Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Προς τι η έκπληξη της Πόπης Τσαπανίδου;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 7, 2012

20120407-124812.jpgΓράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Είναι χρόνια τώρα που με έχει προβληματίσει αυτή η αθώα έκπληξη των Ελλήνων δημοσιογράφων σε διάφορα θέματα που φαίνεται να τους προκύπτουν ως ξαφνικά, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι καθόλου ξαφνικά.
Στην Ελλάδα όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.
Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξέταση και ο σκάη με την αγαπητή Πόπη Τσαπανίδου η οποία φαίνετε να απορεί γιατί ενώ είμαστε στο σέγκεν, οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι μας κάνουν ελέγχους στα δικά τους αεροδρόμια.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μια ομάδα
χαζοχαρούμενων τραλαλά τραλαλά μικρών παιδιών εντός μιας παιδικής χαράς που νομίζουμε ότι όλοι έχουν αγαθές προθέσεις. Βέβαια πρώτα τραλαλά τραλαλά μικρά παιδιά είναι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι, οι οποίοι ποτέ δεν βλέπουν ένα πρόβλημα, αν πρώτα δεν τους το υποδείξει κάποιος άλλος.
Έτσι, χρειάστηκε πρώτα να ξεσηκωθούν οι νόμιμοι μετανάστες από το Μπαγκλαντές εναντίων των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, για να αντιληφτούν το μέγεθος της καταστροφής που έρχεται αν συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια τραλαλά τραλαλά χαζοχαρούμενη, πολιτική στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.
Τώρα χρειάστηκε να παραπονεθούν δύο τρεις Έλληνες, για να αναδείξουν τον κίνδυνο να μας διώξουν από το Σέγκεν, λόγο του τις ανικανότητας μας να βάλουμε τάξη στο Κράτος μας. Είναι τα ίδια κανάλια που μέχρι χθες σχεδόν απαγόρευαν την χρήση της λέξης λαθρομετανάστης, γιατί λέει δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα.
Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι και κανάλια που έστηναν ντεμενάδες και δάφνες στον θεάρεστο έργο του Γιώργου Νταλάρα, και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι με τις συναυλίες στον άγιο Παντελεήμονα θα έλυναν το πρόβλημα, ξεχνώντας ότι ο ίδιος τραγουδιστής έκανε συναυλίες για την λύση του κυπριακού, όμως δεν λύθηκε.
Είναι η ίδιοι δημοσιογράφοι που τους λέει ο Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε, και δεν αισθάνονται την ανάγκη να τον ρωτήσουν και εσύ τι έκανες τόσα χρόνια, τα μοίραζες;
Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι, και τα ίδια κανάλια που εκπαιδεύουν συστηματικά τον Έλληνα να μην αγαπά την πατρίδα του, λες και μπορεί κάποιος να δημιουργήσει για μια πατρίδα αν πρώτα δεν την αγαπά.
Είναι τα ίδια κανάλια που μας προετοιμάζουν ψυχολογικά για τον οικονομικό έλεγχο της Τουρκίας επί της Ελλάδος, λέγοντας μας ότι και επί τουρκοκρατίας είχαμε ανάπτυξη, κατά συνέπεια γιατί να μην ξαναέρθουν οι Τούρκοι να μας ξανά αναπτύξουν.
Είναι τα ίδια κανάλια οι ίδιοι δημοσιογράφοι, που σχεδόν προσπάθησαν να κλείσουν στο ψυχιατρείο όποιον πίστευε ότι το πρώτο μνημόνιο μας οδηγεί στην καταστροφή.
Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι και κανάλια, που προτρέπουν τους νέους να φύγουν εκτός Ελλάδας, λες και μετά θα σώσουν την Ελλάδα οι συνταξιούχοι.
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί, αν θα μπορούσε αυτό το ανίκανο προσωπικό της χώρας να σταθεί έστω μία ώρα στα πόδια του, χωρίς την στήριξη της Πόπης Τσαπανίδου, του Πρετεντέρη, του Χασαπόπουλου, του Τσίμα, του Καμπουράκη, Κτλ Κτλ Κτλ, που κάθε τρεις και λίγο πέφτουν από τα σύννεφα, για πράγματα που ακόμη και η αγράμματη γιαγιά μου θεωρεί ως φυσιολογικά.
Μου έλεγε πριν επτά χρόνια η γιαγιά μου (τώρα δεν ζει) : Ποιός παιδί μου έχει όλους ετούτουσας τσοι ξενομπάτες αναμαζώξει έπαε, μπορεί η Ελλάδα μας να θρέψη όλα τούτα νε τα μιλιούνια των φτωχών του κόσμου; Χριστέ και παναγία μου, ίντα μυαλό έχουνε ετουτοινά που μας σε κυβερνούνε; Ποιός είναι που τσοι κουβαλεί επαέ, από που μπαίνουνε;
Εγώ, δεν της απάντησα. Γιατί, τι να της έλεγα, ότι από τα σύνορα μπαίνουν ανεξέλεγκτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια