Powered By Blogger

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πατρίδα έχεις μήνυμα … Κοπιάστε ρε

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 11, 2012
20120211-083155.jpgΟι ήρωες δεν κοιμούνται απόψε στα μνήματα και στα κενοτάφια!
Σβήσαν τα καντήλια για να μην φωτίζουν την ντροπή στους νεκρούς μας! Απόψε ο Ελληνισμός έγινε μικρότερος απόψε έτυχε στην Πατρίδα ηγέτες χωρίς πυγμή ,χωρίς καμιά διάθεση να πολεμήσουν ,όλοι συμφωνήσανε σε όλα υπογράφτηκε η καταδίκη και ο χαλασμός της Πατρίδος ,καμπούριασαν οι Έλληνες την ώρα που Καπεταναίοι ετούτου που μας έλαχαν έψαχναν στις τρύπιες τσέπες να βρούνε 300 εκ ευρώ και δεν βρέθηκε ένας ,ένας μωρέ να αστράψει δύο χαστούκια στον κρεμανταλά υπάλληλο των τοκογλύφων …
Ένας ηγέτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα να βάλει πλάτη να μην διστάσει να τραβήξει το

αυτί των τοκογλύφων ,γίναμε το ρεζίλι της Ευρώπης !
Είναι η ώρα που οι ήρωες γυροφέρνουν στους τάφους τους έφτασε ,Υπάρχει περίπτωση τούτοι εδώ να κτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να τα βάλουν αύριο με τους Τούρκους γιατί η ημέρα αυτή είναι πολύ κοντά και η ώρα που θα ζητήσουμε από τους νεκρούς να βγουν από τους τάφους τους !
Τούτες τις ώρες όμως είναι που γιγαντώνεται η Πατρίδα που εμφανίζονται ηγέτες απο πουθενά και θα πουν όχι ρε κοπιάστε αν σας βαστάει εκείνη την ώρα θα τους θυμηθούμε όλους !
Βετεράνος
Βετεράνος

Ένα Σχόλιο to “Πατρίδα έχεις μήνυμα … Κοπιάστε ρε”

  1. michael είπε

    Το κυριότερο…Δεν υπάρχουν μωρέ Έλληνες που έχετε κατακλέψει αυτόν τον τόπο 20-30 από σας να ξαλαφρώσετε τους “φτωχούλιδες του θεού” από τα βάρη που για σας φορτωνόμαστε;. Ξυπνάτε ρεεεεεεεε!!! στο χώμα θα μπείτε κι εσείς και τα παιδιά σας αφού θα έχετε ακούσει του κόσμου τις κατάρες.
    Βάλτε το χέρι στα θησαυροφυλάκια σας και βοηθήστε αν θέλετε τον άνθρωπο και όχι την πατρίδα σας.
    Πως αντέχετε μωρέ να βλέπετε υπερήλικες να μπρουμουτάνε στους κάδους για να βρουν κάτι να φάνε.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια