Powered By Blogger

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η πατρίδα στις λέξεις του Αλέξη

Αναρτήθηκε από τον/την isnogood03 στο Μαρτίου 10, 2012
γράφει η Δέσποινα Μπακάλη 04/03/2012  Η Πατρίδα στις λέξεις του Αλέξη
Αφού χαρίσαμε τις λέξεις « πρόοδος» και «δημοκράτης» παραδίδοντας τις αμαχητί  στο λεξιλόγιο της αριστεράς, λες και η παράταξη που έφερε τη Δημοκρατία ση χώρα είναι μη δημοκρατική, η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και επιμένει στην ευρωπαϊκή της  πορεία είναι αναχρονιστική, έρχεται τώρα ο Αλέξης να μιλήσει και για την «Πατρίδα» .
Ο ιδεολογικός  εκφραστής των «μπαχαλάκηδων»,  ο υποστηρικτής του κάθε  πυρπολητή της Σημαίας, ο απολογητής της Υπατίας, ο «ηγέτης» του κόμματος που θεωρεί τον Ελληνικό Στρατό στην Κύπρο δύναμη κατοχής, μετατρέπεται τις τελευταίες εβδομάδες σε όψιμο πατριδολάγνο μιλώντας  για «έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα» και «ότι αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες».
Να μιλήσει, ο Αλέξης,  για την Πατρίδα, αλλά προηγουμένως πρέπει να μας απαντήσει:
Πιστεύει ακόμα αυτός και  οι συνιστώσες του κόμματός του , στο «δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του Μακεδονικού Λαού»; Υπάρχει για τον Αλέξη  (γιατί για εμάς δεν υπάρχει), «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα;
Καταδίκασε ποτέ πολιτικά τις αποφάσεις της Κομιντέρν περί δημιουργίας «μακεδονικού κράτους» στην οποία συμμετείχαν αποφασιστικά και οι σύντροφοι του του τότε ΚΚΕ;
Ποια είναι η άποψή του για την μειονότητα στη Θράκη;
Τι πιστεύει για τη λύση του “Κυπριακού”; Πιστεύει σε δικοινοτική – διζωνική συνομοσπονδία, ή σε ένα κράτος με δυο εθνικές οντότητες;
Άσε Αλέξη την πατριδολαγνεία. Δεν ταιριάζει στο προφίλ και στην ιστορία σας. Δεν μπορεί να χωρέσει ο δήθεν προλεταριακός διεθνισμός σας, με τα εθνικά μας συμφέροντα. Με την υπεράσπιση της εθνικής μας ιδιοσυστασίας και της εθνικής μας ταυτότητας. Για εσάς ο στρατός μας είναι όργανο καταπίεσης του καπιταλιστικού συστήματος και τίποτε άλλο. Για εμάς εγγύηση για την εθνική κυριαρχία και συνεκτικός κρίκος της ιστορικής μας παράδοσης και εθνικής μας συνέχειας.
Εσείς  δεν ριγήσατε όταν όλη η Ελλάδα είδε τον Εύζωνα, εν μέσω δακρυγόνων, να μένει αταλάντευτος στη σκοπιά του μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Γιατί πιθανόν για εσάς εκείνα τα «ψιλά γράμματα», που είναι χαραγμένα στον τοίχο πίσω από τον Εύζωνα, μάλλον δεν σημαίνουν και πολλά.
Ξέρεις όμως γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;
Γιατί, Αλέξη, βρίσκεστε σε ιδεολογική σύγχυση. Γιατί παραφράσατε τον μαρξισμό και από εργαλείο ανάλυσης τον κάνατε ιδεολογία. Γιατί αδυνατείτε να κατανοήσετε το ρόλο των εθνικών κρατικών συγκροτήσεων στην κοινωνική εξέλιξη. Γιατί νομίσατε ότι η ταξική δομή του (σοσιαλιστικού) κράτους που ονειρεύεστε μπορεί να αναιρέσει τον εθνικό χαρακτήρα της κοινωνίας. Το δοκίμασαν. Και απέτυχαν.  Η εθνική αναγέννηση των λαών της τέως ΕΣΣΔ και μάλιστα με τέτοια δυναμική απέδειξε ότι οι εθνικές παραδόσεις δεν καταλύονται έτσι εύκολα, ούτε με την πυγμή των γκουλάγκ.
Να μιλήσουμε όλοι για Πατρίδα, να μιλήσουμε όλοι για την Ελλάδα μας! Πρώτα όμως να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Αυτή η λέξη δε χαρίζεται Αλέξη .


61 Σχόλια to “Η πατρίδα στις λέξεις του Αλέξη”

  1. Μαλέας είπε

    Μου θυμίζει έκθεση ιδεών επιπέδου δημοτικού σχολείου. Σαν γνήσια ιδεολόγος του New Left μας λέει πως ο Μαρξισμός είναι εργαλείο ανάλυσης… Χα,χα!!
    “Γιατί, Αλέξη, βρίσκεστε σε ιδεολογική σύγχυση. Γιατί παραφράσατε τον μαρξισμό και από εργαλείο ανάλυσης τον κάνατε ιδεολογία.” Και συνεχίζει της εξ´ αριστερών κριτική!
    “Γιατί νομίσατε ότι η ταξική δομή του (σοσιαλιστικού) κράτους που ονειρεύεστε μπορεί να αναιρέσει τον εθνικό χαρακτήρα της κοινωνίας.”
    • neotera είπε

      Τίποτα δεν νόμισε κανείς, ούτε κανείς έκανε “λάθος”… Οϋτε στην “αριστερά” ούτε πουθενά ! Οπως έφτασε να μιλάει το παγκόσμιο κάθαρμα ο γιωργάκης για “πατρίδα”, ακριβώς το ίδιο κάνει κι ο Τσίπρας.
      Απόκομμα ΙΧ του ΠΛΑΣΤΟΚ στη δούλεψη των νταβάδων είναι ο Σφύριζα και εκτελει το πρόγραμμα της Πρεσβείας για τον αφελληνισμό και την εθνοκάθαρση των ελλήνων. Τα κορδελάκια τους είναι στο πλαισιο των διαφορετικών ρόλων που έχουν μοιραστεί στα κόμματα και στις “πρόσωπα” της βολής που βγάζουν στα κανάλια τους.
      Σημ. Ούτε ο μαρξισμός είναι απλώς σύστημα διάγνωσης της άρρωστης καπιταλιστικής πολιτικής και οικονομίας…
      • Προδότης του πεντοχίλιαρου είπε

        Πεστα μεγάλε! Το παγκόσμιο κάθαρμα ο Γιωργάκης με τους ανθέλληνες μυστικοσυμβούλους τύπου Ρόντος.
  2. Σοφία είπε

    Θα μου πει ο Αλεξης ότι είμαι μειονότητα στη χώρα μου;
    Τι λέει ο καραγκιόζης;
    Το σύστημα όταν πέφτει βγάζει τις εφεδρείες για να κρατηθεί.
    Ο Αλέξης αυτό είναι.
    Δεν τους νοιάζει ποιον θα ψηφίσεις αρκεί να ψηφίσεις το σύστημα.
    Ή το σύστημα ή η πατρίδα.
    Εγώ την επιλογή μου την έχω κάνει.
    • felix είπε

      Το διλημμα αυτων των εκλογων δεν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ η ΔΕΞΙΑ. Ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.
    • Ονόμαρχος είπε

      Καραγκιόζης Σοφία;
      “Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”!
      …εφεδρεία του συστήματος?…χαχαχα.. καλώς την την αντι-συστημική!!
      Χρυσή Αυγή ρεεεεε… να μην μείνει τίποτα όρθιο… όπως..Καλάβρυτα, Δίστομο…
  3. Διονύσιος Βούτος είπε

    Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα …….. :-)
    (΄΄) ο απολογητής της Υπατίας,(΄΄΄) Αυτός τους έφερε στην Ελλάδα και τους παρέχει άσυλο ..? ¨Η μήπως τον μέμφεσαι γιατί προτάσσει το ανθρωπιστικό μέρος του ζητήματος ..? Τότε όμως γιατί δεν τα βάζεις και με την εκκλησία που τους ταΐζει στα συσσίτια ..?? Σύμφωνα με την λογική σου και η εκκλησία εξίσου “ένοχη” είναι ..
    (…) Εσείς δεν ριγήσατε όταν όλη η Ελλάδα είδε τον Εύζωνα, εν μέσω δακρυγόνων, να μένει αταλάντευτος στη σκοπιά του μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Γιατί πιθανόν για εσάς εκείνα τα «ψιλά γράμματα», που είναι χαραγμένα στον τοίχο πίσω από τον Εύζωνα, μάλλον δεν σημαίνουν και πολλά.(…)
    Το καλύτερο …?? Μα καλά τον μέμφεσαι γιατί δεν “ρίγησε” που έμεινε ο Εύζωνας αταλάντευτος μέσα στα δακρυγόνα που του πέταξαν άλλοι και δεν μέμφεσαι αυτούς που έκαναν την ανούσια πράξη και πέταξαν χημικά στο Εύζωνα …??
    (…)Γιατί, Αλέξη, βρίσκεστε σε ιδεολογική σύγχυση.(…)
    Ο Αλέξης είναι σε σύγχυση …??? :-) :-) :-)
    Το σύστημα των προθύμων έχει πανικοβληθεί …. Βλέπει το τσουνάμι να τους κυκλώνει και δεν ξέρουν από που να ξεφύγουν , από τα αριστερά τους κυνηγά ο Τσίπρας και από τα δεξιά ο Καμμένος .. Δεν ξέρουν που να κρυφτούν …..
    Με τον φόβο του Λαού θα ζείτε από εδώ και μπρος και ο λαός δεν μασά πια από προβοκάτσιες …. Δύσκολοι καιροί για κομματόσκυλα …
    • Ονόμαρχος είπε

      Τι να κάνουν οι έρμοι! καπως πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους και γράφουν…γράφουν… λες και αν τους διαβάζει και κανένας τους δίνει καμία σημασία! Τι λέτε να έχουν ενεργοποιηθεί, τα μυστικά κονδύλια του Υπ. Εξωτερικών, ή τα νέα ταμεία της Τρόϊκας;
      • kiki 1 είπε

        Ονομαρχε,
        τα ταμεια του ΥΠΕΞ, βρισκονται απο τοτε ενργοποιημενα,
        τους βλεπω και τους ακουω στην τηλεοραση,
        γιατι νομιζουν οτι δεν τους ξερουμε,
        αλλο αν μονο ενας τιμωρηθηκε, ελαφρως, ομως.
        Το κειμενο , λιγο και με λιγμενα,
        πολυ λιγμενα,
        ας βαζαν τουλαχιστον κανενα πρωην ρηγα να το γραψει,
        α και δεν εχει μονο ο ΓΑΠ συμβουλους τυπου Ροντου,
        ετσι,
        εχουν και αλλοι συμβουλους τυπου Ροντου,
        και δικηγορους του Ροντου
        αν ψαχνεται για δοσιλογους και συνεργατες των μυστικων υπηρεσιων
        και κυριως του Σορου, αλλου νουδουληδες
  4. george είπε

    Ποιά ειναι αυτή η δημοκρατική παράταξη ρε παιδιά? Η παράταξη του “εθνάρχη” που εδήλωσε ότι: η Κύπρος κείτε μακράν? Ποιά ειναι αυτή η παράταξη ρε παιδιά? Αυτή που μαζί με τους πράσινους εφάρμοσε πλήρως το διαίρει και βασίλευε, μοιραζόμενη την εξουσία για 40 χρόνια, δημιουργώντας ενα κράτος ρουσφετιού, ρεμούλας κι αρπαχτής? Ποιά ειναι η δημοκρατική παράταξη ρε παιδιά. Αυτή που ο σημερινός αρχηγός της δήλωνε: δεν θα γυρίσω ποτέ στο μαντρί, έστω και σαν αρχηγός, που επί 2 χρόνια κορόιδευε τον κοσμάκη, με θέσεις αριστερότερες της αριστεράς? Ρε εσύ, εμάς βρήκες? Δεν σου είπανε ότι δεν μασάμε πιά?
  5. ΒΡΑΧΟΣ είπε

    Καλημέρες.
    Όταν βάζουμε ενυπόγραφα άρθρα, κομματικών παραγόντων, να ξεκαθαρίζουμε και ποιοι είναι.Για την τάξη…
    H νέα σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, που επέλεξε ο στενός συνεργάτης του προέδρου Γ. Μουρούτης, είναι η κ. Δέσποινα Μπακάλη παντρεμένη με διακεκριμένο στέλεχος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.
    Πρόκειται για τον Άγη Τάτση, πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νομικό σύμβουλο του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
    Με απόφαση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου και Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Μουρούτη, ορίζεται σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, η κυρία Δέσποινα Μπακάλη.
    Είναι πλέον τόσο στενή η συνεργασία Σαμαρά-Παπανδρέου και Καρατζαφέρη στην επιχείρηση εξαθλίωσης του λαού που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
    Η Δέσποινα Μπακάλη σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1990 – 1994). Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 1996 στο τομέα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. Στη διπλωματική της εργασία ασχολήθηκε με τους «Μηχανισμούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» .
    Εργάστηκε στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009 και είχε ως βασικό της αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις. Το 2010, μαζί με δύο συνεργάτες, δημιούργησε την 3Sixty.com, εταιρεία που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
    Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά της χρόνια ενώ συμμετείχε μεταξύ άλλων στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων
    Τώρα είναι πλήρες το άρθρο…
    • ΒΡΑΧΟΣ είπε

      Πηγή: h**p://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_3781.html
      • Προδότης του πεντοχίλιαρου είπε

        Σιγά ρε Βραχε, σε λίγο θα μας πεις ότι η πατριωτική παράταξη του σούπερ πατριώτη Σαμαρα έχει και υπερασπιστές του Ρόντος… Αλήθεια κυρία Μπακαλη γιατι δεν μας λέτε για την αριστερά του Κουβέλη της Ρεπουση και της Δραγώνα; Γιατι το Ολυμπια ανέχεται προβοκατόρικη προπαγάνδα;
      • ΒΡΑΧΟΣ είπε

        Το Ολυμπία έχει ελεύθερους σχολιαστές.
        Η προπαγάνδα έχει αντίλογο, άρα πίτσες μπλε προπαγάνδα…
        Σιγά…
    • Ονόμαρχος είπε

      που …στο Συμβούλιο Νεολαίας και στη Γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρ. δικαιωμάτων ως γνωστόν μπορεί να συμμετέχει αξιοκρατικά και ελεύθερα ο κάθε Έλληνας πολίτης και νεολαίος φυσικά, ε? και οι θέσεις αυτές είναι άμισθες υποθέτω, δεν είναι;
      Α ρε ματσούκα που τους χρειάζεται!
    • Mαν.Αρκάς είπε

      H νέα σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, που επέλεξε ο στενός συνεργάτης του προέδρου Γ. Μουρούτης, είναι η κ. Δέσποινα Μπακάλη παντρεμένη με διακεκριμένο στέλεχος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.
      Πρόκειται για τον Άγη Τάτση, πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νομικό σύμβουλο του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
      ——————————————————————————————————-
      :evil:
      Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδί μου;
      Πάλι μπερδεύτηκα είμαι και αγράμματος
      έτσι όπως το διαβάζω αυτό που καταλαβαίνω
      είναι πως να το πω;
      Σαν αιμομιξία κάπως να το πω; αλλιώς να το πω;
      Άντε βρες τώρα άνθρωπο να σου εξηγήσει.
      :twisted:
    • ΝΕΜΕΣΙΣ είπε

      :-) ωραιος ! ο Βραχος!
  6. Vassilis είπε

    Έχουν λυσσάξει τα σκυλάκια και τα γατάκια του Σαμαρά, εναντίον αυτού που με τον Καμμένο πρωτοστάτησαν μέσα στη Βουλή εξευτελίζοντας τους σύγχρονους εφιάλτες!
    Έχουν λυσσάξει με κορώνες εμφυλίου και δήθεν ιδεολογικά τρικ, λες και μασάμε κουτόχορτο σ’ αυτή τη χώρα.
    Λες και ΔΕΝ είμασταν κι εμείς εδώ όταν κυβερνούσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τώρα η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, μέσω ΔΝΤ και ΕΕ.
    Οι κατίνες της δημοσιογραφίας μας τελείωσαν Δέσποινα Μπακάλη, και πες μας σε παρακαλώ ποιός σ’ έβαλε εσένα και κάτι άλλους άγνωστους, ανύπαρκτους, να γράφεις για τους ακέραιους που κατάγγειλαν μέσα κι έξω από τη βουλή τους απατεώνες και κλέφτες που κατάντησαν τη χώρα μου Νέα Δούλα του 4ου Ράϊχ… Πραγματικοί Γερμανοτσολιάδες!!!
    Σε περιμένουμε στο Δίστομο την Κυριακή για να δεις επιτέλους πέρα από το προσωπικό σου συμφέρον το συμφέρον της χώρας, του λαού μας!!!!!!
    • ardinre είπε

      Μπράβο Βασίλη.Οχι θα κάτσουμε να πάρουμε μαθήματα πατριωτισμού απ’ τους ”πρόθυμους” και τους συνεργάτες της ληστοσυμμορίας.Ότι και να λένε οι προδότες και οι παπαγάλοι τους ο λαός δε μασάει πια.
    • Ονόμαρχος είπε

      Εμείς θα είμαστε στη Λειβαδιά, στη συγκέντρωση του ΣΥριζα, αν θέλετε μετά, στο γυρισμό από Δίστομο, περάστε για τσίπρα…..:)… στην Κρύα θα μας βρείτε.
  7. felix είπε

    Η κυρια ΜΠΑΚΑΛΗ δεν πουλαει λεξεις.Ο προεδρος της πουλαει πραγματικα την πατριδα.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ…
  8. HELENA είπε

    Γιατί καλέ κυρία Μπακάλη μας , μόνο εσύ γεννήθηκες εδώ και μελέτησες ; την ιστορία αυτού του τόπου ,λέμε τώρα, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαιώματα σε αυτήν τη χώρα τη μονοπωλείς εσύ και τα παρακολουθήματά; σου ;όσο δε για τους “μπαχαλάκηδες”τι λέξη ελληνικότατη και αυτή,τους έχεις συναντήσει τους γνωρίζεις αν τους συναντήσεις κάπου ή έτσι λέμε λόγια σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!!!!!!!!!!!!
  9. Ονόμαρχος είπε

    Άσε ρε Δέσποινα…
    δεν φτάνει που είσαι άσχετη με το θέμα, δεν φρόντισες να διαβάσεις και λίγο πριν αποφασίσεις να μιλήσεις!!! Τι…νύχτωμα είναι αυτό που σε διακρίνει;…
    Ω ποια εγκαφαλική συσκότησις Δεσποινάκι μου!!!
    Τσούζει τελευταία ο Τσίπρας πολύ, ε?
    Και πού είσαι ακόμα! Χα!
  10. isnogood03 είπε

    Τώρα αγαπητέ κύριε Βράχε, μπορείς να μας πεις και πόσα ευρώ έχουν στις ελληνικές τράπεζες οι εθνοσωτήρες που στηρίζεις και πόσα στο εξωτερικό;
    • ΒΡΑΧΟΣ είπε

      Ποιους στηρίζω ΕΓΩ αγαπητέ;
      Για πες…
    • ΒΡΑΧΟΣ είπε

      Kαι για να μην σε κουράζω και ψάχνεις – απέφυγε σε παρακαλώ την επόμενη φορά, προσωπικές επιθέσεις, εγώ απλώς συμπλήρωσα το άρθρο, δεν σχολίασα – αυτό το έγραψα χθες:
      “Θεωρώ το “πολιτικό προσωπικό”, από άκρα δεξιά, έως άκρα αριστερά, απλό “εργαλείο και απολύτως “αναλώσιμο”, όσο αφορά το συμφέρον του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας.
      Μέχρι να το δουν με την ματιά μου και οι υπόλοιποι, θα τους έχω στον πάγο…Ούλους…”
      • Κλακαδόρος στο Κάδρο είπε

        Μην ασχολείσαι, Βράχε με τον ‘πετάει-ο-γάιδαρος-πετάει’.
        Το ΝΔ-ΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
      • ΒΡΑΧΟΣ είπε

        Aφού μου απευθύνθηκε προσωπικά, δεν έχω λόγο να μην απαντήσω.Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.
        Ότι έχω γράψει είναι δικά μου.
        Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
      • Κλακαδόρος στο Κάδρο είπε

        Όταν κάποιος ρωτάει εσένα που γράφεις εδώ μέσα μήνες/χρόνια ποιους υποστηρίζεις, ενώ ο ίδιος κάνει τρελλή προμότα σε ένα από-κομμα που είναι συνυπεύθυνο για την κατάντια μας, τι να πω; Θαυμάζω την υπομονή και τους καλούς σου τρόπους. Εγώ πάλι κατεβάζω χριστοπαναγίες
      • ΒΡΑΧΟΣ είπε

        Δεν με έβρισε.
        Με ρώτησε.
        Απάντησα.
        Και οι απαντήσεις και οι ερωτήσεις αξιολογούνται, από εκείνους που διαβάζουν.
        Δεν μου φταίει η Παναγίτσα σε τίποτα.
        Μπορώ να βρίσω και χωρίς να “χρησιμοποιήσω” τα Θεία,χα,χα,χα,χα,χα,χα :lol:
  11. isnogood03 είπε

    Δεν ξέρω ποιους στηρίζεις, γι αυτό και ρωτάω!
  12. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

    Εξεταζοντας το… απο τη χρωματιστη..,
    Μερια,
    Εχεις δικιο οτι χαριστηκαν …οι ομορφες λεξουλες.. δημοκρατια, προοδευτικος…
    Αλλαμιλας για την … Μπασταρδεμενη δημοκρατια που ανακαλυφτηκε πριν ενα.. αιωνα!
    Ετσι πριν απο καιρο.. Πιστευαν και οιΙσλανδοι!
    Οτι ειχαν .. δημοκρατια!
    Μεχρι που ξυπνησαν πιο νωρις δυστυχως.. απο εμας.. και ανακαλυψαν μια Ξεχασμενη Αληθινη Ελληνικη Δημοκρατια!
    Οσο για τον… Αλεξη …
    Ειναι πιο… μαγκας λαμογιο απο τους δικους σας!
    παιζει λογω των εκλογων πιο εξυπνα…
    Μετα ο Καρατζαφερης…
    Οχι οι δικοι σας οι αλλοι δεν παιζουν…
    Ντρεπονται μην τους ειπουν Πατριωτες και τους μαλωσει η Λεσχη!
  13. Απ’το καλό στο καλύτερο ! Μετά την Τζότζολα,ήρθε και η παντοπώλις(ιδος).
    Νουδούλα, μπορεί αυτοδυναμία να μην βλέπεις ούτε με κυάλια,αλλά κατάφερες
    το σημαντικότερο, κόρη μου : Να γίνεις μιά καρατσάχπιν ΠΟΛΑΝ (την λένε Πόλα
    και μου τα κάνει όλα). Εύγε σου, Αντωνάκι (ναί με γιώτα).Και εις κατώτερα.
    Ξέχωρα πάντως απ’το άρθρο-προνουντσιαμέντο, ένα πράγμα είναι γεγονός : Πως
    η ΟΛΥΜΠΩ, διαθέτει αστείρευτο χιούμορ .Προβλέπω να την ξεμαλλιάζει
    ο αντι-παραγοντίσκος των τεμενάδων. Απ’τη ζήλεια του εννοείται κι όχι
    γιά το χιούμορ της. Γιατί αυτό το τελευταίο,αποκλείεται να το αντιλαμβάνεται.
    Και να πείς ότι στέρεψαν τα επιχειρήματα γιά κόντρα με την Αριστεράαααα….
    Οτι μπορεί κάνει η καψερή,γιά να μην ξεκολλήσει ποτέ της,απ’τα μονοψήφια.
    Generally speaking, προβλέπεται μεγάάάάλο τζέρτζελο.
    ΟΛΥΜΠΩ μας, ν’άσαι καλά. Πάντα τέτοια !
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, απολαμβάνων Θωμά Μπακαλάκο και Μπάμπη Μπακάλη.
    • ΒΡΑΧΟΣ είπε

      Eίμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα σήμερα…
      Βουλευτές, παραιτημένοι βουλευτές, σύμβουλοι επικοινωνίας και δεν συμμαζεύεται…
      Μια χαρά,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα… :lol:
  14. Φαίη είπε

    Άσε μας κυρία Μπακάλη του Παντείου και της ‘προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ να χαρείς. Ας είναι καλά το κόμμα σου που πούλησε την Πατρίδα στα μπακάλικα των νεοταξιτών και γέννησε Τσιπραίους.
    • Ονόμαρχος είπε

      Να και η Φαίη μας!… όπως πάντα μες στη σύγχυση…
      • Φαίη είπε

        Καμια σύγχυση αγαπητέ μου..
        Μπορώ να διελευκάνω τις όποιες απορίες σας..
        Για να σας βοηθήσω λίγο κύριε Ονόμαρχε σκεφτήτε το: “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”. Αυτό εκφράζει πάνω κάτω τη στάση μου σε αυτήν την ανάρτηση της ‘πατριώτισσας’ Μπακάλης..
        Άλλη ερωτησούλα;
      • Ονόμαρχος είπε

        για την παντοπώλαινα, πες ότι θέλεις!
        τον Τσίπρα τι τον ανακάτεψες πάλι; (περί αυτού, τα της συγχύσεως της αναφοράς μου, όχι για τν παντοπώλαινα… οκ?).
      • ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΚΥΑΝΟΧΡΟΥΣ είπε

        Για “Φαίη” που μερικές φορές δείνει την εντύπωση πως ο αριστερός λωβός του εγκεφάλου της στερείται φαιάς ουσίας!!!
      • Φαίη είπε

        @ Ονόμαρχος
        Η παντοπώλαινα για τον τσίπρα μιλάει εγώ για τι θες να μιλήσω για τον καιρό; χαχαχααχχ άλλο και τούτο. Αν πάλι δεν συμφωνείς, ΞΥΔΑΚΙ..
        @ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΚΥΑΝΟΧΡΟΥΣ
        Απ’ το πολύ χρώμα στον εγκέφαλο μπέρδεψες τα μπούτια σου και ‘συ. Κάτι σαν τον λΩβό με τον λΟβό.
        γειά σας πατριώτες του τσίριζα..
        ;
      • Παύλος είπε

        Λίγα με την Φαίη μπολσεβίκοι….
        Άντε γιατί άντε..
      • Φαίη είπε

        Παύλε,
        η γατούλα θέλει και λίγα ποντικάκια να παίξει.. μην της το στερείς :wink:
  15. ... είπε

    Συγχαρητήρια στην Δέσποινα για τις αλήθειες που πονάνε τους ανθέλληνες
    που λόγω ευκόλου όχι στα μνημόνια, βαπιστήκανε εν μία νυχτί πατριώτες
    υπατομακεδονοοικολοαντιμνημονιακοί ελλαδίτες
    μοιάζει με τους κομμουνιστές που εν μέσω γερμανικής εισβολής πετάγανε προκυρήξεις του τύπου ” να υποδεχτούμε με λουλούδια τους ιταλούς και γερμανούς φαντάρους ”…και μετά την παράκληση Στάλιν για παρτιζάνικα….γίνανε εθνικιστές
    • Ονόμαρχος είπε

      τι λες ρε σαχλαμάρα που είχαν οι κομμουνιστές τέτοια άποψη! Λες και δεν ξέραν τι είναι οι Ναζί και περιμέναν από τον…Στάλιν να τους το πει! Άντε, κάτσε ημιανάπαυση τώρα, βάλε σωστά και το φαιομπερέ σου και ανέμενε εντολάς! Θα σε ξαναχρησιμοποιήσουν…
    • ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΚΥΑΝΟΧΡΟΥΣ είπε

      Ξείπε,που στο διάολο άκουσες αυτή την παπαριά;;;;¨οταν οι ναζί ήρθαν στην Ελλάδα υπήρχαν ακόμη κομμουνιστές στις φυλακές!!!Διάβασε και καμιά πρόσφατη ιστορία της νεώτερης Ελλάδας πριν έλθεις εδώ να γράφεις ανοησίες.
  16. Μαλέας είπε

    Καλα ρε παίδες! Δεν καταλάβατε πως την ειρωνευόμουν; Η υποτίθεται εκπρόσωπος ενός συντηρητικού-πατριωτικού κόμματος κάνει αναλύσεις περι Μαρξ στον Τσίπρα! Και ποιό εργαλείο ρε ταλαίπωροι; Ανηψιός των Ρότσιλντ ήταν ο Μάρξ! Λες και ο νεοφιλελευθερισμός της ΝΔ και light και ο Μαρξισμός του Τσίπρα διαφέρουν κάπου. Τα λεφτά στους ολίγους με τους πολλούς να πεινάνε, αντιρατσισμός σε βάρος των γηγενών, πολυπολιτισμικότητα-διεθνισμός και ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    Μόνο ο Βράχος το έπιασε και συμπλήρωσε οπως έπρεπε!
    Τα νεοταξίτικά μορφώματα γενικότερα ας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού και ελευθερίας αλλού!
    Αρκετά με τα κολεγιόπαιδα…
    • Ονόμαρχος είπε

      Βράχε,,,
      κεραμιδαριό… ή κεραμοποιείο το κάναμε εδώ μέσα με την κα Παντοπώλαινα? Ωχ Παναγιά μου…
      …καμια 300αριά λέει κατάφερε να μαζέψει Ο Αντωνάκης στην Μεσσηνία… την πατρίδα του! Και αυτοί που διόρισε στο Μουσείο της Ακρόπλης; δεν πήγαν ή ΜΟΝΟΝ αυτοί πήγαν; Και οι άλλοι που έχωσε στο Κόστα Ναβαρίνο, αδιαφόρησαν; Πωπωπωωωωω…ζημιααααααά!!!
      Πού πας καημένε Αντωνακη; πού πας ερμεεεεεε μ’;
      • Φαίη είπε

        Και μετά μου λες ότι εγώ είμαι σε σύγχιση.
        Καλέ αυτός δεν είν’ ο Βράχος, ο Μαλέας είναι.
        Πιο πάνω είναι ο Βράχος, πιο πάνω..
      • Ονόμαρχος είπε

        ο Μαλέας, τζουτζούνα μου κάνει αναφορά στον βράχο… ναίσκε μάτια μου; (σε έτσουξε η αναφορά μου στη σύγχυση, ε; :) )
        άσε που ο Μαλέας θα κατάλαβε τι έννοω….
      • Φαίη είπε

        Ότι πεις βρε Ονόμαρχε θα σου χαλάσω εγώ χατήρι;
        Πες στον Μαλέα, να πει στο Βράχο, να πει ο Βράχος στον Μαλέα να σου πει ο Μαλέας μετά.
        Δια της πλαγίου και πλαγιαστά.. :wink:
  17. EMY είπε

    Ευχαριστίες στο Βράχο για τα εμπεριστατωμένα του στοιχεία. Έτσι δεν χρειάζεται να μακρηγορούμε κι εμείς με θεωρητικούρες. Χωρίς να προσθέσει τίποτα, με την παράθεση και μόνο του συγκεκριμένου βιογραφικού, είπε τα πάντα.
    Μια παρατήρηση μόνο: επειδή οι μεσαίου και λίγο κάτω, λίγο πάνω IQ τους απολαμβάνουν από καιρό τους θριάμβους και τις σωτηρίες σας και σας έχουν εκτιμήσει δεόντως, τζάμπα τα κουράζετε τα πληκτρολόγια.
    Πιάστε τα IQ που δεν έχουν προλάβει αυτά να σας πιάσουν. Για εκεί όμως δεν χρειάζονται βαριά βιογραφικά και περισπούδαστες αναλύσεις. Με ένα κονσερβοκούτι, μια χαρά την κάνεις τη δουλειά σου…
  18. ΟΛΥΜΠΩ, ε π ι μ έ ν ω .
    Εχεις απίστευτο χιούμορ.Είσαι ΚΑΙ γατόνι.
    Μ’ένα σμπάρο,ξεπουπούλιασες ένα σωρό τρυγόνια.
    Αλλά έτσι είναι ! ”Ντύσκολο κώρο”, το ΟΛΥΜΠΙΑ.
    Ιδιαίτερα γιά τ’ανυποψίαστα πετούμενα,που είδαν φώς και μπήκαν.
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οιωνοσκοπών.
    • Πατρικιος είπε

      Σπαρταξ
      εσυ της τις εδωσες τις ξοβεργες;
      Πατρικιος, φρεσκοξυπνημενος!
      • ΟΧΙ ! Τις έστησε από μόνη της.
        Δεν βλέπεις πόσα γαρδέλια, κόλλησαν.
        Εμ ! Δεν ήξεραν ΠΟΥ μπήκαν.
        Δεν ρώταγαν ;
        ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,ξάγρυπνος.
      • Πατρικιος είπε

        Τοδα!
        Ετσι μου
        ‘ρχεται αυτο το κοριτσι να το βγαλω στο κουρμπετι!
        Πατρικιος, με νυχτοκοννε
      • Πατ,δεν αναφέρομαι σε κορίτσι.
        Αν όμως,εννοείς την ΟΛΥΜΠΩ μας,
        πρόσεξε μη σε χώσει στο κλουβί.
        ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,με κουνενέ.
      • Πατρικιος είπε

        Θα την καταβρω αν μαλιστα κραταει μαστιγιο και φοραει δερματινο το μπουφαν και τις δερματινες μποτες της!
        Πατρικιος, με ……χειροπεδες
  19. ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΚΥΑΝΟΧΡΟΥΣ είπε

    Για επίπεδο μπακάλη”μπακάλισσας εν προκειμένου”απευθυνόμενη σε αφελείς και αναλφάβητους πολιτικά πελάτες,καταναλωτές καλά τα λέει!!!Το εμπεδώσαμε πλήρως!! Το πρόβλημα της πατρίδας είναι σήμερα ο Τσίπρας,η αριστερά γενικά,και όχι το ξεπούλημα της πατρίδας,οι άνεργοι,τα μεροκάματα και οι μισθοί,συντάξεις της πείνας και ευτέλειας,η φτώχεια,οι καθημερινές αυτοκτονίες και τόσα άλλα θλιβερά.
    Άι κατά διαβόλου μεριά ανοργασμική μπαρουφού!!
    • ΝΕΜΕΣΙΣ είπε

      ετσι ,ετσι ….
      και κατι μελό του τυπου…
      ”Εσείς δεν ριγήσατε όταν όλη η Ελλάδα είδε τον Εύζωνα, εν μέσω δακρυγόνων, να μένει αταλάντευτος στη σκοπιά του μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». ..
      .
      αστα κυρα μου…δεν περνανε πιά ….εμεις ριγαμε οταν βλεπουμε ανθρωπους να ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε…γιατι εκει τους φτασατε…και θα ρθουν και χειροτερα…
  20. kiki 1 είπε

    Α και κυρια πως σε λενε,
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Υποβολή σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια