Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστοποιήθηκαν μέσω των έμμισθων πολυθεσιτών κοντυλοφόρων, τα νέα φορομπηχτικά μέτρα των πρακτόρων της τρόϊκα και των σιωνιστών τραπεζιτών.

2 Φεβρουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ:
=== Κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όλους, όσους έχουν εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, αλλά και άλλα, που στοχεύουν σαφώς και μονομερώς τα μικρά μισθοσυντήρητα νοικοκυριά, μέσα από φορομπηχτικές επιβαρύνσεις ειδών πρώτης ανάγκης, φέρνει το νέο Εθνικό Φορομπηχτικό Σύστημα. Τα κόμματα των Παπανδρέου-Βενιζέλου, Σαμαρά-Μπενάκη και Καρατζαφέρη – Βορίδη, συμφώνησαν ότι οι φοροαπαλλαγές κοστίζουν πάνω από 6,20 δισ. € ετησίως, ενώ η συγκυβέρνηση των κοπριτών, θέλει επιπροσθέτως να επιβάλει νέα μέτρα, για να μαζέψει άλλα 4,30 δισ. €.

=== Πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνωμοτών της δοτής συγκυβέρνησης, οι εγκάθετοι της τρόϊκα συνεδριάζουν στο υπουργείο οικονομικών του χοντρού ΜΠΕΝιζέλου και μελετούν τις νέες διαταγές των σιωνιστών-τραπεζιτών αφεντικών τους, μέσα από το 10σέλιδο έγγραφο που τους μοίρασε ο Παπαδήμιος. Η τρόϊκα και ο εγκάθετος Παπαδήμος, παρά τη μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 € και τις μειώσεις στις εκπτώσεις φόρων, πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια για το σφαγείο.

=== Ενώ και το νέο φοροληστρικό προγκρόμ της συγκυβέρνησης των απατεώνων σημαδεύει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ο κοπρίτης Παντελής Οικονόμου, ο οποίος και διοχέτευσε τις συγκυβερνητικές προθέσεις Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.,, ξεκινάει τη «διαρροή» του, με τον δακρυσμένο «πρόλογο», πως «είναι λίγοι αυτοί που πληρώνουν. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι αδικούνται από ένα φορολογικό σύστημα, το οποίο μόνο κατ’ όνομα είναι σύστημα. Είναι μια χύμα, ανοργάνωτη και άχαρη κατάσταση επί δεκαετίες τώρα» και με την ίδια οικονομολογική εκπόρνευση, διεμήνυσε αορίστως και ….ανωνύμως, ότι στο στόχαστρο του υπουργείου, βρίσκονται ρυθμίσεις που προβλέπουν εκπτώσεις δαπανών, από ακαθάριστα έσοδα ….επιχειρήσεων, μειώσεις φόρων και αφορολόγητα όρια.

Έτσι, με μια πρώτη ματιά διαπιστώνουμε ότι:

— με τη περικοπή των φοροαπαλλαγών την αγορά Ι.Χ. αυτοκινήτου από τρίτεκνους, πολύτεκνους και ανάπηρους, επιτίθενται ξανά σε ευαίσθητες κοινωνικοοικονομικά ομάδες, κυρίως μισθωτών και συνταξιούχων.

— με τη κατάργηση των εκπτώσεων φόρου για δαπάνες που αφορούν ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ενοίκια, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές, τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, δωρεές, κ.λπ. για όσους φορολογούμενους δηλώνουν εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, πάλι στοχεύουν στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, αφού είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οι επαγγελμαατίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν κατά πολύ μικρότερα εισοπδήματα

— με τη κατάργηση μειώσεων στα καθαρά ποσά γεωργικού εισοδήματος για αγρότες και κτηνοτρόφους, μετά τη περιθωριοποίηση των βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, οι πράακτορε των τροϊκάνων, ονειρεύονται την αξαφάνιση των σπάνιων ειδών των τσοπάνηδων και των εργατών γης.

— με τη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου, όπου μέχρι σήμερα (στα νησιά του Αιγαίου -πλην Κρήτης), ισχύουν συντελεστές ΦΠΑ μειωμένοι κατά 30% σε σύγκριση με αυτούς που εφαρμόζονται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δηλαδή ισχύουν συντελεστές 4,5%, 9% και 16%, αντί 6,5%, 13% και 23%, επιδιώκουν στη αποξήρανση των ήδη μαραμένων Ελληνικών νησιών από τουρισμό.

— με τη περικοπή φοροαπαλλαγών για μεταβιβάσεις, γονικές παροχές, κληρονομιές και δωρεές ακινήτων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων, η τριδιάστατη πολιτική ληστοσυμμορία και οι τραπεζίτες συνεργοί, επιδιώκουν να γίνουν αυτοί οι κληρονόμοι του θανόντα γονιού, αφού τα πάμπτωχα παιδιά του, θα είναι σε πλήρη αδυναμία να καταβάλουν τους φόρους στη κυβέρνηση ληστών και τις δόσεις δανείων στον ληστή τραπεζίτη.

— με τη κατάργηση των εκπτώσεων δαπανών χωρίς δικαιολογητικά από τα ακαθάριστα έσοδα επιχειρήσεων, σημαδεύουν με καλάζνικοφ τους περιπτεράδες, τα ψιλικατζήδικα, τα συνοικιακά καταστήματα, ώστε να τα πείσουν να βάλουν τα τελευταία λουκέτα, προς δόξαν των πολυκαταστημάτων. Αυτή η δαπάνη, που για τις μικρές επιχειρήσεις είναι πραγματική, για τις μαγάλες επιχειρήσεις είναι άχρηστη, αφού όλοι μας ξέρουμε, ότι οι μεγαλολεφτάδες με το αντεθνικό τους φρόνημα, ακόμα και τα κωλόχαρτα των παλατιών τους τα αγοράζουν με τιμολόγιο σε βάρος της φίρμας των επιχειρήσεών τους, καθώς επίσης τους καφέδες του σπιτιού, τις Φιλιππινέζες τους, τους σεκιουρητάδες της βίλας, τους συντηρητές κήπου και πισίνας και πάει λέγοντας για να …φοροδιαφεύγουν……

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια