Powered By Blogger

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Σαμαρά με στενούς συνεργάτες του λόγω μνημονίου

«Μην κάνεις πίσω. Το όχι, είναι η μοναδική λύση που έχεις»! Με τα λόγια αυτά στελέχη του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά προειδοποιούν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μην υποκύψει στις πιέσεις της τρόικας.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα τέτοιες επισημάνσεις – προειδοποιήσεις διαδέχονται η μία την άλλη στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά από στελέχη τα .....
οποία χαρακτηρίζονται «ταλιμπάν των προέδρου».

Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του diktionews.gr, άνθρωποι οι οποίοι στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του κ. Σαμαρά να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ συλλέγουν υπογραφές ώστε να πειστεί ο αρχηγός του κόμματος να συγκαλέσει πολιτικό συμβούλιο ώστε να λυθεί πρώτα εσωκομματικά το θέμα της αντιμετώπισης των αξιώσεων της τρόικας.

«Αν ο πρόεδρος μας αγνοήσει και ψηφίσει ναι εμείς θα αποχωρήσουμε από το κόμμα όπως και πολλά ακόμη στελέχη. Ας καθίσει μόνος του να τα βγάλει πέρα με μια κοινοβουλευτική ομάδα η οποία στη συντριπτική πλειονότητά της είναι αντίθετη στην πολιτική που ασκεί μέχρι τώρα. Θα πάψουμε να είμαστε εμείς οι κυματοθραύστες των αντιδράσεων» παρατήρησε ένα από τα στελέχη αυτά στο diktionews.gr.

Παράλληλα οι άνθρωποι αυτοί υπογραμμίζουν ότι αν ο Λουκάς Παπαδήμος δεν έχει κόκκινες γραμμές απέναντι στην τρόικα, αυτές πρέπει να τεθούν από τον κ. Σαμαρά. Για παράδειγμα πρέπει να είναι κάθετη η άρνησή του στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού τουλάχιστον για όσους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα λαμβάνουν έως 1500 ευρώ.

Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς τηρεί σιγή ιχθύος, μέχρι την ώρα αυτή, αφού όπως διαρρέεται από το στενό περιβάλλον του, ακόμη δεν έχει πλήρη ενημέρωση για τις επαφές της τρόικας με την κυβέρνηση.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι για τις επαφές αυτές θα μάθει στη διάρκεια της συνάντησης Παπαδήμου – πολιτικών αρχηγών και αμέσως μετά θα πρέπει να αποφασίσει για το ναι ή το όχι που θα πει. Με άλλα λόγια δεν θα έχει την πολυτέλεια ούτε καν να συζητήσει τις επιταγές της τρόικας με τους στενούς συνεργάτες του ή τουλάχιστον να επεξεργαστεί έστω στοιχειωδώς τα δεδομένα των δανειστών.

Το ερώτημα που τίθεται στη Νέα Δημοκρατία είναι πόσο θα αντέξει τέτοια πίεση ο κ. Σαμαράς και πόσο εύκολα θα κατορθώσει να αντικρούσει τα αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων που δέχεται η χώρα.

«Θέλει ο λαός ένα όχι που ενδεχομένως θα μας οδηγήσει στη χρεωκοπία αλλά όχι υποχρεωτικά στην έξοδο από το ευρώ;» είναι το ερώτημα που θέτουν οι «ταλιμπάν» του προέδρου. «Μήπως τελικά όμως είναι καλύτερο το όχι αυτό από ένα ναι που θα παραδώσει άνευ όρων τη χώρα στα γερμανικά συμφέροντα με απρόβλεπτες συνέπειες για το ελληνικό μέλλον;» προσθέτουν.

http://diktionews.gr

35 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:27 AM
    ΑΝ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑι ετοιμαστε διαδοχο
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:28 AM
    PANOS KAMENOS
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:30 AM
    Φοβού τους ...(Δημοκράτες) και την δημοκρατία τους !

    Το να γνωρίζεις την στρατιωτική εκπαίδευση δεν είναι απαραίτητο σε χαρτογιακάδες, κοντυλοφόρους και διάφορα ρουφιανοειδή, αλλά το να κάνεις κριτική όμως για την εκπαίδευση και να υποδεικνύεις τιμωρίες, είναι δημοκρατικό σας δικαίωμα, πώς να το κάνουμε !
    Διαβάζω μύδρους σε εφημερίδα της Κυριακής και μάλιστα από την πένα μεγάλου δημοσιογράφου που στο παρελθόν διατέλεσε και διοικητής του Αγίου Όρους παρακαλώ ,εναντίον ενός 22χρονου μαθητή της σχολής Ευελπίδων !

    Δεν διάβασα ποτέ όμως κάτι εναντίον της γενιάς του πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την χώρα !
    Τελικά ο άνθρωπος έχει γνώσεις υπεράνω κάθε κριτικής ,από διευθυντής συγκροτήματος τύπου και γνώστης των μηχανορραφιών στο γνωστό συγκρότημα που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις ,βρέθηκε διοικητής παρακαλώ στο Άγιο Όρος όπου μορφώθηκε στο γνωστό (τράγο ) των κανονισμών για τους κατέχοντες τα του Αγίου Όρους .

    Αφού απέκτησε εμπειρία ως διοικητής να μην ξεχνιόμαστε, ανακάλυψε ότι η διοίκηση της ΣΣΕ, η οποία τυχαίνει να είναι μια από τις καλύτερες , διοικείται με χουντικό τρόπο ανακαλύπτοντας χουντικά σταγονίδια του 74 μεταξύ των μαθητών των σχολών που σκοπό έχουν από ότι φαίνεται και γράφεται να διαλύσουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας .με τι ; Με τυφέκια Μ1;

    Αλήθεια πώς απέκτησαν την πληροφορία και την φωτογραφία από μαθητή της σχολής ;
    Από Αξιωματικό της σχολής;
    Από πολίτη εργαζόμενο που ήθελε να δικαιολογήσει στον πολιτικό του προϊστάμενο που τον διόρισε στο δημόσιο τη ρουφιανιά του κατασκευασμένη ή μη ,ή είναι απόρρητη δημοσιογραφική πληροφορία και αυτή ; Αλλά εδώ μιλάμε για στρατιωτική περιοχή ,ξεχνάτε τον οχετό που γράψατε όταν οι απόστρατοι μπήκαν στο περίβολο χώρο του ΥΕΘΑ;

    Αφού τέλος πάντων αποκτήθηκε η πληροφορία γιατί δεν κατατέθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα αλλά δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σας ,να δικαιολογήσουμε το επερχόμενο πραξικόπημα που διέρρευσε ο Πρωθυπουργός μας ;

    Ό,τι συνέβη και αν συνέβη στην σχολή των ευελπίδων δεν είναι υπόθεση του Χασαπόπουλου, του Τριανταφυλόπουλου ,ή του Ψυχάρη αλλά της Διοίκησης της Σχολής, της Στρατιωτικής δικαιοσύνης και κανενός άλλου.

    Ακόμη και σήμερα ο αναρμόδιος Υφυπουργός και υπεύθυνος της κλειστής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας μίλησε για πραξικόπημα επειδή ο Πατέρας του Εύελπι Ανώτατος Αξιωματικός ε.ε είχε υποπέσει λέει, σε πειθαρχικό παράπτωμα άκουσον άκουσον πριν 35 χρόνια !

    Τότε κ. Υφυπουργέ αν καταδιώκουμε τα γονίδια μας και την συγγένεια μας τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σας τον κ. Πάγκαλο έπρεπε να τον κρεμάσετε μόνο και μόνο επειδή είναι εγγονός του μακαρίτη Πάγκαλου .!

    Αλλά το θέμα μας είναι αλλού ,είναι στην δημοκρατία σας που την έχετε τεμαχίσει και προσδιορίσει στα μέτρα σας ,είναι η δημοκρατία της διαφθοράς και της σήψης που κανείς σας δεν θέλει να αλλάξει .

    Είναι η αναξιοκρατία και το ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων όπως συμφέρει, όχι όπως επιλέγει ο Ελληνικός λαός ,αλλά όπως επιλέγετε εσείς οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
    Εσείς δεν θέλετε να αλλάξει το σύστημα γιατί από αυτό ζείτε από τις σάρκες του συστήματος .

    Ποιος κοντυλοφόρος και μάλιστα εκδότης της συμφοράς θέλει να αλλάξει το σύστημα ,να πληρώνει τα ένσημα ,τα τέλη , τους δημοσιογράφους ,να εκδίδει τιμολόγια και να μην τα παίρνει μαύρα; ποιος; Κανείς σας .

    Ποιος έχει καταδικάσει τα παιδιά μας να μην έχουν δικαίωμα στο όνειρο όταν στρατιές δήθεν μορφωμένων με ανύπαρκτα πτυχία και μεταπτυχιακά εξωτερικού καταλαμβάνουν θέσεις στο δημόσιο και γίνονται ακόμη και υπουργοί ;

    Υπήρχε περίπτωση αν λειτουργούσε η αξιοκρατία ο Ψυχάρης να ήταν διοικητής του Αγίου Όρους, με τι προσόντα ;
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:30 AM
    Gia na doume poso magkas einai...
    Απάντηση
  5. ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟ ΤΟΜΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:32 AM
    Αυτήν την Δημοκρατία σας που ράψατε στα μέτρα σας, εμείς δεν την θέλουμε, δεν θέλουμε να είμαστε έρμαια των κάθε τοκογλύφων με τα χρέη που εσείς δημιουργήσατε ,δεν θέλουμε να είμαστε κάτι από το σύστημα σας

    Αυτό το σύστημα που τρέμετε μην τυχόν αλλάξει και χάσετε τα προνόμιά σας γιατί εκδούλευση παρέχετε κύριοι και τίποτε άλλο !

    Υπάρχουν και Πατριώτες σε αυτήν την χώρα που είναι στο ποτάμι ενέδρα για 700 ? ! Oταν εσείς οδηγείτε το ΤΖΙΠ σας στην λεωφόρο της δημοκρατίας, καμαρώνοντας για την αντίσταση σας που απαλλαχτήκατε από την υποχρέωση να υπηρετήσετε την Πατρίδα μας ..Και λοιδορείτε τους μαθητές του 19 και .

    Αλλά για να γίνεις Αρχηγός στην Σχολή Ευελπίδων πρέπει να δουλεύεις τέσσερα χρόνια και να διαβάζει από το πρωί ως το βράδυ άγνωστα πράγματα για εσάς κύριε της ζούγκλας !
    Ούτε μια ημέρα εκπαίδευσης δεν θα άντεχαν οι μπούληδες του κιτρινισμού στην σχολή Ευελπίδων που ξυπνάνε στις 11 το πρωί μες την μούχλα και την ξινίλα !

    Καταγγελίες έκανε σήμερα λέει πρωτοετής μαθητής της ΣΣΕ επειδή έπαιρνε κάμψεις ,για βασανιστήριο μιλάει ο γνωστός κοντυλοφόρος, μόνο που ξέχασε να μας πει ότι αν δεν θέλεις να μην συνεχίσεις να είσαι στην ΣΣΕ μπορείς να παραιτηθείς αμέσως, δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις την εκπαίδευση της σχολής που βεβαίως δεν είναι για όλους ,δεν γίνονται όλοι Αξιωματικοί !

    Ούτε μπορούν να την αντέξουν την εκπαίδευση. όλοι !!

    Έτσι μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της αποδόμησης των Ενόπλων δυνάμεων !

    Σήμερα ο Ψυχάρης ,Αύριο ο γνωστός δημοσιογράφος του βήματος Χασαπόπουλος που κόπτεται λέει γιατί οι απόστρατοι εν μέσω οικονομικής κρίσης ιδρύουν κόμμα και είναι οι ίδιοι οι Απόστρατοι λέει, που μπήκαν στο Υπουργείο και απείληθήκαν δημοκρατικά να τους βγάλουν με την βία και από κοντά ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Τριανταφυλλόπουλος που ακούει στρατό και βγάζει σπυράκια τον κατανοούμε τον άνθρωπο , έχει πρόβλημα να χτυπάει γερμανικό νούμερο κάθε ημέρα !

    Δεν είναι ο μόνος στόχος ο μαθητής Αρχηγός της Ευελπίδων ,αλλά τρέμετε στην ιδέα ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες Πατριώτες που ανατριχιάζουν στο άκουσμα του (ανάρμοστου άσματος ως ειρωνικά αναφέρεστε .Το )

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:34 AM
    ase re ..speutes exei spifhsh 1 fora kai paei gia adeuterh..sas doulevei sas exei piasi koroida.....SPIFO SE ALLA KOMATA...
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:34 AM
    O KOMANETSIS UA TO PEI TO... NAI!...KAI YSTERA UA GINEI H MEGALH SFAGH!!!
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:35 AM
    επαμ με δημητρη καζακη...μονο αυτος αξιζει και δεν κανει κολοτουμπες...ειναι πατριωτης και ηγετης...
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:35 AM
    ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:37 AM
    RE EXOUN UPOGRASPEI EDW KAI KATI MERES..SKIPNATE..RE SAS DOULEVOUN...
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:37 AM
    EΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:40 AM
    ΧΑΧΑΧΑ..ΚΟΡΟΙΔΑ..ΝΑΙ ΤΗΑ ΠΕΙΙ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕΤΑ..ΠΡΟΜΙΤΗΙΕΣ ΠΕΡΝΕΙ...ΣΚΙΠΝΑΤΕ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ..
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:43 AM
    Αρε ΝεοΔημοκρατες ακόμη ρε νομιζετε οτι ο Αντωνακης ειναι διαφορετικος ???
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:46 AM
    META THS 18.00 OLOISUNTAGMA KALESMA AGANAKTHSMENON..DIADWSTETO...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:14 AM
      ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΣΜΟ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΡΕ??ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ??
    2. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:52 AM
      ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΔΟΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 6 ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    3. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 08:18 AM
      χαχαχαχαχαχαα!! ΚΑΛΟΟΟΟ!!!
  16. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 06:53 AM
    Αναμνήσεις απο το μέλλον...

    Γράφει ο Αδαμάντινος συμβολικά...



    Αγιο Ορος – Ψυχάρης – Σημίτης - Καραμανλής – Βατοπαίδι – Εφραίμ – Ρασαντέλ – Φυσικό αέριο – Voldemort - Σαμαράς – Καψής - Παπαδήμος
    Ksipnistere
    05 December 20:00



    Με αφορμή την ανάγκη του Αλαφούζου του Σκάι να εξηγήσει τι έγινε στο Βατοπαίδι πέραν της υποστήριξης του σταθμού στη λύση Παπαχελά για τον Παπαδήμο τον τεχνοκράτη, θυμήθηκα διάφορα τα οποία σας τα παραθέτω και αφήνω εσάς να κάνετε το συσχετισμό.

    1. Υπάρχει ένα παλιό μου άρθρο εδώ μέσα, που αφορά το ενδιαφέρον της εταιρείας Rassadel (μέλος της οποίας φέρεται ότι ειναι ο Εφραίμ) για....
    το εργοστάσιο κατασκευής φυσικού αερίο στον Αστακό, σας το παραθέτω...


    «Η απόφαση της Ελλάδας να κτίσει ένα εργοστάσιο καθαρισμού στον Αστακό ήταν όσον αφορά την τοποθεσία σωστή. Η επιλογή της συνεκμετάλλευσης αυτής της επένδυσης με μουσουλμάνους αποδείχτηκε λάθος.

    Ενδιαφέρον έχει η πολιτική επιλογή τών εταιρειών της κοινοπραξίας που θα συμμετείχε στη κατασκευή του εργοστασίου στον Αστακό:
    • Rassadel, εταιρεία οffshore με βάση τη Κύπρο
    • Rosebud Energie Deutschland, σχετικά άγνωστη εταιρεία
    • Mitsubishi, General Electric, αμαρτωλή Siemens
    • επενδυτές απο to Qatar.

    Εχει ενδιαφέρον αν στο εργοστάσιο καθαρισμού υγρού αερίου, που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στη Κύπρο συμμετέχουν κάποιες απο αυτές τις εταιρείες. »

    2. O εκδότης Ψυχάρης βραβευθείς απο τον Πατριάρχη, που τελικά μόνο εκδότης δεν φαίνεται να είναι, αφού το μαγαζί του χρωστάει εκατομμύρια ευρώ της Μιχαλούς, ζει με δανεικά απο τράπεζες (των οποίων τη ρευστότητα προσφέρουν με εγγυήσεις στα δικά τους δάνεια) οι Ελληνες φορολογούμενοι, πρώην διοικητής επί Σημίτη του Αγίου Ορους, γνωστού για τους θησαυρούς του, τα κειμήλια και τα τόσα Ευρωπαικά προγράμματα που καταναλώθηκαν για καταγραφές των θησαυρών και την «οργάνωση» που έγινε εκεί επι Σημίτη, πολλοί λένε ότι εκεί γίνεται ακόμη μεγάλο ξέπλυμα χρήματος... διόρισε τον γυιο του στο γραφείο του Σαμαρά, υφισταμένου του Καραμανλή επι εποχής Βατοπαιδίου και τον διευθυντη του στο γραφείο του Παπαδήμου.

    Εσείς μπορεί να ξεχνάτε... Εγω όμως συμεχίζω να θυμάμαι και να καταλαβαίνω γιατι στη χώρα δεν θα γίνει ποτέ ανάπτυξη. Ξέρω όμως και να περιμένω...
    Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com
    Απάντηση
  17. AΣΧΕΤΟ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΣΩ TWITTER ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:47 AM
      Ρε δεν μας χεζεις και εσυ και ο Τουιτι σου!!! Τι να παμε να κανουμε στο Συνταγμα? Τα πραγματα εχουν αλλαξει πλεον. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!!!!! ΓΚΕΚΕ??
  18. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:04 AM
    Η μοίρα του κυρ- Σταύρου!
    Δημοσίευση : Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011 14:23 Εκτύπωση | E-mail
    Ανανέωση : Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011 07:52:24

    1


    Η ζέση του κυρ- Σταύρου για την εξουσία και το κουμάντο κάνει το ζυμάρι παξιμάδι!

    Ήταν 1996 αν θυμάμαι καλά.

    Είχε αποφασίσει, τότε, να κάνει κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά κανένας ποτέ δεν έμαθε το γιατί.

    Παχουλός, μετρίου αναστήματος , δύσκαμπτος, έξυπνος και άνθρωπος με αντοχή και μεγάλη υπομονή. Μαύρο ή μπλε σκούρο κοστούμι, γραβάτα ιταλική και διπλές μανσέτες με χρυσά μανικετόκουμπα. Απέναντι του ο συχωρεμένος ο Έβερτ.

    Προεκλογική περίοδος ήταν και ο κυρ- Σταύρος φαίνεται ότι τον θαύμαζε και μόλις άναψαν τα φώτα και βγήκαν στον «αέρα» είπε:

    «Καλωσορίζω απόψε στην εκπομπή μου τον μελλοντικό Πρωθυπουργό της Ελλάδας!»

    Αλλά ο συχωρεμένος δεν έγινε ποτέ Πρωθυπουργός. Αυτό είναι ιστορία. Τα πράγματα άλλαξαν και οι καιροί επίσης. Αλλά κυρ Σταύρος συνεχίζει να κάνει την ίδια δουλειά, όχι από την τηλεόραση η οποία δεν τον «ήθελε», αλλά από το δικό του μαγαζί.

    Και η μοίρα του όμως συνεχίζεται ίδια.

    Όποιον στηρίζει και υποστηρίζει δεν γίνεται Πρωθυπουργός.
    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:24 AM
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:30 AM
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η΄ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑΘΕΛΕ ΝΑΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΩΝ...
    Απάντηση
  21. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:33 AM
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!!ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΜΝΗΜΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ!!ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 7.30!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:48 AM
      ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΟΡΟΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ!!!!!!!!!!!
    2. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:49 AM
      ΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ. ΜΗΝ ΑΡΓΙΣΕΙΣ!!!
    3. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:51 AM
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΡΟΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!!! ΑΡΑ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ!!!!!!!!!!!
  22. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 07:35 AM
    Είναι δούλος και αυτός. Ναι θα πει και θα τον πιει.
    Απάντηση
  23. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 08:05 AM
    ΩΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 08:14 AM
      ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η΄ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΘΑΝΑΙ ΩΔΥΝΗΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ !!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ.....
  24. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 08:17 AM
    ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ... ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!!!ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!! ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!
    Απάντηση
  25. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 08:24 AM
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΤΡΟΠΟΙ 1} ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ 2} ΜΕ ΧΡΕΟΣ...ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΡΩΕΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ...ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
    Απάντηση
  26. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 10:11 AM
    ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;;
    Απάντηση
  27. ΑνώνυμοςFeb 5, 2012 10:33 AM
    ξυλο πιτσα και στενη σουφριτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια