Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ας σκεφτούν καλά ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ πριν αρνηθούν την πρότασή μας

«Η συστράτευση του συνόλου των αντιμνημονιακών αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων είναι λαϊκή απαίτηση και ιστορική ανάγκη» δήλωσε σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τη στάση ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ στην πρόταση της Κουμουνδούρου για συνεργασία στις μονοεδρικές περιφέρειες.

«Σήμερα έχουν διαμορφωθεί οι όροι ανατροπής του μνημονίου. Το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη, για αξιοπρεπή ζωή, για ανατροπή της πολιτικής που συρρικνώνει τη λαϊκή κυριαρχία και ακυρώνει τη δημοκρατία είναι πλειοψηφικό. Ας σκεφτούν καλά και ας ρωτήσουν προηγουμένως τους φίλους και τους ψηφοφόρους τους πριν αρνηθούν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία, έστω στις μονοεδρικές περιφέρειες, οι ηγεσίες του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ. Η συστράτευση του συνόλου των αντιμνημονιακών αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων είναι λαϊκή απαίτηση και ιστορική ανάγκη» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

3 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Ας σκεφτούν καλά ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ πριν αρνηθούν την πρότασή μας

 1. Πολυ σωστο και αξιόπιστο το ερώτημα, που δε δέχεται καμμία παρρρμηνεία ή υπεκφυγή. Όποιος έχει το σθένος ας απαντήσει με επιχειρήματα και θάρρος! Αύριο θα είναι αργά για δάκρια!

  0
  0
  Rate This
 2. Το ίδιο ερώτημα πρέπει να τεθεί και σε όλες τις ομάδες, κινήσεις, μέτωπα που διακηρύσσουν την αντίθεσή τους στην σημερινή πολιτική.

  0
  0
  Rate This
 3. Ένα είναι σίγουρο …το ΚΚΕ δεν δέχεται γιατί είναι το ΑΡΙΣΤΕΡΟ αρχίδι μμμμ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ήθελα να πω του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια