Powered By Blogger

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ.ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..

Μετά τα γεννόσημα φάρμακα που θα έρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου ο καραγκιόζης υπουργός το παίδεψε το διαβολικό μυαλό του και σκέφθηκε ότι για οικονομία θα μπορούσαν οι άγριοι ιθαγενείς κάτοικοι αυτής της χώρας να προμηθεύονται από τα φαρμακεία και χύμα φάρμακα.
Κάποιοι που δεν έχουν ακούσει την είδηση θα νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα.
Δυστυχώς όχι η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Εμείς από την....
πλευρά μας και θέλοντας να βοηθήσουμε στο διαβολάρεστο έργο αυτού του απίθανου τύπου έχουμε να προτείνουμε τα κατωθι.

Τα φάρμακα στην εποχή μας σώζουν ζωές, αλλά πολλές φορές έχουν και οδυνηρές παρενέργειες σε ένα μικρό ποσοστό ασθενών, για αυτό τον λόγο αλλά και για περεταίρω οικονομία προτείνουμε να διεξαχθει ένας πανελλαδικός διαγωνισμός που σκοπό θα έχει να αναδείξει τις καλύτερες ξεματιάστρες τις χώρας, καθώς και του καλυτέρους πρακτικούς ματζουνοφαρμακοποιούς κατ αυτό τον τρόπο θα καταστούν περιττά τα φάρμακα και η οικονομία θα είναι σίγουρη.
Επίσης για τις δύσκολες περιπτώσεις εκεί δηλαδή που το ξεμάτιασμα και τα μαντζούνια δεν αποδίδουν θα μπορούσε να υπάρχει εξαίρεση αλλά μόνο στην περίπτωση που ο ασθενής δεχτεί να πάρει πρόσφατα ληγμένα φάρμακα, τα οποία το υπουργείο υγείας θα προμηθεύεται μετά από διεθνή διαγωνισμό στις παγκόσμιες χωματερές φάρμακου.
Ως γνωστό τα φάρμακα που λήγουν τυγχάνουν ειδικής επεξεργασίας προκειμένου να καταστραφούν η οποία είναι ιδιαιτέρως δαπανηρή .
Το ελληνικό υπουργείο υγείας θα παίρνει αυτά τα φάρμακα και θα τα προμηθεύει στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων κατά αυτό τον τρόπο δεν θα μας κοστίζει τίποτα η φαρμακευτική δαπάνη, αντιθέτως η Ελλάδα θα παίζει έτσι και τον ρόλο τις παγκόσμιας χωματερής φαρμάκων και θα καρπώνεται το κόστος που θα πλήρωναν αυτές οι χώρες για να καταστρέψουν αυτά τα φάρμακα.
Διπλό το όφελος όχι μόνο δεν πληρώνουμε για φάρμακα αλλά βγάζουμε και κέρδος. Βέβαια αυτή η διαδικασία περικλείει κινδύνους και για αυτό δεν θα πρέπει να παίρνουμε τα χύμα ληγμένα αλλά φάρμακα στις συσκευασίες τους .
Τώρα εάν μας πεθάνουν και μερικές εκατοντάδες πολίτες no problem γιατί μπροστά στην σωτηρία τις πατρίδας τι είναι ο άνθρωπος.
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ότι κάνει αυτή η διαβολάρεστη κυβέρνηση το κάνει μόνο καί μόνο για την πατρίδα.
Θα μου πει κάποιος κακοπροαίρετος και ο λαός δεν είναι πατρίδα?
Θα του απαντήσω ότι προτεραιότητα έχει να σωθούν τα βουνά η θάλασσα τα δάση ο ήλιος οι λίμνες οι τράπεζες και όλο το φυσικό περιβάλλον που περικλείει την έννοια της λέξης πατρίδα.
Συνεχίζοντας θα προτείνουμε να επανέρθει ο θεσμός της μαμής, μάθαμε τώρα όλες οι γυναίκες να γεννάνε στα νοσοκομεία χωρίς να σκεφτόμαστε καθόλου την πατρίδα.
Εντάξει δεν λέω μπορεί να πεθάνουν και μερικά βρέφη.
Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το κάνουμε για το καλό της πατρίδας, όσο για παιδιά πέφτεις ξανά το βράδυ με την γυναίκα σου και ξανακάνεις.
Αλλο έξυπνο είναι να γίνεται ευθανασία σε όλους τους γέρους με διπλό όφελος για τα ταμεία γλυτώνουμε μαντζούνια και ληγμένα φάρμακα γλυτωνουμε και την σύνταξη. Η δε κηδεία τους να γίνεται δημόσια δαπάνη όχι πολλά πράματα σε ένα σακί και στον λακο με μια σημαία από πάνω.Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες σελίδες με τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο καραγκιόζης υπουργός θα μου κλέψει τις ιδέες και θα τις παρουσιάσει σαν δικες του,για αυτό κάπου εδώ το κλείνω.
Εαν το κείμενο αυτό πέσει στην αντίληψη του καραγκιόζη υπουργού ας με καλέσει να του δώσω τα φώτα μου επι πληρωμή.
Με προσφορά από μέρους μου πολλές κλωτσιές και όχι μόνο..

http://lalipouli.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςMar 11, 2012 09:17 AM
    ...kai anti gia antisyliptika tha poulane smarties!
    Απάντηση
  2. Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες σελίδες με τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο καραγκιόζης υπουργός θα μου κλέψει τις ιδέες και θα τις παρουσιάσει σαν δικες του,για αυτό κάπου εδώ το κλείνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια