Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Ανθελληνική δημοκρατική αριστερά . . .

ΑΝ ήξεραν οι ''απογοητευμένοι'' ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ποιοι εκπροσωπούν το κόμμα της δημοκρατικής αριστεράς θα απογοητευόντουσαν ακόμα περισσότερο.

Ο τίτλος που έδωσα πιστεύω πως είναι ο καταλληλότερος για την ονομασία του κόμματος του συμπεθεστάτου κατ'αλλα κύριου Φώτη Κουβέλη ο οποίος θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τις ''συντροφικές'' παρέες που κάνει.

Το κόμμα του κ. Κουβέλη που στα πρώτα βήματα του στις δημοσκοπήσεις δεν έμπαινε καν στην βουλή ενώ τώρα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά που αγγίζουν το 15%!

Οπότε καταλαβαίνουμε και μόνοι μας πως οι ψηφοφόροι της δημοκρατικής αριστεράς είναι οι ''απογοητευμένοι'' του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αν....
ήξεραν ποιοι εκπροσωπούν αυτό το κόμμα θα απογοητευόντουσαν ακόμα περισσότερο.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Φώτη Κουβέλη Μαρία Ρεπούση η οποία θα κατέβει με το κόμμα του στις εκλογές.

Για όσους όμως δεν τους λέει τίποτα το όνομα Ρεπούση θα προσπαθήσω να σας θυμίσω λίγα πράγματα.

Η Μαρία Ρεπούση λοιπόν είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πριν λίγα χρόνια είχε γράψει το γνωστό ανθελληνικό βιβλίο ιστορίας της Στ' δημοτικού το οποίο ανέφερε:

"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα''

Δηλαδή έγινε κάτι σαν την θήρα 7! Οι ηλίθιοι μικρασιάτες ήθελαν να φύγουν για τις ελληνικές παραλίες με τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού και κάποιοι ανιστόρητοι λένε πως τους έσφαξαν οι τσέτες του Ατατούρκ!

''Ιερά συμμαχία: Συμμαχία που δημιουργήθηκε το 1814, μεταξύ της Αυστρίας,Ρωσίας,Πρωσίας,Αγγλίας,Γαλλίας με στόχο την διατήρηση της τάξης και των συνόρων μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών''

Μέχρι σήμερα ξέραμε πως ο ρόλος της ιερής συμμαχίας είναι να σφάζει όσους θέλουνε εθνική ανεξαρτησία, αλλά σύμφωνα με την κυρία Ρεπούση η ιερή συμμαχία ήτανε ο ''πρόδρομος'' του ΟΗΕ ο οποίος ήθελε την ευημερία των υποταγμένων λαών της Ευρώπης.

Υπάρχουν και άλλα αμέτρητα ανθελληνικά παραδείγματα που γράφτηκαν στο βιβλίο το οποίο θα το διάβαζαν 12χρονα παιδιά τα οποία μπορούν να παραπλανηθούν εύκολα, αλλά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να περάσω και στην κυρία Δραγώνα η οποίο φημολογείται πως έχει κάποια σχέση με την δημοκρατική αριστερά.

Η Θάλεια Δραγώνα έχει γράψει το βιβλίο «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» όπου αναφέρει τα παρακάτω:

''Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού''

Δεν θα συμφωνήσω πως δεν υπήρχε, απλά ''κοιμότανε'' καθώς υπήρξαν γενιάς Ελλήνων οι όποιες γεννήθηκαν και πέθαναν υποταγμένοι στους Τούρκους.

Η εθνική ταυτότητα πάντα υπήρχε απλά έπρεπε να βρεθούνε κάποιοι(Κολοκοτρώνης,Καραϊσκάκης) να τους πούνε γιατί πρέπει να πολεμήσουν και από που προέρχονται.

''Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!''

Στα ελληνικά σχολεία δεν διδάσκετε το ότι εμείς είμαστε ανώτεροι αλλά το ότι εμείς ξεκινήσαμε τα πάντα το οποίο είναι αποδεδειγμένο.

Θα έπρεπε άραγε να ντρεπόμαστε γι'αυτό;

''Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό, κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!.''

Όταν ζεις για 400χρόνια υπό την κηδεμονία των Τούρκων φυσιολογικό είναι να έχεις δεχθεί κάποια επίροια στον πολιτισμό, αλλά η κυρία Δραγώνα ξεχνά το βασικότερο πως εμείς είμαστε χριστιανοί ενώ η Τούρκοι Μουσουλμάνοι αλλά και το ότι εμείς είμαστε μια χώρα της δύσης ενώ η Τουρκία μια χώρα της Ανατολής.

''Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! Εξ ίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»''

Πριν 15 χρόνια που έγραψε αυτό το βιβλίο ίσως να ήτανε υπερβολικοί αυτοί που τα υποστορίζανε αυτά, αλλά σήμερα είμαστε απλά ρεαλιστές βλέποντας το κέντρο της Αθήνας να έχει μετατραπεί σε Ισλαμαμπάντ.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, βλέπουμε πως αυτό το κόμμα έχεις στις τάξεις του ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν είμαστε Έλληνες και πως κανείς δεν μας έσφαξε ποτέ αλλά αντιθέτως εμείς του σφάζαμε αθώους απρόκλητα.

Εγώ αυτά είχα να πω, μπορεί ο καθένας να ψάξει και να βρει και άλλα σχετικά με το τι εκπροσωπεί ο Κουβέλης που θέλει να γίνει Σημίτης στην θέση του Σημίτη και που δεν θα διστάσει να ψηφίσει νέα μέτρα κατά του λαού όταν θα συγκυβέρνησει.

Vlasfimos.blogspot.com

23 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:46 AM
    Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:49 AM
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
    Με αυτά τα παράσιτα και άλλους τόσους φονιάδες, ληστές, νταβατζήδες και εμπόρους ναρκωτικών, πιστεύει κανείς σοβαρός άνθρωπος σε αυτή την χώρα, πως θα μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να ορθοποδήσει ξανά;
    Άμεση, αναγκαστική και εάν χρειαστεί βίαια απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και μεταναστών γενικώς. Αυτοί είναι η βαθύτερη αιτία της οικονομικής καταστροφής και πτώχευσης της χώρας και δεν θα κάτσω τώρα να ξαναγράφω τους λόγους. Ανάπτυξη και επαναφορά δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ με 5 εκατομμύρια αλλοδαπούς παράσιτα που συνεχώς αυξάνονται ενώ εμείς λιγοστεύουμε και που δεν προσφέρουν όλοι αυτοί το παραμικρό στη χώρα αλλά αντίθετα την ρημάζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Όλοι το ξέρουν κανείς δεν το συζητεί μη τυχόν και τον πούνε ρατσιστή αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε σας αρέσει, είτε όχι...
    Θα πρέπει να αποφασίσετε Έλληνες τι θέλετε λοιπόν. Θέλετε ευημερία και τα παιδιά σας στην Ελλάδα με άμεση απέλαση των παρασίτων της αλλοδαπής ή θέλετε να ξενιτευτούν τα παιδιά σας και να μένει ο Χασάν και ο Αμπντούλ που είναι ο ένας ληστής και φονιάς και ο άλλος έμπορος ναρκωτικών και νταβατζής; Μία Ελλάδα με Αμπντούλ και Χασάν, χωρίς ελληνική νεολαία, νεολαία που αποτελεί το μέλλον για μία χώρα, δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν θα είναι Ελλάδα αυτό που θα απομείνει... Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
    Και εάν υπήρχε μία κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός σοβαρός που πραγματικά θα νοιαζόταν για την Ελλάδα, το πρώτο διαπραγματευτικό όπλο που θα χρησιμοποιούσε κατά των τοκογλύφων και νταβατζήδων εταίρων μας, αυτό θα ήταν. Το λαθρομεταναστευτικό. Αυτό φοβούνται περισσότερο από κάθε τι άλλο οι Εταίροι που μας χρησιμοποιούν καθαρά σαν σκουπιδοτενεκέ και ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη.


    Αυτό που φοβούνται είναι μη τυχόν και καταρρεύσει η Ελλάδα και ανοίξουν τα σύνορα της προς την Ευρώπη και πλημμυρίσει αυτή από εκατομμύρια παρασίτων που θα τους εξοντώσει τους Ευρωπαίους όλους, με μαθηματική ακρίβεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Νομίζετε ότι φοβούνται κάτι άλλο οι εταίροι μας και μας έχουν πρώτο θέμα καθημερινά επειδή τάχα θέλουν να μας σώσουν οικονομικά επειδή είμαστε όμορφοι και μη τυχόν πάθει κάτι και το ευρώ; Μόνο για σκουπιδοτενεκέ και ανάχωμα μας θέλουν και εάν δεν υπήρχε το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα που απειλεί την Ευρώπη, θα μας είχαν ήδη πετάξει όχι μόνο έξω από το ευρώ και την Ε.Ε. αλλά στο καλάθι των αχρήστων και εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Αλλά όταν ο νεοελληνικός λαός αποτελείται από προοδευτικά ξύλα απελέκητα και επαγγελματίες "φιλάνθρωπους" από την Εκάλη και το Ψυχικό, τι να περιμένει κανείς. Ας μου αποδείξει λοιπόν αυτός ο παντελώς κοιμισμένος λαός πως δεν είναι ξύλο απελέκητο στις ερχόμενες εκλογές, εάν δεν του αρέσουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί και οι διαπιστώ
    σεις μου..Έχουμε πτωχεύσει, οι Έλληνες έμειναν χωρίς δουλειά και ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και ακόμα δεν έχει απελάσει αυτό το κράτος και το τελευταίο παράσιτο αλλά συνεχίζει να δέχεται καθημερινά και πολλά περισσότερα; Και ξεζουμίζει τους Έλληνες μισθωτούς, συνταξιούχους και μικρομαγαζάτορες για να ταΐζει και να παρέχει εντελώς δωρεάν αγαθά και υπηρεσίες που στερούνται οι Έλληνες, στο κάθε λογής παράσιτο και εγκληματία καιροσκόπο και τυχοδιώκτη του πλανήτη που εισβάλει στην Πατρίδα μας με το έτσι θέλω εκτελώντας διάφορα διεθνιστικά, ισλαμικά και άλλα σχέδια και συμφέροντα; Είστε σοβαροί ρε;
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:54 AM
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΟΡΚΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ.Λ.Π.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:13 AM
      ΙΝΔΙΑΝΟΣ

      ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

      ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ..

      ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΖΑΒΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑΣ..

      ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ..

      ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΗ..

      ΕΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑ..
  4. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:54 AM
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:56 AM
    Μα ο κουβέλης πάντοτε υπήρξε δεκανίκι τού συστηματοα τ΄ωνανθελήνων Τραπεζιτοεργολαβοδημοσιογραφοεκδοτών πού κατευθήνουν την Ελλαδα στόν γρεμό!! Καλά υπάρχει κανείς πού να πιστευει ότι αυτός ο κάφρος ίναι νουμερο 2 στίς Δημοσκοπίσεις;;;;;;;;
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 02:57 AM
    O ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

    ΕΚΕΘΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΕΙ

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΝΟΜΙΜΑ Ο ΓΑΠ ΘΑΧΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΤΙ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΗΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:00 AM
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΟΚ ΕΛΑΤΕ
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:02 AM
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ

    ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ.....ΟΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ "ΕΚΛΕΚΤΟ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:24 AM
    ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.....ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.......ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ?????ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ...Ν.Δ...ΕΦΤΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΟΤΑΝ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕ,,,,,ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ,ΚΑΙ!!!! Ω!!!!ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ......ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΩΡΕ ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.......ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ....ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ......
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:39 AM
    Αυτή η Ρεπούση είναι τόσο άσχημη που δεν αποκλείεται να την έπεισε κάποιος να προδώσει τη χώρα της επειδή της... ΕΚΑΤΣΕ!
    Απάντηση
  11. MHN ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟ ΗΠΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ,ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΩ ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 04:08 AM
      KOMMA TWN AMERIKANWN.VROMERO KAI TRISATHLIO.KOMMA NEOTAXITWN.DOUREIOS IPPOS ANTHELLINIKWN SIWNISTIKWN KENTRWN
  12. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 03:50 AM
    οι ακαδημιες του πασοκ....
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 04:06 AM
    DEN EIMASTE OI APOGOITEUMENOI PASOKOI OLOI PROVATA.IPARXOUN. KAI ALLES LYSEIS. XRYSH AUGH
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 04:06 AM
    ΑΥΤΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ???? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 05:38 AM
    οχι μακρια απο την κυρια συνωστισμου μας δουλευουν ελληνικε λαε προσεξε τον ψηφο σου και εσεις απομαχει φτωχα γεροντακια πεινασμενα που σας κλεβουν τον ιδρωτα σας σκεφτηται τα παιδια σας και τα εγγονια σας
    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 06:26 AM
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΡΑΙΩΝ.
    Απάντηση
  17. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 06:33 AM
    EINAI KAI I KYRIA DRAGONA MAZI.
    Απάντηση
  18. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 06:45 AM
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΕΜΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 06:49 AM
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 07:37 AM
    κολλησαμε στη λεξη ετσι κιαλιος σε λιγο τα ελληνοπουλλα δεν θα ξερουν τι σημαινει η λεξη συνωστισμος δεν θα μπορουν να σκεφτουν απο την πεινα
    Απάντηση
  21. ΑνώνυμοςFeb 20, 2012 07:39 AM
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια