Powered By Blogger

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο Καμμένος, τρίτο το ΠΑΣΟΚ στo Yπ. Αττικής!

Τι δείχνει δημοσκόπηση της MRB

Σημαντικά τα ευρήματα συνδρομητικής δημοσκόπησης της MRB που ολοκληρώθηκε χτες σε μεγάλο μάλιστα δείγμα εκλογικού σώματος , στο υπόλοιπο Αττικής

Η δημοσκόπηση βγάζει τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, καθώς οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" "σκαρφαλώνουν" στην....
δεύτερη θέση.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά:

NΔ 15,1%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,9%

ΠΑΣΟΚ 10,6%

ΣΥΡΙΖΑ 8%

Χρυση Αυγή 5,9%

ΚΚΕ 5,7 %

ΔΗΜΑΡ 5,5%

ΛΑΟΣ 1,6%

ΔΗΣΥ 1,5%

Οικολόγοι 3%

Άλλα κόμματα 7,5%

Αδιευκρίνιστη ψήφος 24,7%


http://forkeratea.blogspot.com/

40 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 09:30 PM

    Τι έχει να μας πει η ΝΔ μετά την υπογραφή του μνημονίου που καταδικάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην φτώχεια για δεκαετίες?
    Τι έχει να μας πει που συνεργάστηκε με τους λωποδύτες του ΠΑΣΟΚ?

    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 09:52 PM

    Ψυχοπάθεια είναι εκείνο το είδος της ψυχοπαθολογίας όπου λείπει η ηθική επίγνωση. Ο νους λειτουργεί μια χαρά, αλλά δεν υπάρχουν τα ηθικά όρια. Αυτό αναρωτιέμαι, αναζητώντας εξήγηση στη συμπεριφορά των ανώτατων επιχειρηματικών στελεχών. Διακρίνονται από μια σαδιστική ανήθικη δυναμικότητα σε όλα τα πράγματα. Τώρα, τι γίνεται με μας, τους υπόλοιπους; Πιστεύω ότι ορισμένες ιστορικές συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων, αλλά δεν καθιστούν αυτόματα τα άτομα ανήθικα. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά δεν έχουμε επίγνωση και συνεργαζόμαστε με τους ψυχοπαθητικούς που διαχειρίζονται εξουσία χωρίς να έχουμε επίγνωση αυτού του πράγματος.

    Απάντηση
  3. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 10:12 PM

    Χα,χα,χα..καλος ο αποπροσανατολισμος αλλα δεν πιανει πια...Η μια εταιρια δινει 14% στη ΔΗΜΑΡ και η αλλη 5,5%..παπαγαλακια παντου...μια ειναι η διεξοδος..ΑΠΟΧΗ απο ολους σας κεραταδες..

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 10:40 PM

      ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!

    2. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:32 PM

      τη αποχη ρε ζωακια ?
      να πατε να ψηφισετε οτι ναναι αρκει να πατε !!!
      παπαγαλακι του κωλου ακου εκει αποχη , ξεφτιλα

    3. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:03 AM

      ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.........ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΙΜΕΝΑ.........ΑΚΟΥ ΑΠΟΧΗ....ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ......ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.......ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:15 AM

      ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ........ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ.......ΟΛΟΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ........ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.......ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ BLOGS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
      ΤΟ 70% ΕΝΗΜΕΡΩΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS .......ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΜ.... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ - ΝΕΟΝΑΖΙ...

    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:04 PM

    MAKRIA APO TA MNHMONIAKA PASOK,ND KAI TA EN DYNAMEI MNHMONIAKA DHMAR-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ

    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:12 PM

    Να διώξουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σοθουμε.

    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:30 PM

    Είμαι μεταξύ αποχής και ΣΕΕ.Αποκλείω ο,τιδήποτε άλλο.
    Ψηφίζω στο υπόλοιπο Αττικής,με πήραν εχθές για δημοσκόπηση αλλά δεν απάντησα τους έκλεισα το τηλέφωνο.

    Απάντηση
  9. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:36 PM

    να τα ξαναπω ? διοτι οι μαλακες ειναι ατελειωτοι στην ελλαδα ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ , η αποχη ειναι υπερ των μεγαλων και των κομματοσκυλων στρατων που εχουν κανει , μην ειστε μαλακες και τεμπεληδες , να πατε και ψηφιστε οτι ναναι

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:22 AM

      11.36
      επειδή είμαι από το 70% των μαλάκων, όπως τους αποκαλείς, της αποχής ,μπορείς να μου πεις όταν ένα κόμμα δεν μπαίνει στη βουλή,οι ψήφοι τι απογίνονται;
      θα σου πω εγώ λοιπόν για να μάθεις...το εκλογικό σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που ακόμα και να μην πας να ψηφίσεις, και ακόμα και να ψηφίσεις κόμμα που δεν μπαίνει στην βουλή, πάλι το πρώτο κόμμα στηρίζεις. Οπότε μην το ψάχνεις. Το όλο σύστημα είναι μια απάτη.

    2. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:37 AM

      οπότε η διαφορά του να απέχεις ή να ψηφίσεις κάποιο κόμμα που πιθανόν να μη μπει στη βουλή είναι, ότι στη πρώτη περίπτωση της αποχής τους φτύνεις εσύ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση σε φτύνουν αυτοί.

    3. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:44 AM

      αυτά λοιπόν για να μαθαίνετε το σκεπτικό των μαλάκων που απέχουν γιατί δε γουστάρουν να ψηφίσουν κανένα νεοταξίτη, διότι μόνο νεοταξίτες μπαίνουν στη βουλή...;).

    4. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 01:26 AM

      Δεν θέλω να σας απογοητεύσω,πιστεύω όμως ότι, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος θα κυβερνήσει πάλι.Δεν είναι τόσο εύκολο μεσω εκλογών να αλλάξουν τα πράγματα. Μπορεί να δείχνει πεσιμιστικό αυτό, είναι όμως, άκρα ρεαλιστικό.
      "11.30"

  10. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:40 PM

    ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ...ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!

    Απάντηση
  11. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:57 PM

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΑΣ , ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ;ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ.........ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ....ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.......ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΜΑ ΡΕ ......ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ

    Απάντηση
  12. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:58 PM

    Oι θεσεις του ΕΠΑΜ (Καζακης) :
    1) Εξω απο Ε.Ε. και ευρω (οποτε και εξοδος απο ΔΝΤ, μνημονια, και δανειακη συμβαση).
    2) Να δικαστουν και να κατασχεθουν περιουσιες οσων κλέβαν τοσα χρονια τα δημοσια ταμεια και να μπουν φυλακη (πολιτικοι, μεγαλο επιχειρηματιες, τραπεζιτες κ.τ.λ.).
    3) Κρατικοποιηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακη, διόδια, λιμανια κ.τ.λ.
    4) Διαγραφη ολου του χρεους της Ελλαδος γιατι ειναι παρανομα και ακυρα και ο ελληνικος λαος δεν φερει ευθυνη….
    5) Αποπληρωμη των ζημιων που μας εκανε η Γερμανια στον Β’ Παγκοσμιο πολεμο.
    6) Εξορυξη πετρελαιου, φυσικου αεριου, χρυσου κ.τ.λ. που υπαρχει αυθονο στην χωρα μας….
    7) Συνεργασιες, συναλλαγες και εμποριο με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ. και οποια αλλη χωρα θελει αρκει να εχουμε κερδος και συμφερον….
    8) Τοποθετηση φωτοβολταικων σε ολα τα σπιτια και τις υπηρεσιες….
    9) Αξιοποιηση της γεωργιας μας και ενισχυση των αγροτων και των τουριστικων περιοχων-νησιων.
    10) Εξω τα μονοπολεια, οι μεσαζοντες και τα καρτελ απ την αγορα….
    11) Αναπτυξη της ναυσιπλοίας μας.
    12) Δημοσια-δωρεάν υγεια και παιδεια.

    Απάντηση
  13. ΑνώνυμοςApr 11, 2012 11:59 PM

    Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!!
    Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του..

    Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ,
    θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ,
    το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

    Έπεσε μόνο 17% έξω όσον αφορά το ποσοστό του Σαμαρά... στο πρώτο γύρο.... γιατί προέβλεπε και β' με τους υποψηφίους τσίμα τσίμα...

    Απάντηση
  14. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

    Απάντηση
  15. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:24 AM

    Πιστεύω ότι ο Καμμένος στις εκλογές θα είναι δεύτρο κόμμα. Όσον αφορά τον Καζάκη, είναι δύσκολο να μπεί στη βουλή, γιατί είναι αποκλεισμένος από τα ΜΜΕ και ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμη και την ύπαρξη του κόμματός του.

    Απάντηση
  16. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:42 AM

    Δημοσκόπηση...για τον ΠΟΥΤΣΟ.
    __________________________
    Τα δίνει όλα ο Αλαχαβούζος:
    Μάνος 2%...

    [Όταν ο άλλος σου λέει ότι ο ανύπαρκτος Μάνος παίρνει 2%, τι να σχολιάσεις;;;]

    Πολιτική αστάθεια δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου.
    ________________________________
    Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!!
    Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του..

    Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ,
    θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ,
    το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

    Έπεσε μόνο 17% έξω όσον αφορά το ποσοστό του Σαμαρά... στο πρώτο γύρο.... γιατί προέβλεπε και β' με τους υποψηφίους τσίμα τσίμα...

    (κλικ για μεγέθυνση της τελευταίας δημοσκόπησης της Public Issue πριν τις εσωκομματικές της ΝΔ)

    Απάντηση
  17. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 12:58 AM

    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    Απάντηση
  18. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑApr 12, 2012 01:37 AM

    ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΕΠΑΜ-ΑΝΕΞ)

    ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΕΡΕΤΖΕΔΕς ΝΟΥΔΟΥΛΕς.

    ΚΑΤ'ΟΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕς

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ.

    Απάντηση
  19. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 02:01 AM

    προβατακια μη βιαζεστε να τους βρισετε τους χασαπηδες σας!
    οσο πλησιαζει η καλπη θα τους γλυφετε και αααααααν δεν βολευτειτε....μετα θα ειστε εξαγριωμενοι και επαναστατες!
    σχετικα με τα εριφια που θα κανουν αποχη..... δεν ειστε αξια ουτε σφαξιματος. ειστε μερος του συστηματος εκουσια ή ακουσια...

    Απάντηση
  20. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 02:10 AM

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 06:06 AM

      Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν ! Αποπροσανατολιστικά συνθήματα για να περνά η ώρα προσφέρουν δωρεάν σε πανελλαδική εμβέλεια καθ'εκάστην 8 έως 10 το βράδυ... Πίστεψέ με αρκεί!

  21. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 03:09 AM

    Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Παυλόπουλος, στέλνουν τον Σαμαρά σπίτι του το βράδυ της Κυριακής!
    ==================================


    Όσο πλησιάζουν στις εκλογές κρύος ιδρώτας λούζει το αποκαλούμενο «επιτελείο» του Αντώνη Σαμαρά.

    Οι στενοί συνεργάτες του όπως οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Μπούρας κοιτάζουν με τρόμο το ημερολόγιο και διαπιστώνουν ότι οι μέρες παρουσίας τους στη περίφημη λεωφόρο Συγγρού μετράνε αντίστροφα.

    Ο ηγέτης ο οποίος υποτίθεται ότι είναι το καλό χαρτί της ΝΔ, αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα του ταλαίπωρου κόμματος μια και έχει ξεμείνει στις αρχές της δεκαετίας του 80,

    τότε που ο Μιχάλης Βιολάρης τραγουδούσε παρέα
    ===================================
    με την Άννα Βίσση τα ριάλια, ριάλια τα σεντούκια μονά τσε διπλά.

    Ο αρχηγός όχι μόνο δεν τραβάει αλλά σήμερα έγινε κιμάς από τον Βενιζέλο ο οποίος του έκανε θρύψαλα τα «ισοδύναμα» επιχειρήματα ως εξής>
    Η Νέα Δημοκρατία λέει:

    «Έχω ένα μεγάλο κατάλογο ισοδύναμων μέτρων, έχω
    =======================================
    ισοδύναμα μέτρα 18 δισ. ευρώ», τα έλεγε αυτά ο κ. Σαμαράς από το Ζάππειο 1 και 2, αν θυμάστε.

    Και όταν τώρα, που πήγαμε να κλείσουμε το νέο πρόγραμμα αναζητούσαμε 325 εκατομμύρια ευρώ για να το κλείσουμε, όπως θυμάστε και καθυστερούσαμε επί μέρες και νύχτες -σε ολονυκτίες στο Μέγαρο Μαξίμου όπου διαπραγματευόταν ο κ. Σαμαράς κρυμμένος πίσω από εμένα!- του είπαμε να μας δώσει δυο συγκεκριμένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων και μας είπε «Οι προσλήψεις στο δημόσιο αντί για 1:5 να είναι 1:10 και να αυξήσουμε τη φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ».


    Οι προσλήψεις επανήλθαν τώρα από 1:10 στο 1:5, επειδή το ζητάει η Τρόικα γιατί θεωρεί ότι θα καταρρεύσει λειτουργικά η Αστυνομία και ο Στρατός εάν δεν πάμε στο 1:5.

    Και το όφελος, γιατί οι προσλήψεις θα μειωθούν κατά 3.000, είναι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ εάν εφαρμοστεί άψογα η λύση αυτή.

    Ό,τι δε κερδίσουμε από την αύξηση της φορολογίας στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα το χάσουμε από το μέρισμα που παίρνει το δημόσιο ως μέτοχος, ή από το τίμημα που θα πάρει εάν ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ εν όλω ή εν μέρει.

    Δηλαδή τζίφος!

    Αυτά είπε ο Βενιζέλος αφήνοντας τον Σαμαρά να αιωρείται στο κενό σαν καταζητούμενος που κρέμασαν ψηλά οι κυνηγοί κεφαλών του Φαρ Ουεστ…


    Από κει είναι έτοιμοι να τον αποκαθηλώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής των εκλογών οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Προκόπης Παυλόπουλος, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να του ζητήσουν να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος στη πολλή πιθανή περίπτωση που χάσει από τον Βενιζέλο με διαφορά πάνω από 4 ποσοστιαίες μονάδες!

    Σ' αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει άτυπη δυαρχία και στη συνέχεια το δίδυμο σε συνεργασία με την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, θα ζητήσουν από τον Καραμανλή να επανέλθει για να ενώσει τα κόμματα της πολυκατοικίας!
    Χαμός...

    Απάντηση
  22. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 03:13 AM

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ κ.ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ;
    ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ…ΛΕΞΕΙΣ;
    Αποκάλυψη που δικαιώνει το Ολυμπία, αφού πρώτοι φέραμε την υπόθεση στο φως, τον Απρίλη του 2010.

    Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στηνΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ /νίας
    ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…ψηφίζει τα μνημόνια.
    Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την.. περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π.
    Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ /νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων!
    Εμείς από την μεριά μας ρωτάμε!
    Δεν υπάρχει εισαγγελέας;
    Τι άλλο δηλαδή χρειάζεται για να παρέμβει αυτεπάγγελτα;
    Ή απαγορεύεται και αυτό;

    “Συμφωνεί ο Σαμαράς και οι βουλευτές της ΝΔ με την πρωτοβουλία του κ. Τασούλα;”
    Σχόλιο attikanea: Ως πότε θα υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, ο Πρόεδρος και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Πόσοι απ' αυτούς έχουν λογαριασμους στην Ελβετία;
    Από πότε η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ..."ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΉ";


    Απίστευτο και όμως αληθινό.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα δηλαδή που θέλει να μας κυβερνήσει και να φέρει διαφάνεια στον τόπο,
    θεωρεί ότι ο περαιτέρω έλεγχος των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία, από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή της Βουλής, αποτελεί ταπείνωση για τους βουλευτές.
    Τόμπολα!!!

    Σε επιστολή που απέστειλε ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Τασούλας, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες των βουλευτών και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Αργύρη,

    αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η ΝΔ απορρίπτει την αποστολή εξουσιοδοτήσεων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τις τράπεζες της Ελβετίας για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών τους στα πιστωτικά αυτά ιδρύματα.

    Ως έναν από τους λόγους που επικαλείται στην….
    επιστολή του ο κ. Τασούλας είναι ότι «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση.

    Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς και θα καθιστούσε την Ελλάδα, για μια ακόμη φορά -μετά τις γνωστές δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου περί ”χώρας διεφθαρμένων”- περίγελο του κόσμου. Χωρίς, ταυτόχρονα, να φωτίζει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα».

    Ο ΓΓ της Κ.Ο. της Ν.Δ. σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε μια«τέτοια ταπεινωτική για τη Βουλή παραπλανητική διαδικασία, που ουσιαστικά»,

    όπως διευκρινίζει, «αποσκοπεί στη ματαίωση της συζήτησης της δικής της πρότασης νόμου για το ”πόθεν έσχες”, όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί των κομμάτων, από το 1974 μέχρι σήμερα».



    ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ! ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ! ΜΕ ΤΙΣ

    ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΚΛΕΙΣΤΕΣ;

    ΝΕΟ…ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    Απάντηση
  23. σήμερον κρεμάται επί ξύλου
    http://religious-blasphemy.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html

    ΥΓ
    γαμώ την Χρυσή Αυγή σας παλιοπούστηδες

    Απάντηση
  24. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 03:31 AM

    το βλέπετε σε κάθε ανάρτηση σε κάθε θέμα
    ..το σιχαμένο λιγούρι, το δημόσιο κοπρίτη Πα$$οκ, σε ώρα δουλειάς (υποτίθεται!) που τον πληρώνεται με την ζωή σας, το άχρηστο ΚΗΦΗΝΑ και τους ομοίους του. Μαλάκες.




    ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ____________________ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ
    ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ έξωθεν βοήθεια πάλι..
    ΤΩΝ διαφόρων χρωμάτων και πτωμάτων
    εξαπτέρυγα και δεκανίκια.
    Πρωθυπουργος ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΑΛΕΡΟΣ-βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    και η γνωστή ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑ$$ΟΚ.


    Αντ.Σαμαράς: Ζητώ αυτοδυναμία για να αποφύγω μετεκλογικούς εκβιασμούς.

    Τους λόγους για τους οποίους ζητά αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου αναλύει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι η μη ανάδειξη ισχυρής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε παρατεταμένη ακυβερνησία και μετεκλογικούς εκβιασμούς.
    Μιλώντας στην εφημερίδα «Αξία» και αναφερόμενος στα περί επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Σαμαράς σημειώνει: «Ο πρώτος που δεν θέλει ακυβερνησία είμαι εγώ. Πώς μπορεί να 'εκβιάζω' με κάτι που πρώτος εγώ δεν θέλω; Αντίθετα, εκβιασμός είναι να επιβάλουν σε ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές να κυβερνήσει μαζί με αυτούς που έχασαν.

    » [...] Τι όρους θα θέσει το δεύτερο κόμμα στο πρώτο; Ξέρουμε; Τι όρους θα θέσει, ας πούμε, ο κ. Βενιζέλος σε εμάς προκειμένου να μας στηρίξει; Το ξέρουμε; Μήπως ξέρουμε τι όρους θα θέσει το κόμμα του στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο για να μας στηρίξει;»

    Ο ίδιος υποστηρίζει ακόμα ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας λειτουργούν, όταν λειτουργεί το Κράτος, οι θεσμοί και η οικονομία.
    «Στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν τολμηρές και βαθιές αλλαγές. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται ισχυρή εντολή και ισχυρή πολιτική βούληση.»

    Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει την πρόταση του κόμματός του για έναν φόρο στο ακίνητα, όπως το ΕΤΑΚ, ενώ καταθέτει την πρόταση για φορολογική αμνήστευση, ώστε να έλθουν και πάλι στην Ελλάδα οι καταθέσεις.

    Για το θέμα των τραπεζών τονίζει: «Πρώτα να ανακεφαλαιοποιηθούν, ύστερα πρόσθετη ρευστότητα από την ΕΚΤ και, τέλος, ανακούφιση των δανειοληπτών, ειδικά στα στεγαστικά.»

    Για την περίπτωση Τσοχατζόπουλου δηλώνει ότι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη..___________________________________________

    ΧΩΝΕΞΤΕ ΤΟ.....ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣ$$ΟΚ είναι αδιάφορο να είναι τόσοι πολλοί οι πεθαμένοι που θα τους μαζεύει το κάρο
    της Δημαρχίας του ΛαθροΚαμίνη.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ πάντα ..ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ________ μαλάκες.

    Απάντηση
  25. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 03:54 AM

    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΑΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΜΕΙΝΕ,ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΖΑΝΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ,ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΕΟΝ).ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 05:51 AM

      ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ !!!

      ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

      ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!

      ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

      ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ !!!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

  26. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 05:51 AM

    Θα ευρεθή έστω ένας πολιτικός;

    Άνευ μετανοίας κανείς δεν δικαιώνεται ενώπιον του Θεού, κανείς δεν δύναται να αποφύγη την αιώνια δυστυχία και να τύχη της αιωνίας ευτυχίας. Αλλ' η μετάνοια, για να είνε αληθινή, πρέπει να συνοδεύεται με έργα. Ο «μείζων εν γεννητοίς γυναικών» (Ματθ. ια' 11), ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, ο ανώτερος βουλευτών και υπουργών και πρωθυπουργών και προέδρων δημοκρατιών και βασιλέων και αυτοκρατόρων, οι οποίοι μετά θάνατον περιέρχονται σε αφάνεια, ενώ εκείνος μετά θάνατον δοξάζεται επί δύο μέχρι σήμερα χιλιετίες με μεγίστη δόξα παρά την κατα κόσμον ασημότητά του, προτρέπει θεοπνεύστως αποκτηνωμένους ανθρώπους, «γεννήματα εχιδνών», λέγοντας: «Ποιήσατε ουν καρπόν άξιον της μετανοίας» (Ματθ. γ' 8). Καρπός άξιος της μετανοίας είνε τα καλά έργα.
    Κατα κόρον οι πολιτικοί ομιλούν για θυσίες, που κάνει ο Ελληνικός λαός, για να σωθή η Πατρίς από τη σημερινή οικονομική κρίσι. Αλλ' οι πολιτικοί ποιές θυσίες κάνουν για τη σωτηρία της Ελλάδος; Δυστυχώς οι πολιτικοί επιβάλλουν στο λαό θυσίες, αλλ' οι ίδιοι δεν κάνουν θυσίες. Θυσιάζουν, δεν θυσιάζονται. Τρία εκατομμύρια Έλληνες κατέβηκαν κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι πολιτικοί πόσο κατέβηκαν από το υψηλό επίπεδο του πλούτου, της χλιδής και της σπατάλης; Σχεδόν καθόλου! Άλλοι πηγαίνουν στους κάδους των απορριμμάτων, για να βρουν κάτι να φάγουν. Άλλοι στερούνται στέγης και κοιμώνται εκτεθειμένοι σε πολικό ψύχος. Άλλοι απογοητεύονται από την οικονομική ανέχεια και αυτοκτονούν. Και υπουργός πηγαίνει στα μπουζούκια για διασκέδασι...
    Κύριοι πολιτικοί! Αλλάξετε πολιτική και τρόπο ζωής. Αφήσετε την ιδιοτέλεια και την πολυτέλεια, τη φιλαυτία και τη μεγαλομανία. Δώσατε καλό παράδειγμα στο λαό. Κάνετε και σεις θυσίες. Μειώσετε τις υψηλές και σκανδαλώδεις απολαβές σας κατα το μεγαλύτερο μέρος. Παραιτηθήτε από σκανδαλώδη προνόμια. Και αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως αληθινοί και μεγάλοι πατριώτες και καλοί νοικοκυραίοι της Πατρίδος, μιμηθήτε τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος, πρώτο και χρονικώς και αξιολογικώς, τον Ιωάννη Καποδίστρια. Πολλοί έχετε τεράστιες περιουσίες. Γίνεται γενναίοι και ήρωες με ψυχική γενναιότητα και ψυχικό ηρωισμό και διαθέσετε τις περιουσίες σας για τη χρεωκοπημένη Πατρίδα, και η γη και ο ουρανός, και ο λαός και ο Θεός θα τιμήση τη θυσία σας.
    Κύριε και Θεέ! Θα ευρεθή σ' αυτό τον τόπο έστω ένας πολιτικός, για να αρθή στο ύψος, το οποίον απαιτεί η κρισιμωτάτη κατάστασι της Ελληνικής Πατρίδος, και να δείξη μεγαλείο ψυχής;

    http://niksotiropoulos.blogspot.com/

    Απάντηση
  27. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 06:45 AM

    ΣΑΜΑΡΑΣ =ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ
    ΣΤΗ ΝΝΔ

    Απάντηση
  28. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 06:47 AM

    ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ
    ΔΑΝΤΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ;

    ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΟΝΤΑ;
    ΟΥΣΤ ΚΑΜΕΝΕ

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 07:19 AM

      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ..

      ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.

  29. ΑνώνυμοςApr 12, 2012 07:21 AM

    ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΚΑΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια