Powered By Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ (ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΛΑΒΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΙΝ)

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!

tsaouseskou
Τελείωσαν τα προσχήματα και οι φθηνές δικαιολογίες των ανικάνων πολιτικών για την… «αναγκαιότητα» του νέου παρανοϊκού μνημονίου… Οι νεοναζί κατακτητές το είπαν καθαρά: Θα μας στείλουν υπερπρωθυπουργό επίτροπο, δηλαδή κατοχικό διοικητή για να μας κυβερνήσει…
Θα έλθει να αρπάξει τον πλούτο της χώρας χάριν των τοκογλύφων, των τραπεζών, και του νέου άξονα. Ξεπουλάμε την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία μας, και παραδίδουμε τον λαό μας στην εξουθένωση… Αυτό κάνουν οι ανάξιοι οσφυοκάμπτες πολιτικοί μας, όσοι δέχονται ακόμα να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, με το οποίον θα υλοποιηθεί πλήρως η υποδούλωσις της Ελλάδος. Δεν θα μασάμε τα λόγια μας.
Οι υποστηρικτές του μνημονίου, διαπράττουν εθνικήν προδοσίαν, και δεν πρόκειται να βρουν έλεος από τον αγανακτισμένο και προδομένο λαό μας. Οι φαύλοι που κουρσεύουν τα όσια και τα ιερά μας, θα έλθει ημέρα που θα καθίσουν στο σκαμνί σαν δωσίλογοι. Το Γουδί περιμένει… Απορεί ο λαός: Μετά τις συνεχείς προσβολές και απειλές των Γερμανών, μετά την ιταμήν αξίωσιν να παραδώσουμε την διακυβέρνηση της χώρας σε γκαουλάιτερ της Μέρκελ, πώς δεν αντέδρασε ούτε ένας πολιτικός των αστικών κομμάτων; Χάθηκε απ’ αυτούς κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας; Τόσο ξενόδουλοι είναι; Δεν βλέπουν ότι η Ελλάς δεν έχει θέση μέσα στην συμμορία της ευρωζώνης;
Δεν αντιλαμβάνονται ότι η εκεί παραμονή μας, θα είναι βρόγχος στον λαιμό μας, που θα σφίγγει όλο και περισσότερο; Να πούμε ένα νέο «ΟΧΙ», να στήσουμε τα πλάνα άλλης οικονομικής πολιτικής και να στραφούμε σε συνεργασίες με Ρωσία και χώρες εκτός ευρωζώνης. Να ακυρωθούν τα χαράτσια, να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις με το εθνικόν μας νόμισμα. Ας ακούσουν την γνώμην έγκυρων οικονομολόγων με εθνική συνείδηση: Του κ. Καζάκη, του κ. Κόλμερ, του κ. Βαρουφάκη και άλλων. Εχουν να πουν ουσιαστικά πράγματα για το πρόβλημα της οικονομίας. Εχουν να τους υποδείξουν οδόν σωτηρίας. Οι αμπελοφιλοσοφίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Η δωσιλογική ψευδοκυβέρνησις Παπαδήμου, πρέπει να παραιτηθεί αμέσως. Είναι εθνικά επικίνδυνη. Ήλθε η στιγμή που καταγράφουμε τους πατριώτες και τους προσκυνημένους, τους Νενέκους…
Ουδείς έχει το δικαίωμα να μείνει ουδέτερος. Ας αναλάβουν, επιτέλους, όλοι τις ευθύνες τους. Ο ήχος από τον ξερό κρότο του βήματος της χήνας, και τα ναζιστικά εμβατήρια, φτάνει ήδη στ’ αυτιά μας. Το Δ’ Ράιχ έρχεται και θα υψώσει τον αγκυλωτό στην Ακρόπολη… Σε λίγο, δεν θα επιτρέπεται να ακούγεται ελληνική φωνή. Ο Επίτροπος απόγονος των Ούννων, θα δίνει τις εντολές στον Παπαδήμο: «Αποφασίζομεν και διατάσσωμεν»… Το Αουσβιτς και το Νταχάου, έχουν «ανακαινισθεί», αλλά η ουσία του στόχου, παραμένει η ίδια: Θα κάνουν στάχτη τον Ελληνικό Λαό… Να το καταλάβουν οι ξένοι, ο «Κουϊσλιγκ» Παπαδήμος, και οι προσκυνημένοι πολιτικοί: Η άφιξη στην Ελλάδα του κατοχικού Επιτρόπου, θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα νέας εθνικής Αντιστάσεως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
«Όταν ο Λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγει: Ή τις αλυσίδες ή τα όπλα…». Σας θυμίζει τίποτε αυτό το σύνθημα; Επειδή κύριοι αστοί πολιτικοί, είστε ανιστόρητοι, ρωτήστε κάποιον Αριστερό, να διαφωτίσει την απορία σας. Κάπου υπήρχαν γραμμένα αυτά τα λόγια, σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή. Και τότε, ακολούθησε τραγωδία. Φοβούμεθα, ότι και τώρα το ίδιο θα συμβεί… Διότι μη σας μένει αμφιβολία: Εάν πατήσει το πόδι του εδώ, κατοχικός επίτροπος, εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική πολυθρόνα και μολύνει με την παρουσία του τα ιερά μας χώματα, τότε θα σηματοδοτηθεί η έναρξις εθνικής Αντιστάσεως, και περίοδος ταραχών. Όπως έλεγε ο ποιητής Καββαδίας: «Στο ημερολόγιο γράψαμε: Κυκλών και καταιγίς»… Αυτή η πρόβλεψις καταγράφεται στο πολιτικό μας ημερολόγιο. Δεν θα μείνουμε αδρανείς σε νέα ναζιστική κατοχή.
Οι εθνικώς σκεπτόμενοι Ελληνες, - όσοι γενναίοι – θα ψάλλουν τον παιάνα της ελευθερίας πάνω από τα ερείπια της μνημονιακής πολιτικής των προσκυνημένων. Και θ’ αντιλαλήσουν ευτυχή τα βουνά, και θα ριγήσουν τα αρχαία μάρμαρα, θα υψωθούν υπερήφανοι οι αυχένες των κατακτημένων, και από το πυρ, τον σίδηρον και το αίμα, θα αναπηδήσει η Ελλάς, η Ελλάς ελευθέρα, η Ελλάς των αιωνίων ιδανικών, τα οποία επρόδωσαν φαύλοι, μικροί, ανάξιοι, διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες…
Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ Γ. ΒΛΑΧΟΥ…
Τον καιρόν που υπήρχαν ακόμα φλογεροί πατριώτες, όταν οι σιδηρόφρακτες στρατιές του Τρίτου Ράιχ προχωρούσαν προς τα σύνορά μας, δεν εδίστασαν να μιλήσουν ξεκάθαρα. Και έμεινε ιστορική η επιστολή του ιδρυτού της «Καθημερινής», του αείμνηστου Γεωργίου Βλάχου – στις 8 Μαρτίου 1941 – «Προς την ΑΕ τον κ. Α. Χίτλερ, αρχικαγκελλάριον του Γερμανικού Κράτους». Κρίνουμε χρήσιμον να ακουστεί πάλι η φωνή του κορυφαίου δημοσιογράφου. Είναι φωνή αμερόληπτος, πατριωτική, διότι έρχεται εκ του παρελθόντος, και ανήκει σε άνθρωπον προ πολλού απελθόντα της ζωής. Είναι όμως αυτή η φωνή, εξαιρετικά επίκαιρη. Θα μπορούσε κάλλιστα σήμερα να απευθύνεται προς την αρχικαγκελλάριον του Δ’ Ράιχ, Ανγκελα Μέρκελ.
Έγραφε ο Γ. Βλάχος απευθυνόμενος στον Χίτλερ: «..Και σεις; Σεις – λέγουν πάντοτε -  θα επιχειρήσετε να εισβάλετε εις την Ελλάδα. Και ημείς, Λαός αφελής ακόμη, δεν το πιστεύομεν. Δεν πιστεύομεν ότι στρατός με ιστορίαν και παράδοσιν θα θελήσει να κηλιδωθεί δια μιας πράξεως παναθλίας…». Και κατέληξε: «… Ο ολίγος ή πολύς Στρατός των Ελλήνων, που θα είναι ελεύθερος, όπως εστάθη εις την Ήπειρον, θα σταθεί, αν κληθεί, εις την Θράκην. Και τι να κάμει; Θα πολεμήσει. Και εκεί. Και θα αγωνιστεί. Και εκεί. Και θ’ αποθάνει. Και εκεί. Και θα αναμείνει την εκ Βερολίνου επιστροφήν του δρομέως, ο οποίος ήλθε προ ετών και έλαβεν από την Ολυμπίαν  το φως, δια να μεταβάλει εις δαυλόν την λαμπάδα και να φέρει την πυρκαγιάν εις τον μικρόν την έκτασιν, αλλά μέγιστον αυτόν τόπον, ο οποίος αφού έμαθε τον κόσμον όλον να ζει, πρέπει τώρα να τον μάθει και να αποθνήσκει…».
Μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν στρατοί, μπορεί η υποδούλωσις να υλοποιείται μέσω τοκογλύφων και Τραπεζών, αλλά η κάθοδος στην Αθήνα Γερμανού επιτρόπου, παραμένει «πράξις παναθλία». Και φέρνει την πυρκαγιά στον τόπο μας. Μας καταδικάζουν σε νέον λιμόν. Καταργούν την εθνικήν ανεξαρτησία μας. Θα πάρουν ακόμα μια φορά απάντησιν, διότι ο λαός αυτός θα ξεσηκωθεί. Δεν έχει τίποτε να χάσει, διότι του τα πήραν όλα. Οι ανάξιοι Γερμανόδουλοι κυβερνώντες, να σκεφθούν, καλά, τι πράττουν. Δεν θα υπάρξει γι’ αυτούς έλεος… Εστω και την τελευταία στιγμή, ας αφυπνισθούν, ας αναλογισθούν το έγκλημα που διαπράττουν σε βάρος της Πατρίδος μας. Η ψήφισις της νέας δανειακής συμβάσεως, θα είναι ο τάφος τους.
Κύριε Παπαδήμο, εάν σας έχει μείνει ίχνος εθνικής ευαισθησίας, εάν δεν σας έχει τυφλώσει τελείως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η «τριμερής αδελφότης», φύγετε αμέσως. Παραιτηθείτε αύριο το πρωί. Είστε δοτός, παράνομος, εντολοδόχος ξένων μισελλήνων. Εκφράζετε, μια συγκεκαλυμμένη δικτατορία. Δεν έχετε δικαίωμα, ούτε εσείς, ούτε οι Παπανδρέου και Καρατζαφέρης, να εμποδίζετε την προσφυγήν στην λαϊκήν ετυμηγορίαν. Γνωρίζουμε καλά ποίοι τρέμουν τις κάλπες και για ποιους λόγους. Αλλά η τύχη της Ελλάδος, δεν είναι ιδιωτική σας υπόθεσις. Η «πολιτική συμμορία» των Σημίτη – Παπανδρέου, που μας έφερε σ’ αυτό το κατάντημα, που έφερε στην Ελλάδα τον Αττίλα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ας πάει εάν τολμά στον λαόν, να κρίνει την εσχάτην προδοσίαν των.
Ο… «ΧΑΜΟΣ» ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!
Το θράσος και η κυνικότητα του ΠΑΣΟΚ ξεπερνάει κάθε όριο. Ο υπουργός Υγείας και επίδοξος αρχηγός του πράσινου ολεθρίου «κινήματος», ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, σε τηλεοπτική συνέντευξή του εδήλωσε ότι: «Θα γίνει χαμός εάν θίξει κανείς τον… Γιώργο Παπανδρέου…»! Το περιβάλλον του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αρχίζει να ανησυχεί για την κατάληξη του «μοιραίου ανθρώπου», του ολετήρα της Ελλάδος, και μας απειλεί, ότι εάν θιγεί ο μεγάλος αυτός ένοχος της συμφοράς που έπληξε τον λαό μας, θα οδηγηθούμε σε νέο εμφύλιο!  Θα εξετάσουμε την απειλή του υπουργού της δωσιλογικής κυβερνήσεως Παπαδήμου.
Ας δούμε όμως πρώτα, την αιτία που την προκάλεσε. Ο Τζέφρη Παπανδρέου, θορυβήθηκε, διότι:
α) Φοβάται τον φάκελο της ΕΛΣΤΑΤ, και το ότι απεκαλύφθη η τεχνική διόγκωση του ελλείμματος του 2009, που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάς στο κατοχικό Μνημόνιο. Κι αυτός ο φάκελος απεστάλη σε δύο ακέραιους οικονομικούς εισαγγελείς, τους κ.κ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη με αίτημα τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του τέως «Τσάρου» της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου.
Αυτή η πρωτοβουλία  προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους θιγόμενους, οι οποίοι επεστράτευσαν τους ελεγχόμενους μηχανισμούς – εκδότες, δημοσιογράφους – «παπαγαλάκια», βουλευτές, και άλλους παράγοντες, που μέχρι πρότινος μας έλεγαν, ότι με την προσφυγή που επέλεξε ο Γιώργος στο ΔΝΤ και στην Τρόικα, θα… εσώζετο η Ελλάς!
β) Ο Παπανδρέου ανησύχησε από την σαφή τοποθέτηση του διοικητού της Τραπέζης Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλου, ο οποίος είπε ότι θα μπορούσε κάλλιστα η Ελλάς να είχε αποφύγει το επαχθές Μνημόνιο, εάν η κυβέρνησις Παπανδρέου είχε λάβει εγκαίρως μέτρα. Αυτή η δεύτερη «βόμβα», σχετίζεται έμμεσα με την πρώτη, αφού η τεχνητή διόγκωσις του ελλείμματος, εχρησιμοποιήθη παραλλήλως, με την λήψιν μέτρων, με δηλώσεις περί «Τιτανικού» με μυστικές διαπραγματεύσεις με τον «φίλο» Στρος Καν, για να οδηγηθεί η χώρα στην ναζιστική Τρόικα και στο κατάπτυστο Μνημόνιο.
γ) Ο Παπανδρέου  ενοχλήθηκε  σφόδρα από την τοποθέτηση του «αρχιερέα» του δωσιλογισμού, του Κώστα Σημίτη, του πολέμιου του μακαριστού Χριστόδουλου, ο οποίος ανεκάλυψε εσχάτως, ότι το Μνημόνιο, απετέλεσε μεγάλο πολιτικό σφάλμα! Αργά «ανένηψε» ο θλιβερός πρωταγωνιστής των Ιμίων… Η πρωτοβουλία του οικονομικού Εισαγγελέως κ. Γρ. Πεπόνη να αποστείλει στην Βουλή τον φάκελο της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή της παραποίησης στοιχείων ή του «μαγειρέματος» στοιχείων από την τότε διοίκηση της Αρχής, ώστε να «φουσκώσει» το έλλειμμα του 2009 πολύ πάνω από το πραγματικό του μέγεθος (με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάς σε παρανοϊκά μνημόνια στην επιτήρηση του ΔΝΤ και την κατοχική Τρόικα) προκάλεσε πανικό στην οικογένεια Παπανδρέου. Οι τυχόν ποινικές ευθύνες του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, επέφεραν ταραχή στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ.
Βγήκε λοιπόν ο κ. Λοβέρδος, και είπε ανερυθρίαστα, ότι εάν θίξουν τον Γιώργο Παπανδρέου που έφερε τον «Αττίλα» της Τρόικας στην Ελλάδα, τότε θα γίνει… «χαμός»! Στη συνέχεια, θορυβημένος ο κ. Λοβέρδος από τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η προκλητική του δήλωση, προσπάθησε να την ανασκευάσει.
Ισχυρίσθη, ότι εννοούσε πως θα γίνει χαμός στα… κόμματα. Μάταια η «διευκρίνισις»! Καταλάβαμε καλά το «σκεπτικό» του υπουργού! Εννοούσε νέο «εμφύλιο»! Δεν μας τρομάζουν οι απειλές του. Εάν το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ θέλει εμφύλιο, θα τον έχει… Μόνο, που τα αποτελέσματα νέου διχασμού, θα τα χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ και ο μέχρι τούδε αρχηγός του. Διότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με τον Παπανδρέου, ενώ τώρα θέλουν να τον ξεφορτωθούν και τα περισσότερα στελέχη του κόμματός του. Είναι πλέον «καμμένο χαρτί» γι’ αυτούς. Πολλοί λένε μάλιστα, ότι θα έχει το τέλος του Τσαουσέσκου… Ο  μεγάλος αυτός ένοχος, που δεν συνειδητοποιεί το μέγεθος του κακού που προκάλεσε στους Ελληνες, ζει στον κόσμο του. Την ώρα που εδώ διαλύονται τα πάντα, αυτός ταξιδεύει στην… Κόστα Ρίκα, παριστάνοντας τον… «σοσιαλιστή» για να «διαφωτίσει» και τους ξένους! Προκαλεί με την στάση του το κοινό αίσθημα. Ένα κύμα τυφλής οργής ξεσηκώνεται εναντίον του. Δεν τολμά πλέον να εμφανιστεί μπροστά στον λαό.
Η κραυγή αγανάκτησης του κόσμου: «Οι προδότες στο Γουδί», αντηχεί  από την Κρήτη μέχρι την Φλώρινα. Οι δημοσκοπήσεις είναι αμείλικτες. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται πέμπτο κόμμα… Γι’ αυτό τρέμει τις εκλογές, και προσπαθεί να κρατήσει στην εξουσία, μια παράνομη κυβέρνηση, που δεν έχει λαϊκή εντολή. Το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει ήδη την θέση του, στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας…
Επανερχόμεθα όμως, στο βασικό θέμα: Η κυβέρνησις Παπαδήμου πρέπει να φύγει. Δεν έχει το κύρος να σταθεί. Ο ίδιος ο σημερινός δοτός πρωθυπουργός, βαρύνεται με την «μεγάλη ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων». Το αποκαλυπτικό περιοδικό «CRASH» του αγαπητού συναδέλφου Γιώργου Τράγκα, γράφει στο τελευταίο του τεύχος: «Μια ιστορία με «κλέφτες» χωρίς… αστυνόμους!  Αρχίζει από την παθητική διαχείριση, περνά στον ενεργό τζόγο, με τα δεκάδες δις δραχμές των αποθεματικών που «παίχθηκαν» στο Χρηματιστήριο, όταν Πρόεδρος στην Τράπεζα της Ελλάδος, ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. Και φτάνει μέχρι το αίτημα για επείγουσα ποινική διερεύνηση που κατέθεσαν  εφτά επιστημονικοί φορείς προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών»…
Αυτός, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός μαζί με τους τρεις αρχηγούς που τον στηρίζουν, καλούνται από την ναζιστική Τρόικα, να συνθηκολογήσουν άνευ όρων, σ’ ένα δεκασέλιδο τελεσίγραφο που τους έστειλε. Ένα ιταμό τελεσίγραφο, που εμπεριέχει την εξαθλίωση των εργαζομένων και συνταξιούχων, με κέρδη για τους ξένους δυνάστες. Κύριοι πολιτικοί αρχηγοί, που δεν τολμήσατε να αντιδράσετε στις προσβολές των Γερμανών κατά της Ελλάδος, που σιωπήσατε επιμελώς όταν το Δ’ Ράιχ, είπε ότι θα μας στείλει επίτροπο, σκεφθείτε καλά τις  επιπτώσεις που θα υπάρξει για σας και τα κόμματά σας, εάν αποδεχθείτε και ψηφίσετε το νέο μνημόνιο. Κύριε Παπαδήμο, θυμηθείτε ποιο ήταν το τέλος του δωσιλόγου Γάλλου πολιτικού Πιέρ Λαβάλ, αλλά και του Στρατάρχου Πεταίν. Ο πρώτος κατέληξε στο εκτελεστικό απόσπασμα, και ο δεύτερος άφησε την τελευταία του πνοή στις φυλακές, καταδικασμένος για πράξεις «εθνικής αναξιότητας»…
Ειδικά αυτές τις ώρες, κύριε Παπαδήμο, καλόν είναι να φρεσκάρετε την μνήμη σας με την μελέτη της Ιστορίας…
Άρθρον του συνεργάτου μας
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια