Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ...

Μήπως γνωρίζετε γιατί η Ρουμανία πείνασε την δεκαετία του 1980? 

 Μηπως γνωρίζετε γιατί ό λαός συνωστίζοταν για ένα κομματι ψωμί, 100 γραμμάρια κρέας, μισό μπουκάλι γάλα, νύχτες και μέρες στούς δρόμους? Μήπως γνωρίζετε γιατί μιά πετρελαιοπαραγωγός χώρα δεν είχε γραμμάριο βενζίνη για τούς πολίτες της.? Γνωρίζετε γιατί ο κόσμος πέθαινε από το κρύο τη πείνα και την ελλειψη φαρμάκων ? Γιατί είχαν ρεύμα 3 ώρες τη μέρα.? Γνωρίζατε γιατί μιά πάμπλουτη, παραγωγική, τεχνολογικά προηγμένη και άρτια οργανωμένη χώρα, πού δεν......
της έλειπε απολύτως τίποτα, (εκτός ίσως απο μπλού τζήν, κοκα κόλα, και τσιγάρα μάρλομπορο.!!!!!! ) έφτασε σε σημείο να λιμοκτονεί στα πεζοδρόμια.? Ξέρω, θα πείτε ότι έφταιγε ο κομμουνισμός, το σιδηρούν παραπέτασμα, και άλλες παπαγαλίστικες υστερίες. Δηλαδή ότι ακριβώς μάς σερβίρανε.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Τσαουσέσκου αποφάσισε οτι η χώρα του έπρεπε να πληρώσει τα χρέη της, μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Ο,τι λοιπόν ήτανε σε θέση να παράγει η χώρα, πήγαινε για την αποπληρωμή των χρεών της, και δεν έμενε τίποτα γιά τον λαό της, ούτε κάν φαγητό, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει πραξικόπημα, με τήν βοήθεια βέβαια των πεινασμένων και τα γνωστά αποτελέσματα.
Με την μόνη διαφορά ότι στην Ρουμανία δεν επέβαλε κανένας αποπληρωμή χρεών , ενώ εμείς στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να το κάνουμε, μετα από 10ετίες λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και προδοσίας, αποκλειστικά από τούς πολιτικούς και τα τσιράκια τους.....Οι δύο όψεις τού ιδίου νομίσματος. Το χρέος.
Οχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρετε τι μας περιμένει...Εκτός εάν..........

ThanoS

6 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 05:31 PM
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 07:00 PM
    ΤΖΕΦΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Νομιζεις οτι την γλυτωσες επειδη λακισες;;;Θυμασαι τον Τσαουσεσκου;;;Και αυτος τα ιδια λαμογια κολλητους ειχε σαν και εσενα,και τον "στηριζανε".Οπου και να πας,"δεμενο" θα σε φερουμε,και εσενα και τα αδερφακια σου!!!Θα εισαστε μια ωραια παρεα μαζι με τα υπολοιπα λαμογια που ψηφισατε την εκτελεση τησ χωρας.Και μην νομισεις οτι αυτα που εχεις συμφωνησει με το κουμπαρο σου απεναντι,θα σου βγουν σε καλο,απλα θα επιβαρηνουν την θεση σου!Το βρωμερο σου σοι θα σβησει,αρκετα υπεφερε η Πατριδα μας απο αυτην την αθλια οικογενεια που εδω και 50-60 χρονια προδιδει συνεχως την χωρα!Τα κολληταρια σου απλα θα σε "δωσουν" στεγνα!!Γιατι την προδοσια οπως ξερεις πολοι αγαπησαν,τον προδοτη... ΚΑΝΕΙΣ!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 08:19 PM
      Σωστοοοος.
  3. ΚΟΤΥΡΤΑFeb 28, 2012 11:35 PM
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ (ΔΟΧΕΙΟΥ) ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ.ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΓΗ,ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ),ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΟΥ "ΕΔΙΩΞΑΝ" ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΒΙΟΙ ΠΟΥ "ΕΔΙΩΞΑΝ" ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΤΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ (ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ) Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 02:32 AM
    Ο ΓΑΠ νομίζει ότι τον ξεχάσαμε και ότι γλύτωσε.Δεν κατάλαβες Γιωργάκη.Ο κόσμος θέλει την κεφαλή σου επί πίνακι,θέλει να σύρει το κουφάρι σου στις πλατείες.Κατάλαβες;Μη το ξεχνας αυτό.Κοντεύει η τιμωρία σου.Είσαι ο απόλυτος φταίχτης γι αυτά που ζούμε τώρα,και αυτό ο κόσμος θα σου το ξεπληρώσει όπως σου αξίζει,ποταπέ και τιποτένιε ανθρωπίσκε,δούλε του χρήματος και των αφεντάδων σου.
    Απάντηση
  5. Καλό το παράδειγμα με τον Τσαουσέσκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια