Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Kαλεί τον πρωθυπουργό ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών προκάλεσε δημοσίως μέσω διαδικτύου τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί από τη θέση του καθηγητή του Πανεπιστημίου προκειμένου να πάρει τη θέση του ένας νέος επιστήμονας.

«Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να.....
δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα. Πώς; Παραιτούμενος από τη θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου, σε κατάσταση αναστολής για πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας. Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του, όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους» σημειώνει ο Γιάννης Βαρουφάκης.

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:33 PM
    ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ

    Ο Κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ; 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ¨ΠΑΡΑΝΟΜΑ¨Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΩΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:46 PM
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια