Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ναι Ειστε Ολοι Ιδιοι !!!

Γράφει ο 1+1+1….πολίτης

Ναι κύριοι βουλευταί είστε όλοι ίδιοι και εσείς και οι προηγούμενοι και εάν σας αφήσουμε και οι επόμενοι.
Αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος ισοπεδώνει τα πάντα και σας βάζει στο ίδιο « τσουβάλι » όλους και κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται όταν καταργήσατε την αξιοκρατία και επιτρέψατε να επιπλέουν οι φελλοί, γιατί έτσι βόλευε όλους σας.
Δημιουργήσατε κομματικούς στρατούς που ήλεγχαν τα πάντα από τον συνδικαλισμό, τον αγροτικό συνεταιρισμό, το σωματείο, την πρωτοβάθμια την...
δευτεροβάθμια οργάνωση, κανονίζατε προσλήψεις στο Δημόσιο, στους συνεταιρισμούς στις τράπεζες ακόμη και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Όποιος δεν ακολουθούσε το σύστημα, προσπαθούσατε να τον δελεάσετε είτε με προαγωγές , είτε με διάφορα χρηματικά μπόνους , προμήθειες , με ταξίδια, με θέσεις σε κομματικές οργανώσεις και ακόμη και με την θέση του βουλευτού και ευρωβουλευτή.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα λόγια του Ανδρέα στον Μαυράκη Δ̸τη της ΔΕΗ «είπαμε ένα δωράκι όχι και 500 εκατομμύρια δρχ » που να ήξερε ότι τέτοια ποσά στην εποχή μας είναι αμελητέα .
Όσοι κατάλαβαν από νωρίς το σύστημα αποσύρθηκαν Κουλουριάνος Ποτάκης Λάζαρης Βερυβάκης, Πεπελάσης , Δρετάκης , Τρίτσης, Μαγκάκης, Στεφανόπουλος κ.α.
ΙΟσοι προσπάθησαν να πολεμήσουν το σύστημα από μέσα βρέθηκαν διωγμένοι, απολυμένοι με γελοίες δικαιολογίες καταστράφηκαν οικονομικά και ψυχικά και στο τέλος ξεχάστηκαν.
Υπάρχει και τρίτη κατηγορία του συστήματος εκείνων των πολιτικών των συνδικαλιστών του δημοσίου, των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ , των κομματικών στελεχών της κατάψυξης , που περιμένουν να τους προωθήσουν ανάλογα με τις συνθήκες την κατάλληλη στιγμή , αφού προηγουμένως δι υπογραφών, υποσχετικών, εκβιαστικών και άλλων πράξεων ή ενεργειών, τους καταστήσουν πειθήνια όργανα του συστήματος .
Στο ίδιο το σύστημα υπάγονται οι πολιτευτές και οι αποτυχόντες βουλευτές οι οποίοι τακτοποιούνται σε διευθυντικές θέσεις Τραπεζών ,οργανισμών, μέλη διοικητικών συμβουλίων , διευθυντών ΕΣΥ και άλλων υψηλόβαθμων θέσεων.
Το σύστημα κλείνει με τις γυναίκες, τα παιδιά , τους αδελφούς τους ανεψιούς τους κουμπάρους οι οποίοι πλαισιώνουν τα πολιτικά γραφεία και μετά από μερικά χρόνια δημιουργούνται προσωποπαγείς ,μετακλητές θέσεις και θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο στενό Δημόσιο τομέα στους Δήμους και στην Βουλή για την πρόσληψη τους .
Έχει γεμίσει η βουλή από τους συγγενείς των βουλευτών, πολιτευτών, υπαλλήλων της βουλής των διευθυντών πολιτικών γραφείων, είναι τόσοι πολλοί που κάποιος υπάλληλος έλεγε « μη κατά λάθος μας φωνάξουν όλους μαζί , με τα αυτοκίνητα μας θα κλείσουμε την Αμαλίας και δεν θα έχουμε καρέκλες να καθίσουμε » .
Αμοιβές μέχρι πριν μερικούς μήνες 15 και 16 μισθούς, μεγάλα εφάπαξ ένα με δύο μισθούς για κάθε χρόνο εργασίας, σήμερα δίδεται ένα πριμ εξτρά που στην πραγματικότητα καλύπτει το κενό που δημιουργεί η απώλεια του 15ου και 16ου μισθού που λάμβαναν οι υπάλληλοι της Βουλής για το άνοιγμα και το κλείσιμο των εργασιών του Κοινοβουλίου.
Οι υπουργοί κάνουν συναγωνισμό ποιος θα υπογράψει περισσότερες υπερωρίες για τα πολιτικά και υπουργικά γραφεία και τις εποπτεύουσες αρχές τους .
Γνωρίζω λέει ο Βενιζέλος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, κόβει όμως το ρεύμα.
Η Διαμαντοπούλου ξέρει να υπογράφει υπερωρίες € 340.000.00 και επικαλείται νομολογία θεσπισμένη από το 2001 με τροποποιήσεις το 2009 και γράφει μανιφέστα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη ότι το 2012 δεν είναι 2009 και ότι γονείς πληρώνουν το πετρέλαιο των σχολείων από το πενιχρά έσοδα.
· Ασυλία βουλευτών: ατιμωρησία από τη δικαιοσύνη;
Καταστρατήγηση της διάταξης, υπερπροστασία των βουλευτών με αδικήματα άσχετα με την πολιτική δραστηριότητα, πρόστιμα από διεθνείς επιτροπές, ευρωπαϊκές αρχές, ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τα κόμματα, τώρα τελευταία ακούγονται κάποιες φωνές από μεμονωμένους βουλευτές και συνδυασμούς.
Ενδεικτικό είναι ότι πολίτης που μήνυσε βουλευτή για εκβιασμό οδηγήθηκε τελικά ο ίδιος στη φυλακή έπειτα από αντιμήνυση που του έκανε ο βουλευτής, ο οποίος, λόγω της ασυλίας, ουδέποτε δικάστηκε.
Δικαιολογία δεν μπορεί, να είναι ότι η ασυλία αναφέρεται στο σύνταγμα.
Μήπως στο σύνταγμα δεν αναφέρεται και η συλλογική σύμβαση εργασίας, η δωρεάν παιδεία και υγεία ?
Που το σύνταγμα λέει ότι πρέπει να πληρώνουμε τους τοκογλύφους πρώτα και μετά ότι μείνει να το μοιραστούμε σαν φτωχοί συγγενείς ?
Γιατί αυτό δεν είναι ο ειδικός λογαριασμός ?
Επομένως το σύνταγμα το έχετε καταντήσει «κουρελόχαρτο » γιατί το ερμηνεύεται όπως σας συμφέρει.
Αυτό που δεν μπορείτε να αλλοιώσετε είναι το άρθρο 120 το παλιό 1 1 4 .
· Παραγραφή , μεγάλο πέπλο προστασίας όλων όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα.
Το 2006 έγινε απόπειρα από 12 βουλευτές για πρόταση αναθεώρησης του Άρθρου 86 του Συντάγματος για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά υπουργών, το 2009 ήρθε πάλι στην επικαιρότητα και το 2011 παρεπέμφθει στο τρικ της διαβούλευσης.
Για την τροποποίηση χρειάζεται πληθώρα υπογραφών δηλ.50 υπογραφές οι οποίες και σήμερα δεν υπάρχουν.
· Εξεταστικές, προανακριτικές επιτροπές, κουκούλωμα ή συμπλήρωμα αποδοχών?
Καμία εξεταστική ή προανακριτική δεν παρέπεμψε κανένα για τιμωρία ̶ εκτός της παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου ̶ το κάθε κόμμα βγάζει το δικό του πόρισμα, αισθάνεται ότι έκανε το καθήκον του και περιμένουν το επόμενο σκάνδαλο .
Η επιτροπή για την Siemens αποτελείτο από 19 βουλευτές. Η αμοιβή κάθε βουλευτή ανά συνεδρίαση ήταν 255 ευρώ και έκανε η επιτροπή 104 συνεδριάσεις.
Προσθέστε έξοδα για ταξίδια ξενοδοχεία και βγάλτε τον λογαριασμό.
Βατοπέδι δύο εξεταστικές και μια προανακριτική.
Μήπως μάθαμε ποιος τα πήρε ?­ Oλη η ιστορία ήταν φιάσκο ! Παραγραφή βεβαιωμένη !
Πρέπει να επιστραφούν όλα τα χρήματα από τις εξεταστικές και τις προανακριτικές.
Κοψατε τις αποζημιώσεις από την συμμετοχή των υπαλλήλων στις διάφορες επιτροπές και συνεχίζεται να λαμβάνεται και για τη νέα χρονιά έστω και μειωμένα 150 ευρώ ανά συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, εκτός από 4 βουλευτές της Δημοκρατικής αριστεράς.
· Τακτικες επιχορηγήσεις, επιμορφωτικά ιδρύματα κομμάτων.
Συγκεκριμένα, το 2011 συνολικά τα κόμματα ως τακτικές επιχορηγήσεις έλαβαν 54.018.624 ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό το 2010 ανήλθε σε 48.800.000 ευρώ. Το ποσό που εγκρίθηκε για το 2009 ήταν 68.208.000 ευρώ το οποίο λόγω εκλογών εκτοξεύτηκε σε 85.135.050 ευρώ.
· Έλεγχος στο πόθεν εσχες
Κανένας έλεγχος στο πόθεν των βουλευτών, αυτό που ενδιαφέρει τον πολίτη, παρά μόνο κατόπιν καταγγελίας.
· Βουλευτικές αποζημιώσεις, συντάξεις , ειδικές ευεργετικές διατάξεις
Το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και μόνο το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα, όταν φορολογείται ακόμα και το επίδομα ανεργίας.
Για την κατοχύρωση της βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται μόλις 4 χρόνια, ενώ όσοι έχουν πρωτοεκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα 55 τους χρόνια.
Οι συνταξιούχοι βουλευτές είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν τη δυνατό-τητα να λαμβάνουν παράλληλα και δεύτερη σύνταξη από το επάγγελμα που ασκούν ή ασκούσαν.
Ακούγονται που και που κάποιες φωνές για κατάργηση της διάταξης , αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
Υπάρχουν ειδικά κονδύλια μεγάλου ύψους για τους συνταξιούχους βουλευτές ή τις συζύγους τους και τις άγαµες θυγατέρες των θανόντων βουλευτών και τους διατελέσαντες πρωθυπουργούς.
Όσοι βουλευτές είναι άνω των 65 ετών λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη.
Άτοκα δάνεια από την βουλή και χαμηλότοκα από τις τράπεζες.
Ενώ εμείς με υπέρογκους τόκους και πανωτόκια, γι αυτό και δεν καταλαβαίνεται όταν φωνάζουμε ότι τα δάνεια θέλουν κούρεμα και όχι οι τράπεζες .
Ακόμη διεκδικείται τα αναδρομικά, ασχέτως εάν δεν τα πήρατε, που προέρχονται από τις αναδρομικές αυξήσεις που πήραν πρόσφατα οι δικαστές και δεν γνωρίζουμε ποιοι παραιτήθηκαν του δικαιώματος, εκτός από δύο τρεις περιπτώσεις που γράφτηκαν στο τύπο.
· Επιδοτήσεις , Εικονικά πλαστά τιμολόγια, επιστροφή ΦΠΑ
Ποιος από εσάς δεν ήξερε για τις πλαστές αποζημιώσεις ̶ επιδοτήσεις σε ορισμένους Νομούς, που τα αγροτικά πολυτελείας αυτοκίνητα ήταν παραπάνω από τα κανονικά.
Οι πλατφόρμες με το βαμβάκι κάναν κύκλους γύρω από τα ζυγιστήρια .
Δεν ήξεραν οι αγροτικές ενώσεις και δεν σας ενημέρωσαν ότι δήλωναν καλλιέργειες όπου εύρισκαν σε δάση, λίμνες, ποτάμια, νεκροταφεία και γήπεδα ενώ βιολογικές και ευαίσθητες καλλιέργειες βρέθηκαν να «αναπτύσσονται» σε άγονες εκτάσεις και ελαιόδεντρα στις ταράτσες των πολυκατοικιών .
Δεκάδες ιδιοκτήτες θερμοκηπίων, συμμετείχαν σε ένα παράνομο δίκτυο έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων, με μεγαλεμπόρους αγροτικών προϊόντων των Αθηνών.
Τα πρόστιμα πέφτουν βροχηδόν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και ενώ η παραγωγή μειωνόταν, οι επιστροφές από ΦΠΑ πολλαπλασιάζονταν.
· Συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ
Δυστυχώς στο σύστημα συμπεριλαμβάνονται και οι διαπιστευμένοι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ οι οποίοι απολαμβάνουν και αυτοί κάποιων προνομίων όπως μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμό της βουλής , αλλά και να γυμνάζονται στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, μαζί με τους βουλευτές, τους επιστημονικούς τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της Βουλής.
Για να μην είστε όλοι ίδιοι αλλάξτε τα !!!!!!

· Ορυκτος πλουτος ̶ Υδρογονάνθρακες , Σωτηρία της Ελλάδος? ή Ξεπούλημα ? ,
Υπάρχει κανένας βουλευτής και ειδικά από τους παλαιούς που δεν γνωρίζει ότι το 1981, έτος αφετηρία της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα ως δέκατο μέλος, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γκάστον Τορν δήλωνε ότι: «Η Ελλάδα μπαίνει στην Ευρώπη με 3 πλεονεκτήματα. 1) την Εμπορική Ναυτιλία, 2) τον Ορυκτό της πλούτο και 3) το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων».
Ποιος από εσάς δεν γνώριζε, δεν διάβασε στον τύπο, δεν παρακολούθησε εκπομπές στην τηλεόραση, δεν είδε χάρτες του ΙΓΜΕ, δεν άκουσε από τους γεροντότερους και ειδικά στις περιοχές που τώρα θα δημοπρατηθούν ότι υπήρχαν τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου, πηγάδια που ανοίχθηκαν και σε ελάχιστο χρόνο κλειστήκαν με τσιμέντο ?
Επίσης γνωρίζεται ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές οι οποίες ήταν γνωστές από την Γερμανική κατοχή και από έρευνες που έγιναν από Γάλλους και Αμερικανούς
Σε άρθρο των FINANCIAL TIMES του 1978 (Βιομηχανική Επιθεώρηση, Απρίλιος 1978, σελ. 257), αναφέρεται: «Όταν η Ελλάδα γίνει το δέκατο μέλος της ΕΟΚ, ο εκτεταμένος Ορυκτός της πλούτος θα προμηθεύσει την Κοινή Αγορά με μία μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών, που θα συμβάλουν στην εξασφάλιση ουσιαστικής αυτάρκειας της Κοινότητας ως προς πολλά προϊόντα».
Γνωρίζεται στην έκδοση των Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (Ορυκτός Πλούτος, σελ. 622) περιέχεται ανακοίνωση του τότε Υπουργού Αναπληρωτή Συντονισμού Ιωάν. Μπούτου, για τις διαπιστώσεις που έκανε Ομάδα εμπειρογνωμόνων του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (Μ.Ι.Τ.), υπό την ηγεσία του Καθηγητή Γεωλογίας,P. HURLEY, ως προς την μεταλλευτική και μεταλλουργική δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Με τον ίδιο ζήλο για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μιλούσε ο Ν. Μάρτης ο υπουργός Β. Ελλάδος (από το 1974 μέχρι το 1981).
· Το γνωρίζατε και μας οδηγήσατε εδώ ? ή δεν καταλάβατε τι γινόταν γύρω μας ?
Παραθέτω την προσφώνηση της κυρίας Ψαρούδα – Μπενάκη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν αυτός ανελάμβανε τα καθήκοντά του προ ετών παρουσία των πέντε αντιπροέδρων της βουλής.
«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:
Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».
«Ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή, την οποία αποδέχομαι με αίσθημα ευθύνης».
Δελτιο ειδησεων 15.2.2005

Η κυρία Μπενάκη γνώριζε καλά τι έλεγε, το ίδιο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , αφού ευχαρίστησε την κ. Μπενάκη, αποδεικνύετε ότι και όλα τα κόμματα ήξεραν μέσω των αντιπροέδρων τους .

Ήρθε η ώρα των εκλογών, του απολογισμού προς τον λαό και πρέπει όσο μπορείτε ποιο πιστικά να μας εξηγήσετε.

Γιατί μας παρουσιάζατε την ποιο πλούσια χώρα ως «ψωροκώσταινα » και γιατί δεν ενημερώσατε τον λαό τι σήμαιναν αυτά τα λόγια .

16 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:29 AM
    (Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:31 AM
    Επειδή ορισμένοι αγράμματοι, μισθωμένοι,

    βρίσκονται μπροστά στα "έμμισθα"(;) μπλόγκς και γράφουν για το 2005
    και την ενημέρωση- ανακοίνωση εκ μέρους της τότε Προέδρου της Βουλής κας Μπενάκη,

    προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Παπούλια
    για την εκλογή του, εκ μέρους της βουλής με μεγίστη πλειοψηφία, και του είπε πέραν των άλλων, επί λέξει όπως ακούγονται και στην κασέτα.

    Κύριε Πρόεδρε, τώρα με τη διεύρυνση της Ευρώπης και την συμμετοχή μας, θα περιορισθεί και η Εθνική μας κυριαρχία ,αφού στα κοινά σύνορα της Ευρώπης θα ανήκουμε και εμείς.

    Δηλαδή: Ποιος έχει συμφέρον να διαστρεβλώσει εις βάρος της Ελλάδας και της πραγματικότητας, αυτή την συνάντηση;

    Είναι δυνατόν κύριε Σαμαρά να ακούγονται και να γράφονται αυτά τα πράγματα;

    Δεν τα ...ακούσατε; Και γιατί δεν μιλάτε;

    Μήπως δεν έχετε...άποψη;

    Μήπως το θεωρείτε ...αμελητέον ως θέμα;

    Τουλάχιστον τοποθετηθείτε επί του θέματος διότι διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσουμε με ..."άλλη" γλώσσα!...
    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:35 AM
    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η …ΩΡΑ!

    Είμαι περίεργος. Όλα αυτά τα ...πολιτικά και αναλυτικά "φιλοσοφήματα" ποιοι τα γράφουν και σε ποιους απευθύνονται;

    ΕΥΤΥΧΩΣ ! Ο κόσμος έχει και γνώση και άποψη. Διότι, όπως βλέπετε σας...περιφρονεί στις ...αναλύσεις που κάνετε, διότι αντιλαμβάνεται ότι με "πορδές δεν βάφονται αυγά" !

    Άν, ο κάθε σχολιαστής μπορούσε να επηρεάσει τις εξελίξεις, με βάση αυτές τις ουτοπίες (μαλακιές ) που γράφει, τότε θα έπρεπε να προβούμε σε μαζικές...αυτοκτονίες.

    Μην υποβαθμίζετε το επίπεδο διαλόγου, και το σπουδαιότερο ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ και μάλιστα χυδαία. Αυτό αποδεικνύει ότι είσαστε...κενοί περιεχομένου .
    Ο κόσμος αγανακτισμένος και προβληματισμένος, διαβάζει αυτά τα ανόητα "έργα" και απελπίζεται και περιφρονεί τα πάντα.

    Ο κόσμος βλέπει ποιος ΔΕΝ τον κοροϊδεύει και ποιος του λέει την αλήθεια.

    Πήξαμε στους κωλοτούμπες και στους σαλτιμπάγκους. Αλλά όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της.

    Αγωνία έχετε για ΘΟΛΑ νερά. Γιατί; Αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχετε επιχειρήματα.

    Τουλάχιστον, αν δεν γνωρίζετε τι γράφετε, μην αυτοαποκαλύπτεσθε ...βρίζοντας.

    Εκτός ΑΝ …ΠΕΡΝΑΤΕ την ώρα σας. Αλλά αυτό και κουράζει και απογοητεύει και ...;
    Απάντηση
  4. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:37 AM
    Μονο ενας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μπορει να τους κανει το σαμαρι στους βολευτες και στους βολεμενους.Η χυτρα βραζει και δε θαργησει να σκασει.ΑΜΗΝ.
    Απάντηση
  5. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:51 AM
    AΛΛΗΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΤΙΜΟΙ,ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ......ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕ Ε Ε Ε Ε Σ.....
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ............ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ..............ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟ.. ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 04:58 AM
    Που ειναι εκεινοι οι πρασινοφρουροι που φοβοσουν να μιλησεις; Ολοι τους εχουν λουφαξει.Κοτες ε κοτες.
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 05:37 AM
    remalia lamogia sindikalistes proedroi simvouloi kai aloi komatoskila
    asfalistikon tameion politikoi simoreia apateones mas klevate ton idrota tis douliasmas kai tora mas klevete kai tis sidaksismas exo treia xronia
    sindaksiouxos toy nat kai akoma perimeno to efapaks kleftes apateones ,simfono me ta paidiamas pou sas rixnoun mountses ta kamarono tsekouri kai aima alites pligonomai na vlepo elinopoula ellines na psaxnoun ta skoupidia
    neous anergous xoris oneira paterades manades apelpismenous kai eseis ston kosmosas tha erthi ora pou tha logodotisete o laos exei ksipnisi erxetai megalo tsounami o ellinas einai yperifanos oxi malakas pia [prodotes]
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 05:54 AM
    μονο η τιμωρια εχει θεση ο ελληνας τομαρια δεν θα ησυχασει αν δεν σας δει στην φυλακη και τα κλεμενα πισω απο εσας και τα παιδια σας ο λαος αρχιζει και ξυπναει σιγα σιγα που θα πατε θα σας πιασουμε οσος καιρος και να παρει αν δεν πληρωσετε εσεις θα πληρωσουν τα παιδια σας
    εκτος και φυγεται απο εδω ολοι μαζι και ξεβρωμισει ο τοπος αλλη εναλακτικη δεν υπαρχη εμεις εχουμε υπομονη αλα δεν ξεχναμαι
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 06:23 AM
    ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΝΔ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ
    Απάντηση
  10. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 06:24 AM
    ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ.
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 06:53 AM
    Ναι όλοι ίδιοι είναι.
    Αυτοί που δεν ήταν ίδιοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν από την πολιτική χρόνια πριν.
    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 07:13 AM
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ,

    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,

    ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΝΤΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΠΟΥΛΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ.

    ΦΑΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ
    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 08:13 AM
    Καλως τα παιδια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα παιδια της Μερκελ, του μνημονιου και της δανειακης συμβασης... Λενε οτι δεν θελουν να συγκυβερνησουν αλλά συμφωνουν σε ολα και ψηφιζουν μια ζωη τα ιδια...Εχουν κανει και κομμα με επικεφαλη τον αντισυνταγματικο-goldman sachs-Παπαδημο...

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας πηρε χαμπαρι ο λαος και εχει καταλαβει οτι τοσα χρονια συγκυβερνηση ησασταν, δεν διαφερατε σε κατι...

    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν ψηφισουν τα μνημονια και τις συμβασεις με τους δανειστες-ευρωπαιους γνωριζαν οτι θα πεφταν τοσο πολυ... Οποτε σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και γνωριζοντας και οι 2 τους οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα σβηναν (το ΠΑΣΟΚ οπως φαινεται στις δημοσκπησεις 6% παιρνει, και η ΝΔ 13%) δημιουργησαν νεα κομματα, πολλες μετακινησεις βουλευτων απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νεα αυτα κομματα.... δημιουργηθηκαν πολλα κομματα για να διερεθει ο κοσμος... Οπως ειδαμε προσφατα στις δημοσκοπησεις 10 κομματα μπαινουν στην βουλη... Εχουμε το κομμα του Καμμενου, του Καζακη, της Μπακογιαννη, του Κουβελη, την Χρυση Αυγη, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και αλλα πολλα νεα κομματα και καποια που υπηρχαν και αναδειχθηκαν τωρα... ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται...
    Θα σας πω εγω τι γινεται... Ολα αυτα τα κομματα αμα ψαξετε τις θεσεις του καθενος κομματος ΟΛΑ ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης και του ευρω (εκτος απ το ΕΠΑΜ του Καζακη)...Δηλαδη αυτο τι σημαινει? Οτι τα κομματα εχουν αυτο το κοινο... Αυτα που περασαν οι Ευρωπαιοι (μνημονια, συμβασεις κ.τ.λ.) για να μας εξαγορασουν τα παντα στη χωρα μας και να μας ελεγχουν θελουν να ισχυουν για δεκαετιες στην Ελλαδα... Αφου τα φιλαρακια τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δυσκολα θα ξανα κυβερνησουν, δημιουργηθηκαν νεα κομματα με τις ιδιες θεσεις... Αλλωστε τελειωσε η αποστολη που ειχαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφου πλεον μπηκαμε στο ΔΝΤ, ψηφισηκαν τα μνημονια, δανειακη συμβαση και psi και σε λιγο θα χασουμε και την εθνικη μας κυριαρχια... Τελειωσε η αποστολη τους.

    Οι ευρωπαιοι αυτο που φοβουνται ειναι να μην βγει καποιος πολιτικος με παπαρια που θα τους πεταξει ολους εξω απ τη χωρα, κι αυτους και τα χρεη τους και θα βγει απο Ε.Ε. και ευρω... αυτο φοβουνται...
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 08:13 AM
    Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Ερχονται κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 08:13 AM
    Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι παραγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ, εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ, ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ., Με λιγα λογια εχουμε τα παντα ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σ ολα τα προιοντα, στη βενζινη 1,80 το λιτρο κ.τ.λ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    Στην Ευρωπη εχουμε τους υψηλοτερους φορους και με τα χρεη μας να συνεχιζουν να αυξανονται αντι να μειώνονται.. παρ ολο που συνεχιζουν να μας δανείζουν...

    Αυτο δεν εχει ξανα συμβει πουθενα στο κοσμο...
    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςMar 8, 2012 08:14 AM
    Πρεπει να μπει ταξη σ αυτο το μπουρδελο...
    Τους μεγαλο επιχειρηματιες, εφοπλιστες και βιομηχανους (ελληνες και μη) και τις ξενες εταιριες πρεπει να κυνηγησουμε... Οι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια του καλυπτανε, τους προστατευαν και δεν αναφεραν τιποτα για αυτα που χρωστανε στην ΔΕΗ, για τους φορους που δεν πληρωναν κ.τ.λ..

    Αλλά το μονο που ξερουν οι πολιτικοι ειναι να κυνηγανε τους απλους πολιτες... παντα φταινε οι απλοι πολιτες που δεν πληρωνουν 200 ως 500 ευρω λογαριασμους.. αυτους εκβιαζουν, τρομοκρατουν και τους χωνουν χαρατσια... Τους μεγαλο επιχειρηματιες που χρωτανε εκατομμυρια ευρω δεν τους αγγιζουν και τους προστατευουν...

    Να μας που επισης και ποιοι ελληνες και ξενοι μεγαλο επιχειρηματιες και βιομηχανοι, εφοπλιστες, πολυεθνικες, ξενες εταιριες, τραπεζες και πολιτικοι τοσα χρονια δεν πληρωναν φορους... να δειτε ποσα δισεκατομμυρια θα μαζευτουν...

    Και να γινει πληρης ελεγχος των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες του εξωτερικου.. να δουμε ποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις που δεν συμβαδιζουν με τον μισθο τους...
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια