Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Βελόπουλος vs Πλεύρη

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ μετά την προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ. Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Θανάσης Πλέυρης σε όσους επικρίνουν την προσχώρηση των δύο λέγοντας ότι οι "κριτές" ήρθαν πολύ αργότερα στο κόμμα  ο Κυριάκος Βελόπουλος έλεγε πριν λίγο σε φίλους του πίνοντας καφεδάκι:

"Ο Θάνος έχει μπερδέψει τους ενοίκους και τους φιλοξενούμενους με τον Καρατζαφέρη που έχει ιδρύσει το κόμμα...δυστυχώς για τον......
Θάνο ο Καρατζαφέρης αποφασίζει...'Αλλωστε η πλειοψηφία των βουλευτών μας δεν μεταλλάχθηκε, έμεινε εδώ και απ'ότι θυμάμαι, οι πλειοψηφίες αποφασίζουν, τουλάχιστον στις δημοκρατίες".

16 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 11:20 PM
    Τί έγινε με το κύκλωμα εκβιαστών τοκογλύφων που είχαν την υποστήριξη του ΛΑΟΣ; ξέρει κανείς;
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 11:36 PM
    ΤΟ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ... ΕΡΕΙΠΙΑ...!!!

    "ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ...ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ...!!!

    Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
    π. Γενικος Δ/ντης του ΛΑΟΣ

    Εχθροί της πολιτικής, είναι:
    "O λαϊκισμός και ο ελιτισμός"
    (Μάνος Χατζιδάκις).
    Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, επεδίωξε να συγκυβερνήσει, ως να είναι η Κυβέρνηση «κέντρο διερχομένων», στη Κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» του Παπαδήμου, μόλις όμως κατάλαβε,

    ότι κινδυνεύει η πολιτική του ύπαρξη (τόπαιζε και ρυθμιστής τρομάρα του) έγινε αντιμνημονιακός.
    Αχ, αυτό το περιστέρι που κάθισε στο κεφάλι σε ποιες άλλες οβιδιακές μεταμορφώσεις θα τον «καθοδηγεί» ακόμη;
    Από το «ρήξη και ανατροπή» γίνεται επίλεκτο μέλος του πολιτικού συστήματος (ελιτιστής), «παίζει» με το σύστημα που το υπηρετεί παντοιοτρόπως, εκφράζοντας όμως και την πατριωτική δεξιά με λαϊκίστικο τρόπο.
    Εφαρμόζει οριζοντίως και καθέτως τον άκρατο λαϊκισμό, επειδή στερείται πολιτικών θέσεων, προτάσεων και στρατηγικής. Γραφικότητες και ανεφάρμοστες κορώνες.
    Ασκεί σκληρή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή για να «ψαρεύει», λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας, στο διαρκώς αυξανόμενο κύμα διαμαρτυρίας. Εμφανίζεται να συμφωνεί και άλλοτε να καταγγέλλει μία πολιτική που οδηγεί στη φτώχεια, αυξάνει την ανεργία και να βυθίζει τη χώρα στην ύφεση, χωρίς να καταθέτει τη δική του σοβαρή – εναλλακτική πρόταση.
    «Τζογάρει» πολιτικά στην ψήφιση του πρώτου μνημονίου, εμφανίζεται τάχα υπεύθυνος απέναντι στην «ανευθυνότητα» και προσπαθεί να το παίξει «θεσμικός» ή «ρυθμιστής» και να κάνει το ΛΑΟΣ με τους αχυρανθρώπους «υπεύθυνη» πολιτική δύναμη.
    Ζητά εκλογές, μέχρι που «μπαίνει» στη Κυβέρνηση θριαμβευτής, για να αποχωρήσει μετά από λίγο, ανεξήγητα, ή μάλλον, επειδή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι η μια χειρότερη από την άλλη. Κατανοεί πλέον, ότι η είσοδος του ΛΑΟΣ στην επόμενη Βουλή καθίσταται προβληματική, ενώ ψηφοφόροι του μετακινούνται προς άλλους πολιτικούς προορισμούς, προς τη Χρυσή Αυγή, που καταγράφει 3% με αυξητική πορεία, και το γεγονός αυτό τον ταρακουνάει.
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 11:36 PM
    Αρχίζει πάλι τους ελιγμούς, ζητάει ξανά παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, θεωρεί την αποχώρηση του από την κυβέρνηση Παπαδήμου ως το μοναδικό σωσίβιο και κάνει μία ακόμα κολοτούμπα. Ανακοινώνει την αντίθεσή του στα μέτρα, που συζητούσε όμως ως συγκυβερνήτης και δηλώνει, ότι δεν θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και ζητά «εδώ και τώρα» εκλογές. Αυτοί οι κούφιοι ελιγμοί του, έγιναν αιτία να χάσει δυο προβεβλημένα και αξιόλογα στελέχη του, για την απώλεια των οποίων «έκλαυσε πικρώς».
    Αν τον Μάιο του ΄10, είχε ακολουθήσει αντιμνημονιακή τακτική, σήμερα, με την επαπειλούμενη «διάλυση» του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή πολιτικής της ΝΔ, θα βρισκόταν σε θέση ισχύος καταγράφοντας διψήφια ποσοστά υποστηρικτών του και θα δημιουργούσε τον φυσικό πολιτικό χώρο υποδοχής των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ και όχι μόνον. «Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα».
    Με την επιμονή του στις κωλοτούμπες, για να γίνει αποδεκτός από το σύστημα και να «καταξιωθεί» ως θεσμικός και ρυθμιστικός παράγων, πληρώνει τις επιλογές του.
    Αμετανόητος, όπως πάντα, με «Λουδοβίκειο» ύφος και αλαζονική συμπεριφορά, λέει: «εγώ θα «γεννήσω» κι άλλους βουλευτές, άξιους, όπως αυτούς που «γέννησα» από την αρχή του κόμματος». Εύκολο είναι;
    Υπερεκτίμησε τη δυνατότητά του στις κωλοτούμπες και υποτίμησε τη δυνατότητα αντίληψης και αποδοχής του λαού. Ποιος;
    Ο ραδιούργος, ο λαοπλάνος, ο διπρόσωπος, ο δήθεν «αντιαμερικανός», ο ξερόλας της πολιτικής, που θα έδινε τις «μεγάλες και εντυπωσιακές» λύσεις στα οικονομικά, εργασιακά, διοικητικά, μισθολογικά, ασφαλιστικά, κ.ά προβλήματα, οσονούπω «δύει».
    Θα φύγει από την πολιτική ως ο «κωλοτούμπας» και ως πολιτικός ψεύτης, γιατί δεν έστερξε στον πολύπαθο πολίτη, που τον χρησιμοποίησε και εγκατέλειψε, αφού «φλέρταρε» με τον ελιτισμό.

    Αχ βρε Καρατζαφέρη, παρά την ταπεινή σου καταγωγή, αυτή του σανοπώλη και του γαλατά, ανέβηκες απότομα ψηλά, ενώ έχτιζες στην άμμο, κι έπαθες Vertigo με αποτέλεσμα να πέσεις στο πολιτικό κενό.

    Που σημαίνει, το κατασκεύασμα σου σωριάζεται σε ερείπια.
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:02 AM
    Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ
    Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ …

    Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ
    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΛΑΖΕΙ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΦΑΖΕΙ
    Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ …
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:08 AM
    ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΒΟΥΙΖΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ .ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ .
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:24 AM
    καθαρά χέριααααααααααααααααααααα......
    Καραμπέρης Βελιόπουλος Παπαχατζής Φερέτης
    ΛΑγΟΣ ΠΑΣΟΚ και ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:30 AM
    ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΕΛΘΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ;
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;
    ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ (ΑΚΟΜΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ....ΜΠΑΖΑ
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:31 AM
    Εδώ πάει το ανεμομαζώματα...ανεμοσκορπισματα
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 01:14 AM
    καμποϋς ο Βελο!!
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 01:15 AM
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ "ΜΑΦΙΑΣ" ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ...!!!

    Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις Βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».

    Σε μία από αυτές εικονίζεται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος να σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και Δημήτρη Λαμπάκη - και τρίτο κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιάσεων και τοκογλυφίας.
    Πρόκειται για τον 48χρονο Δημήτρη Λογοθέτη (στη φωτογραφία αγκαλιά με τον κ. Βελόπουλο) που κατηγορείται ότι βοηθούσε στις παράνομες τραπεζικές συναλλαγές του κυκλώματος.
    Επιπλέον σε μία άλλη φωτογραφία ο κ. Βελόπουλος φαίνεται να κτυπάει... παλαμάκια στον κατηγορούμενο ως αρχιτοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη, ενώ στο μικρόφωνο είναι ένας άλλος εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.
    Οι φωτογραφίες αυτές με πρωταγωνιστή τον κ. Βελόπουλο ο οποίος εμφανίζεται να γλεντάει μαζί με κορυφαία μέλη του κυκλώματος και να δείχνει μια εντυπωσιακή οικειότητα μαζί τους, δημιουργούν σειρά αποριών για το είδος των σχέσεων του βουλευτή του ΛΑΟΣ με τους αρχιτοκογλύφους της Θεσσαλονίκης.
    Πάντως ο κ. Βελόπουλος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προχωρήσει σε κανένα διευκρινιστικό σχόλιο για τις επαφές του αυτές.
    Επιπλέον η υπόθεση φέρεται να αποκτά και άλλες διαστάσεις αφού φαίνεται ότι σειρά συναντήσεων με τα ίδια άτομα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση τοκογλυφίας, είχε και ο... Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης...!!!

    Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει «Το Βήμα» φέρεται να έχουν ληφθεί σε νυκτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, το φθινόπωρο του 2010, σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του βασικού κατηγορούμενου Μάρκου Καραμπέρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ημαθίας.

    Ωστόσο στην εκδήλωση αυτή δίνουν βροντερό παρόν και φωτογραφίζονται πανευτυχείς στο πλευρό του κ. Βελόπουλου επιχειρηματίες και πρώην τραπεζικοί που κατηγορούνται ότι πρωτοστατούσαν στο κύκλωμα τοκογλυφίας.
    Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν, με τους οποίους φωτογραφίζεται περιχαρής ο κ Βελόπουλος και τους χειροκροτεί, είναι και ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «είναι άμεσος συνεργάτης του Καραμπέρη και ο ρόλος του είναι να παρέχει συμβουλές ώστε να είναι νομιμοφανείς οι παράνομες δραστηριότητές του, εκμεταλλευόμενος ότι είναι άριστος γνώστης του τραπεζικού συστήματος».

    Μάλιστα, σύμφωνα με καταθέσεις, φέρεται να ήταν αυτός που φρόντιζε να διοχετεύει έσοδα του κυκλώματος στην Ελβετία ενώ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στη Ζυρίχη μαζί με τον Μάρκο Καραμπέρη.
    Σε συνομιλίες που περιέχονται στην δικογραφία ακούγεται ο Δημήτρης Λογοθέτης να συνεννοείται μαζί τους για εισπράξεις από θύματα του τοκογλυφικού κυκλώματος.

    Επιπλέον, σε μια άλλη συνομιλία(στις 13 Ιουλίου 2011), ακούγεται ο ίδιος κατηγορούμενος να αποκαλεί τον Δημήτρη -αρχηγό μιας από τις εγκληματικές οργανώσεις της συμπρωτεύουσας- «συνεταίρο μου, κολλητό μου, αδελφό μου, αίμα μου».
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 01:22 AM
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 01:39 AM
    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, «ΚΟΛΗΤΟΣ» και ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ… ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΑΚΗ…!!!

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ…!!!

    «Μείζον» ζήτημα για τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τις διασυνδέσεις του με τα «αφεντικά» της μαφίας της Θεσσαλονίκης, εγείρει η φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα, «Το Βήμα».

    Ο Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή - και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα - χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες

    Σημειώνεται ότι ο . Βελόπουλος είχε… προσωπικές επαφές και με τον δεύτερο «μαφιόζο» του κυκλώματος Μάρκο Καραμπέρη, τον οποίο μάλιστα στις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές είχε τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιό του ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μακεδονίας.
    Βέβαια την τελική ευθύνη της επιλογής την έχει πάντα ο Αρχηγός του κόμματος, ο Καρατζαφέρης, αυτό είναι… αυτονόητο…!!!
    Σε αυτόν ανήκουν, κυρίως οι ευθύνες…

    Όμως ο τηλεπωλητής-Βουλευτής μη παραριστάνει την αθώα περιστερά, όταν συνέτρωγε και μάλιστα μετά της συζύγου του στο αριστακρατικό ρεστοραν «Επτά Θάλασσες» ιδιοκτησίας του άτυχου Μαργιόλη που αυτοκτόνησε—εξ’ αιτίας των ιδίων των Μαφιόζων- πέρυσι το καλοκαίρι.
    Καταλαβαίνουμε ότι στο τραπέζι πού παρεκάθησε και ο Καρατζαφέρης θα ήταν όλα «τζάμπα»,-- στην τράκα πού λέμε-- μια και ο Μαριόλης χρωστούσε στους εκβιαστές-τοκογλύφους και αυτοί έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του κορόϊδου πού το είχαν βάλει στο λούκι της τοκογλυφίας και μετά τον οδήγησαν στον θάνατο…!!!

    Ο πολιτικός υπόκοσμος αντιγράφει πλήρως τις μεθόδους του Άλ Καπόνε…!!!
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:03 AM
    Και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο «ΜΑΦΙΟΖΟΣ--ΝΟΝΟΣ» ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ…!!!

    Σημεία και τέρατα στη διασύνδεση τού οργανωμένου εγκλήματος με τον πολιτικό υπόκοσμο..
    Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά Δικαστικοί λειτουργοί και Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «η φωτογραφία αυτή με τους Βελόπουλο και Λαμπάκη δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών για τις συναλλαγές του Βουλευτή του ΛΑΟΣ με κατηγορούμενους ως αρχιτοκογλύφους.
    Και πάντως καταδεικνύει ότι η τοποθέτηση του κ. Καραμπέρη στο ψηφοδέλτιό του κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν...».

    Τα ερωτηματικά για τον κ. Βελόπουλο, αλλά και τον ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη συνολικά, πολλαπλασιάζονται για τρείς ακόμη λόγους:
    *-- Πρώτον, στην δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Καραμπέρη και Λαμπάκη που επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους.
    Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «μαφίας της Θεσαλονίκης» ακούγονται να έχουν οικονομικές συναλλαγες αλλά και να μιλούν για μερικές πτυχές της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Λεωνίδα Μαριόλη.
    Ενδεικτική είναι η συνομιλία τους στις 20 Ιουλίου 2011 όπου οι αι οι δύο "αρχηγοί" των εγκληματικών οργανώσεων ακούγονται να μιλούν για επιταγές που έχουν εκδώσει αλλά και αν μπορεί να έχουν συνέπειες από την έρευνα της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του συγκεκριμένου επιχειρηματία.
    *-- Δεύτερον, μερικές από τις συναντήσεις του κ. Βελόπουλου αλλά και στελεχών του ΣΔΟΕ με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη φέρεται να έχουν γίνει σε κατάστημα του αυτόχειρα επιχειρηματία που φέρεται να εκβιαζόταν από τους τοκογλύφους.
    *-- Τρίτον, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στην κατοικία του Δημήτρη Λαμπάκη στην οδό Χαλδίας στην Καλαμαριά ανεκάλυψαν και άλλη επίμαχη φωτογραφία όπου εικονίζεται ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Μάρκο Καραμπέρη να συντρώγουν με τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη...!!!

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συναντήσεις των κατηγορουμένων ως αρχιτοκογλύφων με στελέχη του ΛΑΟΣ είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2010 λίγες ώρες πριν ο κ. Βελόπουλος αναγγείλει την στήριξη του στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

    Παράλληλα εξετάζονται αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Μάρκος Καραμπέρης είχε μέχρι και προ ολίγων ημερών επαφές με κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ, τα οποία του παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο Καραμπέρης έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον για αυτήν την υποψηφιότητα όχι από κάποια πολιτική φιλοδοξία αλλά γιατί πίστευε ότι λόγω βουλευτικής ασυλίας θα απέφευγε τις ποινικές διώξεις για την υπόθεση τοκογλυφίας.

    Είχε πληροφορηθεί προ πολλών μηνών ότι πραγματοποιείται αστυνομική έρευνα για την δραστηριότητα του και έψαχνε τον τρόπο να αποφύγει τις συνέπειες»...
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:04 AM
    "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ—ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ—ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…!!!

    Οπως προκύπτει από την ίδια πηγή πληροφοριών κορυφαίο στελεχος του ΛΑΟΣ ειδοποίησε τον Καραμπέρη...
    «Να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας καθ' ότι οι εκλογές επισπεύδονται και λόγω "προβλήματος υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας"».

    Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο ο κύκλος των ύποπτων διασυνδέσεων των τοκογλύφων με πολιτικούς σχηματισμούς να σχετίζεται και με παράνομες χρημοτοδοτήσεις.

    Αλλωστε σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι κάποιοι πολιτικοί,(Καρατζαφέρης;;;) είχαν προσφερθεί να παρέχουν προστασία σε εμπλεκόμενους στο κύκλωμα»!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:39 AM
      Μπορεί ο «υπερπατριωταράς» βουλευτής του ΛάΟΣ, Βελόπουλος, να κάνει το κορόιδο για όλα όσα αποκαλύπτονται για τις σχέσεις του με τους συλληφθέντες για την υπόθεση τοκογλυφίας και να συνεχίζει σα να μην τρέχει τίποτα, πιστεύοντας ότι «μπόρα είναι θα περάσει», αλλά η… μπόρα αντί να περάσει δυναμώνει κι άλλο.

      Πάντως ο Βελόπουλος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προχωρήσει σε κανένα διευκρινιστικό σχόλιο για τις υπόλογες επαφές του...

      Θα τα πει όλα κάποτε στον αρμόδιο εισαγγελέα...
  15. Κυριάκο....τις έμαθες βλέπω πολύ καλά κι εσύ τις κωλοτούμπες, άστα φιλαράκο μου αλάαααααααααααργα έχεις υψηλό IQ μη το υποβαθμίζεις και ούτε να το χαραμίζεις για ιδέες κάλπηκες, και προ πάντων...μην ασπάζεσαι τις ιδέες μετριοτήτων καιροσκόπων, άλλα περιμένουμε από εσένα μη μας απογοητεύσεις κι εσύ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια