Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ!!

ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα !

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
“ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ”

Με όσους τα φάγατε μαζί να μοιραστείτε τα χρέη και να ξεπουλήσετε τις περιουσίες σας, για να βρείτε λεφτά.
Δουλεύω 25 χρόνια κι έχω πληρώσει το ταμείο μου μέχρι τη τελευταία δεκάρα που όφειλα. Εχω πληρώσει από το ....
μισθό μου ανελειπώς ότι όφειλα. Το ίδιο κι οι γονείς μου που ζουν με μια φτωχοσύνταξη.
Δεν έκλεψα, δεν πήρα ποτέ μίζα ή φακελλάκι για τίποτα, δεν μπήκα σε καμιά δουλειά με μέσον. Δούλεψα σαν το σκυλί για να τα βγάλω πέρα. Δεν έφαγα από καμιά πίτα και δεν ευνοήθηκα ποτέ από ένα κράτος που δεν ξέρει καν την ύπαρξή μου εκτός από όταν μου ζητάει λεφτά.
Δεν πήρα άδεια με μέσον, δεν έχτισα αυθαίρετα, δεν λάδωσα καμιά πολεοδομία, εφορία, γιατρούς, δικηγόρους και λοιπές ευγενείς κατηγορίες. Μένω με νοίκι και το πληρώνω στην ώρα μου, θυσίασα κάθε μικρή χαρά για να πληρώνω λογαριασμούς και για να είμαι μόνιμα έντιμη και με το κούτελο καθαρό.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Και όσες φορές χρειάστηκα περίθαλψη, πρόνοια, βοήθεια, το κράτος ήταν απών. Τα παιδιά μου σπούδασαν στα δήθεν δωρεάν σχολεία σας και για να περάσουν στο πανεπιστήμιο πλήρωνα τη παραπαιδεία σας. Οι γονείς μου πλήρωναν 40 χρόνια ασφάλιστρα και όταν αρρώστησαν δεν βρήκαν κρεβάτι τσάμπα. Οταν έχανα τη δουλειά μου έπαιρνα ένα επίδομα ντροπής και βίωνα μόνη το Γολγοθά μου.
Δεν ξέρω αν άλλοι ξυπνάνε τώρα, αν άλλοι χάνουν τώρα τα κεκτημένα, αν άλλοι χόρτασαν και τώρα άρχισαν να πεινάνε αλλά εγώ και κάποιες άλλες χιλιάδες απλών φτωχών ανθρώπων δεν είχαμε κεκτημένα ποτέ, δεν χορτάσαμε ποτέ, δεν ζήσαμε με άνεση ποτέ.
Δεν υπάρχει υπομονή πλέον. Μέχρι εδώ. Το μυαλό μας αρχίζει και στρίβει επικίνδυνα. Δεν υπάρχει αντοχή για άλλη κοροϊδία, για άλλη κλεψιά, για άλλη μιζέρια.

Και δεν υπάρχει πλέον ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να δεχτεί έτσι ήσυχα και υποτακτικά τη σφαγή του. Δεν είμαστε ντροπιασμένοι, δεν είμαστε δουλικά, δεν είμαστε σκουπίδια.
Υπήρξε μια περίοδος που ήμασταν όλοι σαστισμένοι, πολλοί δεν ήξεραν που πάει το βιολί, δεν ήξεραν αν έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμα ή να ξεσπάσουν.
Από χτες αποδεικνύεται πλέον πέραν κάθε αμφιβολίας πως ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.
Η μάνα μου που παίρνει μια κωλο σύνταξη δεν πρόκειται να σας πληρώσει φόρο.
Τα παιδιά μου δεν θα τα αφήσω να δουλεύουν με 400 ευρώ 12 και 14 ώρες και να μάθουν να είναι υποτακτικά και αναξιοπρεπή. Θα τα παροτρύνω να βγουν στο δρόμο, να πεινάσουν, να μην ανεχτούν άλλο τέτοια ντροπή.
Θα πεινάσω, μπορεί να κόψω το ηλεκτρικό και να έχω ένα κερί, μπορεί να φτάσω στο τελευταίο σκαλί μιζέριας, να μείνω στο δρόμο, να ζήσω σαν αγρίμι, αλλά δεν θα πάω πλέον με το πρόγραμμά σας.
Υπάρχουμε εμείς που δεν ήμασταν του «τα φάγαμε όλοι μαζί», δεν πήραμε τίποτα από τη πίτα, δεν καταδεχτήκαμε να γλύψουμε, να ταπεινωθούμε, να ξεπουληθούμε. Ο παππούς μου κι ο πατέρας μου κι εγώ δουλέψαμε, ιδρώσαμε, πονέσαμε, βασανιστήκαμε.
Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα
Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να ανεχτούμε τις τιμωρίες και τις υποδείξεις εκείνων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ζωή μας, τα βάσανά μας, τα όνειρά μας. Μας χρωστάτε όσα μας κρατήσατε από τη δουλειά μας, όσα σας δώσαμε πληρώνοντας συνέχεια, ασταμάτητα για να τα κλέβετε και να κάνετε λογαριασμούς και βίλες.
Με όσους τα φάγατε μαζί να μοιραστείτε τα χρέη και να ξεπουλήσετε τις περιουσίες σας και τις δικές τους, για να βρείτε λεφτά αν δεν έχετε. Με τους εκβιαστές εσείς έχετε αλισβερίσια, μαζί τα κανονίζετε χρόνια τώρα να κάνετε ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως κάνουν οι μαφιόζοι.
Είναι μεγάλη ντροπή με τη χορτασμένη κοιλάρα σας να κλέβετε από τη σύνταξη που έχει ένα γεροντάκι των 400 ευρώ. Να κλέβετε από τη ζωή των νέων. Να κλέβετε από τη ζωή των απλών φτωχών ανθρώπων που παλεύουν για ένα ψευτο μεροκάματο . Να κλέβετε από την υγεία, από τη παιδεία, από τη πρόνοια του λαού για να γεμίσετε τα άδεια ταμεία που εσείς αδειάσατε.
Κι όχι μόνο. Να ξεπουλάτε σε τιμή ευκαιρίας, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς να λογοδοτήσετε σε κανέναν ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.
Δεν μας εγγυάται κανείς πλέον πως δεν θα μας πουλήσετε όλους κοψοχρονιά σαν σκλάβους στις νέες αποικίες.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.
Οι ζωές μας θα γίνουν ελεύθεροι σκοπευτές πάνω στην ασυδοσία σας.
Μας θίξατε. Μας προσβάλλατε πολύ άγρια. Μας πίνετε το αίμα.
Τα ψέματα τέλειωσαν.
ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΩ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ!!

RAMNOUSIA

9 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 05:09 PM
  Η πρώτη δίκη για τις υποθέσεις αγοραπωλησίας ομολόγων από τα ασφαλιστικά ταμεία...
  κατέληξε σε πανηγυρική ομόφωνη αθώωση των επικεφαλής 6 ταμείων και 4 χρηματιστηριακών εταιριών μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε τον Ιούνιο 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.  αν αυτή είναι η φερόμενη ως δικαιοσύνη τους, μόνη λύση είναι η "άμεση λαϊκή δικαιοσύνη"....

  άλλωστε η αξία της ζωής της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ της επιστολής νομίζω συμφωνείτε είναι "μεγαλύτερη" απο όλων των νόμιμων και ηθικών (τυχαίο?) απατεώνων.

  συνοπτικές διαδικασίες χρειάζονται.
  Απάντηση
 2. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 05:37 PM
  ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 09:50 PM
  Remington 700 Entry Package!!!!
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςFeb 28, 2012 10:57 PM
  Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
  Απάντηση
 5. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 12:06 AM
  ΜΠΡΑΟΥΝΙΚ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΦΥΣΙΓΓΑ ΓΕΜΙΣΤΕ
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 01:21 AM
  καθαρίζω το δίκαννο παίρνω φυσίγγια και είμαι έτοιμος για όλα
  Απάντηση
 8. ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 01:39 AM
  ολοι με οπλα και να μην κανει κανενας φορολογικη δηλωση [ Κ Α Ν Ε Ι Σ ]!!!!!!!!!!

  [ Κ Α Ν Ε Ι Σ ]!!!!!!!!!!

  [ Κ Α Ν Ε Ι Σ ]!!!!!!!!!!
  Απάντηση
 9. ΑνώνυμοςFeb 29, 2012 02:39 AM
  Σωστή,καλά τα λες.Δείχνεις αποφασισμένη για αυτά που λες.
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια