Powered By Blogger

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012


Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

TA AIΔΟΙΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ..!!

Και το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι Ελληνες ήταν αυτοί πού το κρύβανε....Είμαστε ο λαός με τους περισσότερους και μεγαλύτερους προδότες, γι αυτό και δεν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα. Ολη η Ευρώπη σήμερα βουίζει ότι πέντε οικογένειες, δεκα υπάλληλοι και ένα τσούρμο πολιτικοί, γνώριζαν άριστα οτι η χώρα είναι τίγκα στό πετρέλαιο, αλλά δεν είπαν τίποτα, γιατι τό είχανε ξεπουλήσει εκ των προτέρων στους Αμερικάνους και τούς υπόλοιπους ψευτοδανειστές, ένταντι των δήθεν χρεών. Απλά σκαρφίστηκαν να φορτώσουν με χρέη τη χώρα , για να έχουν άλλοθι.
Ξαφνικά σήμερα μετα τίς υπογραφές της καταδίκης άρχισαν όλοι να κελαιδάνε και....
να μας λένε τι καλά παιδιά γινόμαστε.! Αναλογίζεστε πόσα φράγκα κονόμησαν όλοι αυτοί πού ενεπλάκησαν στη προδοσία και την σκευωρία.???? Αναλογίζεστε οτι τα παιδιά μας είχανε εξασφαλισμένο το μέλλον τους και τούτοι εδω οι προδότες τους καταδίκασαν ζητιάνους.?? Ξερετε τι θα γίνει.??? Θα γίνουμε Νιγηρία, όπου τα πετρέλαιο της χώρας τα εχουνε οι Εγγλέζοι, και ο λαός κλέβει απο τους αγωγούς με τα μπιτόνια και τούς πυροβολούν οι μπράβοι.!
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μάς κυβερνούν, που φηφιζουμε, που ανεχόμαστε να μάς πηδάνε γενεές δεκατέσσερις.. Ολος ο πολιτικός κόσμος ήξερε και σιωπούσε ένοχα ....γιατι ήτανε...μπουκωμένος.
Σε οποιαδήποτε άλλη χωρα τού κόσμου, θα έιχαν ήδη συλληφθεί και θα ήτανε στά μπουντρούμια...... εκτός από την Ελλάδα βέβαια, όπου κόβετε τις φλέβες σας για το κάθε καθήκι πολιτικό.
Και αντί αυτού, συνεχίζουν να σας δουλεύουν ξεδιάντροπα, και να σας στήνουν στίς ουρές για 10 κιλά πατάτες...!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Μήπως τελικα ΗΘΡΕ Η ΩΡΑ.?

ThanoS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια