Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητα στο στόχαστρο της εφορίας από φέτος

Αλλαγές θα έχει εφέτος το έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης, το οποίο θα κληθούν να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι κατά την υποβολή των δηλώσεων τους στην εφορία.
Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κύριας κατοικίας τους, να δηλώσουν αν τακτοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους, καθώς και αν έχουν καταθέσεις και ακίνητα στο εξωτερικό.
Πρόκειται για στοιχεία τα οποία η εφορία σκοπεύει να....
αξιοποιήσει στις διασταυρώσεις για τον προσδιορισμό του εισοδήματος των φορολογούμενων και για την αποκάλυψη φορολογητέας ύλης που δεν δηλώνεται.
Στο νέο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης περιλαμβάνονται οι παρακάτω αλλαγές:
Στον πίνακα 2 καταργήθηκε ο κωδικός που συμπλήρωναν οι δημόσιοι υπάλληλοι μόνιμοι ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ενώ έχει προστεθεί νέος κωδικός τον οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1981 και μετά. Για τους φορολογούμενους αυτούς ισχύει το αφορολόγητο όριο των 9.000 ευρώ, εφόσον τα εισοδήματά τους δεν υπερβαίνουν το όριο αυτό.
Ακόμη, καταργήθηκε η ένδειξη στην οποία ο φορολογούμενος δήλωνε εάν κατά το προηγούμενο έτος ήταν νέος επιτηδευματίας ηλικίας κάτω των 35 ετών και τα καθαρά του κέρδη ήταν χαμηλότερα των 30.000 ευρώ. Για κάθε φορολογούμενο αυτής της κατηγορίας ίσχυε για το 2010 απαλλαγή από το φόρο εισοδήματος. Η απαλλαγή αυτή καταργήθηκε αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2011, οπότε απαλείφθηκε και η σχετική ένδειξη από το έντυπο της φορολογικής δήλωσης.
Στον πίνακα 2 θα συμπληρωθούν καταθέσεις και ακίνητα που έχει ο φορολογούμενος.
Στον πίνακα 3 περιορίζεται η μείωση φόρου που ίσχυε για τους φορολογούμενους με αναπηρία 67%. Το ποσό των δαπανών που αναγνωρίζεται περιορίζεται από τα 2.400 στα 2.000 ευρώ και δεν αφαιρείται πλέον από το εισόδημα, αλλά προσαυξάνει το αφορολόγητο όριο.
Στον πίνακα 4 και συγκεκριμένα στο εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα έχει προστεθεί ο κωδικός στον οποίο αναγράφονται οι ζημιές προηγούμενων οικονομικών ετών από ελευθέριο επάγγελμα.
Στον πίνακα 5 που αφορούν τα τεκμήρια διαβίωσης έχουν συμπεριληφθεί νέοι κωδικοί τους οποίους θα συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν «τακτοποιήσει» ημιυπαίθριους και αυθαίρετους χώρους.
Στον πίνακα 6 προστέθηκε ο κωδικός στον οποίο οι φορολογούμενοι θα συμπληρώσουν τα εισοδήματα που εξαιρούνται από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης (αποζημίωση λόγω απόλυσης, εφάπαξ).

http://www.dailynews24.gr/

17 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:14 AM
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ

    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ε1 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:23 AM
    Ναι στην εξυγίανση αλλά μετά την εθνικοποίηση του νομίσματος την διαγραφή του χρέους την παραδειγματική τιμωρία των πολιτικών και κυρίως μετά την κατάσχεση των περιουσιών τους. Αλλιώς κανένα στοιχείο στους ρουφιάνους του κατακτητή.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:52 AM
      ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΣΤΟ : παραδειγματική τιμωρία, ΖΗΤΩ ΑΠΛΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
      ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ.

      Κ Ρ Ε Μ Α Λ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:26 AM
    Όποιος υποβάλλει φορολογική δήλωση φέτος είναι πολύ μαλάκας. Η κυβέρνηση που εισπράτει τους φόρους δεν έχει καμία νομιμοποίηση και ενάς τρόπος να της δείξουμε οτι δεν την αναγνωρίζουμε είναι να μην της δώσουμε ούτε ένα ευρώ σε φόρους, αντιθέτως αυτοί πρέπει να μας επιστρέψουν όλα όσα μας έκλεψαν με ύπουλο και δόλιο τρόπο. Και όταν επιτέλους αρχίσουν τα λεφτά του λαού να γυρίζουν πίσω σε αυτόν με τη μορφή ουσιαστικών έργων σε υγεία παιδεία κλπ, μόνο τότε να δεχθούμε να δώσουμε λεφτά στο κρατος. Ο ρόλος τους υποτίθεται οτι είναι διαχειριστικός αλλά αυτοί έχουν καταχραστεί την υποχρέωση τους αυτή σε βάρος όλων μας και ο κόσμος υποφέρει εξ΄ αιτίας τους. Γιαυτό λοιπόν ούτε ένα ευρώ στους δωσίλογους απο δω και πέρα.
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:35 AM
    Αντε γαμηθείτε κι απο μένα απατεώνες πολιτικοί.Μεχρι τώρα αποδείξατε απο ποιους τα παίρνετε.
    Οσοι χρωστάνε εκατομμύρια στο κρατος δεν έχουν δώσει τσακιστό σέντς.Κανένας απο δαύτους δεν έχει μπεί στη φυλακή.Ακόμη και το πουστρόνι,ο μεγαλοωφειλέτης μόδιστρος βγήκε πάλι έξω μαζί με την αδελφή του.Στο διάολο όλοι σας.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:39 AM
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ!
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:45 AM
    κανενας δηλωση φετος να τους φυγει η μπετουγια!!
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:50 AM
    Κανείς να μην κάνει δήλωση εφέτος. Να αναλάβει ένας πολιτικός φορέας να μας καλύψει. Ξεβιδώστε τα ταμπελάκια από τους μετρητές της ΔΕΗ, Θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Εσείς που θα γνωρίζεται το ρολόι σας , θα δίνεται την ένδειξη τηλεφωνικώς. Αλλά αυτοί δεν θα μπορούν να κόψουν το ρεύμα. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:53 AM
    ΤΣΙΠΡΑ πάρε θέση στο θέμα των δηλώσεων να πάνε στον αγύριστο όλοι.
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:59 AM
    Συμφωνώ μαζί σας Συνέλληνες,ΚΑΝΕΝΑΣ να μην κάνει δήλωση εφέτος.Οι καταθέσεις φορολογικών δηλώσεων να γίνουν οταν εκλεγεί ΝΟΜΙΜΑ η νέα κυβέρνηση μετά απο δημοκρατικές διαδικασίες και επιστροφή των κλεμένων εισοδημάτων μας.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 10:04 AM
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ 80+ EΤΩΝ, ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟ ΑΦΜ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ - ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΦΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΤΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΜΙΚΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ;

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΕΞΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ;
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 10:35 AM
    ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 10:43 AM
    ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 10:48 AM
    Όπως βλέπετε το σύστημα με το παρακράτος δεν μας επιτρέπει να διαδηλώσουμε ειρηνικά!!! Βgάζoντας τούς γνωστούς-άγνωστους προβοκάτρες στόν δρόμο, να καίνε την Αθήνα διδουν αφορμή στην αστυνομία να χτυπάει εμάς!! Η συλλογή χρημάτων για τούς τοκογλύφους είναι αυτό πού καίει το διευθαρμένο πολιτικό σύστημα!! Εφ' όσον λοιπόν η βαριά φορολογία πού μας επιβάλλουν απέχει παρασάγκας από το να είναι ανταποδοτική, αφού το Κράτος μας κλέβει τα χρήματα μας, τα χρήματα τών ταμείων, τα εφ άπαξ, τα φάρμακα, την περίθαλψη και τούς μισθούς δεν νομίζετε ότι πρέπει να αντιδράσουμε;;;;;; Τι θα γινόταν άν η αντίδραση μας κατ' αρχάς θα ήταν η αποχή από την πληρωμή τών αδίκων φόρων;; Εγώ προτείνω έτσι για δοκιμή να μήν έκανε κανείς ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, φορολογική δήλωση φέτος;;;;; Αφού μας φορολογούν με τεκμήρια και έχουν τα στοιχεία τών αυτοκινήτων μας και σπιτιών μας, αφήστε τους να τα βρούν μόνοι τους και να μας στείλουν τόν λογαριασμό!! Γιατί να πληρώνουμε λογιστάδες και να καθόμαστε ώρες στήν ουρά στήν εφορία;;;;Αφού πάρουμε τόν λογαριασμό (εκαθαριστικό) θα σκεφθούμε καλά πρωτού τόν πληρώσουμε!!!!
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 10:49 AM
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΡΟΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΗΣ.....
    Απάντηση
  15. ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ "Δ"Feb 20, 2012 10:50 AM
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.........Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
    Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ «ANΕΥΘΥΝOTHTAΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ».
    ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ........Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ....!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ , ΚΡΥΨΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ........!!!!!!!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..........!!!!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ .....ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.......!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...!!!!!
    Απάντηση
  16. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» www.pamet.gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια