Powered By Blogger

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Αντώνη μας πρόδωσες ξανά!

Χιλιάδες Νεοδημοκράτες προσπαθούν από το πρωί να καλέσουν στο τηλεφωνικ΄οκέντρο της Λ. Συγγρού για να γνβστοποιήσουν την αγανάκτηση και απογοήτευσή τους. Η χθεσινή νύχτα ήταν ιστορικής σημασίας για την πατρίδα και για όλους τους Έλληνες γιατί εκτός από τα εισοδήματα που εδώ και καιρό περικόπτονται, εκτός από την αξιο΄πρέπεια που εδώ και καιρό καταπατάται, χάθηκε και η Ελπίδα.
Αυτή η Ελπίδα την οποία επικαλέστηκε πριν............
2 χρόνια ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ και στην οποία πιστέψαμε όλοι εμείς οι Νεοδημοκράτες και στηθήκαμε σε ουρές πληρώνοντας ενα 2ευρο για να ψηφίσουμε τον Α.Σαμαρά ως τον οραματιστή πολιτικό άντρα που θα σταθεί απέναντι στα "τζάκια¨", την οικογενειοκρατία, το εκδοτικό κατεστημένο, τις ξένες δυνάμεις και όπως ο ίδιος έλεγε θα μπορούμε να ξαναείμαστε υπερήφανοι για τις ιδέες μας, τις Αρχές μας, την ιστορία μας και την δεξιά παράταξή μας.
Τότε Αντώνη οι αντίπαλοι είχαν σαν προμετωπίδα την αποστασία σου επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Κι όλοι εμείς προσπαθήσαμε και πείσαμε τους εαυτούς μας και τους φίλους μας ότι η πράξη σου εκείνη δεν ήταν αντίθετη στην παράταξη αλλά ότι προτίμησες να θυσιάσεις το πολιτικό σου μέλλον για τα Μακεδονικό ζήτημα. (κι ας είμασταν τότε οι μεγαλύτεροι σου πολέμιοι τότε ως πιστοί στην ενότητα της παράταξης). Το δεύτερο επιχείρημα των αντιπάλων σου ήταν η στάση σου στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας του Κ.Στεφανόπουλου που έδωσε πίστωση χρόνου στην Κυβέρνηση Παπανδρέου με συνέπεια να ανατραπεί η επάνοδος της Ν.Δ στην Κυβέρνηση. Κι εκεί όλοι εμείς βρήκαμε να αντιτάξουμε ότι ο Στεφανόπουλος ήταν ένας "δικός" μας άνθρωπος κι όπως είπε λίγα χρόνια μετά ο Καραμανλής στην επανεκλογή του το 2000 "δε χαρίζουμε κανέναν".
Ιεραρχώ τα δύο αυτά γεγονότα επειδή αποτελούν τα δυο μελανά σημεία της τελευταίας 25ετίας καθώς επίσης έχουν σημαδέψει τη ζωή πολλών Νεοδημοκρατών που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Πασοκική τρομοκρατία των Σταμουλοκολάδων. Θεωρώ δεύτερης σημασίας τόσο τη συμπεριφορά σου από την ημέρα της εκλογής σου που κάποιοι παλιοι κομματικοί σου φίλοι θεώρησαν τη δική μας νίκη προσωπική τους δικαίωση, ούτε τη συμμετοχή σου στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Στην πρώτη περίπτωση είδαμε ξεχασμένους τύπους που περιφέρονταν από τους "Νέους Ορίζοντες" έως περιθωριακά σχήματα του Ν.Σαρρή κι άλλους οι οποίοι είχαν αποτύχει να εκλεγούν διαμερισματικοί σύμβουλοι στο χωριό τους να μετατρέπονται σε συμβούλους και επιτελικούς της Λ.Συγγρού έχοντας αν όχι τη συναίνεσή τουλάχιστον την ανοχή σου σε βάρος άλλων απλών αγωνιστών της παράταξης. Τον καιρό της βαρονείας όλοι οι αγνοί αγωνιστές είχαν να αντιμετωπίσουν απέναντί τους κόρες, γιούς, ανήψια και βαφτιστήρια των βαρόνων και μετά το 2009 όποιον είχε μια φωτογραφία μαζί σου από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Όσον αφορά για τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου, παρά το γεγονός ότι φάνηκε σαν υποχώρηση (λόγω της επιτυχημένης επικοινωνιακής σου ομάδας πάλι) υπήρχαν σημεία αντίστασης μια που η απόφαση αυτή δεν σχετιζόταν με τη λήψη μέτρων.
Η σύσκεψη των Αρχηγών της 8 Φεβρουαρίου θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των Ελλήνων γιατί συναίνεσες στη λήψη μέτρων που θα μετατρέψουν την ελληνική οικονομία σε σκλαβοπάζαρο χωρίς να έχεις καμία νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό.
Ο κόσμος της Ν.Δ σε συγχώρεσε και για τις δύο φορές που τον πρόδωσες μόνο και μόνο επειδή του έδωσες το δικαίωμα να ελπίζει. Η στάση σου στη σύσκεψη των Αρχηγών φανερώνει ότι δεν τίμησες την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών που έκαναν την "υπέρβαση", όπως έλεγες κάποτε, και στοιχήθηκαν στο πλάι σου απέναντι στο κομματικό βόλεμα που επέβαλλε το politically correst, ούτε το γεγονός ότι όλα αυτά τα άξια στελέχη πα΄ρεμεινα δίπλα σου ανεχόμενοι όλους τους γραφικούς συνοδοιπόρους σου στην "πολιτική έρημο". Και φυσικά είναι τιμητικό για έναν Αρχηγό να εμπιστεύεται τους πολιτικούς του φίλους, ειδικά όσους του έχουν συμπαρασταθεί στο παρελθόν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να συμπαρασύρεις τη μεγάλη παράταξη των στρατηγικών επιλογών.
Έχεις ακόμη λίγες ημέρες να σκεφτείς και να μην ψηφίσεις τα μέτρα που θα σκλαβώσουν τη χώρα μα πάνω απ'όλα το λαό μας!


iproka.blogspot.com

29 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:49 AM
    Αγαπητέ Αντώνη,

    Ας μη γελιόμαστε, διαπραγμάτευση δε γίνεται όταν απέναντι σου έχεις εκβιαστές και δίπλα σου άτομα ανεπαρκή και ύποπτα.
    Ειδικά όταν δε βάζεις ανοικτά τους δικούς σου εκβιασμούς πάνω στο τραπέζι.
    Οι ψηφοφόροι σου δε παραμυθιάζονται με διασώσεις 13ου -14ου μισθού όταν αυτοί καταρρέουν και αυξάνονται πέρα απο κάθε λογική οι φόροι (απλή αριθμητική δημοτικού είναι).

    Αλλά ξέρεις κάτι Αντώνη;
    Για τους πολλούς το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο μισθός και η σύνταξη τους!
    Είναι πολύ σημαντικά βεβαίως και.... απαραίτητες προυποθέσεις για αξιοπρεπή διαβίωση αλλά τί στην ευχή, το ξέρεις καλά οτι ο Έλληνας μπορεί να αντέξει τα δύσκολα.

    Το πρόβλημα είναι οτι η συμφωνία αυτή και το νέο δάνειο με τους όρους που επιβάλλονται σβήνει τελείως κάθε ατομική ή εθνική υπόσταση και αξιοπρέπεια.

    Μας ρίχνει σε δεσμά που μόνο με αίμα λύνονται! Ξέρεις πολύ καλά οτι ο άλλος δρόμος έχει κακοτοπιές αλλά και έξυπνα δρομάκια που βγάζουν σε ξέφωτο.

    Ξέρεις επίσης πολύ καλά ποιοί και γιατί τρομοκρατούν τον λαό με δραχμές, τάληρα και ταινίες του ’50.

    Αντώνη, σε πιστέψαμε, σε στηρίξαμε και σε ψηφίσαμε. Είδαμε στο πρόσωπο σου έναν ηγέτη με επάρκεια, τόλμη και πολιτικό λόγο. Αλλά να, κάτι μέσα μας ράγισε τον περασμένο Νοέμβριο.

    Δε θα σταθώ σε υποψίες και σενάρια για Ψυχάρη, τράπεζες, ελβετικούς λογαριασμούς, έλλειμα 2009 κ.α.

    Αλλά να, όπως σου είπανε κάποιοι τότε, η απεγνωσμένη πρόταση του ΓΑΠ για δημοψήφισμα δεν ήτανε καθόλου κακή ιδέα: Τον έσβηνε τελείως από το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό πολιτικό σκηνικό, ο Ελληνικός Λαός δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει έξοδο απ’την ΕΕ και είχαμε ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί με νέα ισχυρή κυβέρνηση.

    Αρκεί να έβλεπες τότε τα πρόσωπα των Μερκοζί και καταλάβαινες αμέσως τον εκνευρισμό και πανικό τους.

    Δεν υπήρχε τότε καμία περίπτωση να σε αφήνανε να χρεοκοπήσεις, χωρίς εξασφαλίσεις και με ένα μετέωρο 1ο μνημόνιο.

    Τελειώνω με τα δικά σου λόγια μερικούς μήνες πριν:
    “Θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, οι πολίτες της ίδιας αυτής Πατρίδας,


    θα επιτρέψουμε ποτέ εμείς, αυτόν τον τόπο που άφησαν κληρονομιά οι γονείς μας και οι δικοί τους γονείς, θα επιτρέψουμε να γιορτάσει τα 200 χρόνια της Λευτεριάς της η Ελλάδα,

    οικονομικά δέσμια, κοινωνικά διαλυμένη και ψυχολογικά εξουθενωμένη;
    Σας κοιτώ στα μάτια και σας απαντώ: Ποτέ! Αυτό είναι το δικό μου όνειρο”

    Αν ακόμη τα πιστεύεις, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:51 AM
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμη σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ που πιστεύουν σε αυτό τον ΤΕΝΕΚΕ τον σαμαρά!!!!!!!!!!!!!!!1
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:58 AM
      ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
  3. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:51 AM
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
    ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:53 AM
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.......ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''''ΦΑΣΙΣΤΕΣ'''''........!!!!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:09 PM
      Μαζί σου φίλε! Αν δεν κατέβει ο στρατός στις εκλογές χρυσή αυγή με τα δύο χέρια
  5. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:59 AM
    TO MOY..NI THS KOTAS !!!!!
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 11:59 AM
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ…. ΠΕΙΣ!!!...

    Σαμαράς: «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός»!

    "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της". ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    συνέντευξη στον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ, Καθημερινή Κυριακής 4 Ιουλίου 1993

    Α. Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;

    Α. Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την «Πολιτική Άνοιξη» και η Ν.Δ., όπως και τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο. […]

    Α. Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της. […]

    Α. Καρκαγιάννης: Πολιτική πράξη, ωστόσο, λειψή. Ολοκληρωμένη πολιτική πράξη θα ήταν αν προκαλούσε την πτώση της κυβερνήσεως. Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνετε. Αλλά αφού δεν το κάνατε και δεσμευθήκατε να μην το κάνετε, ποια είναι η πολιτική πράξη;

    Α. Σαμαράς: Το θέμα είναι λεπτό και δεν δέχομαι αυτή την τοποθέτηση. Είναι κατ’ αρχήν θέμα αρχής. Η κυβέρνηση εξελέγη για μια τετραετία.
    Εγώ εξελέγην βουλευτής με τη Ν.Δ. Δεν ξέρω ποιος μου δίνει το δικαίωμα να ρίξω μια κυβέρνηση που την εξέλεξε ο λαός ή να παραμείνω βουλευτής, όταν έχω διαφωνήσει με τη Ν.Δ. Άλλωστε, και μέσα στη Ν.Δ. ήμουν μειοψηφία.
    Μετά τα όσα έχουν συμβεί είναι χρέος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κρίνουν και να αποφασίσουν αν έχουν τις δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους, προς όφελος του τόπου, ως το τέλος της τετραετίας. Νομίζω ότι δεν τις έχουν. Αυτή είναι η έννοια της δέσμευσης που πράγματι ανέλαβα. […]

    ● Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αυτής ασκεί τη συνήθη πατριδοκαπηλία:

    Α. Σαμαράς: «Αλλά το θέμα των Σκοπίων είναι απλώς το σύμπτωμα μιας βαρύτερης αρρώστιας που χαρακτηρίζει το χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων, του γενικότερου, αν θέλετε, εθνικού μας θέματος που είναι ένα και μοναδικό:
    Η ανυποχώρητη υπεράσπιση της ελληνικότητας στα εδαφικά και πολιτισμικά της σύνορα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την ιστορική διαδρομή. Είναι συνεπώς η υπεράσπιση της Κύπρου, της Θράκης, της Μακεδονίας, των Βορειοηπειρωτών, που βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματά τους, η υπεράσπιση των εκατομμυρίων Ελλήνων της διασποράς.
    Αλλά είναι ακόμη η υπεράσπιση της γλώσσας μας, των μορφών εθνικής ζωής και του πολιτισμού μας. Αυτό είναι στην ουσία το εθνικό μας πρόβλημα και το θέμα των Σκοπίων ήταν απλώς μια πτυχή αυτού του προβλήματος».

    Πολιτικός εκβιασμός ακόμη και του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τον Α. Σαμαρά

    Τα παρακάτω ντοκουμέντα τεκμηριώνουν τον πολιτικό εκβιασμό όχι μόνο του τότε Πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή από τον Αντώνη Σαμαρά το 1992,
    ο οποίος είχε το θράσος να στέλνει «τελεσίγραφα» στον Κ. Καραμανλή, πράγμα που τόσο εύκολα λησμόνησαν αυτοί που δηλώνουν «καραμανλικοί»,
    ορκίζονται στο όνομά του και υποτίθεται ότι τιμούν τη μνήμη του και είναι θεματοφύλακες της πολιτικής παράδοσής του.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:00 PM
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ ΚΤΛΠ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ..ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ 185 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:02 PM
    Γεράσιμος Γιακουμάτος : «Χέστηκα αν ξαναβγώ βουλευτής»
    Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

    Έχει σαλτάρει τελείως ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας… Δεν πρέπει να τεθεί στην κρίση του Ελληνικού λαού αλλά μάλλον στην κρίση ψυχιάτρων!

    Ο κ. Γιακουμάτος μετά την απίθανη δήλωσή του για ιδιωτικοποίηση της …
    Ακρόπολης επανέρχεται!

    Ποιόν πραγματικά ενδιαφέρει να μάθει το τι ακριβώς συμβαίνει στο βρακί του;
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:02 PM
    ========================================

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ
    με άλλο ψευδώνυμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    =======================================

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Ή ΚΤΗΝΟΣ... ΤΟ soufrari.

    αποβλακωμένo ή έμμισθo απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?

    ======================================

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ πουτανας της ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ
    ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ
    ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ.

    (18) δεκα οκτώ !!!!! ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ...
    ΓΑΜΙΕΣΑΙ..ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΜΕΤΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΙΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΔΙΑΡΟΙΑ !!!!!!!!

    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ !! ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ
    - ΜΑΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ? -

    ή εισαι πληρωσ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΠΟΥΤΑΝΙ
    ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ

    ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOMN-DOWN
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ !!!

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΤΙΚΑ

    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ?????????????

    ======================================
    άντε ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο ΕΚΑΒ.
    ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΕ
    Α
    Ρ
    Ρ
    Ω
    Σ
    Τ
    Ε...στο τελευταίο στάδιο της ΣΥΦΙΛΗΣ +
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:09 PM
    Αγαπητέ Αντώνη,
    Αν εσύ είσαι Ελληνας...τότε εγώ είμαι Τούρκος.
    Μάλλον θα τον έφαγε η προπροπρογιαγία μου απο κανέναν τουρκαλά και γιαυτό δεν μου αρεσει η φάτσα σου.
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:14 PM
    O AΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ!!!
    ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ.
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤΩΝΗ!!
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΜΑΓΟΥΛΑ..
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΚΡΕΤΤΙΝΟΙ, ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ. ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ!!
    ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΑΠ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:23 PM
      Ουστ ρε κουράδα! Είχα μαγαζί και με αναγκάστηκα να το κλείσω που θα μας την βγεις και από πάνω! Φοβάσαι την χρυσή αυγή! Τι είσαι σα καραγκιόζη λαθρομεταναστίσης και φοβάσαι?
  12. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:15 PM
    Αηδιαστικη προδοτοφατσα
    Ρε ξευτιλα σε ψηφισαν οι Νεοδημοκρατες για πατριωτη
    Αν ηθελαν μνημονιο και δουλεια θα ψηφιζαν τη Ντορα
    Τοσο ξευτιλας εισαι και τους προδοσες
    Ρε 22% μειωση μισθου ειναι χειροτερη απο την καταργηση του 13 και 14 μισθου
    Καραγκιοζη
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:17 PM
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ
    με άλλο ψευδώνυμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    =======================================

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Ή ΚΤΗΝΟΣ... ΤΟ soufrari.

    αποβλακωμένo ή έμμισθo απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?

    ======================================

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ πουτανας της ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ
    ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ
    ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ.

    (18) δεκα οκτώ !!!!! ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ...
    ΓΑΜΙΕΣΑΙ..ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΜΕΤΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΙΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΔΙΑΡΟΙΑ !!!!!!!!

    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ !! ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ
    - ΜΑΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ? -

    ή εισαι πληρωσ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΠΟΥΤΑΝΙ
    ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ

    ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOMN-DOWN
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ !!!

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΤΙΚΑ

    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ?????????????

    ======================================
    άντε ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο ΕΚΑΒ.
    ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΕ
    Α
    Ρ
    Ρ
    Ω
    Σ
    Τ
    Ε...στο τελευταίο στάδιο της ΣΥΦΙΛΗΣ +

    Απάντηση
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:18 PM
    Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ.ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 08-2-2012 ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΙΑ Η ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ.ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΙΘΑΓΕΝΩΝ Η ΓΥΦΤΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΑΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:20 PM
    ΦΙΛΕ 12.02

    ΕΧΕΙ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΡΑΔΙ, ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΤΟΝ ΓΑΠ
    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΣΑ ΤΟΝ ΓΑΠ;;
    ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
    ΧΑΜΕΡΠΗΣ
    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:23 PM
    σαμαρά δεν κάνεις για αρχηγός είσαι ένας πουλημένος ακατάλληλος είσαι χέστης είσαι δειλός δεν έχεις τσαγανό τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους
    Απάντηση
  17. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:31 PM
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Απάντηση
  18. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:33 PM
    Άντώνη, από σήμερα θα σε φωνάζω Αντωνάκη, όπως φωνάζαμε τον Γιωργάκη!
    Ένα σου λέω: Μια φορά προδότης ...μια ζωή προδότης! Πρόδοσες το κόμμα σου, πρόδοσες τους ψηφορόρους σου και τώρα πρόδοσες και τους Έλληνες!
    Και ξέρεις τι τέλος έχουν όλοι οι προδότες...
    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:34 PM
    ελα και εσυ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.
    Εκκενώσεις βόθρων "Ο Κουβέλης":
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ρουφάει ότι σημιτοειδές ξέρασε το ΠΑΣΟΚ.

    Την απόφασή τους να συμπορευτούν με τη Δημοκρατική Αριστερά στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΥΤη δήλωση υπογράφουν οι: Παύλος Αθανασόπουλος, Νίκος Αργυριάδης, Σωτήρης Βαλντέν, Σπύρος Βάρελης, Στέφανος Διαμαντής, Κλειώ Ευαγγελάκου, Μιχάλης Κυριακίδης, Λέλα Κωστούλα, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Νίκος Μπίστης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Γιώργος Πιτουρόπουλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Μάνος Τρανταλίδης, Ηλίας Φιλιππόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως κοινός στόχος όλων είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, αλλά χωρίς «παθητική αποδοχή της παρούσας κατάστασης και των εκβιασμών, που οι κυρίαρχοι συντηρητικοί κύκλοι θέλουν να επιβάλουν στη χώρα, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές επιπτώσεις».

    Πρότεινε έναν «αριστερό ευρωπαϊσμό, που θα αντιστέκεται στις επιθέσεις στο βιοτικό επίπεδο του πολίτη και τα δικαιώματα της κοινωνίας», αλλά και «δεν θα τρομοκρατείται στην προοπτική ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών».


    Σε μια μαχόμενη αριστερά, η οποία «δεν θα ανατριχιάζει μπροστά στην πιθανή ανάληψη κυβερνητικής ευθύνης, με βάση ένα πρόγραμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων», αναφέρθηκε ο Νίκος Μπίστης
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ο οποίος επεσήμανε ότι «τα τελευταία χρόνια οι ιδέες μας στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπό διωγμόν». Η ΔΗΜΑΡ, πρόσθεσε ο κ. Μπίστης, ο οποίος υπήρξε υφυπουργός της κυβέρνησης του Κ. Σημίτη, πρέπει να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης όλων των δυνάμεων που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον δημοκρατικό σοσιαλισμό και τη σοσιαλδημοκρατία, δηλαδή τη μεγάλη παράταξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς.

    Υπέρ της συμπαράταξης με τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης, τάχθηκε ο Σωτήρης Βαλντέν, «με τον Σμίτ (τον Γερμανό, πρώην καγκελάριο) τον Ολάντ (τον Γάλλο σοσιαλιστή ηγέτη) ακόμη και τον Μόντι (τον Ιταλό πρωθυπουργό)» και συνοψίζοντας είπε: «μέσα στην Ευρώπη, κατά της Μέρκελ και με τους αντιπάλους της».
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, που διετέλεσε επί πολλά χρόνια επικεφαλής της ΕΡΤ, ανέπτυξε αναλυτικά την οικονομική πολιτική, τονίζοντας ότι η κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη. Ότι η ένταξη στην ΟΝΕ επέβαλε μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν, αλλά ακόμη και το φθινόπωρο του 2009, αν υπήρχε πολιτική ωριμότητα, θα είχαμε μικρότερο κόστος. Αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό σχέδιο εξόδου από την κρίση, επέμεινε ότι πρέπει να συμπληρωθεί από έναν μηχανισμό δανεισμού για όλες τις χώρες και ένα, επίσης συνολικό, αναπτυξιακό σχέδιο.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ...ΕΚΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.
    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:35 PM
    Θα σκίσει την κυλότα του αν δεν διαπραγματευθεί για τον λαό. Σιγά τις καλτσοδέτες.
    Απάντηση
  21. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:39 PM
    Πότε αναφέρεσαι ακριβώς, τότε που ο Κομανέτσης Σαχλαμαράς έδινε τον ανένδοτο αντιμνημονιακό αγώνα του και κατέβαζε τους δήμιους να παραλύουν όλη την οικονομία της χώρας ή μήπως τότε που οι Συνδικαλοπατέρας όπως ο Μανώλης βάζανε τους δικούς τους να κάνουν λευκές απεργίες στο δημόσιο για να πέσουν έξω τα μέτρα και να φθαρεί η κυβέρνηση αντί να βάλουν πλάτη να σωθεί η χώρα;

    Είπαμε ακόμα και ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θέλουν μια 10ετία οι έλληνες για να ξεχάσουν, όχι διετία.

    Τώρα με την ολοκληρωτική κωλοτούμπα πιρουέτα του μέγα επαναδιαπραγματευτή του Μακεδονικού και τώρα του μνημονίου 2 να δούμε πως θα δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

    Για αυτό γερά και σταθερά όπως ποτέ άλλοτε:

    ΓΑΠ keep walking ...
    Απάντηση
  22. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:41 PM
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Ή ΚΤΗΝΟΣ... ΤΟ soufrari.

    αποβλακωμένo ή έμμισθo απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?

    ======================================

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ πουτανας της ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ
    ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ
    ΠΟΥΣΤΗ
    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ.

    20 !!!!!

    ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ...
    ΓΑΜΙΕΣΑΙ..ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΜΜΕΤΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΙΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΔΙΑΡΟΙΑ !!!!!!!!

    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ !! ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ
    - ΜΑΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ? -

    ή εισαι πληρωσ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΠΟΥΤΑΝΙ
    ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ

    ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOMN-DOWN
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ !!!

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΚΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΤΙΚΑ

    ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ?????????????

    ======================================
    άντε ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στο ΕΚΑΒ.
    ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΡΕ
    Α
    Ρ
    Ρ
    Ω
    Σ
    Τ
    Ε...στο τελευταίο στάδιο της ΣΥΦΙΛΗΣ +
    Απάντηση
  23. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:44 PM
    -----------------------------------


    Π
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Κ
    Ε

    ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΣΕΧ
    ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ
    ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ- ΜΟΥΝΙ


    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΗΘΕΙΣ..keep walking ...

    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    Απάντηση
  24. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:44 PM
    Μπειτε απο περιεργια στο fb της ΝΔ να δειτε τι γραφει ο κοσμος.Θα παθετε πλακα απο τα αρνητικα σχολια σε βαθμο που ειναι να απορει κανεις πως βρισκει αυτο το κομμα το 31% που της δινουν οι δημοσκοπησεις
    Απάντηση
  25. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:56 PM
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΒΡΕ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?? ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙΣ? ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
    Απάντηση
  26. ΑνώνυμοςFeb 9, 2012 12:57 PM
    Συμφωνώ απολύτως.
    ΓΑΠ KEEP WALKING



    Συμφωνώ απολύτως.
    ΓΑΠ KEEP WALKING

    Συμφωνώ απολύτως.
    ΓΑΠ KEEP WALKING

    Συμφωνώ απολύτως.
    ΓΑΠ KEEP WALKING

    Συμφωνώ απολύτως.
    ΓΑΠ KEEP WALKING
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια