Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΛΑΣΗ Η “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ” ΛΙΒΥΗ. ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 16, 2012

Ένας χρόνος από την έναρξη της εξέγερσης στη Λιβύη συμπληρώνεται την ΠαρασκευήΈνοπλοι που ανήκαν στις τάξεις των εξεγερμένων στη Λιβύη απειλούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη χώρα, προειδοποίησε η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της που συμπίπτει με τον ένα χρόνο από την εξέγερση κατά του καθεστώτος Καντάφι.

Σύμφωνα με την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι πρώην εξεγερμένοι είναι «εκτός ελέγχου». Η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει ότι τουλάχιστον 12 άτομα που κρατούνταν από ενόπλους πέθαναν μετά από βασανιστήρια από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ομάδες πρώην εξεγερμένων πραγματοποιεί παραβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για τις οποίες δεν τιμωρούνται και δεν ελέγχονται από την προσωρινή κυβέρνηση.

Η οργάνωση αναφέρεται σε περιπτώσεις κρατουμένων που είπαν ότι ξυλοκοπήθηκαν επί ώρες με μαστίγια, καλώδια, πλαστικούς σωλήνες, μεταλλικές αλυσίδες και ράβδους και υπέστησαν ηλεκτροσόκ με ηλεκτροφόρα καλώδια και όπλα τύπου teaser.


Σε κέντρο κράτησης στην Τρίπολη, ερευνητές της Διεθνούς Αμνηστίας ανακάλυψαν κρατουμένους που είχαν υποστεί σκληρά βασανιστήρια, τους οποίους οι ανακριτές είχαν προσπαθήσει να κρύψουν.

Ανάμεσα στους κρατουμένους είναι Αφρικανοί μετανάστες.

Τον προηγούμενο μήνα ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι περίπου 8.000 υποστηρικτές του Καντάφι κρατούνται από πρώην εξεγερμένους.

http://24wro.blogspot.com/2012/02/blog-post_2980.html#ixzz1mWzUdEXk

3 Σχόλια to “ΚΟΛΑΣΗ Η “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ” ΛΙΒΥΗ. ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.”

  1. τι σας κάνει εντύπωση δλδ;
  2. αλλενάκι είπε

    Ε, δεν ξέρετε πόσο ρατσιστές είναι οι άραβες με τους αφρικανούς; Και οι τούρκοι προς τους άραβες στη συνέχεια;…
    Η λέξη “μαύρος” στα αραβικά έχει μια εξήγηση άσχημη, νομίζω “σκύλος”;
    Οι αφρικανικής καταγωγής Λίβυοι που πολέμησαν στο πλευρό του Καντάφι σφαγιάστηκαν ως τον τελευταίο από τους “εξεγερμένους” μισθοφόρους που ήταν και πάλι αφρικανοί, από άλλες χώρες αλλά σφαγιάστηκαν και από τους Λίβυους-Λίβυους “εξεγερμένους”.
  3. Πατρικιος είπε

    Σωπατε ρεεεεεεε!
    Στην Λιβυη βασιλευει η δημοκρατια και ο νομος μετα που ξεφορτωθηκαΤε τον Κανταφι! Σας το λεω γω ο Πατρικιος και σας το υπογραφω!
    Αφου και το Ολυμπια ηταν υπερ των βομβαρδισμων του οβριο-ΝΑΤΟ εναντιον του ισλαμοφασιστα Κανταφι! Το ξεχασατε ρε χρυσοψαρα;
    Αντε τωρα ρε οβριοι!
    Βουρ για δημοκρατια στη Συρια και μετα Ιραν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια