Powered By Blogger

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Γράφει ο Στρατηγός Δημήτριος Αλευρομάγειρος

Είναι αυτονόητο ότι δεν έχω καμία αυταπάτη ότι η φωνή μου, φωνή ενός απλού πολίτου αυτής της χώρας , μπορεί να συγκινήσει τους πολιτικούς αρχηγούς που θα συσκεφτούν σήμερα στο "μέγαρο"[τι ειρωνεία για τον συμβολισμό..] Μαξίμου, προκειμένου να αποφασίσουν , όπως αναφέρει πιο κάτω το "nooz.gr", αν θα μας δολοφονήσουν ή αν θα αυτοκτονήσουμε.. .

Αυτονόητο επίσης να μην μπορεί να συγκινήσει όσους από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν χθες στη συγκέντρωση και χειροκροτούσαν τον κ. Παπανδρέου ο οποίος επαίρεται ότι έσωσε τη χώρα..... [ βλέπε σχετικο link του σημερινού Έθνους]
Και ναι μεν συμπτωματικά[;] βρισκόμαστε στην αρχή του τριωδίου, αλλά η φάρσα της "σωτηρίας" μας με την εγκληματική ενέργεια του κ.Παπανδρέου , την απο Καστελορίζου αρχόμενη , έχει φτάσει στην ώρα της αναγκαστικής απόρριψης των προσωπείων.
Επειδή όμως η φωνή μας [όπως χθες γράψαμε, βλεπε πιο κάτω mail] μεμονομένη μπορεί να είναι αδύνατη, ενωμένη όμως με την απολυτή πλειοψηφία του ελληνικού λαού [πλην διαφόρων τυχάρπαστων, μαυραγοριτών και εκείνων που έχουν επενδύσει στην καταστροφή της Ελλάδας ], είναι πιστεύουμε πολύ δυνατή, καλούμε τους κ.κ. Αρχηγούς που στηρίζουν την "Κυβέρνηση" να σκεφτούν για μια έστω στιγμή ότι είναι Έλληνες και να προτιμήσουν τον έντιμον θάνατον απο την εξευτελιστική υποδούλωση.
Αυτό έκαναν πάντα οι Έλληνες,
Στείλτε σήμερα, τελευταία ευκαιρία, στον διάολο την τρόικα και τον παγκοσμιοποιημενο ιμπεριαλισμό και αμέσως θα έχετε μαζυ σας όχι μόνον ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό αλλά και όλους του ελεύθερους Λαούς του κόσμου.
Και αυτό σημαίνει τεράστια δύναμη και νίκη και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,


ethnikonthematon.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑFeb 8, 2012 08:47 AM
    Στρατηγέ ,όλοι Σύνταγμα να τους ξαποστείλουμε.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:49 AM
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΗ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ,ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΛΙΓΟ,ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΗ...ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΗ ΤΟΥΣ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΗ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ.Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΧΕΤΕ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 09:59 AM
      εδώ Πολέμαρχος:

      μην είσαι μαρτυριάρης......
  3. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:50 AM
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΕ ΠΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ??????
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΑΡΓΙΝΕΤΕΣ!..........

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:52 AM
    ποιος ειναι ο αρχοντας;
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:55 AM
    ΣΤΑΤΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:55 AM
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!??????????????
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΕΜΑΛΙΑ..........ΧΑΧΑ!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 08:56 AM
    ANTΩNAKH ΜΑΣΤΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 09:37 AM
    Ενας ΛΗΓΜΕΝΟΣ απο 11/11/2011 ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ,Ενας κονφερασιε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,Ενας ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και Ενας ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ θα ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΩΩΧ ΑΔΕΛΦΕ...ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ..ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ?ΤΙ?
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 8, 2012 09:50 AM
    ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ:ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΪΖΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια