Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση ενός στρατηγού στον "φεντεραλιστή" κ.Πάγκαλο

Ο στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος απαντά μ΄ ένα κείμενό του στον αντιπρόεδρο

Ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος δεν ειναι πρωτάρης και ούτε τυχαίος πολιτικός και είναι και πολύ έξυπνος,

Είναι δε από εκείνο το σπάνιο είδος πολιτικού που έχει "καταπιεί" χιλιάδες βιβλία.

Εργάστηκε σκληρά για την .....
πρόοδο της ενταξιακής πορείας της χώρας μας ,

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον φεντεραλισμο του κ.Πάγκαλου καίτοι πιστεύουμε ότι η πρακτική εφαρμογή του δεν ειναι η Ευρώπη των Λαών αλλά κυρίως των κεφαλαίων και εν προκειμένω των Τραπεζών [μόλις προχθές ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντανιέλ Χαναν σε άρθρο του στο "The Telefraph" ενημέρωνε ότι από το επικείμενο δάνειο προς την Ελλάδα το 40% οδεύει προς τις ξένες τράπεζες, το 18% προς την ΕΚΤ, το 23% προς τις ελληνικές τράπεζες και το 19% στο ελληνικό δημόσιο...]

Υπάρχουν πολλοί καλοί επιστήμονες που μπορούν να ασχοληθούν με την ουσία αυτού καθεαυτού του "φεντεραλισμού" εμείς όμως νοιώθουμε ότι σε αυτή την , κατά τον κ.Πάγκαλο "Ευρώπη των Λαών" οι Έλληνες πολίτες , στα 31 χρόνια ενεργής παρουσίας τους έχουν καταντήσει οι διακονιαραιοι αυτής της Ευρώπης και είναι αυτό που μας πληγώνει αφάνταστα όλους όσους δεν ρωτήθηκαν καν [και οχι μονον] γι αυτό το 'φεντεραλιστικο ' μοντέλο της.

Επομένως καθ ημας φεντεραλιστικη Ευρώπη δεν υπάρχει και δυστυχώς σε αυτό το εξάμβλωμα που έχει καταντήσει η "φεντεραλιστικη" Ευρώπη , η όποια απώλεια των εθνικών κυριαρχιών[με κυριοτέρα αυτη του νομισματος] έχει παραχωρηθεί στο ισχυρό και καθόλου φεντεραλιστικης άποψης κράτος της Γερμανίας,

Και απορώ πως δεν το επισημαίνουν αυτό πολίτικοι ως ο κ. Πάγκαλος, τη στιγμή που οι πραγματικοί φεντεραλιστές της Ευρώπης αναφωνούν "είμαστε όλοι Έλληνες" ακριβώς γιατί βλέπουν ξεκάθαρα την Ευρώπη να οδεύει προς την καταστροφή και μαζυ, οχι μόνον την Ελλάδα αλλά και τις δικές τους Πατρίδες.

Και θα σημειώσω κάτι από την προσωπική μου εμπειρία[και συγγνώμη για την πιθανότητα να εκκληφθεί -λανθασμένα κατά την γνώμη μου-ως εγωισμός,]

Το 1972 , υπηρετών στην Λημνο . Λοχαγός ών,εκληθην απο τον Διοικητή του Τάγματος[290 ΤΕ] να μιλήσω στους στρατιώτες για τα 20χρονα παρουσίας της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ.

Αφού ανέφερα τα σχετικα του Οργανισμου ειχα επισημανει ότι , [ειχα βοηθηθει πολυ απο σχετικο αρθρο της εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ" της εποχης]. "Η Ελλάδα δεν ευρίσκεται στο ΝΑΤΟ για να παίρνει "το κόκκαλο του σκύλου" και μια τέτοια συμμαχία οπού ενώ στο προοιμίό της στηρίζει την Δημοκρατία και στην πράξη το αντίθετο δεν μπορει να ειναι αποδεκτή και βιώσιμη".

Οποιαδήποτε ομοιότητα με την σημερινη"φεντεραλιστική" Ευρώπη, δεν είναι τυχαία..

[1.οι ζηλωτές της έρευνας μπορούν να βρουν το αντίστοιχο φύλλο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ , στο αρχείο της
2. Ο Κωνσταντινος Τσάτσος, ειχε μιλησει στην Γαλλικη Ακαδημία [αμεσως μετα την ένταξη μας στην ΕΟΚ. Στην προσφώνισή τους οι Γαλλοι ειχαν πει , τότε,"Με την εισοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σημερα, ολοκληρώνεται η Ευρώπη"....... ]

http://www.onalert.gr/d

9 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 11:49 AM
  Ποιος υπουργός ζήτησε να μην κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές;
  -----------------------------
  Απίστευτο και όμως… πασοκικό!

  Συνέβη στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον πιθανότατα επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες ημέρες. Αυτή την περίοδο ο υπουργός Οικονομικών έχει συναντήσεις με πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος με τα οποία συζητά για την επόμενη ημέρα στην Ιπποκράτους.

  Βέβαια το βασικό θέμα των συναντήσεων είναι η προεκλογική περίοδος του κόμματος και πώς θα διαβούν αυτές τις δύσκολες ημέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές.

  Έτσι μια ημέρα είχε ραντεβού με ένα από το πλέον κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. Η συνάντηση δεν έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πήραν μέρος και στενοί συνεργάτες των δύο στελεχών.

  Συζητώντας, λοιπόν, τα διάφορα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ακούει από το άλλο στέλεχος να του λέει: «Εγώ νομίζω Βαγγέλη ότι δεν πρέπει να κατέβει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»!

  Άπαντες οι παρόντες έμειναν άναυδοι. Αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για αστείο. Κανείς δεν πίστευε αυτό που άκουγε. Όμως το εν λόγω στέλεχος μιλούσε απόλυτα σοβαρά.

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με δυσκολία συγκρατήθηκε να μην γελάσει.

  Η πρόταση δεν έμεινε εκεί. Είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με το στέλεχος θα έπρεπε να βγουν όλοι πρωτοκλασάτοι υπουργοί και να δώσουν στον Τύπο μια κοινή δήλωση που να αναφέρει τους λόγους μη συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αυτό, δε, θα γινόταν για να βρει το χρόνο το κόμμα να ανασυνταχθεί και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις επόμενες εκλογές! Βέβαια μέχρι τότε το σίγουρο θα ήταν να μην υπήρχε καν κόμμα.

  Πληροφορίες του newsbomb αναφέρουν πως το συγκεκριμένο στέλεχος που πρότεινε κάτι τέτοιο στον Βενιζέλο έχει στο γραφείο του δημοσκοπήσεις οι οποίες βλέπουν να… πατώνει στις εθνικές εκλογές. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν βγαίνει με τίποτα και θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών.

  Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν πως αν συνεχίσουν οι δημοσκοπικές έρευνες να είναι αρνητικές, δεν θα κατέβει στις εκλογές.

  Ο λόγος που δεν «περπατάει» το συγκεκριμένο στέλεχος στην περιφέρειά του είναι λόγω άστοχων ενεργειών στο υπουργείο το οποίο βρίσκεται. Χιλιάδες Έλληνες για λόγους που δεν είναι αυστηρά οικονομικοί, εκφράζουν την οργή τους για μια «παράλειψη» η οποία επί μέρες πριν από καιρό ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

  Εμείς ρωτάμε: ποιο είναι αυτό το στέλεχος;

  newsbomb.gr

  Μάλλον τη Διαμαντοπούλου εννοεί:)
  Λέτε;
  Να χάσει η Bilderberg
  τη θέση στο υπουργικό συμβούλιο;
  Απάντηση
 2. τόσο φενταραλιστική που μας έχει δώσει και εξαφανίσαμε περί το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, δάνεια , επιδοτήσεις, αναπτυξιακά προγράμματα ή ήθελες μερικά τρις ακόμα για να συνηθήσουμε καλά , πριν μάθουμε να επιστρέψουμε έστω ένα ευρώ!!
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:00 PM
  Μ' αρέσει η σιγουριά σου, ότι ο Πάγκαλος είναι έξυπνος...

  Άλλο έξυπνος, άλλο πολιτικός...

  Απλώς, εμείς είμαστε μαλάκες... και στους τυφλούς, ο χοντρός βασιλεύει...
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:14 PM
  στρατηγέ μάλλον είσαι λίγο μπερδεμένος
  Απάντηση
 5. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:15 PM
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΝΑΡΓΙΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΣΕ ΛΕΡΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ ΗΡΘΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:17 PM
  ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΜΟ.
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 12:28 PM
  Βαρελότα στην κηδεία του.
  Απάντηση
 8. ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ.
  Απάντηση
 9. ΑνώνυμοςFeb 25, 2012 01:52 PM
  φεντεραλισμος= ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια