Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικοσύμβουλος της Τρόικας ο Στέφανος Μάνος

Πολλοί υπουργοί- και εκ του οικονομικού επιτελείου προερχόμενοι, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές και παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας, αναρωτιούνται εδώ και πολύ καιρό ποιος ή ποιοι μπορεί να... κρύβονται πίσω από αυτές.
Ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Και στην Ελλάδα, το ρητό ισχύει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.
Για τον.....
επιχειρηματικό σύνδεσμο, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ακούσει πριν ακουστεί δημοσίως. Είχε πληροφορηθεί επίσης ότι στην τρόικα έβαζαν ιδέες και τα στελέχη ενός (εκ των πολλών) ινστιτούτων που υπάρχουν στη χώρα. Κάτι όμως πάλι έλειπε και η έρευνα συνεχίστηκε. Βλέπετε, οι απαιτήσεις της τρόικας έκαναν έξω φρενών ακόμα και τον Λουκά Παπαδήμο, όταν τους άκουσε να αναιρούν συμφωνίες που έκαναν με τον ίδιο προσωπικά. Ταυτοχρόνως είχαν και μεγάλη δόση νεοφιλελευθερισμού.
Το… γλυκό έδεσε όταν έγινε γνωστό ότι στελέχη της Τρόικας συνομιλούν πολύ συχνά με τον… Στέφανο Μάνο, τις ιδέες του οποίου σέβονται και υιοθετούν- σα να τον σέβονται σαν μυστικοσύμβουλο ένα πράμα.
Κακόμοιροι μισθωτοί και συνταξιούχοι…
Τι σας έμελλε να πάθετε…

newpost

9 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 09:33 PM
    ΕΕΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΙ ΘΑΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΥΖΗ ΑΥΓΗ;;
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 10:34 PM
    Εχει μεγααααααάλη πείρα στα λουκέτα
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 19, 2012 11:58 PM
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 70.000 € ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΠΕ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 100.000 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ.... ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 12:37 AM
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΙΧΘΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 01:18 AM
    καμποϋς ο Μάνος!!
    Απάντηση
  6. Δυστυχώς, γιά άλλη μιά φορά θα ξαναπώ, η Ελλάδα έχει 50%, ρουφιάνους, γλείφτες, κερατάδες, πράκτορες, δοσίλογους, απατεώνες, λαμόγια και ότι άλλο κακό θα μπορούσε να ρήξει ο Θεός στη γή.
    Όσο γιά το άλλο μισό, είναι έρμαια των κινήσεων και της τύχης των πρώτων.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:18 AM
    Το οτι είναι πρακτορίσκος ο Σ.Μάνος αυτό το γνωρίζουμε χρόνια τώρα.Οπως πιστεύω και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και καποιοι άλλοι.Ο ρόλος τους είναι πονηρός ,τους καλούν λοιπόν τα ιδιωτικά προδοτικά κανάλια σας δήθεν εμπειρους στα πολιτικά , στα ραδιόφωνα , γράφουν άρθρα στις κολοφυλλάδες με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη.Κάποιοι που είναι άσχετοι και δεν ασχολούνται, οταν τους ακούσουν τους πιστεύουν.Αν τυχόν λοιπόν αυτοί οι ρουφιάνοι βάλουν υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές....ξέρετε τι θα κάνετε.Δεν μπορούν μία ζωή να έρπονται και να ρυπαίνουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις μας σαν πολίτες.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 08:38 AM
    ρε σιχαμερε μάνο την αλλατινη ποιος την βουλιαξε?
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 09:18 AM
    ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΚΟΜΗΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια