Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ — Ας γνωρίσουμε το ΘρΥΛΙΚΟ μυαλό του Λοβέρδου και του Κουτρουμάνη — Πίσω από κάθε μεγάλο πολιτικό άνδρα προώθησης των ιδιωτικών ασφαλίσεων, κρύβεται μια επίσης μεγάλη πράκτωρ προώθησης ιδιωτικών ασφαλιστικών προϊόντων.

3 Φεβρουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ - Οδοντίατρος – Βιογραφικό

=== Οικογενειακή Κατάσταση
— Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1964. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών του Κωνσταντίνου και της Σοφίας (ο μπαμπάς??? η μαμά??? ο σύζυγος???).

=== Σπουδές
Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. (Στα οικονομολογικά με ποιους τα καταφέρνει??? Με τους τραπεζίτες των …ασθενών ταμείων???)

=== Επαγγελματική Δραστηριότητα
— Επιστημονικός συνεργάτης (ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών?????) στον Τομέα Ακίνητης Προσθετικής όπου συμμετείχε στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του (του???? του ποίου μωρέ, δηλαδή????) — (1988 – 1993).
— Συντονίστρια του Προγράμματος «Οδοντική Υγεία στην Αλβανία» το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Πνοή Αγάπης» του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστάσιου και χρηματοδοτήθηκε από το Interreg. (Interreg 2000-2006???? Δια χειρός Σημίτη ή Καραμανλή οι κοινοτικές ….ενισχύσεις???? – Ο Καρατζαφέρης έχει καμιά δράση??? Ο Αναστάσιος το ξέρει???)
— Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο (1988 έως τον Ιανουάριο του 2010). (το χρηματοδοτούμενο Interreg της Αλβανίας, από το ιατρείο της το έκανε ή μετέφερε το ιατρείο στα Τύρανα????)

=== Θητεία στην Αυτοδιοίκηση
— Το 2002 εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος στην Αθήνα με το ψηφοδέλτιο «Υπερνομαρχία Πολιτών» με επικεφαλείς την κα Φώφη Γεννηματά, κ. Γιάννη Σγουρό και κ. Γιάννη Μίχα.
— Διετέλεσε Εντεταλμένη Σύμβουλος σε Θέματα Κτηνιατρικής και Αγροτικής Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τους ελέγχους στην αγορά. (Σιγά να μην έβγαζε …τραπεζίτες και από τους γαϊδάρους του ΠΑΣΟΚ)
— Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν Αντινομάρχης ….Οικονομικών. (Ότε -2006- και τελείωσε το Αλβανικό Interreg με Ευρωπαϊκά ευρά —- Οικονομικών της οδοντιατρικής???? Για καλά Παγκαλικά γεύματα???)

=== Πολιτική Δραστηριότητα
— Στέλεχος του φοιτητικού κινήματος και μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ (1985-1987).
— Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΕΚ (2001-2006) (Σε ποίον απ’ όλους??? Των πετρελαίων??? Των Εβραιομασόνων του Σημίτη??? Των προβληματισμένων Κυπρίων??? Άλλον??? Ποίος χρηματοδοτεί???).
— Συντονίστρια της ομάδας Υγείας του ΙΣΤΑΜΕ (= προπαγάνδα ψευδοΠΑΣΟΚ, σε βάρος της μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
— Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας στις εκλογές του 2004, 2007 και 2009.
— Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ιανουάριος 2010 – ….)

=== Ξένες Γλώσσες
— Αγγλικά και Γαλλικά — ΠΗΓΗ: ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ, Οδοντίατρος, Γενική Γραμματέας υπουργείου, ΠΑΣΟΚ
(Πιάνο παίζει????)

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΚΙΑΣ ΜΟΥ:
1.— Με τα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και την εντονότατη οικονομολογική ενασχόληση, τόσο στην Αντινομαρχία Οικονομικών Αθηνών, όσο και στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και ιδιωτικής ασφάλισης, πόθεν προέκυψε???….
2.— Οι με σκούρο κόκκινο σημειώσεις, είναι οι καθ’ οδόν απορίες του Μπαρμπανίκου Αρβανίτη και οι κακίες του…….Ανήθικον δίδαγμα: Όταν ένας άσχετος υπουργός, προσλαμβάνει παντελώς άσχετη Γενική Γραμματέα, τότε πίσω από τον πολιτικό φερετζέ, κυβερνούν τα τραπεζοασφαλιστικά οικονομικά συμφέροντα. Πρόσεξε φάτσες υπουργών – αλλού μιλάει ο στόμας τους κι’ αλλού πααίνει η ματιά τους. Καταλαβαίνουν, ότι δεν κατανοούν αυτά που λέγουν, γιατί τα έχουν μάθει παπαγαλία.

About the author

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια