Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Για πτωχευμένη χωρα καλη είναι η 31η παγκόσμια θεση στην κατοχή χρυσού

Μια χαρά τα πηγαίνει η … πτωχευμένη Ελλάδα στην κατοχή χρυσού. Η χώρα μας καταλαμβάνει την 31η θέση παγκοσμίως στη κατοχή χρυσού, ενώ ΗΠΑ, Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας με τους κατόχους των περισσοτέρων τόνων χρυσού. Η κατάταξη της Ελλάδας θα ήταν πολύ υψηλότερη εάν υπολογιζόταν και ο «ελληνικός χρυσός» που βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην.....
πρώτη θέση κατέχοντας 8.133,5 τόνους χρυσού, ακολουθεί η Γερμανία με 3.396,3 τόνους και το ΔΝΤ με 2.814,1 τόνους.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 31 θέση, κατέχοντας σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council) 111,6 τόνους. Ωστόσο, η Ελλάδα διατηρεί συνολικά 147,5 τόνους χρυσού. Οι 111,6 τόνοι αφορούν τον χρυσό που βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς σημαντικό μέρος των διαθεσίμων σε χρυσό φυλάσσεται σε τράπεζες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ελβετία, στην ΕΚΤ και στις Κεντρικές τράπεζες της Μ. Βρετανίας (Βank of England) και των ΗΠΑ (FED).
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ιταλία, με 2.451,8 τόνους χρυσού και στην 5η θέση η Γαλλία με 2.435,4 τόνους. Η ΕΚΤ καταλαμβάνει την 12η θέση με 502,1 τόνους, ενώ στην 30η θέση, ήτοι μια θέση παραπάνω από την Ελλάδα, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), με 119 τόνους χρυσού.

 OXI ALLO KAPBOYNO

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 03:36 PM
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΟΧΟΡΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΥΛΑΚΩΜΕΝΟΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ"ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΥΨΗΛΗ...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ"ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ"ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΠΙΤΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ...Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ....Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ..
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 10:01 PM
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΧΡΥΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ!!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια