Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!(Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ -ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ)

Από την Δρ Ingrid Rimland Zündel

Tο άρθρο αυτό γράφτηκε για σκεπτόμενους ανθρώπους που θέλουν να κατανοήσουν το σήμερα
υπό το φώς του χθές. Δεν γράφτηκε για τους μπαμπουίνους που αρχίζουν να ουρλίαζουν ακούγοντας
το όνομα" Χίτλερ".

Ο συγγραφέας του είναι ένας σχετικά νεαρός τραπεζίτης απο την Νότια Αφρική που το όνομα του είναι Stephen Goodson. Και έχω την άδεια του να το δημοσιεύσω.

Στο τέλος του Νοεμβρίου του 1918, ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε στο Μόναχο και στη.....
συνέχεια εγκαταστάθηκε σε ένα στρατόπεδο στο Traunstein στη νοτιοανατολική Βαυαρία. Όταν το στρατόπεδο διαλύθηκε τον Απρίλιο του 1919, επέστρεψε στο Μόναχο, το οποίο εξακολουθεί να κυβερνάται από μια σοβιετική δημοκρατία που ιδρύθηκε από μια Πολωνοεβραία την Kurt Eisner (το πραγματικό της όνομα ήταν Salamon Kosmanowsky).

Στις αρχές του Μαΐου, λίγες μέρες μετά την κομμουνιστική επανάσταση που είχε λήξει την 1η Μαΐου 1919 από τους βαυαρούς Freikorps, ο Χίτλερ είχε κλητευθεί ως μέλος του 2ου Συντάγματος Πεζικού για να παρακολουθήσει ένα μάθημα που αφορούσε την πολιτική κατεύθυνση. Ο σκοπός του μαθήματος και των διαλέξεων ήταν να παρέχει στους στρατιώτες με φόντο την πολιτική, τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα επαναστατικά και πολιτικά κινήματα στο Μόναχο την εποχή εκείνη.


Gottfried Feder
Ένας από τους ομιλητές ήταν ο πρώην μηχανικός που το γύρισε σε οικονομολόγο, ο Δρ Dr Gottfried Feder (1881-1941) πρώτη διάλεξη του είχε τίτλο «Η κατάργηση του ενδιαφέροντος-Υποτέλειας». Ο Χίτλερ είχε ενθουσιαστεί με ό, τι άκουσε και η ομιλία του Feder ήταν μια κρίσιμη καμπή στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Χίτλερ έλαβε εντολή από τους ανωτέρους του για να ερευνήσει μια πολιτική ένωση που ονομάζεται η Deutsche Arbeiterpartei (Γερμανικό Εργατικό Κόμμα). Στη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Sterneckerbrau Inn στο Μόναχο, ήταν παρόντες περίπου 20 έως 25 άτομα. Ο κύριος ομιλητής ήταν ο Δρ Gottfried Feder.

Λίγο αργότερα ο Χίτλερ έλαβε προσωρινή βεβαίωση της ιδιότητας μέλους του κόμματος με τον αριθμό επτά. Η πρώτη πράξη του, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του κόμματος ήταν να μετονομαστεί σε Deutsche Nationalsozialistiche Arbeiterpartei (Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα).

Ο Feder ήταν ο βασικός θεωρητικός και αρχιτέκτονας της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής
του Εθνοσοσιαλιστικού κόμματος, μέχρι την αποχωρησή του ως Υφυπουργός Οικονομικών Υποθέσεων, τον Αύγουστο του 1934.

Ο Feder, διορίστηκε Υφυπουργός Οικονομικών Υποθέσεων, όταν οι εθνικοσοσιαλιστές ήρθαν στην εξουσία στις 30 Ιανουαρίου 1933, αλλά οι προσπάθειές του να εφαρμόσει επίσημα την Εθνικοσοσιαλιστική οικονομική πολιτική έπεσαν στο κενό λόγο του Δρ Hjalmar Schacht, ο οποίος είχε διοριστεί ως πρόεδρος της Reichsbank το Μάρτιο του 1933. Ο Schacht ήταν ένας αινιγματικός χαρακτήρας. Αν και γεννήθηκε στην Tingleff, της Γερμανίας, το 1877, η οικογένεια του καταγόταν από την Ουγγαρία. Το 1903 σε ηλικία 26 ετών έγινε μέλος της Dresdner Bank, και το 1908 έγινε τέκτωνας.Hjalmar Schacht
Ο Schacht ήταν επίσης μαθητής της Εβραϊκης γλώσσας δεδομένου ότι η γνώση της γλώσσας αυτής, ήταν απαραίτητη, αν ήθελε κανείς να σταδιοδρομίσει στον τραπεζικό τομέα.

Ο Schacht αμέσως έθεσε ως στόχο να καταστρέψει τα σχέδια Feder ο στόχος του επιτεύχθηκε με την απομάκρυνση του τελευταίου από τοΥπουργείου Οικονομικών τον Αύγουστο του 1934, μετά ο Schacht πήρε την θέση του σαν επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών.

Αυτή η τραγική απόλυση μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην έλλειψη του Χίτλερ όσον αφορά την κατανόηση των οικονομικών θέματων. Άλλωστε ήταν κάτι που είχε παραδεχτεί όταν γνώρισε τον Feder, το 1919.

Έτσι, η απόφαση αυτή με παρακινεί να μελετήσω σε βάθος ένα θέμα που δεν γνώριζα καλα εώς τώρα.


Εκείνη την εποχή εισήχθη μια κάπως εξασθενημένη νομισματική μεταρρύθμιση. Στόχος της
ήταν να να χρηματοδοτήσει το έργα του κράτους και τα προγράμματα επανεξοπλισμού. Ιδρύθηκαν
δύο εικονικές εταιρείες η Gesellschaft fuer Öffentliche Arbeiten (Offa) και η Metallforschung Gesellschaft (Mefo). Αυτές οι εταιρείες έκαναν δεκτές συναλλαγματικές από προμηθευτές που εκπληρωναν τις παραγγελίες.

Αυτές οι συναλλαγματικές στη συνέχεια προεξοφλούνταν στην Reichsbank με ποσοστό 4 τοις εκατό. Είχαν εκδοθεί για τρεις μήνες μόνο, χρόνος που ήταν σαφώς ικανοποιητικός από άποψη του μακροπρόθεσμου χαρακτήρα των διαφόρων έργων που είχαν χρηματοδοτηθεί.
Θα μπορούσαν, ωστόσο, να επεκταθούν από τρεις μήνες... έως πέντε χρόνια . ..
Τον Ιανουάριο όμως του 1939 ο Schacht αρνήθηκε την επέκταση των συναλλαγματικών, λόγω των φόβων του για "πληθωρισμό".

Με αυτά τα μέσα ο Schacht είχε σκοπό να καταρρεύσει και την γερμανική οικονομία, η οποία κατά την περίοδο 1933-39 είχε αυξήσει το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της κατά 100 τοις εκατό. Από ένα
έθνος που το 1933 ήταν εντελώς κατεστραμμένο, με έξι εκατομμύρια άνεργους στα πρόθυρα της πτώχευσης. Ο Χίτλερ είχε μετατρέψει την Γερμανία σε σοσιαλιστικό παράδεισο και το ισχυρότερο κράτος στην ιστορία της Ευρώπης. Μετά απ' όλα αυτά απέρριψε θυμωμένα τις συστάσεις της Reichsbank, χαρακτηρίζονταστες ως "ανταρσία".Στις 19 Ιανουαρίου, 1939 απέλυσε τον θρασύ υπηρέτη του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέα. Και χωρίς άλλη καθυστέρηση ανέθεσε στην Reichsbank να εκδώσει όλες τις πιστώσεις που είχε ζητήσει από το κράτος.

Ένας νέος νόμος που αφορούσε την Reichsbank, ο οποίος ψηφίστηκε στις 15 Ιουνίου, 1939, κατέστησε την τράπεζα "άνευ όρων εξαρτώμενη ,από την κυριαρχία του κράτους."
Στο άρθρο 3 του νόμου αποφασίστηκε ότι η
τράπεζα θα πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη του Φύρερ και Καγκελάριου του Ράιχ .Ο Χίτλερ ήταν ο κυρίαρχος της τράπεζας αφού έφυγε απο τα δύχτια των απατεώνων και των τοκογλύφων , αλλά όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης, έχει την ίδια τύχη: ένα περιττό πόλεμο που ακολουθείται από αφανισμό του λαού και της χώρας του.

Στη συνέχεια ...Στις 31 Μαρτίου 1939, η Πολωνία έλαβε λευκή επιταγή από την Αγγλία, η οποία προσφέρεται μονομερώς να εγγυηθεί την κυριαρχία της...?! Όχι μόνο όταν η Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία, αλλά επίσης εάν η Πολωνία εισέβαλε στην Γερμανία! Αυτό χρησίμευσε απλώς να σκληρύνουν την πολωνική αντίσταση ενάντια στην γνήσια επιθυμία του Χίτλερ να επιτευχθεί μια μόνιμη λύση όλων των εκκρεμών ζητημάτων που απορρέουν από τη Συνθήκη των Βερσαλλιών.


Κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε μηνών, η πολωνική κυβέρνηση ενέτεινε σταδιακά την καταπίεση, την παρενόχληση και τις επιθέσεις κατά 1,5 εκατ. Γερμανών που ζουν στην Πολωνία. Αυτές οι επιθέσεις, στις οποίες πάνω από 58 000 γερμανικοί άμαχοι σκοτώθηκαν από τους Πολωνούς σε ένα όργιο της βαρβαρότητας, που κορυφώθηκε με τη Σφαγή του Bromberg στις 3 Σεπτεμβρίου 1939, στην οποία 5.500 άνθρωποι δολοφονήθηκαν. Αυτές οι προκλήσεις και οι θηριωδίες είχαν στωικά αγνοηθεί. Τελικά ο Χίτλερ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στρατιωτική επέμβαση, προκειμένου να προστατεύσει τους Γερμανούς στην Πολωνία.Στις 30 Αυγούστου 1939, ο Χίτλερ και πάλι προσφέρει στους Πολωνούς τις προτάσεις Marienwerder, δηλαδή τη διατήρηση των υπαρχόντων συνόρων 1919, την κατασκευή ενός 60 - μίλιων αυτοκινητόδρομου και σιδηροδρομικές γραμμές να συνδέουν την Δυτική και Ανατολική Πρωσία (από το Schoenlanke εώς Marienwerder) και τέλος την ανταλλαγή των γερμανικών και πολωνικών πληθυσμών.

Σύμφωνα με τις εντολές των διεθνών τραπεζιτών, ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Λόρδος Χάλιφαξ, συνιστά έντονα στους Πολωνούς να μην διαπραγματευτούν. Αυτό είναι το πώς και το γιατί άρχισε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η αναγκαστική εμπλοκή της Γερμανίας σε πόλεμο κατέληξε σε νίκη για τους διεθνείς χρηματοδότες και ήττα και δουλεία για όλους τους λαούς της Ευρώπης

http://wwwaporrito.blogspot.com

13 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 08:03 PM
  ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ (ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ)ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΧΙΤΛΕΡ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!
  Απάντηση
 2. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 08:54 PM
  ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ.
  ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ...
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 10:12 PM
  8:54 είσαι βλαμμένος τελείως,
  καλό είναι να δεις εξορκιστή αλλά και ένα καλό ψυχίατρο
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:11 PM
  ενω ρε παλιοφασιστα ναζι αν νικουσε ο χιτλερ ζουσαμε στον παραδεισο!!!!
  ουουουουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Απάντηση
 5. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:13 PM
  ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΞ ΤΟΥΣ ΓΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ!!!!
  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:30 PM
   ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ?
 6. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:37 PM
  ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΤ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:38 PM
  ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ.
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 7, 2012 12:20 AM
   προτεινω ανεπιφυλακτα να διαβασεις οσους περισσοτρους τομους μπορεις. μη μενεις στα αρθρα οσο αποκαλυπτικα και αν ειναι. θα εκπλαγεις απο οσα κρυβουν οι σιωνιστες νικητες του πολεμου.
 8. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:45 PM
  ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΣΥ!!!!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 7, 2012 12:22 AM
   ...ποιος τον βριζει;
 9. ΑνώνυμοςFeb 6, 2012 11:45 PM
  Γερμανία, η ντροπή της Ευρώπης


  ... οι βάρβαροι άνθρωποι, οι οποίοι κατέβασαν την όμορφη Ευρώπη από την «πλάτη» του Διός και την έβγαλαν στην «βίζιτα».
  ... οι ανάξιοι Ευρωπαίοι, οι οποίοι το 1945 την «γκρέμισαν» από τον «Όλυμπο» και το 2012 την παρέδωσαν σαν «δουλικό» στους Φοίνικες τοκογλύφους.

  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν το "τέλος" της παντοκρατορίας της Ευρώπης και η "αρχή" της παντοκρατορίας Αμερικής. Ό,τι ήταν η επίθεση του Αλεξάνδρου για την ασιατική αυτοκρατορία ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος για την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Η αρχή του τέλους της. Αν ο αναγνώστης κατανοήσει τη σημαντικότητα αυτού του πολέμου, θα αρχίσει ν’ αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα, τα οποία σήμερα δυστυχώς διαφεύγουν από τους πολλούς. Με βάση λοιπόν την νέα "οπτική" --εξαιτίας της "απόστασης"-- μπορεί να αρχίσει να ανιχνεύει τους υπεύθυνους της ευρωπαϊκής "ήττας". Επιτέθηκαν ποτέ οι Αμερικανοί στην Ευρώπη; Όχι βέβαια. Άρα ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι με την ηλιθιότητά τους άνοιξαν την "πόρτα" στους Αμερικανούς και τους παρέδωσαν το "σκήπτρο" της Ευρώπης;

  Οι μόνοι, οι οποίοι με τις ενέργειές τους πραγματικά άλλαξαν τον "ρου" της ευρωπαϊκής ιστορίας, ήταν οι Γερμανοί. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της κατάστασης. Άλλαξαν την ιστορία της Ευρώπης εις βάρος της Ευρώπης, γιατί απλούστατα ήταν οι πλέον άχρηστοι και ανάξιοι Ευρωπαίοι. Αυτοί με τις πράξεις και με τις ηλιθιότητές τους "έφεραν" τους Αμερικανούς στην Ευρώπη και "έστειλαν" την πρωτοκαθεδρία στην Αμερική ...Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πέτυχαν οι Έλληνες και οι οποίοι είναι γνωστοί στην ιστορία με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Αν οι Έλληνες με την ευφυΐα τους και την ικανότητά τους "έφεραν" την Πλανηταρχία στην Ευρώπη, τότε οι Γερμανοί με την ηλιθιότητά τους και την ανικανότητά τους "απώλεσαν" αυτήν την Πλανηταρχία για ολόκληρη την Ευρώπη.

  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/01/germania-i-ntropi-tis-europis.html

  Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
  Απάντηση
 10. ΑνώνυμοςFeb 7, 2012 12:12 AM
  ξερετε κατι;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια