυτές τις ακατανόητες θέσεις, από αρμόδιους υπεύθυνους Έλληνες Πολίτες και κάποια ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε..Όπως ακριβώς έκανε το πρωτοχρονιάτικο «ΠΑΡΟΝ».

  Εμείς περιοριζόμαστε απλώς να προτείνουμε στον κ. Φλωρίδη, να τον ενημερώσουμε, όποτε θέλει, για τις οφειλές της Γερμανίας, όπως ενημερώσαμε, επιτέλους, πρόσφατα την Ελληνική Βουλή, ύστερα από μια 20χρονη άρνηση να μας δεχτούν όλες οι Κυβερνήσεις. Και γι’ αυτό ασφαλώς και ο ίδιος, μόνιμο κυβερνητικό στέλεχος, έχει πλήρη άγνοια του μέγιστου αυτού Εθνικού θέματος. Ευτυχώς όμως ότι το γνωρίζει, πολύ καλά, όλος ο Ελληνικός Λαός..

  Για το Εθνικό Συμβούλιο
  Ο Πρόεδρος, Μανώλης Γλέζος
  Ο Eιδικός Γραμματέας, Στέφανος Ληναίος-

  www.holocaust.gr, info@holocaust.gr, stefan28@on.gr
  Απάντηση
 3. ναι, έπεσε από τα σύννεφα ξαφνικά το Spiegel, το γερμανικό "mega k ant1" βρε ουστ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια