Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

Ο/Η ΝΙΚΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ


άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «0» ΕΝΩ Η ΔΑΝΕΙΑΚ...":

Κάθομαι και σκέφτομαι ότι οι ευρωπαίοι ''εταίροι'' μας με τη συμμαχία των ''εκπροσώπων'' του ελληνικού λαού, μας τα πήραν όλα, κι αν δεν τα χουν πάρει ήδη, οι μέχρι τώρα πράξεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να τα πάρουν.
Μας έχουν τρομοκρατήσει ότι αν βγούμε απ το ευρώ θα έχουμε φτώχεια, πείνα, στάση πληρωμών...ναι, τώρα δηλαδή τι έχουμε;;;; με.....
την ανεργία στα ύψη και συνεχώς αυξανόμενη, τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινά, τις συνεχιζόμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ολοκληρωτική έλλειψη κράτους πρόνοιας (νοσοκομεία χωρίς γιατρούς & φάρμακα, σχολεία χωρίς καθηγητές & βιβλία, ασφαλισμένοι που πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακά τους κ.α.) για που πάμε;;;;;;;;;
Ακριβώς εκεί, στην φτώχεια, την πείνα τη στάση πληρωμών ή τις σχεδόν μηδενικές πληρωμές.
Αλλού είναι η διαφορά του μέσα ή έξω απ την ε.ε. και το ευρώ...

Η διαφορά είναι ότι υπογράφοντας το νέο μνημόνιο -το οποίο ταυτόχρονα νομιμοποιεί και το παράνομο και αντισυνταγματικό πρώτο- και παραμένοντας στην ε.ε. ακυρώνουμε όλες τις μάχες και τις θυσίες που έκανα οι πρόγονοί μας για την ανεξαρτησία και την ελευθερία μας, υπογράφουμε 100 και ίσως πολύ περισσότερα ακόμα χρόνια σκλαβιάς και τους παραχωρούμε το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται αυτοί τον τόπο μας, υπογράφουμε ότι κάθε προσπάθεια αναγέννησης θα πρέπει να περνάει απ τη δική τους έγκριση -υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύει ότι θέλουν να ανακάμψουμε;;;;;;;;;;;;;;;;- τους δίνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουν να νομοθετούν και να φορολογούν με μοναδικό γνώμονα το πώς δεν θα ξανασηκώσουμε ποτέ κεφάλι, τους δίνουμε το δικαίωμα να ορίζουν τις ζωές και τις τύχες εμάς και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.
Ας πτωχεύσουμε λοιπόν κι ας βγούμε έξω απ την ε.ε. και το ευρώ, ας πεινάσουμε μια ώρα αρχύτερα -έτσι κι αλλιώς θα γίνει- αλλά ας κρατήσουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε μόνοι μας τον τρόπο που θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά. Ας κρατήσουμε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούμε εμείς τα καλά αυτής της γης, τον ήλιο μας, τη θάλασσά μας, τα λιμάνια μας, τα νησιά μας, τη εύφορη γη μας το υπέδαφος μας...Ας κρατήσουμε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούμε εμείς τον ιδρώτα, τον πόνο και το μόχθο μας κι αν στη τελική δεν τα καταφέρουμε το κρίμα στο λαιμό μας.

ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΡΑ.
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

http://thoureios.blogspot.com

5 σχόλια:

 1. (www.radio9.gr)ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΖΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε. 06-02-2012

  http://www.youtube.com/watch?v=RDmha1vt4ec&feature=uploademail

  τι σημαίνει ατάκτως ...μπούλη;

  της πουτάναααααας...χααααχααχαααααααχααααααα
  Απάντηση
 2. ο συνέλληνας ο Ρήγας το είπε. Αλλά μας πήρε 400 χρόνια για να ξεσηκωθούμε. Τώρα όμως δεν έχουμε χρόνο. Ή τώρα ή ποτέ. Μην νομίζετε οτι θα πάθουμε τα χειρότερα με την δραχμή. Όσο ακούμε τον "μπάμπη" θα πέφτουμε χειρότερα στην ασχήμια. Βλέποντας και μόνο τον ¨¨μπάμπη¨?
  Απάντηση
 3. Βλέποντας και ακούοντας τον ¨"μπάμπη" που λέει οτι όλοι οι Έλληνες εκ΄τος από "αυτούς" είμαστε για εσχάτη προδοσία. Μπάμπη πές αλεύρη η προδοσία σε γυρεύει.
  Απάντηση
 4. Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή,
  παρά...
  σαράντα χρόνια ...σκλαβιά και φυλακή.
  :D
  Απάντηση
 5. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 09:30 AM
  yparxei topiki dialektos!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια