Powered By Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Παπανδρέου!

Εισαγγελική έρευνα για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ. Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για υπέρβαση των προϋπολογιζόμενων απόρρητων κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών, την περίοδο μετά το 2009, επί υπουργίας Γ. Παπανδρέου και μετέπειτα Δημ. Δρούτσα διέταξε το πρωί ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης.

Η νέα εντολή του ..........
κ. Πεπόνη ουσιαστικά αποτελεί επέκταση της, ήδη, διενεργούμενης έρευνας, που αφορά το χρονικό διάστημα 2004 έως 2007 και έχει ως αφετηρία την κατάθεση στοιχείων που προσκόμισε, όταν κλήθηκε να καταθέσει, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλ. Τσίπρας, που κατέθεσε πριν μερικές ημέρες στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη για τις ερευνώμενες υπερβάσεις στα λεγόμενα "μυστικά κονδύλια", φέρεται να προσκόμισε στοιχεία για σημαντικές αυξήσεις σε ανάλογα ποσά του Υπουργείου Εξωτερικών, που αφορούν στην περίοδο μετά την διακυβέρνηση της ΝΔ, δηλαδή και μετά το 2009.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο κ. Τσίπρας είχε υποστηρίξει ότι οι υπερβάσεις των επίμαχων κονδυλίων φθάνουν το 270% , τόσο το 2009 όσο και το 2010.

Η αρχική εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από δημοσιεύματα του Τύπου, που αναφέρονταν σε αποκλίσεις από 200 έως 1.000% στα ποσά που είχαν προϋπολογιστεί για τα "μυστικά κονδύλια" σε υπουργεία και σε αυτά που τελικώς χορηγήθηκαν, κατά την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει ως στόχο να διαπιστώσει τη βασιμότητα των δημοσιευμάτων, να εντοπίσει τους λόγους που σημειώθηκαν υπερβάσεις στα ποσά και τελικά να εξακριβώσει αν πράγματι τα χρήμα.


armageddon-news.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 7, 2012 12:08 AM
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ-ΡΧΙΔΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΤΗΣ ΣΥΓΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΡΟΥΣ
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 7, 2012 12:10 AM
    H αντεπίθεση άρχισε!..



    Αυτό είναι το σκάφος που αγόρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος
    Επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση ο Πέτρος Κωστόπουλος, αγόρασε ένα κοτεράκι, να ΄χει να πορεύεται.

    Δείτε το σκάφος...
    42' RIB SPORT της Ιταλικής fbdesign.

    Λεπτομέρειες και το συμφωνητικό, εδώ.

    Κωστόπουλος: Την ώρα που έκλεινε περιοδικά και απέλυε εργαζόμενους, αγόραζε σκάφος 450.000 € μέσω offshore!
    Σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της εκδοτικής του καριέρας. Σήμερα τα περιοδικά του φυτοζωούν ή κλείνουν ενώ εκατοντάδες εργαζόμενοί του είναι απλήρωτοι και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

    Πως φτάσαμε όμως στο σήμερα;
    Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά αλλά θα αναφερθούμε μόνο σε ένα – προς το παρόν- δείγμα της ιδιοσυγκρασίας του εκδότη με το πανάκριβο lifestyle, που είναι όμως ενδεικτικό της γενικότερης στάσης του. Ένα από τα πρώτα περιοδικά του Ομίλου της ΙΜΑΚΟ που έκλεισε από τη μία μέρα στην άλλη, ήταν το Maxim. Ένας ακριβός τίτλος έκδοσης που πήγε υπέρ Πίστεως… ή μήπως θα ήταν καλύτερα να πούμε υπέρ… θάλασσας; Γιατί;

    Γιατί ακριβώς την ίδια περίοδο που ο Πέτρος Κωστόπουλος έκλεινε το Maxim, έκλεινε και ένα συμβόλαιο αγοράς σκάφους με Ιταλική ναυπηγική εταιρία, αξίας 450.000 Ευρώ!. Ναι, καλά διαβάσατε. Τον Απρίλιο του 2010, ούτε καν δύο χρόνια πριν, ο Πέτρος Κωστόπουλος, μέσω εταιρίας που εδρεύει στα Marshall Islands, παρήγγειλε και αγόρασε ένα από τα γρήγορα μοντέλα της FB Design, το FB RIB42 Sport Hull. Σίγουρα δεν είναι από τα πιο ακριβά μοντέλα της παγκόσμιας ναυπηγίας. Δεν παύει όμως να είναι ένα ακριβό απόκτημα, πόσο μάλλον όταν η κρίση είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας.

    http://blogs.gossip-tv.gr/black-

    Kαλά έκανες Πέτρο!

    Σε αυτή την ηλικία οι άντρες πρέπει να ανακαλύπτουν τη σπορ πλευρά της ζωής.

    Μην τους ακούς, κάνε τη ζωή σου.

    http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_4859.html


    - Ε, πως!!
    Ο άνθρωπος είναι από μεγάλο φουγάρο, τζάκι ήθελα να πω, και ήθελε να επιστρέψει στις ρίζες του. Είναι κι αυτός από τους επαγγελματίες αριστερούς με δεξιές τσέπες που λυμαίνονται την Ελλάδα από την απελευθέρωση μέχρι τώρα, εκμεταλλευόμενοι τα ανόητα και ακατανόητα αισθήματα ενοχής των δεξιών.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια