Powered By Blogger

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό! Γιατροί αποδοκίμασαν, σε πτήση της Aegean, τον Καστανίδη

Στη βουλή και στα τηλεπαράθυρα «κλαίει» κι αυτός για το δράμα του λαού, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό του, πάνω απ΄ όλα οι ανέσεις και η καλοπέρασή του.

Ο λόγος για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ταξίδευε, πρώτη θέση, με την....
πτήση των 9.30 της Aegean από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Στο αεροπλάνο, για κακή του τύχη, ήταν δεκάδες διαπρεπείς έλληνες γιατροί που πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Hyatt στη συμπρωτεύουσα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ένας από τους πιο κορυφαίους γιατρούς της χώρας μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε: "καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου.

Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός.

Ο Καστανίδης κατέβασε το κεφάλι και δεν είπε ούτε λέξη!

Τότε τη σκυτάλη της κριτικής πήρε έτερος γιατρός ο οποίος με ειρωνικό τρόπο σχολίασε: «δεν το βλέπεις το παχύδερμο που δεν συγκινείται».

Οι επιβάτες πάντως πολύ το καταχάρηκαν και χειροκροτούσαν!

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, ο Καστανιδης την έκανε αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια και σίγουρα θα το ξανασκεφτεί (;) να ταξιδέψει πρώτη θέση εις υγείαν των κορόιδων φορολογούμενων…

http://www.kentrinews.gr/

15 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:35 AM
    ΧΑΡΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΟΥΧΑ????????????
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:38 AM
    Έλα κι από δω. Βραστά κάστανα στο κώλο θα σου στολίσουμε
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:42 AM
    Είναι αυτός που ήθελε να απολύσει τους
    σκουπιδιάρηδες από τους Δήμους;

    Μετά από λίγες μέρες εμπνεύστηκε ότι ήθελε
    να φτιάξει την Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα!

    Έχει ο καιρός γυρίσματα. Κόπροι! Ε! Κόπροι!
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:42 AM
    ΡΕ ΖΩΑ: ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ΅ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;;

    ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ,ΣΑΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚ¨ΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ...ΚΑΠΝΑ ΣΑΣ< ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    2. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 11:52
  5. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:43 AM
    Ο Σαμαράς φταίει για όλα ... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ

    Είναι σατανικό το σκηνικό που έστησε ο ... άνθρωπος.
    Είναι αυτός που μετά την αποτυχία του 96, χρησιμοποιώντας τον φίλο και συμμαθητή Χριστοφοράκο προχώρησε στον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού προσωπικού της χώρας μέσω της SIEMENS και των χορηγιών της .

    Είναι ο ίδιος που οργάνωσε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, μέσω της πολιτικοοικονομικής ελίτ που ήδη έλεγχε από την προηγούμενη υπόθεση. ΘΑ θυμάστε άλλωστε τις κραυγές

    Τσουκάτου και Μαντέλλη «είναι εθνικιστές» «είναι εθνικιστές».
    Είναι αυτός που χρησιμοποιώντας τις ισχυρές προσβάσεις του στο εξωτερικό , εξανάγκασε την κυβέρνηση Σημίτη να δεκαπλασιάσει το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 . Μην ξεχνάτε και τα SWAP με την GOLDMAN SACS καθώς και την ισοτιμία εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

    Είναι το ίδιο πρόσωπο που συμβούλευε τον Αλογοσκούφη να πραγματοποιήσει την απογραφή καθώς και να υιοθετήσει την ήπια προσαρμογή.

    Αφού έστησε το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου,

    αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να έλθει στην επιφάνεια. Προτίμησε όμως το Υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να μην συμμετέχει στην Κυβερνητική Επιτροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Από αυτήν τη θέση δε, εξανάγκασε τον Κ. Καραμανλή σε παραίτηση, ώστε να γίνει κατόπιν εύκολα αρχηγός της Ν.Δ. χωρίς αντίπαλο. Άλλωστε ήταν ο μόνος υποψήφιος και τα ποσοστά του ήταν αντίστοιχα του Εμβέρ Χότζα.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:34 PM
      Για το λόγι αυτό θα πάρει αυτό που του αξίζει.... τα α.....α μας.
  6. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:45 AM
    Ποιος υπουργός ζήτησε να μην κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές;
    -----------------------------
    Απίστευτο και όμως… πασοκικό!

    Συνέβη στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον πιθανότατα επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες ημέρες. Αυτή την περίοδο ο υπουργός Οικονομικών έχει συναντήσεις με πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος με τα οποία συζητά για την επόμενη ημέρα στην Ιπποκράτους.

    Βέβαια το βασικό θέμα των συναντήσεων είναι η προεκλογική περίοδος του κόμματος και πώς θα διαβούν αυτές τις δύσκολες ημέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές.

    Έτσι μια ημέρα είχε ραντεβού με ένα από το πλέον κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. Η συνάντηση δεν έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πήραν μέρος και στενοί συνεργάτες των δύο στελεχών.

    Συζητώντας, λοιπόν, τα διάφορα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ακούει από το άλλο στέλεχος να του λέει: «Εγώ νομίζω Βαγγέλη ότι δεν πρέπει να κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»!

    Άπαντες οι παρόντες έμειναν άναυδοι. Αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για αστείο. Κανείς δεν πίστευε αυτό που άκουγε. Όμως το εν λόγω στέλεχος μιλούσε απόλυτα σοβαρά.

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με δυσκολία συγκρατήθηκε να μην γελάσει.

    Η πρόταση δεν έμεινε εκεί. Είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με το στέλεχος θα έπρεπε να βγουν όλοι πρωτοκλασάτοι υπουργοί και να δώσουν στον Τύπο μια κοινή δήλωση που να αναφέρει τους λόγους μη συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αυτό, δε, θα γινόταν για να βρει το χρόνο το κόμμα να ανασυνταχθεί και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις επόμενες εκλογές! Βέβαια μέχρι τότε το σίγουρο θα ήταν να μην υπήρχε καν κόμμα.

    Πληροφορίες του newsbomb αναφέρουν πως το συγκεκριμένο στέλεχος που πρότεινε κάτι τέτοιο στον Βενιζέλο έχει στο γραφείο του δημοσκοπήσεις οι οποίες βλέπουν να… πατώνει στις εθνικές εκλογές. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν βγαίνει με τίποτα και θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών.

    Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν πως αν συνεχίσουν οι δημοσκοπικές έρευνες να είναι αρνητικές, δεν θα κατέβει στις εκλογές.

    Ο λόγος που δεν «περπατάει» το συγκεκριμένο στέλεχος στην περιφέρειά του είναι λόγω άστοχων ενεργειών στο υπουργείο το οποίο βρίσκεται. Χιλιάδες Έλληνες για λόγους που δεν είναι αυστηρά οικονομικοί, εκφράζουν την οργή τους για μια «παράλειψη» η οποία επί μέρες πριν από καιρό ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

    Εμείς ρωτάμε: ποιο είναι αυτό το στέλεχος;

    newsbomb.gr

    Μάλλον τη Διαμαντοπούλου εννοεί:)
    Λέτε;
    Να χάσει η Bilderberg
    τη θέση στο υπουργικό συμβούλιο;
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:54 AM
    φιλε(11,43) εσυ δεν εισαι που ειχες συνευρεθει με εξωγηινο? και μετα εμεινες εγκυος και εβλεπες το μελλον των αλλων ανθρωπων και το παρελθον των πολιτικων? α ναι τωρα σε θυμηθηκα μωρε γεννησες ενα εξαμβλωμα που το εβγαλες πασοκ απο το σοκ και πασης ελλαδος (το εχουνε στο εργαστηριο του σι ες αι στην γιου ες εη και ψαχνουνε το ντι εν εη) σορρυ ρε φιλε δεν θαθελα να ειμαι στην θεση σου ρεσπεκ. α... τον καφε τον λες?
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:22 PM
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 01:30 PM
    ΒΡΕ newsbomb.gr Μαρτυριάρη! Αυτό που άκουσες ήταν μια κλανιά "φιλτραρισμένη" και εσυ κατάλαβες υπουργό και να μη θέλει ...εκλογές;

    Μάλλον χρειάζεσαι ...ΧΕΣΙΜΟ για να "συνέλθεις" !!!

    Έκανες και το σκατό του Βενιζέλου ...παξιμάδι;

    Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι οι...φίλοι σου;
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 01:30 PM
    ΒΡΕ newsbomb.gr Μαρτυριάρη! Αυτό που άκουσες ήταν μια κλανιά "φιλτραρισμένη" και εσυ κατάλαβες υπουργό και να μη θέλει ...εκλογές;

    Μάλλον χρειάζεσαι ...ΧΕΣΙΜΟ για να "συνέλθεις" !!!

    Έκανες και το σκατό του Βενιζέλου ...παξιμάδι;

    Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι οι...φίλοι σου;
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 01:31 PM
    ΒΡΕ newsbomb.gr Μαρτυριάρη! Αυτό που άκουσες ήταν μια κλανιά "φιλτραρισμένη" και εσυ κατάλαβες υπουργό και να μη θέλει ...εκλογές;

    Μάλλον χρειάζεσαι ...ΧΕΣΙΜΟ για να "συνέλθεις" !!!

    Έκανες και το σκατό του Βενιζέλου ...παξιμάδι;

    Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι οι...φίλοι σου;
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 01:54 PM
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ''ΓΙΟΥΧΑ'' ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΙΩΝ....ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια