Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Συνέντευξη-σοκ Ελβετού τραπεζίτη> Τα συμβόλαια δολοφονίας ηγετών και η μετατροπή της Ευρώπης σε σκλαβοπάζαρο made in China!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 10, 2012

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των γεγονότων την συγκλονιστική συνέντευξη ενός Ελβετού Τραπεζίτη που δόθηκε στη Μόσχα στις 30 Μαίου του 2011, λίγο μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτό που ζούμε είναι η συνειδητή καταστροφή της Ευρώπης με την φτωχοποίηση του ενεργού πληθυσμού της και το ξαναχτίσιμό της στα πρότυπα της Κίνας με την σκλαβοποίηση των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι “προφητεύει” πολλούς μήνες πριν, την διαδοχή του Στρος Καν από τη Κριστιν Λαγκάρντ, ενώ αποκαλύπτει και τις πληρωμένες δολοφονίες ηγετών χωρών του τρίτου κόσμου με πληρωμή των συμβολαίων από “ειδικά” ταμεία των κορυφαίων ελβετικών τραπεζών.

Τα όσα λέει είναι σοκαριστικά>

> Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν ένας από τους κορυφαίους «σκηνοθέτες» του ελβετικού τραπεζικού συστήματος. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών, σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να δοθούν αυτά τα χρήματα σε μετρητά για το δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε δραματικούς πονοκεφάλους και ταραχή στη συνείδησή μου. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση που ήταν πραγματικά κακή, αλλά ήταν ότι χειρότερο.
Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που ο John Perkins έχει γράψει στο βιβλίο του “Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man” . Εκεί πραγματικά υπάρχει μόνο ένα τέτοιο σύστημα και κάποιες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ερ: Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα είναι και ποιος ήταν υπεύθυνος;

Α: Ήταν μια από τις τρεις κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας την εποχή εκείνη και αφορούσε την δολοφονία του προέδρου χώρας του τρίτου κόσμου. Αλλά δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα με βρείτε πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου και το όνομα της τράπεζας. Θα διακινδυνεύσει η ζωή μου.
Ο υπεύθυνος της φυσικής καταβολής των μετρητών ήρθε σε μας και μας ζήτησε να εκταμιευθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά σε αυτό το πρόσωπο και ένας από τους διευθυντές εξήγησε την υπόθεση στα υπόλοιπα στελέχη της τράπεζας οι οποίοι και συμφώνησαν να εκταμιευθεί το ποσό.

Ερ: Υπήρχε μήπως ένα «ειδικό» ταμείο για αυτού του είδους τις δουλειές;

Α: Ναι. Αυτό ήταν ένα ειδικό ταμείο στην τράπεζα όπου όλα ήταν κωδικοποιημένα και με τις πιο σημαντικές επιστολές ιδιόχειρες. Τα χρήματα πήγαιναν στη δολοφονία ενός λαού, στη χρηματοδότηση επαναστάσεων, απεργιών, η τη χρηματοδότηση όλων των ειδών των κομμάτων. Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μέλη της Λέσχης Bilderberg είχαν εμπλακεί σε αυτές τις παραγγελίες. Θέλω να πω ότι τους έδωσαν τις εντολές για να σκοτώσουν.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο έτος ή δεκαετία συνέβη αυτό;

Α: Δεν θέλω να σας δώσω την ακριβή χρόνο, αλλά ήταν στη δεκαετία του 80.

Ερ: Είχατε κάποιο πρόβλημα με αυτό το «έργο»;

Α: Ναι, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο έφυγα από την τράπεζα. Πολλές μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν εντολές για τη χρηματοδότηση παράνομων πράξεων, ακόμη και για τη δολοφονία ενός λαού μέσω των ελβετικών τραπεζών. Πλήρωναν για τη θανάτωση των ατόμων που δεν ακολούθησαν τις εντολές του Bilderberg , το ΔΝΤ ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.

Ερ: Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνετε. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να το πείτε αυτό τώρα;

Α: Επειδή Bilderberg συνεδριάζει στην Ελβετία. Επειδή η παγκόσμια κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Και επειδή οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από τις πράξεις αυτές είναι εκτός του ισολογισμού. Τα αριθμητικά στοιχεία που εμπλέκονται έχουν πολλά μηδενικά.

Q: Δηλαδή δισεκατομμύρια;

Α: Πολύ περισσότερο, της τρισεκατομμύρια του, εντελώς ανέλεγκτη, παράνομη και εκτός του φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μια ληστεία του καθενός μας. Θέλω να πω οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ενάντια στις αξίες της Ελβετίας, όπως η ουδετερότητα, η ειλικρίνεια και η καλή πίστη. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια ντόπιοι, είναι αλλοδαποί, κυρίως αγγλοσάξονες, είτε Αμερικανικοί ή Βρετανοί που δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις παρανομίες τους.

Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά και μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας και να καταστρέψουν τον κόσμο μόνο για απληστία. Επιδιώκουν να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή Ιρλανδία. Η Ελβετία θα είναι τελευταία στη σειρά. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως εργασιακό πρότυπο εργαζόμενων σκλάβων. Ο ενεργός πληθυσμός της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερα. Ο παραγματικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν την Ευρώπη και να την οικοδομήσουν στα πρότυπα της Κίνας.
Ερ: Πιστεύετε ότι η συνάντηση Bilderberg στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, που ήταν στην Ελλάδα και 2010 στην Ισπανία, είδαμε τι συνέβη σ’ αυτές τις χώρες. Μήπως αυτό θα συμβεί και στην Ελβετία;
Α: Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες για αυτούς. Πρόκειται για μια συνάντηση που στόχο έχει να καταστρέψουν όλες τις αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι ‘αυτούς, δεν είναι στην ΕΕ ή ευρώ, δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ούτω καθεξής.

Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπαμε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να είναι ένα είδος αποκλειστικού Elite Club που θα έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι φτωχοί και κάτω.

Ερ: Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν κυρίαρχα κράτη πια;

Α: Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη σιδερένια λαβή της Bilderberg.

Ερ.: Τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;

Α: Καλά αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η αποκάλυψη της αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την κατάσταση, για να τους εκθέσει. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Οι μεγάλες τράπεζες της Ελβετίας, εκπαιδεύουν το προσωπικό στην αγγλοσαξονική ηθική του χρήματος. Τους μαθαίνουν πως θα είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους.

Ερ: Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι εκθέτουν την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;

Α: Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή φανερώνει πόσο διεφθαρμένοι, πόσο άρρωστοι στο μυαλό τους, είναι όλοι αυτοί.

Μερικοί από αυτούς, όπως Strauss-Kahn έχουν βιάσει γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζό, ή παιδεραστές και πολλοί είναι φνατικοί του σατανισμού. Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες μπορείς να δεις αυτά τα σατανιστικά σύμβολα, όπως στη Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από το blackmail, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένες διαταγές, διαφορετικά θα εκτεθούν-όπως ο Στρος Καν- , θα καταστραφούν η ακόμη θα δολοφονηθούν. Τον Στρος Καν θα μπορούσαν να τον έχουν δολοφονήσει στη κυριολεξία επειδή προφανώς παρέβη κάποιους από τους «κανόνες».

Ε: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Στρος Καν στο ΔΝΤ και ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος του Bilderberg τους;

A: Κατά πάσα πιθανότητα θα τον διαδεχθεί η Lagarde(σημ. Κουρδιστού Πορτοκαλιού-η συνέντευξη δόθηκε τον Μάιο του 2011 και αποδεικνύεται προφητική, ως προς την τοποθέτηση της Lagarde στο ΔΝΤ, πολλούς μήνες αργότερα!). Έχουν ένα νέο σχέδιο για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, διότι το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. (Βλέπε ACTA!) Μπορούν να σχεδιάζουν ακόμα και κάτι πιο τρομερό και θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του διαδικτύου.

Ε: Αυτός είναι ο φόβος σας;

Α: Όχι απλά φόβος, είμαι σχεδόν σίγουρος. Όπως σας είπα, έδωσαν εντολές για δολοφονίες ηγετών, είναι σε θέση να κάνουν τρομερά πράγματα. Επειδή έχουν την αίσθηση ότι μέσα από μια εξέγερση στην Ελλάδα η την Ισπανία θα μπορούσαν να χάσουν τον έλεγχο έχουν ετοιμάσει ήδη μια νέα Gladio. Ήμουν κοντά στο δίκτυο Gladio. Όπως γνωρίζετε υποκίνησε την τρομοκρατία με αμερικανική χρήματα για να έχουν τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έγινε μέσω του ίδιου συστήματος που σας προανέφερα. Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια των ανθρώπους απλά για να έχουν την εξουσία και τον έλεγχο.

Ερ.: Σύμφωνα με εκτεθειμένα έγγραφα και τις δικές της δηλώσεις, η Bilderberg αποφάσισε το 1955 να δημιουργήσει την ΕΕ και το ευρώ.
Α: Ακριβώς. Και γνωρίζεις ότι η Bilderberg ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Bernard, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος .

Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να πούμε την αλήθεια στους λαούς, Αν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.

Ερ: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

15 Σχόλια to “Συνέντευξη-σοκ Ελβετού τραπεζίτη> Τα συμβόλαια δολοφονίας ηγετών και η μετατροπή της Ευρώπης σε σκλαβοπάζαρο made in China!”

 1. ΜΑΡΙΑΝΝΑ είπε

  Η γνώση είναι η δύναμή μας.

  Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο κέρδισε όλους εμάς, γιατί μας πρόσφερε γνώση. Μια γνώση που οι κυβερνήσεις και οι επικυρίαρχοι ήξεραν μέχρι τώρα να κρύβουν καλά. Η γνώση δεν είναι τα οικονομικά και άλλα πολλά προβλήματα που έχει η χώρα, η γνώση είναι πως εμείς, ο λαός δηλαδή, ο κυρίαρχος λαός, μπορεί να κάνει κάτι. Μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς που τον κοροϊδεύουν. Μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς που τον κλέβουν, που τον ταπεινώνουν, που τον εξευτελίζουν.

  Μπορεί, πρέπει και θα το κάνει.

  Για τον λόγο αυτό, όλοι εμείς μέλη και φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, αλλά και κάθε πολίτης που αισθάνεται άβολα με το καθεστώς που του επιβάλλεται, έχουμε καθήκον αλλά και υποχρέωση να ενημερώσουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς, γείτονες. Όσους περισσότερους μπορούμε. Να δώσουμε να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως δεν πρέπει να φοβούνται. Πως δεν πρέπει να κρύβονται. Πως δεν πρέπει να ντρέπονται. Να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν πως δεν είναι μόνοι τους αλλά είμαστε δίπλα τους, πως έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, τις ίδιες φοβίες, τις ίδιες αναστολές.

  Αλλά ως εδώ. Δεν πάει άλλο.

  Σηκωθείτε, πάρτε τηλέφωνο όσους μπορείτε, βγείτε στους δρόμους, στις γειτονιές, στις εκκλησίες και ενημερώστε τον κόσμο πως κάτι έγινε, κάτι άλλαξε, κάτι γεννήθηκε και αυτό είναι η ελπίδα που μας προσφέρει το Μέτωπο. Γιατί το Μέτωπο είμαστε εμείς ΟΛΟΙ. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο είμαστε εμείς, εσείς, οι γείτονές μας, οι δικοί σας, εμείς… Όσο το Μέτωπο είμαστε εμείς τόσο πιο δυνατό γίνεται. Εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί, δεν φοβόμαστε πια, είμαστε ενωμένοι, είμαστε πολλοί….. είμαστε ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός.

  Απαιτούμε Σεβασμό, απαιτούμε Τιμωρία, απαιτούμε Ελευθερία και πραγματική Δημοκρατία.

  Τίποτα λιγότερο, ούτε ένα βήμα πίσω

  • Nikos Giannou είπε

   Γεμιζει αιθουσες και αμφιθετρα οπου και αν παει , αρχοντας ο καζακης σε ολα επιβεβαιωθηκε
   Τι θα γινει θα κατεβει τελικα στις εκλογες ως πολιτικος φορεας ?

   • ΜΑΡΙΑΝΝΑ είπε

    NAI…

   • Θανάσης είπε

    Χα χα χα αρε σύντροφε Νικόλα,ακόμα ψάχνεσε βλέπω τι θα ψηφίσεις και κουράζεσε ,νά γιατι δεν είναι καλο πολίτευμα η δημοκρατία ,γιατι σέ μπερδέυει και γίνεσαι αναποφάσιστος,καί στο τελος σε βλεπω να ψηφίζεις πασοκ πάλι χα χα χα

   • Nikos Giannou είπε

    Αν ησουνα παλιος στο blog και εβλεπες τι εγραφα εδω δεν θα ελεγες αυτα , ημουνα απο τους πρωτους που ελεγα να επιστρεψουμε ταχιστα στο εθνικο νομισμα

 2. Φαίη είπε

  Η σκλαβοποίηση των εργαζομένων της Ευρώπης στα πρότυπα της Κίνας είναι εμφανής. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον να μας το επιβεβαιώσει ,το βλέπουμε με τα ματάκια μας.

  Συνέντευξη δίχως όνομα όμως δεν λέει.
  ht.p://noviden.info/article_239.html
  (κοιτάξτε κάτω από τη συνέντευξη)

 3. κωστας τσαμης είπε

  Είχε κανείς καμία αμφιβολία για τα λεγόμενα του εν λόγω κυρίου ;;;

 4. Nikos Giannou είπε

  h@@p://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_51b52052-9ebd-4e15-b49c-4627a9b1ecda&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

 5. erete είπε

  Τι παπάρες ρε πούστη….

 6. ektos xronou είπε

  Το ξερουμε οτι ολα ειναι υποκινουμενα απο αυτους που ελεχγουνε σημαντικα κοματια στον δυτικο κοσμο οπως¨” τραπεζικο συστημα,δικαστικο,τηλεοπτικο,φαρμακευτικο… κτλ. Αυτοι εχουνε υδρισει το ΝΑΤΟ τον ΟΗΕ και το διεθνες δικαστηριο της χαγης.Αυτο το συμπλεγμα των αμερικο-εβραιων-ναζι που δεν εχουνε ιχνος ανθρωπιας και θελουνε να εξουσιασουνε ολο τον πλανητη με καθε κοστος.Το ξερουμε, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ¨?

 7. Nikos Giannou είπε

  442.525 Views

  • κιτσος είπε

   “Είναι αδιάφορο πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια”
   “Όσοι μιλούν για “ελληνική Μακεδονία”, λειτουργούν όπως τυπικά λειτούργησε η προδοτική εθνικοφροσύνη σ’ ολόκληρη την ιστορία του τόπου μας. Ως διατεταγμένοι πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων και των σχεδίων τους”

   τα υπολοιπα εδω: http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

   i rest my case…

 8. Στέφανος είπε

  Η αριστοκρατία της Ελλάδος είναι πολύ στενά συνδεδεμένη, μπορώ να πώ κώλος και βρακί, με την αριστοκρατία της Γερμανίας και με τις ναζιστικές οικογένειες των ΣΣ(Schwarze Sonne) που χειραγωγούσαν των Χιτλερ.
  Το πανίσχυρο γερμανικό αριστοκρατικό γένος Sachsen-Coburg-Gotha που βρίσκεται απο τις αρχές του 19ο αίώνα σε όλες τις κυβερνήσεις(υψηλή αριστοκρατίας) της Ευρώπης κινεί τα νήματα παντού πίσω απο τα παρασκήνια και όχι μόνο στην Ελλάδα!!! Και στην Αμερική με το Bush/Clinton/ & Co. Clans. Η αμερική κυβερνήτε απο τους ναζί(neocons), απο τους οποίους ένα μέρος είναι κλόνοι του Χιτλερ, όπως ο Βιλ γκειτς, χιλαρι κλιντον, ανγελα μερκελ κτλ. .
  Πιός Έλληνας ξέρει ότι ο Παπαδήμος έχει συγγένεια με την Μέρκελ της Γερμανίας ? Απίθανο και απίστευτο έτσι δεν είναι?
  Και δεν είναι μόνο ο Παπαδήμος υπάρχουν και αρκετοί άλλοι πρωταγωνιστές της Ελλάδος που δεν θέλω να τους ονομάσω όλους!
  Αυτά δείχνουν ότι είμαστε γνώστες μόνο ενός μικρού ποσοστού του φάσματος της αλήθειας, η οποία καθημερινώς βγαίνη στην επιφάνεια διότι ήρθαν τα χρόνια να γινει.

  http://polskaweb.eu/merkel-mit-goldman-sachs-unter-einer-decke-685483212.html

  https://de.wikipedia.org/wiki/Sachsen-Coburg_und_Gotha_(F%C3%BCrstenhaus)#Vereinigtes_K.C3.B6nigreich_von_Gro.C3.9Fbritannien_und_.28Nord-.29Irland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια