Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Posted: 13 Feb 2012 02:32 AM PST

Ο Γιώργος έχασε την δεδηλωμένη

και ο Αντώνης δηλώθηκε μνημονιακός...
 


Και όμως, δεν έχουμε κυβέρνηση. Τουλάχιστον νόμιμη, έστω και στο τυπικό μέρος. Γιατί, επί της ουσίας, από χθες το βράδυ, η κυβέρνηση κατήργησε την χώρα αλλά και αποδέχθηκε πως δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες που δεν επιθυμούν όσα οι πολιτικοί αποφασίζουν ερήμην του.

Και γιατί δεν έχουμε κυβέρνηση, ούτε τυπικά; μπορεί να αναρωτηθεί ο οιοσδήποτε. Μα, επειδή το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ήταν το πρωτεύων κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έχασε την δεδηλωμένη, δηλαδή την κυριαρχία που είχε στο Κοινοβούλιο, με τους 150+ βουλευτές του. Και, χωρίς δεδηλωμένη, δεν μπορεί να κυβερνά. Το θέμα, όμως είναι πως ούτε η ΝΔ έχει την δεδηλωμένη (αν και από χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς –και οι ακολουθούντες αυτόν- είναι πλέον δηλωμένοι μνημονιακοί περισσότερο και από τον ΓΑΠ αλλά και τον τραπεζοϋπάλληλο Λουκά).

Τι γίνεται, όμως, όταν δεν υπάρχει δεδηλωμένη; Μα, φυσικά, ο Πρόεδρος της Βουλής το ανακοινώνει και στη συνέχεια ενημερώνει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος με τη σειρά του προκηρύσσει εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση… Έτσι λέει η λογική, αλλά άλλα λέει ο Παπαδήμος, ο οποίος σφυρίζει αδιάφορα, αφού έχει κατορθώσει να είναι πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση, η οποία ενώ ήταν παράνομη, από σήμερα με βάση το Σύνταγμα (λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα) δεν υφίσταται.

Έχουμε λοιπόν έναν πρωθυπουργό χωρίς κυβέρνηση, αρχηγούς συγκυβερνώντων κομμάτων με κόμματα που έγιναν κομμάτια και έναν λαό να χτυπιέται ανελέητα από τα μέτρα του τροϊκανού καθεστώτος, από τα ΜΑΤ και φυσικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία πρέπει να πείσουν τους πάντες πως οι φωτιές στην Αθήνα απειλούν την Δημοκρατία, ενώ δεν υπάρχει καν η φωτιά που μπήκε στην χώρα από τους συγκυβερνώντες απροκάλυπτα μνημονιακούς Παπανδρέου – Σαμαρά. Δύσκολο έργο θα έχουν οι παπαγάλοι και ίσως θα πρέπει οι τράπεζες να αυξήσουν τις διαφημίσεις στους στα βοθροκάναλα της εμετικής προπαγάνδας, αφού ως γνωστόν… «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει». Τελείως άσχετο πως σε άλλη περίπτωση, αυτή του λαού, το νηστικό αρκούδι όχι μόνο θα χορέψει, αλλά και θα πεθάνει από την πείνα αφού έτσι αποφάσισαν οι αρκουδιάρηδες…

Μπαίνοντας πλέον σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο για την χώρα και αφού τα στρατόπεδα έχουν ξεχωρίσει, είναι πλέον ευδιάκριτος ο εχθρός, οι εφιάλτες και τα εξαπτέρυγά τους, είναι θέμα χρόνου να αποκατασταθεί η τάξη στην χώρα.
Όσο θα περνάει ο χρόνος, τόσο θα «δηλώνονται» οι φιλομνημονιακοί (βλ. υπάλληλοι των τραπεζών, τοκογλύφων, του Σόρος, διαφόρων funds και άλλων «ευαγών» ιδρυμάτων) και θα καταλήξουμε στην ημέρα της μεγάλης σύγκρουσης η οποία και θα επαναφέρει την τάξη και την Δημοκρατία στην χώρα.

Μέχρι τότε, ελέω του γάμου Σαμαρά – Παπανδρέου, αποφασίστηκε πως ο λαός πρέπει να πληρώσει ΟΛΑ τα κλεμμένα, πως ο λαός θα πεινάσει και θα εξαθλιωθεί… στο τέλος όμως θα καθαρθεί και θα τους καθαρίσει… (δώστε εσείς το νόημα στην τελευταία λέξη…)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια