Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡ. 4 ΠΑΡ.1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Άρθρο 4

Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Αφού μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, πρέπει να μειωθούν όλες οι τιμές των προϊόντων καθώς και τα .........
συνολικά ποσά των δανείων.

Μήπως μια προσφυγή στη Δικαιοσύνη θα ήταν καλύτερη; Αντί για μπλα μπλα από τους διάφορους ας προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

www.tsiapis.com

8 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:05 AM
  ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

  [Επεξεργασία]Άρθρο 4
  Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
  Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
  Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
  Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
  Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
  Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
  Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
  Ερμηνευτική δήλωση: Η διάταξη της παραγράφου 6 δεν αποκλείει να προβλέπεται με νόμο η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων (εναλλακτική θητεία), από όσους έχουν τεκμηριωμένη αντίρρηση συνείδησης για την εκτέλεση ένοπλης ή γενικά στρατιωτικής υπηρεσίας.
  Απάντηση
 2. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:10 AM
  Δεν χρωστάμε σε καμμία τρόικα, δεν πληρώνουμε,
  θέλουμε πίσω τα κλεμμένα απο τους διεθνείς κλέφτες της δεκαετίας του 30
  βλέπε τράπεζα BIS ελβετία,
  και τους ναζί της δεκαετίας του 40, επίσης καλέστε όλοι πολιτικούς και
  στα γραφεία όλων των κομμάτων και πέστε τους εάν υπογράψουν τους περιμένει
  ΚΡΕΜΑΛΑ.
  Διαδώστε το παντού αντίσταση τώρα.!!!!!!!!!!!
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:15 AM
  "Φασιστική ακροδεξία και ρατσιστική επίθεση" του ΠΑ.συ.α. εναντίων του σοδομικου κουνήματος της μικτής μασονίας;

  ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ;;;


  http://tektonismos.blogspot.com/2012/01/blog-post_5751.html
  Μόνο φασιστικό και απαράδεκτο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το δημοσίευμα του (17-12-2011) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ (ΠΑ.ΣΥ.Α) όπου αναφερόμενο στην πρόσφατη συνάντηση του Υπ. Μεγ. Ταξιάρχου του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος των ΔΕΛΦΩΝ αδ. Βασιλείου Πάτκα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Jose Manuel BARROSO και Herman Van Rompuy αντίστοιχα λέει:

  ΄΄ ΠΟΙΟΣ "ΑΞΟΝΑΣ", ΠΟΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ "ΡΑΪΧ"; ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΣΜΟΥ ~ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ"

  http://www.gmna.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=3&limitstart=15
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:15 AM
  ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ????ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΟΤΕ??/ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ??? ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ??? ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!ΚΙΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ?????????ΩΣ ΠΟΤΕ??????
  Απάντηση
 5. ΕλληναςFeb 6, 2012 07:22 AM
  Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος να μαζέψουν τα λεφτά που βγηκαν στην Ελβετία γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πόσα λεφτά βγήκαν και ποιανών είναι...Και μ αυτά να πληρώσουν τα χρέη που αυτοί δημιούργησαν τόσα χρόνια με την αισχρή πολιτική τους...Κι αφήστε το λαό ήσυχο, προδότες!
  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:24 AM
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 07:37 AM
  H συγνώμη του Χίου
  Ημερομηνία: 13:08 02/10
  Review
  Photo Gallery
  A A

  Το τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" και ο παρουσιαστής της εκπομπής "Μακελειό" Στέφανος Χίος ανακάλεσαν όλους τους χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές (14, 21 και 22 Μαΐου 2011).

  Σε σχετική δήλωση αναγνωρίζεται ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν "ιδιαίτερα οξείς" και τονίζεται πως "ο παρουσιαστής και ο σταθμός δηλώνουμε ότι ανακαλούμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς,

  καθώς δεν υπήρχε από μέρους μας καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, τους οποίους τιμούμε πλήρως".

  Εμείς λέμε μπράβο σε αυτούς που έχουν τον ανδρισμό και ζητούν συγγνώμη.....

  Αλλά ας μας πει ο αγαπητός Χίος τότε ότι

  από εδώ και πέρα να τον βλέπουμε μόνο και μόνο για να γελάμε.....
  Απάντηση
 8. Το άρθρο 4 λέει ότι και οι βουλευτές (που εμείς τους εκλέγουμε) είναι ίσοι; αν Ναι...τότε γιατί δεν έχουν κι αυτοί τον ίδιο κατώτατο μισθό; τι κάνουν παραπάνω από τον πιο αγράμματο τσομπάνο; το ρουφιανηλήκι; ή τον σκύβω βάλτον;
  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια