Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: Καλά σαράντα, ιδανικέ αυτόχειρα Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν


Εγώ σου τα ’λεγα αξιότιμε μίστερ Αντώνη Κομανέτση, ανυπέρβλητε πολιτικέ αχυράνθρωπε του ξευτελισμένου Αμερικανοευρωναζιστικού καταστημένου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με τις ηλίθιες πολιτικές σου ντρίπλες και τις παπαριές που σου σερβίρουν οι μυαλοσταματημένοι συμβουλάτορές σου, θα....
έφερνες βόλτα του «μαλάκες» του Έλληνες!

Είχες και το θράσος μάλιστα να μιλάς και για «αυτοδυναμίες» κωλοτουμπογυριστάκια, αλλά δεν έλαβες μάλλον υπόψη σου ότι «μαλάκες» δεν υπάρχουν πια του πάτησε η φτώχεια και η εξαθλίωση… Ετοιμάσου για τον πολιτικό σου θάνατο μεγάλε οπισθοδρομιστή…

«Έρχεται δημοσκόπηση φωτιά την Κυριακή από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αφού σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Β’ Αθήνας, στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ έκτο!!!

Το κερασάκι στην τούρτα: Όλα αυτά χωρίς καν να έχουν μετρήσει το κόμμα του Π. Καμμένου που φαίνεται να πηγαίνει εντυπωσιακά!

Ενα είναι σίγουρο: Θα δούμε πάρα πολλά μέχρι τις εκλογές εάν αυτές γίνουν.

Το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα δεν πρόκειται να πέσει χωρίς να δώσει μάχη…»

Καλά σαράντα, «ιδανικέ αυτόχειρα»…

Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις…


http://kostasxan.blogspot.com/2

22 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 04:03 PM
    Αν αληθεύουν τα περί δημοσκοπήσεως, εκλογές δεν βλέπουμε πριν γίνει πάγος η φωτιά και βγάλουν δόντια οι κότες.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 04:12 PM
    Οι ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν ψηφισουν τα μνημονια και τις συμβασεις με τους δανειστες-ευρωπαιους γνωριζαν οτι θα πεφταν τοσο πολυ... τι νομιζετε αυτοι δεν ξερουν οτι αυτα που ψηφισαν ειναι καταστροφικα για την χωρα και τους πολιτες? απλα τους πιεζουν οι Ευρωπαιοι (απο πληροφοριες ακουστηκε οτι μεχρι και απειλες δεχτηκανε για την οικογενεια τους και τα παιδια τους)... Οποτε σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και γνωριζοντας και οι 2 τους οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα σβηναν (το ΠΑΣΟΚ οπως φαινεται στις δημοσκπησεις παιρνει 6% και η ΝΔ 12%) δημιουργησαν νεα κομματα, πολλες μετακινησεις βουλευτων απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νεα αυτα κομματα.... δημιουργηθηκαν πολλα κομματα για να διερεθει ο κοσμος... Οπως ειδαμε προσφατα στις δημοσκοπησεις 10 κομματα μπαινουν στην βουλη... Εχουμε το κομμα του Καμμενου, του Καζακη, της Μπακογιαννη, του Κουβελη, την Χρυση Αυγη, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και αλλα πολλα νεα κομματα και καποια που υπηρχαν και αναδειχθηκαν τωρα... ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται...
    Θα σας πω εγω τι γινεται... Ολα αυτα τα κομματα αμα ψαξετε τις θεσεις του καθενος κομματος ΟΛΑ ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης και του ευρω...Δηλαδη αυτο τι σημαινει? Οτι τα κομματα εχουν αυτο το κοινο... Αυτα που περασαν οι Ευρωπαιοι (μνημονια, συμβασεις κ.τ.λ.) για να μας εξαγορασουν τα παντα στη χωρα μας και να μας ελεγχουν θελουν να ισχυουν για δεκαετιες στην Ελλαδα... Αφου τα φιλαρακια τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δυσκολα θα ξανα κυβερνησουν, δημιουργηθηκαν νεα κομματα με τις ιδιες θεσεις... Αλλωστε τελειωσε η αποστολη που ειχαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφου πλεον μπηκαμε στο ΔΝΤ, ψηφισηκαν τα μνημονια, δανειακη συμβαση και psi και σε λιγο θα χασουμε την εθνικη μας κυριαρχια και ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας... Τελειωσε η αποστολη που ειχαν.

    Οι ευρωπαιοι αυτο που φοβουνται ειναι να μην βγει καποιος πολιτικος με παπαρια που θα τους πεταξει ολους εξω απ τη χωρα, κι αυτους και τα χρεη τους και θα βγει απο Ε.Ε. και ευρω... αυτο φοβουνται...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 04:12 PM
      Μονο τo ΕΠΑΜ του Καζακη και το ΚΚΕ ειναι κατα της Ε.Ε. και του ευρω...

      Αυτοι πανε να φτιαξουν το νεο ΠΑΣΟΚ και την νεα ΝΔ. Απ την μια πλευρα ο Κουβελης θα ναι το νεο ΠΑΣΟΚ κι απ την αλλη ο Καμμενος η νεα ΝΔ. Αλλωστε αυτο φαινεται και απο τους βουλευτες που φυγαν απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ενταχθηκαν στα κομματα του Καμμενου και του Κουβελη...
    2. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 11:28 PM
      ΣΩΣΤΟΣ 100%
      ΜΟΝΟ ΚΚΕ & ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  3. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 05:48 PM
    ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΗΤΑΝ ...ΤΥΧΑΙΟ ??????
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 04:15 AM
      Οι προσδοκίες που επενδύθηκαν στον Σαμαρά ήταν δικαιολογημένες, λόγω της ριζοσπαστικής θέσεως του στο Μακεδονικό, λόγω της σύγκρουσης με το Μητσοτακείκο και την Ντορό-φαύλο-κρατία , λόγω της στάσεως του στο σχέδιο Ανάν και της σχέσεως του με το Δίκτυο 21.

      Ο εν λόγω κύριος μας εξαπάτησε ομαδικώς καπηλευόμενος το όνομα και το αίσθημα της λαϊκής δεξιάς.

      Διεκήρυξε ένα σωρό ψεύδη και μεγαλοστομίες ώστε να φαίνεται πατριώτης και να εγκλωβίσει στο προσωπικό του άρμα αγνούς ανθρώπους.

      Μίλησε για το ''κόμμα των άξιων και των αξιών'' και αντί αυτού μεταμόρφωσε την Νέα Δημοκρατία σε μια κλίκα κολλητών του πρώην πολανιτών και άλλων ανοιξιάτικων αλεξιπτωτιστών.

      Πάρτε για παράδειγμα τον σύμβουλο του, Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον οποίο μάλιστα προορίζει για ''τσάρο της οικονομίας''.

      Άλλοι γίγαντες της Συγγρού είναι ο Μπούρας ο οπαδοδιώκτης ,( πιστός ακόλουθος του Σαμαρά στην ΠΟΛ.ΑΝ) και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος,( πιστός ακόλουθος του Στεφανόπουλου στην ΔΗ.ΑΝΑ.) Πρώην αποστάτες της Ν.Δ. δηλαδή.
      Για να μην αναφερθώ σε άλλους τιτανοτεράστιους πολιτικούς όπως ο Μειμαράκης ο μπροστάντζας , ο Χατζηδάκης ο ντοράκης, ο Αρούλης ο στριφογυριστούλης , ο Κούλης Μητσοτάκης και λοιποί φούφληδες και φούστιδες που τα οικονόμησαν χοντρά και απέτυχαν οικτρά την προηγούμενη περίοδο του Κωστάκη του επιγόνου..

      Οι γνωστοί καλαμοκαβαλάρηδων ,σπουδαρχίδες ,οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν την προσφιλή τους τακτική της αλαζονείας , του ευτελισμού , της απαξιώσεως , της προσβολής , της ιδιοτέλειας και του χυδαίου εγωισμού προς τη Βάση αλλά και τα στελέχη της παρατάξεως…

      Αυτοί λοιπόν οι αλεξιπτωτιστές, οι τυχοδιώκτες, οι νεοφιλελεύθεροι και οι αποστάτες κάνουν σήμερα κουμάντο στην Νέα “Ανοιξιάτικη ” Δημοκρατία.

      Μια συνομοσπονδία παρτάκηδων που μόνο τους στόχο έχουν τις μίζες ,τις χορηγίες ,τις πιστώσεις , τα ρουσφέτια και το προσωπικό τους βόλεμα .
      Δηλαδή τo άρμεγμα της εξουσίας ,την οικογενειακή τους καλοπέραση και την οικονομική τους ανέλιξη.

      Που ζεις βρε Αντωνάκη ; Με ποιους πήγες και τακίμιασες; Με ποιους θα κυβερνησεις ;

      Με τα φρόκαλα του Κωλό-νακίου η με τα μαραμένα αγριολούλουδα της “Άνοιξης”
    2. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 04:23 AM
      Είναι φανερό πως ο Αντωνάκης ο Σαμαράς μας κορόιδεψε όλους μαζί και μετανιώνουμε που τον αναδείξαμε με την άμεση ψήφο μας στην αρχηγία.

      Αναζητάμε τώρα έναν νέο αρχηγό , για μελλοντικό πρωθυπουργό, έναν χαρισματικό ηγέτη, ικανό να μας βγάλει από τον εφιάλτη της κρίσης στο ξέφωτο της ελπίδας.
  4. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 09:40 PM
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΞΟΦΛΗΣΑΝ,...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ, "ΕΝΑ" ΤΑΝΚ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 11:34 PM
      ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΒΑΡΕΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΕΦΤΑΝΑΝ
  5. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 10:19 PM
    ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.
    ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 11:31 PM
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΝΗΝΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;...ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 04:36 AM
      ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ... ANTΩΝΑΚΗ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ”

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ” ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .

      Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ

      Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ” ΖΟΜΠΙ “ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΕΞΩ … ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ , ΤΟΥΣ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΚΙΑ…

      Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΆΚΗΣ Ο ΣΑ(χλά)ΜΑΡΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ K. ΜΠΟΥΡΑ ΤΟΝ “ΟΠΑΔΟΔΙΩΚΤΗ” ΤΗΣ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ” ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣ ΕΝΘΥΜΙΟ ΜΙΑΣ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ...
    2. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 04:52 AM
      Μπράβο βρε Αντωνάκη …
      Όσα δεν κατάφερε 25 χρόνια το άπληστο Μητσοτακείκο , ώστε να καταστρέψει το κόμμα και παρά την αναίσθητο 12ετη συμπεριφορά του «Κωστάκη » του σουβλακολάγνου , το κατάφερες εσύ σε 2 μόνο χρόνια.

      Να γίνεις ο νεκροθάφτης ενός Εθνικού ιστορικού κόμματος της ΝΕΑΣ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

      Μπράβο σου μαλακοπίτουρα !!!…
      Τράβα στραβά,τράβα μνημονιακά και του χρόνου ακόμη χειρότερα …

      Αντωνάκη είναι σαφές για σένα ότι προτεραιότητα έχουν οι παλιοί πολανίτες ,ανοιξιάτικοι συναγωνιστές σου αλλά και τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια του Μητσοτακ'ο-ντοράκουλα.

      Οι πρώτοι γιατί νομίζουν ότι είσαι στ’αληθεια ο Μεσσίας και οι άλλοι για να στηρίζουν τα κονέ σου με την διαπλοκή.

      Αλλά δυστυχώς για σένα, η κλίκα που σε περιτριγυρίζει είναι ερασιτέχνες της κακίας ώρας.

      Ακόμα και τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο 8%, στην ομάδα σου παίζουν μπάλα κάτι αδηφάγα ντορουποτακτικά, κάποιοικομπλεξικοί Μπούρηδες , κάτι ελαφομυάλιδες Σταμάτηδες, κάτι αμνήμωνες Λυκουρέντζοι , κάτι Φαήλοι και κάτι Φαύλοι.

      Όσο δε για τα απολειφάδια του Μητσοτακό-Ντορακισμού, τους Κυριάκους, τους Μίλτους, τους Αρούληδες,τους φούφληδες και τους λοιπούς φούστιδες που συχνάζουν τώρα στην Συγγρού, δεν έχω να πω τίποτα, καθώς ποσώς με απασχολεί η κωλό-νακιώτικη πλουτοκρατική δήθεν δεξιά, της μίζας, της επίδειξης, της Μυκόνου ,της Αράχωβας ,της γκλαμούριας και του life style...

      Αυτοί είναι όλοι για λαϊκό δακτύλισμα και όχι μόνον…
  7. ΑνώνυμοςMar 1, 2012 11:32 PM
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΝ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ (ΜΠΕΝΑΚΗ)-ΔΕΛΤΑ ΘΥΓΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ??
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 12:24 AM
    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ!

    ΓΙΑΤΙ φίλοι μου θα αφήσουμε το Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός και όλους τους άλλους, για να …εφαρμόσουν ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!πολιτική , όπως κάνουν τώρα;
    Ποιος από εσάς εμπιστεύεται τον Αντώνη Κομανέτση ;
    Ποιος Σαμποτάρισε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ;
    ΄Ηδη διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία ,πιστεύοντας ότι έτσι «ευκολότερα» θα την…καταπιεί ;
    Είναι δυνατόν να τον εμπιστευθεί κανείς , όταν επί ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ κατέστρεφε κάθε προσπάθεια και σαμποτάριζε, κάθε ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ που έδιναν οι Έλληνες;
    Ξεχάσατε τι έλεγε;
    Πιστεύετε τι…λέει ;
    Νομίζετε ότι …άλλαξε;
    Άπαξ προδότης ,….λέει ο κολλητός του !
    Αλήθεια που βρίσκονται τόσα χρήματα για τους «μισθωμένους» παπαγάλους των ΜΜΕ και των ΜΠΛΟΓΚΣ;
    Έχετε εμπιστοσύνη να πάμε σε ένα πόλεμο, με ένα «πολίτη» που ΠΛΗΡΩΣΕ!!! για να μη «πιάσει»… όπλο;
    Θα του εμπιστευόσαστε την πατρίδα μας χωρίς να ΦΟΒΑΣΤΕ ! ότι όσοι έχουν απομείνει γύρω από τα σύνορά μας δεν θα έλθουν στην πλατεία …ΟΜΟΝΟΙΑΣ;
    ΕΜΠΡΟΣ Έλληνες!
    Ο Σαμαράς θα τους…φέρνει και οι ΤΣΙΜΠΛΕΣ θα τους προστατεύουν.
    Αυτοί οι κόκκινοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τακίμιασαν με τον Κομανέτση και ευτυχώς που ο Θεός μας λυπήθηκε και βρέθηκε ο Γιώργος.
    Σκεφθείτε λογικά και ακομμάτιστα:
    Δεν αγαπάτε την Πατρίδα μας και τις οικογένειές σας;

    Κύριε ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

    ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ !! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ !!

    Που είναι ο… Καραμανλής; Γιατί ΚΡΥΒΕΤΑΙ;

    Γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;

    ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ…ΠΡΟΔΩΣΑΝ όπως ισχυρίζεται;

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο …ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;

    Δεν κατάλαβε ότι βουλιάζουμε; Γιατί ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ !!!
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 12:34 AM
    11.32
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ;;; ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 12:53 AM
    Αγαπητοί συμπατριώτες.

    Μια ομάδα πουλημένων δημοσιογράφων,χωρίς ΙΧΝΟΣ έθνικής συνείδησης!!! και αξιοπρέπειας,επιχειρεί να διχάσει τον Ελληνικό λαό "παρουσιάζοντας" ως γεγονότα! και πληροφορίες, δικές τους ειδικά "διασκευασμένες" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θέσεις και προσπάθειες, προκειμένου να μας παραπληροφορήσουν.
    *******************************
    Διαβάστε το ΣΧΟΛΙΟ που παρουσιάζεται από τους "Ιούδες" της διαπλοκής και διαβάστε και το θέμα όπως πράγματι ΥΠΗΡΧΕ πριν από ΜΗΝΕΣ!



    Το δολάριο ως "εθνικό" νόμισμα της Ελλάδας
    Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2011 22:16

    Μοιράσου
    Σχέδιο υιοθέτησης του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος της Ελλάδας, έχουν στο συρτάρι τους οι ΗΠΑ, με στόχο την ευθεία αντικατάσταση του ευρώ, σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη.

    Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό "Επίκαιρα",

    οι Αμερικανοί βλέποντας ότι η στάση της Γερμανίας οξύνει τον ευρωσκεπτικισμό και οδηγεί σε φαύλο κύκλο είναι έτοιμοι να προωθήσουν περαιτέρω την διείσδυσή τους στην Ευρώπη.

    Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό, ομάδα εργασίας του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) έχει επεξεργαστεί σχέδιο 74.000 λέξεων που προβλέπει την αντικατάσταση του ευρώ από το δολάριο ως εθνικού νομίσματος στα κράτη που τυχόν βρεθούν εκτός. Τι προβλέπει το σχέδιο.

    Η "νέα δραχμή"

    Σύμφωνα με τη μελέτη της FED, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, προκειμένου να μην οδηγηθεί στο χάος, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα σχέδιο σύνδεσης (pegging) της "νέας δραχμής" με το αμερικανικό δολάριο.

    Η Ελλάδα θα υιοθετήσει για πέντε χρόνια το αμερικανικό δολάριο ως de facto εθνικό νόμισμα και παράλληλα θα υπάρχει η "νέα δραχμή",

    η οποία δεν θα κυκλοφορεί, αλλά θα χρησιμοποιείται στη σύναψη συμφωνιών Swap μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με αρχική ισοτιμία πχ 30 προς 1.

    Σύμφωνα με το περιοδικό "Επίκαιρα"

    που επικαλείται την μελέτη του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της FED,

    το πρώτο αποτέλεσμα μιας τέτοιας μετάβασης από το ευρώ στο δολάριο, θα ήταν μια σημαντική υποτίμηση του ευρώ μέχρι και 50%, ιδιαίτερα αν υπάρξει έξοδος από την ευρωζώνη και άλλων χωρών.

    Η δεύτερη επίπτωση, θα είναι ότι, λόγω της υποτίμησης του ευρώ, θα μειωθεί η δολαριακή αξία, του οφειλόμενου σε ευρώ ελληνικού χρέους.

    Όπως αναφέρουν τα "Επίκαιρα", αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για το εύρος της υποτίμησης του ευρώ, το ελληνικό χρέος θα μειωθεί, χωρίς να γίνει άλλο "κούρεμα" και χωρίς να δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός.

    Τρίτον, η FED θα παράσχει χρηματοοικονομική στήριξη στην Ελλάδα, παρέχοντας δάνεια με χαμηλό επιτόκιο.

    Τέταρτον, η Τράπεζα της Ελλάδος θα προβεί στην έκδοση της "νέας δραχμής", που όπως αναφέραμε παραπάνω θα χρησιμοποιείται για ανταλλαγές και συμφωνίες Swap.

    Επίσης, κατά τη διάρκεια της 5ετούς μεταβατικής περιόδου, η FED θα καλύπτει τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού με κεφάλαια που θα έχουν γίνει Swap με "νέες δραχμές".

    Τέλος, μετά από 5 χρόνια, η μελέτη προβλέπει την κυκλοφορία της "νέας δραχμής" στην αγορά.
    Πλήρης πολιτική εξάρτηση.

    Η μελέτη, όπως είναι φυσικό "βλέπει" μόνο οφέλη, αναφέροντας ακόμη την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας, την προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων και τουριστών και την ενίσχυση της διπλωματικής στήριξης από τις ΗΠΑ σε μια σειρά "καυτά" θέματα, όπως η ΑΟΖ.

    Ωστόσο, αν το σχέδιο επαληθευτεί, η πολιτική εξάρτηση της Ελλάδας από τις ΗΠΑ θα είναι πολλαπλάσια χωρίς μάλιστα να υπάρχει ευρωπαϊκό αντίβαρο, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη θέση της χώρας στην περιοχή, αλλά και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό.

    Από την άλλη, η πολιτική που προωθεί η Άνγκελα Μέρκελ, οδηγεί και πάλι στην "γερμανοποίηση" της Ευρώπης, με αλλαγή των συνθηκών και περαιτέρω εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

    Και στις δύο περιπτώσεις η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε οικονομικό προτεκτοράτο.
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 01:17 AM
    VIP κάρτα βγάζει η Νέα Δημοκρατία. Με 2.000 ευρώ θα γευματίζετε μαζί με τον Αντώνη και θα έχετε πολλά προνόμια! [video]


    Συζητείται και η έκδοση group για group therapy μαζί με τον Αντώνη!

    Απόλαυση.
    Κανένας να μην χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στα μεγάλα στελέχη της Νου Δού.
    Είσαι δεξιός;
    Απόδειξέ το με κάρτα VIP!

    Στα προνόμια συμπεριλαμβάνονται μασάζ, σάουνες, ταξιδάκια αναψυχής, συμμετοχές σε ...
    ολόκληρες σειρές προεκλογικών εκδηλώσεων και άλλες πολλές χαρές που μόνο με 2.000 ευρώ θα μπορέσετε να απολαύσετε.

    Οι εκδόσεις group θα διαμοιράζονται αντίστοιχα με την συμμετοχή σας. Δεν θα επιτρέπεται συλλογική χρήση.
    Ένας ένας και όλοι θα ζήσετε το μεγαλείο!

    Οι εκδόσεις family προσφέρουν και επιπλέον οικογενειακές φωτογραφήσεις με ολόκληρο το επιτελείο της Συγγρού.

    Έτσι θα καταγραφεί για πάντα στην ιστορική μνήμη η οικογενειακή συμμετοχή σας στην σωτηρία του έθνους, της καρέτα καρέτα και του μουσακά που κινδυνεύει με τουρκοποίηση και έχει γίνει το εθνικό φαγητό στην Πόλη.

    Άι σιχτίρ Τούρκα.

    Θα βγει ο Αντώνης, θα σας πάρει τα πιρούνια, μη φάτε το μουσακά μας και όλους θα σας διώξει.
    Πάρτε πόδι λοιπόν πριν τις 19 Φλεβάρη γιατί στις 20 σας βλέπουμε σε κάτι ξερονήσια να κάνετε παρέα με τα κατσίκια μας και να μασάτε ταραμά!

    Επί τη ευκαιρία, μασά η κατσίκα ταραμά;
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 02:03 AM
    Πεταλωτή, Ξυνίδη ή Σαχινίδη;
    Ποιόν να πρωτοδιαλέξω : τι παράστημα, τι ήθος, τι πολιτική ανδρεία! Χριστέ μου, σε ποιόν θα πρωτορίξω πέτρες , είναι τόσο κόπροι όλοι αυτοί που διαγωνίζονται στην ανικανότητα και στον τυχοδιωκτισμό που δεν ξέρω ποιόν να φτύσω πρώτον..


    Το ΠΑΣΟΚ έκανε στην Ελλάδα μας
    οτι κάνει κι ενα σκουλήκι στο μήλο.

    Το μόνο τους όπλο ήταν και είναι το πως να λασπώσουν
    και τούς άλλους για να εμπεδώσουν στον κόσμο
    το ότι "όλοι είναι ίδιοι".
    Πιάσανε ένοχους τόσους δικούς τους
    έβαλαν μέχρι παπάδες και δικαστές στη φυλακή
    μα δεν μπόρεσαν ποτέ οι κουφάλες όσο κι αν προσπάθησαν
    να βρούν ένοχο εστω και εναν απο άλλο κόμμα.

    Νομίζετε οτι τους διέφυγε κανείς;
    Πιστεύετε ότι έκαναν χάρη σε κάποιον;
    Εναν ΑΚΗ δεξιό αν είχαν βρεί, εναν, μόνο εναν
    σήμερα θα ήταν πρώτο κόμμα.

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι παρά ένα βρωμερό σκουλήκι.


    Πατήστε το οπου το βρήτε!

    Κύριοι υφυπουργοί, έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να μην εκλεγείτε στην επόμενη βουλή? Τότε οι ασφαλίτες που σας φυλάνε σήμερα δεν θα υπάρχουν.

    Και σας το υπόσχομαι ότι θα σας γαμήσουμε ό,τι έχετε και δεν έχετε αγάμητο.

    "Καλημέρα" σας.
    Απάντηση
  13. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ?ΕΔΩ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 04:57 AM
      Υπολογίστε κ την φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέποντας τα "γίδια" να ψηφίσουν λευκό για να πέσει τάχα μου η κυβέρνηση κ να μην μπορούν να ξαναβάλουν υποψηφιότητα οι βουλευτές. Θα κρατήσουν υψηλά τα ποσοστά τους με τα κομματόσκυλα. Βλέπω φως στο τούνελ, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι η έξοδος αλλά το τρένο που έρχεται.
  14. ΑνώνυμοςMar 2, 2012 05:11 AM
    5.48 ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια