Powered By Blogger

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του κατά πόσον σοβαρό είναι ένα κράτος, είναι το αν εφαρμόζει τους νόμους του. Το ελληνικό (;) κράτος έχει δώσει πολλά τέτοια δείγματα -έλλειψης σοβαρότητας- στο παρελθόν, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, του εξευτελισμού!

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι η κατοχική κυβέρνηση σχεδιάζει την αλλαγή της νομοθεσίας για τη..........
διοργάνωση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Είναι προφανές, ότι η διαρροή των σχετικών πληροφοριών έχουν να κάνουν με τις πρωτοφανείς καταστροφές που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή και την αγανάκτηση που προκάλεσαν στον κόσμο και ιδιαιτέρως στους ……

καταστηματάρχες της περιοχής, που κυριολεκτικά καταστράφηκαν! Έτσι, διαβάζουμε τα εξής βαρύγδουπα:

- Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.

- Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.

- Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.

Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβούν:

Πρώτον και πιθανότερον):Τα «μέτρα» αυτά δεν θα ληφθούν ποτέ, και διαδίδονται τώρα για να εκτονωθεί και να καταλαγιάσει η λαϊκή οργή για τα γεγονότα της Κυριακής.

Δεύτερον) Τα μέτρα θα ψηφιστούν με θεατρινίστικο τρόπο και δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ από τους στυλιαροφόρους του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις. Όπως ακριβώς δεν εφαρμόζεται και ο νέος νόμος περί «πανεπιστημιακού ασύλου». Ούτε το κράτος θα τους τα επιβάλλει, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί δε θέλει. Οπότε, τι νόημα έχει μια ακόμα ξεφτίλα ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ; Ε, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ;


cretanpatriot.wordpress.com

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 06:17 AM
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΔΥΛΩΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΙΣΟΔΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 301 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ?
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 10:07 AM
    χαχα μάλλον δε είδαν τις φωτογραφίες από τα επεισόδια ....

    κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια