Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Ο Π. Καμμένος δεν αναγνωρίζει το χρέος…

Η σημερινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στα ερτζιανά, και ειδικότερα στον «αέρα» του «Real Fm» ήταν άκρως διαφωτιστική, αναφορικά με ορισμένες από τις βασικές ιδεολογικές θέσεις, αλλά και τις πολιτικές προτεραιότητες και επιχειρήματα που θα προτάξουν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στην πορεία προς τις πρόωρες εκλογές. Επιδιώκοντας να προσελκύσουν στις τάξεις τους….

όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο.

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. λοιπόν, υπογράμμισε με έμφαση ότι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” δεν αναγνωρίζουν ουσιαστικά το ελληνικό χρέος, το οποίο έχουν καταγράψει οι διεθνείς εταίροι και δανειστές της χώρας, ζητώντας τη λήψη συγκεκριμένων και επώδυνων για την κοινωνία μέτρων, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.
«Το χρέος δημιουργήθηκε με παράνομο επιτόκιο, και γι’ αυτό το αρνούμαστε. Θέλουμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία, ενώ απορρίπτουμε φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», σημείωσε με έμφαση ο Πάνος Καμμένος.
Ο επικεφαλής του νέου κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, υπογράμμισε ότι το κίνημα την ίδρυση του οποίου εξήγγειλε πριν από μερικές εβδομάδες, έχει ως πρόλογο τη διαμαρτυρία της ελληνικής κοινωνίας, ενώ προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με καμία άλλη πολιτική δύναμη, η οποία να αποδέχεται την ύπαρξη χρέους, και επομένως να συναινεί ή να αποδέχεται συγκαταβατικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

http://cretanpatriot.wordpress.com

9 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:08 AM
  Προβλημα του...
  Απάντηση
 2. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:08 AM
  Πάνο αγορίνα μου,πρόσεχε τον εαυτό σου!Είσαι σκουπίδι στα μάτια των δοσίλογων ΚΑΙ μαι φωτεινή ανάσα για εκατομμύρια Έλληνες.
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:09 AM
  ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ....!!!!
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:10 AM
  Τα Καμμενα Βουρλα στηριζουν το βουρλο Πανο Καμμενο!!!
  Απάντηση
 5. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:10 AM
  O kyrios yperpshfise to Doyblino 2...
  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:13 AM
  Δεκάδες χιλιάδες δωσίλογοι αλλά εκατομμύρια Έλληνες πατριώτες.Πάνο το νου σου,κράτα γερά,θα σε δυσφημίσουν,θα σε κατηγορήσουν,θα σε βάλουν στο μάτι του κυκλώνα,θα δοκιμάσουν ακόμη και να σε βγάλουν απ τη μέση πολιτικά,μη πτοηθείς,είναι πολλά τα φίδια στη πατρίδα.
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:14 AM
  εεε....

  εντάξει...


  Ας πληρώσει αυτό λεφτά έχει
  μαζί με τουσ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕΣ
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  και θα του πούμε αυχαριστώ.

  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
  καμμένα απο το πολύ λίπος μυαλά..
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:23 AM
   ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟ
 8. ΑνώνυμοςMar 9, 2012 11:20 AM
  ΜΠΡΑΒΟ , μαζί σου
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια