Powered By Blogger

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καστανίδης “δείχνει” νέο κόμμα

Την προοπτική δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με βασική αναφορά το «αντι-μνημονιακό» ΠΑΣΟΚ, δείχνει με συνέντευξή του στη σημερινή Real News ο Χάρης Καστανίδης.

Ο πρώην υπουργός και πολιτικός συνοδοιπόρος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος διεγράφη με απόφαση του Προέδρου του ....
ΠΑΣΟΚ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει στη Βουλή το Μνημόνιο ΙΙ, ανήκε στους υποψηφίους για να εκφράσουν την παπανδρεϊκή πτέρυγα στη μάχη της διαδοχής, απέναντι στο δίδυμο Βενιζέλου-Λοβέρδου.

Σήμερα, σχολιάζει με νόημα ότι οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συζητούν μεταξύ τους για να συγκροτήσουν μια αυτόνομη Κοινοβουλευτική Ομάδα εντός της Βουλής, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πιθανή η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, που θα κληθεί να εκφράσει κάτι διαφορετικό από το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να ασκεί τις ίδιες πολιτικές που άσκησε μέχρι σήμερα, αφού οι οικονομικές επιλογές του δεύτερου Μνημονίου φέρουν τις υπογραφές και τις εγγυήσεις του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπανδρέου. Ποια είναι η προοπτική του, θα μας το δείξουν οι επόμενες εκλογές.

Τα νέα κόμματα δεν προκύπτουν ως αποτέλεσμα προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά γεννιούνται μέσα σε ώριμες κοινωνικές διεργασίες. Πρέπει, συνεπώς, να ξαναδιαβάσουμε τις κοινωνικές αλλαγές που συντελούνται, να ερμηνεύσουμε την παρατηρούμενη κοινωνική κινητικότητα και να στοχαστούμε αν οι συντελούμενες μεταβολές και οι κραδασμοί επιβάλλουν ένα διαφορετικό αντιπροσωπευτικό σύστημα», αναφέρει με νόημα ο Χάρης Καστανίδης στη συνέντευξή του.
http://www.statesmen.gr

6 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 08:24 AM
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΟΥΡΟΦΑΓΩΜΕΝΕ ?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 08:32 AM
      Xaxaxa poy paei to zwon! Oloi exoyn "reuma" ton teleutaio kairo...As prosexoyn mhn toys xtyphsei h ypshlh toy tash!

      lol
  2. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 08:24 AM
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ;;; (ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ)!! ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ!!
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 08:28 AM
    ΧΑ-ΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟς??ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ ??κατσε καστανιδη στα αυγα σου ..και ετοιμασε την απολογια σου και συ και αλλοι μπαγλαμαδες του παπανδρεικου πασοκ ..μην ονειρευεσθε πλεον για την ελλαδα ηδη την εχετε καταστρεψει ..η επαναφορα δεν γινεται ..εγκληματισατε συνειδητα κατα της πατριδας σας και τωρα προσπαθειτε να δραπετευσετε απο το γκρουπ των εγκληματιων ..εχουν ομως γνωση οι φυλακες .
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 08:49 AM
    Εμετικο,οτι θυμιζει πασοκ και παπαντρεισμο
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 09:42 AM
    Πήγαινε να δουλέψεις ρε κοπρόσκυλο.
    Καλόμαθες στη μάσα και στην ξάπλα.
    Ούτε μια μέρα δεν έχεις δουλέψεις στη ζωή σου.
    Μια ζωή βουλευτιλίκι και υπουργιλίκι την έβγαλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια