Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Μαξ Κάιζερ: Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος στην Ελλάδα!

O γνωστός Αμερικανός οικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today. Τα όσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:

" Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης ".

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία. Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με....
το ζόρι.

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία.

Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα.
Με το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται.

Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας, η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την «τελική λύση«.
Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς αυτή την τελική λύση». Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70% μείωση στην αξία των επενδύσεών τους.

Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να «κουρευτεί», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους.

Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι’ αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας.

Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους.

Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης.
Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία.

Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της Γερμανίας θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».

53 σχόλια:

  1. Το αστείο της όλης υπόθεσης ποιο ειναι;
    Παράγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ., εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ., ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ.,και τουρισμο... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ εχουμε τα παντα σε αφθονία, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σε ολα τα προιοντα και βενζινη 1,80 το λιτρο), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:19 AM
      Ναι αλλά δεν ειπες,

      ταίζουμε τα Βλκανια και κατι απατεωνες στην Α. Μεσογειο

      ταίζουμε 2.000.000 μεταναστες,

      χαρη σε 300 διορισμενους πολιτικους που με τη σειρα τους διορισαν 1.000.000 δ. υπαλλήλους,

      κομματικο στρατό.
    2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:19 AM
      τραγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
      ειναι
      οχι αστειιιιιιιιιιιιιιιο.
    3. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:28 AM
      Δεν ευθυνονται οι νεοι κατω των 30 χρονων. Γιατι κανεις τους δεν ψηφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (μονο λιγες εξαιρεσεις). Και καθε τετραετια απο δω και περα ποτε κανεις νεος δεν θα τους ξανα ψηφισει... Το τι κανανε οι μπαμπαδες μας και οι παππουδες μας δεν ευθυνομαστε εμεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? Εμεις ειμαστε το μελλον της χωρας και εμεις θα τα ζησουμε ολα αυτα τα δολοφονικα μετρα που μας επιβαλουν...
    4. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:34 AM
      το συριζα ευθυνεται εξισου με το πασοκ
      για την καταστροφη της χωρας μας

      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
    5. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:38 AM
      Μπορεί να παράγουμε, αλλά δεν μας ανήκουν φίλε μου... ειδικά μετά το μνημόνιο και τις δανειακές, δεν μας ανήκει ούτε το ...εσωβράκιον που φοράμε! Για το σπίτι, είδες... πληρώνουμε νοίκι για το ίδιο μας το σπίτι (μαζί με το δάνειο, όσοι το αγόρασαν έτσι)...και το νοίκι αυτό είναι το χαράτσι. Αύριο θα πληρώνουμε και για τα χωράφια, περιβόλια, κήπους... Όπως πληρώνουμε "νοίκι" (διόδια) για τους δρόμους που με δικά μας λεφτά φτιάξαμε...
      Καλό κουράιο και ελπίζω Τσίπρα στις εκλογές...φανατικά και μαζικά!!
      Λεόν
    6. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:54 AM
      αυτά που λες όλα, είναι εφαρμογή της ατζέντα 21
  2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:05 AM
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Καρατζαφερης, Μπακογιαννη: τα παιδια των γερμανων, της Μερκελ, του 4ου Ραιχ... Μαζι ψηφιζουν ξεπουλημα της χωρας, μνημονια και δανειακες συμβασεις... Φτιαξαν 1 κομμα με επικεφαλη τον αντυσυνταγματικο-μαριονετα-goldman sachs-Λουκα Παπαδημο...
    Οι ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν ψηφισουν τα μνημονια και τις συμβασεις με τους δανειστες-ευρωπαιους γνωριζαν οτι θα πεφταν τοσο πολυ... τι νομιζετε αυτοι δεν ξερουν οτι αυτα που ψηφισαν ειναι καταστροφικα για την χωρα και τους πολιτες? απλα τους πιεζουν οι Ευρωπαιοι (απο πληροφοριες ακουστηκε οτι μεχρι και απειλες δεχτηκανε για την οικογενεια τους και τα παιδια τους)... Οποτε σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και γνωριζοντας και οι 2 τους οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα σβηναν (το ΠΑΣΟΚ οπως φαινεται στις δημοσκπησεις 6% παιρνει και η ΝΔ 13%) δημιουργησαν νεα κομματα, πολλες μετακινησεις βουλευτων απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νεα αυτα κομματα.... δημιουργηθηκαν πολλα κομματα για να διερεθει ο κοσμος... Οπως ειδαμε προσφατα στις δημοσκοπησεις 10 κομματα μπαινουν στην βουλη... Εχουμε το κομμα του Καμμενου, του Καζακη, της Μπακογιαννη, του Κουβελη, την Χρυση Αυγη, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και αλλα πολλα νεα κομματα και καποια που υπηρχαν και αναδειχθηκαν τωρα... ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται...
    Θα σας πω εγω τι γινεται... Ολα αυτα τα κομματα αμα ψαξετε τις θεσεις του καθενος κομματος ΟΛΑ ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης και του ευρω...(εκτος το ΕΠΑΜ του Καζακη). Δηλαδη αυτο τι σημαινει? Οτι τα κομματα εχουν αυτο το κοινο... Αυτα που περασαν οι Ευρωπαιοι (μνημονια, συμβασεις κ.τ.λ.) για να μας εξαγορασουν τα παντα στη χωρα μας και να μας ελεγχουν θελουν να ισχυουν για δεκαετιες στην Ελλαδα... Αφου τα φιλαρακια τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δυσκολα θα ξανα κυβερνησουν, δημιουργηθηκαν νεα κομματα με τις ιδιες θεσεις... Αλλωστε τελειωσε η αποστολη που ειχαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφου πλεον μπηκαμε στο ΔΝΤ, ψηφισηκαν τα μνημονια, δανειακη συμβαση και psi και σε λιγο θα χασουμε και την εθνικη μας κυριαρχια... Τελειωσε η αποστολη τους.

    Οι ευρωπαιοι αυτο που φοβουνται ειναι να μην βγει καποιος πολιτικος με παπαρια που θα τους πεταξει ολους εξω απ τη χωρα, κι αυτους και τα χρεη τους και θα βγει απο Ε.Ε. και ευρω... αυτο φοβουνται...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:14 AM
      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
  3. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:05 AM
    Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Ερχονται κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 09:12 AM
      ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
  4. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:10 AM
    Υπάρχει Δικαιοσύνη; Υπάρχει Λαϊκή Βούληση; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ; Ποιος συγκαλύπτει τους επίορκους ΟΠΟΙΟΙ κι να είναι;

    Αγνόησε τις προειδοποιήσεις για το χρέος ο Καραμανλής
    -----------------------------------------------------
    Μείζον πολιτικό ζήτημα για τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι απόρρητες επιστολές-φωτιά του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Π. Δούκα, με τις οποίες τον προειδοποιούσε από το 2008 ότι η χώρα οδηγείται εκτός αγορών και βαδί-ζει προς τη χρεοκοπία.

    Τις επιστολές, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας (στο «Βήμα της Κυριακής»),
    αρνήθηκαν να σχολιάσουν στη Ν.Δ.

    «Ουδέν σχόλιον» ήταν η απάντηση κύκλων του προέδρου της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά,
    ===========================================================================
    σε μια περίοδο που η Συγγρού βλέπει την πιθανότητα πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο και τα ποσοστά της να ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις, καθιστώντας την πρώτο κόμμα, αν και όχι κατ' ανάγκην με αυτοδυναμία.
    Είναι εμφανές ότι σε αυτή τη φάση ο Αντ. Σαμαράς αποφεύγει παντοιοτρόπως να ανοίξει εσωκομματικά μέτωπα.
    Οι προειδοποιήσεις Δούκα,
    ========================
    όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των επιστολών, ήταν σαφείς, αλλά φαίνεται ότι ο Κ. Καραμανλής τις είχε τότε αγνοήσει. Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγου καιρού, σε συνέντευξή του και ο πρώην τσάρος της Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης είχε δηλώσει
    ότι ο Κ. Καραμανλής γνώριζε την κατάσταση της οικονομίας,
    ========================================================
    αλλά στις προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης είχε απαντήσει «άσ' το γι' αργότερα».

    Και το «αργότερα» οδήγησε στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και στη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.

    ΄Ηταν 23 Δεκεμβρίου του 2008,
    =============================
    όταν ο κ. Δούκας επεσήμαινε στον Κ. Καραμανλή ότι «το επόμενο ενδεκάμηνο το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί ίσως και πάνω από 47 δισ. ευρώ σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό διεθνές επενδυτικό κλίμα.

    Το 2008 δανειστήκαμε 47-48 δισ., 10 δισ. παραπάνω
    ==================================================
    από αυτά που υπολόγιζε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Η ευχέρεια δανεισμού είναι πιο άμεση και πιο σημαντική πρόκληση και από την πίεση της Ε.Ε. για συγκράτηση των ελλειμμάτων».

    Κι αν αυτή ήταν η τελευταία, είχαν προηγηθεί τρεις ακόμη επιστολές:

    * Στις 20 Ιουλίου 2004, όπου επεσήμαινε ότι «τα ταμεία είναι άδεια και υπάρχουν κρυφά χρέη».
    =====================
    * Στις 8 Μαΐου 2005,
    =====================
    όπου σημείωνε ότι «θα υπάρξει σημαντική υστέρηση στις εισπράξεις από την Ε.Ε. που θα έχει επιπτώσεις στα έσοδα, στο έλλειμμα του 2005, αλλά και στο ύψος των δαπανών για δημόσιες επενδύσεις και στο ρυθμό ανάπτυξης» και

    * Στις 22 Οκτωβρίου του 2008,
    ============================
    όπου υπογράμμιζε ότι «δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

    Το επόμενο δωδεκάμηνο το ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις
    ==============================================================================================
    ανάγκες του και τα χρεολύσια. Χρειάζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».
    Α.Ε.Μ.


    Ποιος "ΑΦΗΣΕ" την Ελλάδα να πτωχεύση; ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕΣ;


    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;;;;;!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:15 AM
      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
  5. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:11 AM
    ΕΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    ΚΑΤΑ 110 ΜΔΙΣ ΕΥΡΩ.
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ
    ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
    ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ
    ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΗΛΙΘΙΕ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:36 AM
      χθες
      απλα ικανοποιηθηκαν οι τραπεζες
      και θα παρουν λ€φτα οι τραπεζ€ς
      μονον

      οποτε η χρεωκοπια
      δεν ειναι απιθανη
    2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:02 AM
      Κ ΕΣΥ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙΣ;
    3. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:07 AM
      Αφου ειμασται ηδη χρεωκοπιμενοι κ οσον αφορα το κουρεμα που λες αυτοι που κουρευτηκαν ειναι τα ταμεια ,οι τρεπεζες τα πηραν κ θα τα ξαναπαρουν κυριε ΕΞΥΠΝΕ 07"11,
    4. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 09:46 AM
      Ε βόδια ... Για δείτε τι λέει η Fits.. Μας υποβαθμισε σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας
  6. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:14 AM
    Εντάξυ ρε φίλε, αλλα οι Ελληνες , το γουστάρουν αυτό το πράγμα, γιαυτό σε όλα τα γκάλοπ το ποσοστό των μνημονιακών κομμάτων είναι πάνω απο 90% , (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ ,παίζουν απλά τον στημένο και συστημένο ρόλο των δήθεν αντιμνημονιακών , αλλά βλέπε δηλώσεις στελεχών του Σύριζα , περί ``σωστής`` δήθεν διαπραγματευσης του χρέους κλπ, δηλαδή μνημόνιο με αλλα λόγια, αλλα με αριστερή γλώσσα διατυπωμένο και βλέπε επίσης τον ρόλο του ΠΑΜΕ έξω απο την βουλή την οποία προστάτευσε ... απο τους κακούς διαμαρτυρώμενους) . Τα αντιμνημονιακά κόμματα του Ελληνικού Λαού δεν ξεπερνουν το ποσοστό του 10%. Κατα συνέπεια τι τα γράφεις αυτά ? Δηλαδή αφού έτσι γουστάρουν το πράγμα οι Ελληνες, να χάσουν τα πάντα, αλλα φυσικά καμώνονται οτι γρινιάζουν , επαναστατούν , μπλα μπλα , μπλα κλπ, ενω απο πισω Τσάκ ! ψηφίζουν τα μνημονιακά κόμματα και πάλι, ακόμη και τώρα θα τα ψηφίσουνε , (Περίμενε να το δείς σε λίγο καιρό στις εκλογές). Κατάλαβες λοιπόν , εσύ τα λές , αλλα το θέμα είναι τι θέλει ο δημοκρατικός Ελληνικός Λαός .Ε αφού έτσι του αρέσει τι να κάνουμε τώρα?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:29 AM
      Μνημονιακοι ειναι μονο η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Μπακογιαννη... Παραπληροφορεις το κοσμο φιλε.. ειναι πονηρες οι προθεσεις σου...
    2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:38 AM
      τι λες ρε συριζοφασιστα?????????????/

      δες εδω και ακου το με τα αυτια σου

      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
  7. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:14 AM
    Τους μεγαλο επιχειρηματιες, εφοπλιστες και βιομηχανους (ελληνες και μη) και τις ξενες εταιριες πρεπει να κυνηγησουμε. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια του καλυπτανε, τους προστατευαν και δεν αναφεραν τιποτα γι αυτα που χρωστανε στη ΔΕΗ και για τους φορους που δεν πληρωναν, δηλαδη ποιοι ελληνες και ξενοι μεγαλο επιχειρηματιες και βιομηχανοι, εφοπλιστες, πολυεθνικες, ξενες εταιριες, τραπεζες και πολιτικοι τοσα χρονια δεν πληρωναν φορους (ή πληρωναν πολυ λιγοτερους απ τους απλους πολιτες). Να δειτε ποσα δισεκατομμυρια θα μαζευτουν...

    Αλλά το μονο που ξερουν οι πολιτικοι ειναι να κυνηγανε τους απλους πολιτες... παντα φταινε οι απλοι πολιτες που δεν πληρωνουν 200 ως 500 ευρω λογαριασμους.. αυτους εκβιαζουν, τρομοκρατουν και τους χωνουν χαρατσια... Τους μεγαλο επιχειρηματιες που χρωστανε εκατομμυρια ευρω δεν τους αγγιζουν και τους προστατευουν...

    Γιατι υπαρχει παραγραφη των αδικηματων των πολιτικων? και μετα οι ιδιοι τους εχουν το δικαιωμα να τιμωρουν τους απλους πολιτες, να τους κοβουν μισθους και να τους φορολογουν..

    Να γινει πληρης ελεγχος των ελληνικων καταθεσεων στις τραπεζες του εξωτερικου.. να δουμε ποιοι εχουν μεγαλες καταθεσεις που δεν συμβαδιζουν με τον μισθο τους...

    Να γινει πληρης ελεγχος (αναλυτικα) στα πραγματικα εξοδα των ολυμπιακων αγωνων και ποσα κοστολογησαν τοτε..

    Γιατι παιρνουμε δανεια αφου ειναι παρανομα και ακυρα και μας καταστρεφουν... Δεν πληρωνονται τα πραγματικα χρεη αλλά οι τοκοι. Δεν πληρωνονται μισθοι και συνταξεις απ αυτα αλλά το 95% πηγαινει στις τραπεζες (στις τραπεζες των Ευρωπαιων δηλαδη). Τους επιστρεφουμε τα χρηματα με λιγα λογια.

    Γιατι δεν μας πληρωνει τις ζημιες (500 δισεκατομμυρια ευρω) που μας εκανε η Γερμανια στο Β Παγκοσμιο πολεμο.

    Τι εγινε με την Siemens?

    Τον κομματάρχη στη Θεσσαλονίκη με 40 εκατομμύρια ευρώ από μαύρα λεφτά που έπιανε σε παρακολούθηση της ΕΥΠ ?

    Το 1,1 δισεκατομυριο που χαρισαν στον Λαυρεντιαδη?

    Τα εκατομυρια χρεη προς δημοσιο που χαριστηκαν σε ομαδες (Αεκ,Αρη κ.τ.λ.) και τα παρανομα εκατομυρρια που βγαζαν οι Κοκκαλης, Βαρδινογιαννης, Αγγελοπουλαιοι, Γιανακοπουλαιοι κ.τ.λ.

    Για το ασφάλιστρο κινδύνου CDS από το Τ.Τ. αξίας 1,3 δισ το οποιο πουληθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε χρεοκοπία πάει στα 60 δισ.
    Στην εταιρία I.J.Partners που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι η Μ. Ξαφά.
    Ποιοι αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα? σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αν γίνει haircut? Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια...

    Unigestion. Τον αδερφο του Παπανδρεου που ειναι μελος της εταιρειας στην Ελβετια. Οι χορηγιες κρατικων οργανισμων στην φερομενη "ΜΚΟ" εταιρεια, κρατικων οργανισμων όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία "I4CENSE" του αδελφού του πρωθυπουργού Ανδρέα Α. Παπανδρέου, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά και τη SIEMENS! Πονταρει στη καταρευση της Ελλαδας. Ο πρωθυπουργός τελικα αποδειχτηκε έμμισθος Broker (δηλαδή μεσάζων σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία) των διεθνών κερδοσκόπων.

    ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS. Εμπλεκόμενος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θ. Μαργέλος που συμμετείχε στους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά. Είναι και ο Χ. Μάκας, ο Μ. Ντεμιρελ και μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του Χριστοφοράκου. Προσκεκλημένοι στις κλειστές συγκεντρώσεις ήταν οι επιχειρηματίες Γ. Κοσκωτάς και Θ. Μαργέλλος που πρωταγωνίστησε με τον Λούβαρη στο «σκάνδαλο του καλαμποκιού» και είναι ακόμα φίλος του Γιώργου. Μέλη του πρώτου ΔΣ της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών ήταν ο Δ. Κοντομηνάς κ.α.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:15 AM
      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
    2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:22 AM
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ
      ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ Η ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
      ΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ
      ΣΕ 3 ΤΕΡΜΙΝΑ.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    3. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:26 AM
      ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ; ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
      ΤΙ ΦΟΒΑΣΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ;
    4. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:33 AM
      σε μενα το λες βρε??????

      το κρατος λεει αλλα και κανει αλλα!
    5. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:40 AM
      ================== ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html

      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      ================== ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
    6. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:48 AM
      τα λεει και ο Καμμενος αυτα αλλα δεν απαντανε οι βουλευτες... τι φοβουνται?
  8. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:24 AM
    ρε μαξ
    το παιζεις προφητης
    λες και δεν ξερουμε
    τι θα συμβει

    ασε που εσενα
    στα ειπαν ολοι οσοι
    τα $χεδιασαν€....!!!
    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:28 AM
    ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ?????? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:40 AM
      ================== ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html

      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      ================== ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
  10. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:32 AM
    Προλαβαινετε ακομη να παρετε τις καταθεσεις σας απο τις Τραπεζες, πριν να ειναι αργα.
    Προλαβαινετε ακομη να παρετε τις καταθεσεις σας απο τις Τραπεζες, πριν να ειναι αργα.
    Προλαβαινετε ακομη να παρετε τις καταθεσεις σας απο τις Τραπεζες, πριν να ειναι αργα.

    Τωρα, γιατι σε λιγο, θα ειναι πλεον α ρ γ α.
    Θα με θυμηθητε !!!
    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:36 AM
    .
    -KOMMATOKRATIA EΛΛΑΔΟΣ ,μπροστά της ωχριούν όλες ΜΑΖΙ οι μεγαλύτερες
    συμμορίες τού ΚΟΣΜΟΥ. ......
    Sicilian and American Cosa Nostra,
    Chinese Triads,
    Japanese Yakuza,
    Mexican Mafia,
    Israeli Mafia [ΑL CAPONE],
    The Albanian Mafia.

    -OI ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ.......
    -ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ.......
    -ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΛΗΣΤΡΚΕΣ.......
    -ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΘΙΚΕΣ................
    -ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ........
    -ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Ε Ι Σ ...............................

    -ΤΥΦΛΑ νάχει ο ΝΕΡΩΝ καί όσοι άλλοι διεστραμένοι........
    στά παγκόσμια χρονικά ,από πλευράς καταστροφής ενός λαού!!!

    -ΟΣΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο Λ Ο ΑΥΤΟ ,
    τό ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ,

    η καταστροφή μας......................
    θά γίνεται ανυπέρβλητη !

    -ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ !
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:37 AM
      και το P$I
      kai To DNT
      το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ καργα και Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κουβελης και η κουμουνδουρου ΟΛΗ!

      ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗς Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗς
      ΚΑΙ
      Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗς

      ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΤΑ
      ΑΥΤΑ ΣΤo ΣΥΡΙΖΑ========ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕς

      @@@@@@@@@@@@@ (πασοκ & συριζα τα ιδια σκατα...μεταλλαγμενες μουρες!)

      ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.

      --------------------------------> ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_1791.html
  12. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:43 AM
    Μαλιστα, για να δούμε αν κάνω παραπληροφόρηση , φίλε μου 07.29 . Το βίντεο με τον Στρατούλη και έναν ακόμη αριστερό και δημοκράτη που λένε οτι δεν το χειρίστικαν καλα και θα πρέπει να διαπραγματευτούμε καλύτερα με τους δανειστές, δεν σημαίνει μνημόνιο?Τότε τι σημαίμενει? Για να δούμε τώρα και το ΚΚΕ , το ΠΑΜΕ τι κόμμα είναι ? Γιατί φύλαξε την Βουλή απο τους αγανακτισμένους σε συνεργασία με την αστυνομία? Και τέλος πάντων δεν σε βάζει καθόλου σε υποψία, να αναρωτηθείς, οτι ακόμη και υπο αυτές τις τρομερές εποχές που ζούμε , οι αριστεροί ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ και όλοι οι άλλοι δεν τα βρίσκουν , να κάνουν κυβέρνηση? Η απάντηση δεν είναι καθόλου παραπληροφοριτική : ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ απο αυτους που τους χρηματοδοτούν ,(δηλαδή τον Σόρος κλπ) , αλλιώς πότε θα κάνουν ανακωχή , να ανατρέψουν το σάπιο κατεστημένο , όταν πεθάνουμε όλοί? Δύσκολο να απαντήσεις φαντάζομαι με κάποιο σοβαρό επιχείρημα , έτσι?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:49 AM
      εχεις αποδειξεις γι αυτα?
  13. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:46 AM
    Ποιές κατεθέσεις να πάρω ρε φίλε? Τα 8 ευρώ που έχω? Αστiεύεσαι μάλλον:)
    Απάντηση
  14. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:49 AM
    Τι περιμενουμε και βλεπουμε ολους αυτους που μας οδηγησαν εδω δεν μπορω να καταλαβω.Ολοι μαζι να καθαρισουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας αποτην κοπρια[πολιτικους και μεταναστες].Εχουμε νεους και μορφωμενους να αναλαβουν τα ηνια της χωρας καιρος να ξεκουμπιστουν τα χουφταλα και οι κηφηνες
    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:55 AM
    Εχω δες το βίντεο στην διεύθυνση που βάζει ο 7: 37.
    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 07:56 AM
    Πάλι γρίνια?!! Πάλι διαμαρτυρεστε? Ε πώς το κανετε αυτό, αφου τα αντιμνημονιακά κόμματα έχουν κατω απο 10% σε όλα τα πρόσφατα γκάλοπ... Περίεργε Έλληνα , εισαι βιτσιόζος σου αρέσει να κλαίγεσε , αλλα απο την άλλη μόνο τους ίδιους θέλεις να σε κυβερνήσουν , διότι νιώθεις μαζοχιστική ανασφάλεια, και λές ``ε και ποιόν να ψηφίσω? Όλοι ίδιοι είναι``. Ε τότε μην διαμαρτύρεσε, διοτι τους εξάπτεις της σεξουαλική διάθεση , αφου σε βλέπουν σαν σκλάβα στο έλεος του αφέντη , και κάθε φορα που τους ψηφίζεις , σου κάνουν όλο και πιο άγρια σαδιστικά παιχνίδια. Κάτσε και φάτον σιωπηλός, μήπως σε βαρεθούν και σηκωθούν να φύγουν απο πλήξη, διοτι εσύ μόνο στα λόγια τους διώχνεις. Αυτο θα κάνεις σε ενα μήνα που είναι οι εκλογές ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,γιαυτο σε διεγείρουν και σου λένε απο τώρα , ``μάγκα μου τον Ιούνιο θα πονέσει το κωλ..κι σου πολύ πιο άσχημα, δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη `` . Ετσι λοιπόν κάνε δουλειά σου και άσε τις γνωστές σου ,δήθεν, κλάψες . Το γουστάρεις τρελά ανωμαλάκο! Τι να κάνουμε τώρα?
    Απάντηση
  17. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:17 AM
    Άντε καλά, το ΚΚΕ έχει επιχειρήσεις και βγάζει χρήμα με την σέσουλα, (να μην αναφέρω τις εκδοτικές , κανάλια και άλλες σκοτεινότερες ιστορίες. Αυτος ο Σύριζα, με ένα αναιμικό ποσοστό συνέχεια , γύρω στο 3 -4 % και κάτι επι τόσες δεκαετίες, πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά , όταν όσα κόμματα πήραν στο παρελθόν τέτοια ποσοστά , όλα διαλύθηκαν ,γιατι δεν τα βγάζαν πέρα οικονομικά? Πώς κρατίεται αυτο το κόμμα με τέτοια ποσοστά?
    Απάντηση
  18. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:21 AM
    Και μάλιστα γιατι ρε παιδί μου τα κανάλια , των γνωστών μεγαλοκαρχαριών , που ξέρουμε τον ρόλο τους , δείχνουν τέτοια διάθεση τόσο μεγάλης προβολής του Σύριζα, (πολύ λιγότερη έχει το ΚΚΕ)?
    Αν ήταν αντιμνημονιακό κόμμα , σίγουρα θα το έτρωγε η μαρμάγκα. Άρα? Τι συμβαίνει?
    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:37 AM
    hello!και επισήμως χρεοκοπήσαμε !
    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:48 AM
    Σας παρακαλώ...
    Δείτε το παρακάτω βίντεο...
    Είναι η δήλωση Σαμαρά στις 27 Οκτωβρίου για τη συμφωνία των Βρυξελλών...
    Από τότε, έχει υπογράψει όσα έβριζε δύο χρόνια...
    Και σήμερα πανηγυρίζει και για το κούρεμα.
    Προσκυνώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=W6U5ez4HiyA&feature=plcp&context=C4298d34VDvjVQa1PpcFNSfk4hzuSga7mwvawJwIPk-q6wLvodnh0%3D
    Απάντηση
  21. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 08:48 AM
    Σας παρακαλώ...
    Δείτε το παρακάτω βίντεο...
    Είναι η δήλωση Σαμαρά στις 27 Οκτωβρίου για τη συμφωνία των Βρυξελλών...
    Από τότε, έχει υπογράψει όσα έβριζε δύο χρόνια...
    Και σήμερα πανηγυρίζει και για το κούρεμα.
    Προσκυνώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=W6U5ez4HiyA&feature=plcp&context=C4298d34VDvjVQa1PpcFNSfk4hzuSga7mwvawJwIPk-q6wLvodnh0%3D
    Απάντηση
  22. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 09:21 AM
    "Τον πήραν με τις "πέτρες" στο facebook τον GAP"
    ------------------------------------------------
    Βγήκε ο Παπανδρέου να πανηγυρίσει για το PSI στο facebook . Εγραψε : "Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους."
    ____________________________________________________
    Και οι χρήστες ξεσηκώθηκαν και τον στόλισαν κανονικά.
    160 σχόλια μέχρι τώρα τα περισσότερα ακατάλληλα για ανηλίκους. Αντιγράφουμε κάποια σχόλια

    Eve Xen... Δεν θα προλαβει να καταστρεψει αλλες γενιες ο εξω απο εδω...

    Kiriakos Koresoglou Είσαι τόσο χαζός ή τον.......
    παριστάνεις ρε? Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ! ! !

    Dimitris Panoy ΘΕΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

    Manos Manoussakis BΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΟΝΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ 1500 Ε ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ 490. ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ

    Dimitris Panoy Α ΡΕ ΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    Argiris Kitsakis malakes pasokakia dosilogoi....

    John Moschochoritis Η μαλακια εχει και τα ορια της. Αλλα αυτο δεν σου το εμαθαν οι Μασόνοι. Ερωτηση: Τον αδερφο σου γιατι τον φυλανε 17 αστυνομικοί; Τον πάνε συνοδεια και στη χέστρα;

    Hristos Evgenidis ρε γιωργακη ειμαι ανεργος αλλα μα το χριστο θα δανειστω λεφτα η και θα τα κλεψω για να σου κανω δωρεα την λοβοτομη μπας και ξεχασεις ποιος και τι εισαι αλλα και τον ευνουχισμο για να μην δωσεις στην ανθρωποτητα κατι τοσο αχρηστο και επικυνδυνο οσο εσυ.

    ΚΑΙ ΤΟ ............Χ Ε Σ Ι Μ Ο
    .......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Απάντηση
  23. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 09:42 AM
    oi ksenoi sxediazoyn oi dikoimas psifoys kai lefta ta remalia mayri petra se oloys rixte oli akiro mporitai
    Απάντηση
  24. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 09:45 AM
    i xora ptoxevse kai ta lamogia psaxnoyn gia ekloges kai kareklais ntrepome poy siniparxo me ayta ta moylaria poy legontai politikoi ekseftila megaliteri den ginetai
    Απάντηση
  25. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 10:44 AM
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ 300. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.
    Απάντηση
  26. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:01 AM
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:52 AM
      Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
      ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
      ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ
      ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΟ;
  27. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:20 AM
    "Νομίζουν ότι, θα είναι ασφαλείς πίσω από τα τείχη που έχουν φτιάξει. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ."
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:56 AM
      Είσαι απ αυτούς που για τα προβλήματα του,
      τις αποτυχίες του και την κακομοιριά του,
      του φταίνε οι άλλοι;
      Είσαι άξιος της τύχης σου! Δυστυχησμένε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια