Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ


ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ


Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών....
, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.......


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......
Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ’ όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».

Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.


Οι μασόνοι

Στη ερώτησή μας ότι οι μασόνοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, απαντά: «Αυτό που λέγεται για τους μασόνους λέγεται γιατί πιθανόν να έχουν υπ’ όψιν τους την ελληνική μασονία ή άλλους μασόνους. Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πηγαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία). Δηλαδή, σκέπτεστε να κάνετε το ίδιο και στην Ελλάδα, τον ρωτάμε. «Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας και από την πλευρά όμως πολλών τεκτόνων, οι οποίοι δυστυχώς εν Ελλάδι έχουν εγγράψει την τεκτονική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι την έχω μάθει εγώ» μας απάντησε ο κ. Λάος.


Αναρχικός καπιταλισμός

Η συζήτησή μας με τον πεφωτισμένο ισόβιο πρόεδρο συνεχίζεται και μας αποκαλύπτει όσα του επιτρέπονται: «Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν “ελευθεριακή πολιτική οικονομία” για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας» δηλώνει ο κ. Λάος, ο οποίος ήδη συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.


«Δεν είμαστε σατανιστές»

Η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλουμινάτι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό. Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Λάος και διαθέτει ιστορικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ακόμη, σε ερώτησή μας σε ποιον Θεό αναφέρονται, ποιον Θεό επικαλούνται οι μασόνοι ιλουμινάτι μας απαντά:

«Στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου».


Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail

Εδώ οι ιλουμινάτι πρωτοτυπούν, αφού καμία άλλη μασονική εταιρεία, τάγμα ή στοά επιλέγει τα μέλη της με τον τρόπο αυτόν. Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός

18 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 12:01 AM

  Να γίνει και η εκκλησιαστική περιουσία μέρος της λύσης

  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 12:06 AM

   STI XORA TOU NTAKA NTOUKOU OLLO EKSIPNADES OPOU APATEONES KAI ELLINES

  2. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:22 AM

   ΑΚΡΙΒΩΣ

   ΟΠΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

 2. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 12:23 AM

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:08 AM

   μονο οι φτωχοι...

 3. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 12:44 AM

  Ὁταν τελειώσει η βιτρίνα θα δούμε ποιός πραγματικά είναι.

  Απάντηση
 4. ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ.

  Απάντηση
 5. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:08 AM

  ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ!!!!!

  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:20 AM

  Είχα την ατυχία να τον γνωρίσω το 2003 τότε δεν γνώριζε τι σημάνει Νεόφυτος Ιλουμινάτος. Παιδιά δεν έχω γνωρίσει άλλον μέχρι στιγμής να λέει τόσα πολλά ψέματα, μιλάμε για μια αρρωστημένη κατάσταση, τον τύπο τον έψαχνα έμμηνε στον ταύρο, όταν τηλεφωνούσα στο σπίτι του η μητέρα του έλεγε είτε 10 το πρωί είτε 12 το βράδυ δεν έχει έρθει ακόμα, και ο ανώμαλος κοιμόταν. Έλληνες μη παρασύρεστε από πουλημένα τομάρια και προδότες της πατρίδας μας, αν συναντάτε ανθρώπους μη πατριώτες κοφτέ τους τα κεφάλια.

  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:24 AM

   Ποια κεφάλια

   εχουν κεφάλια τα ασπονδυλα!

 7. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑApr 1, 2012 01:26 AM

  μην ασχολείστε με διαφημιστικές καταχωρήσεις.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

  Απάντηση
 8. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 01:46 AM

  Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΝΗΦΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

  Απάντηση
 9. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 02:07 AM

  sta arxidiamas kai an einai ellhnas

  Απάντηση
 10. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 02:42 AM

  ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΒΡΑΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.
  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ=ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ.
  Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΄΄ΕΒΡΑΙΟΣΩΤΗΡΑ΄΄.

  Απάντηση
 11. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 02:44 AM

  ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.
  ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ=ΣΑΤΑΝΙΚΗ.
  ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.

  Απάντηση
 12. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 02:47 AM

  ΟΞΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΝΕΚΡΟΦΑΤΣΕΣ,ΡΑΒΙΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ.
  ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ-όλη η αλήθεια
  ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ:[ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ] ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΙΕΡΟ"ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ
  http://www.youtube.com/watch?v=qyxl6V3Pfnw&feature=player_embedded#!

  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:Η ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,”ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ” ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ! :


  http://pneymatiko.wordpress.com/2011/04/18/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1/

  ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ+ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΞΥΠΝΑ!

  http://www.youtube.com/watch?v=OBGe9JJGirI&feature=player_embedded

  ΜΑΣΟΝΙΑ=ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΑ – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=cfvL4p8p0L8

  14- 1- 2012 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ (Ε.Α) Γ. ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ http://www.youtube.com/watch?v=5z_mJlzoifQ&feature=player_embedded#!

  ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

  http://www.youtube.com/watch?v=LtSBBoT5ens&feature=player_embedded


  ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ JEFFREY+ΣΑΜΑΡΑΣ.
  http://www.youtube.com/watch?v=cWW2fuN2YQY&feature=player_embedded

  ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=VWpqhyARZC4&feature=player_embedded#!

  Απάντηση
 13. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 02:50 AM

  ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ) ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ...
  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΝΕΚΟΙ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΡΑΒΙΝΩΝ

  Απάντηση
 14. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 03:02 AM

  ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΙΝΗΣΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
  ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ.2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ(ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ,ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΣΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΕΥΔΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ(ΟΜΟΠΙΣΤΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ).
  ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜ,ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ.

  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια