Powered By Blogger

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Εξαλλος ο Καμμένος με πρωτοσέλιδο-Απαντά με μηνύσεις


Aπάντηση μέσα από το facebook έδωσε σήμερα o Πάνος Καμμένος
, στην εφημερίδα Παρασκευή + 13 η οποία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο εστιάζει στην χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου και στις κινήσεις του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει τη δήλωση Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον Καμμένο πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση «Ελίντα». Με αγωγή θα απαντήσει ο Καμμένος για την υπόθεση του χρηματιστηρίου. Ο Πάνος Καμμένος στην απάντησή του καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για πόλεμο λάσπης δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις υπάρχουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις.

Ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε o εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο Πάνος Kαμμένος είχε προειδοποιήσει από χθες το βράδυ την εφημερίδα ότι το δημοσίευμα δεν ευσταθεί. Στις προθέσεις μάλιστα του κ. Καμμένο είναι να καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας.
Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο facebook έχει ως εξής:
Οι συγκυβερνώντας ΠΑΣΟΚ – ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.

2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ. Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

4. Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια