Powered By Blogger

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης σε Τσίπρα: Να πάω εγώ να διαπραγματευτώ με την Μέρκελ

Κασιδιάρης σε Τσίπρα : Να πάω εγώ να διαπραγματευτώ με την ΜέρκελΣτην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και απάντησε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωση του τελευταίου πως δεν θα πάει στην Ευρώπη, όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1. Ο χρυσαυγίτης υποψήφιος βουλευτής με γραπτή του ανακοίνωση επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο λέει ότι...
αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του: «Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι "εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1". Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα, μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: ''Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;''. Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα, διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ακόμα μία ελπίδα. Έχει τουλάχιστον μία πρόταση άμεσης αντίδρασης, απέναντι σε αυτούς που μας διασύρουν εδώ και χρόνια ως χώρα, αλλά και ως ανθρώπους, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά».

48 σχόλια:

  1. Α ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ,

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ

    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΗΔΙΑΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Το ξεσκέπασμα
      http://www.youtube.com/watch?v=1qhM3_axMCE

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:TO ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
      http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=related
    2. Αγαπητοί συμπολίτες μου, σας παρακαλώ πολύ, ψηφίστε Αντώνη Σαμαρά. Όσοι δεν τον χωνεύετε και σας την σπάει η φάτσα του, ψηφίστε τον Βενιζέλο. Το ίδιο είναι.
      Έχω μεγάλη περιουσία που την απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια, με την βοήθειά τους και αν βγει αντιμνημονιακή κυβέρνηση, θα την χάσω.

      Ο πλούσιος της διπλανής σας πόρτας.
    3. REVOLUTION NOW. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. SHARE IT: ellasdimokratia.wordpress.com

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ.

      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
  2. Αγαπητοί φίλοι, είμαι ένας "φτωχός¨ διαπλεκόμενος έλληνας, εγώ και όλο μου το σόι είμαστε διορισμένοι από το πασόκ εδώ και χρόνια στο δημόσιο, έχω φτιάξει μια αξιόλογη περιουσία από τις μίζες και τα λαδώματα που μπορώ λόγω θέσης να παίρνω.Είμαι ένας από τους πολούς ευνοούμενους του συστήματος είμαι αυτός που τα φάγαμε μαζί, σκεφθείτε όλοι τι θα χάσουμε με μια κυβέρνηση σύριζα και καταψηφίστε τον, δώστε την ψήφο σας στον Αντώνη Σαμαρά ή στον Βαγγέλη Βενιζέλο για να διατηρήσουμε τα προνόμια που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.


    Ο διαπλεκόμενος της διπλανής πόρτας.
    Απάντηση
    Απάντηση
  3. Χρυσαυγίτης με φόντο μια ναζιστική χειροβομβίδα.
    http://www.youtube.com/watch?v=UdmS9PyMLeI&feature=related
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. KITA KAI EDO http://www.tomounitismanassou.com
    2. xaxaxaxa kalo re
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ.~
    Απάντηση
  5. ΝΑΖΙ~ΝΑΖΙ~ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΝΑΖΙ~ΝΑΖΙ~ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΝΑΖΙ~ΝΑΖΙ~ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Είσαι προβοκάτορας, γαμημένο ανθελληνικό αναρχοάπλυτο εβραϊκό σκουλήκι!
  6. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΑΝΑΖΕΙ~ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ~
    Απάντηση
  7. ΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΟΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ! ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΄Η ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
      ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΕΧΕΙ ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΧΑΧΑΧΑ.
    2. και ο Αλβανος το εχει κανει ροζ ξενοδοχειο. Πως το ανεχεται αυτο ο πατριωτης Μιχαλολιακος; Ακου μπουρδελοξενοδοχειο!
    3. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ, ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ.
    4. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΡΕ! ΑΛΒΑΝΟ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ! ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
    5. Καλέ μες στη χρυση αυγή έχουμε και μπαλαρίνες. Ψήφισέ μας σε παρακαλούμε 12.59.
  8. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ!
    ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ;
    2. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
  9. ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.
    Απάντηση
  10. Οχι, ρε Λιακο, να παει ο Μιχαλολιακος να υποκλιθει στη Μερκελ, οπως υποκλιθηκε στη Ντορα, χαχαχαχα.

    Δεν θελουμε διαπραγματευσεις, ρεεεεε. Να συλληφθει η τροικα και να απελαθει και αυτοι λαθρο ειναι, εχουνε παραμονη; Ασε που ειναι και ληστες, εχουνε μαζεψει ο Τραα και ο Ραιχενμπαχ ολο το ρευστο της χωρας σε ειδικο λογαριασμο στο Λουξεμβουργο, πρωτα πληρωνουνε το χρεος και μετα οτι περισσεψει παει στο ελληνικο κρατος για υγεια, παιδεια, μισθους, συνταξεις, κτλ

    Ειμαστε ηδη η αποικια της γερμανιας και μιλατε ακομα για διαπραγματευσεις; Προδοταρια ολοι σας.
    Απάντηση
  11. Εγώ συμφωνώ οτι ο Κασιδιάρης, μπορεί να μιλήσει στα ίσα και λιγο πιο πάνω απο τα ίσα , με την Μέρκελ. Αυτόν πρέπει να στείλουμε , να τους μιλήσει. Πιστεύω θα τον σεβαστούν πολύ περισσότερο , απο τους πρωκτόδουλους, ξεπλυμένους, φλούφλιδες που μας έχουν ξεφτυλήσει , μας έχουν φτάσει στον πάτο του πάτου. Άντε να τελειώνουμε τώρα με τα λαμόγια, να μπουμε σε μία σειρά. Αφήστε τους ``δημοκράτες`` και τους μπουρδολόγους. Αυτοί θα μιλούν και θα μαλώνουν στα κανάλια μέχρι τις επόμενες εκλογές, αφου βάλουν τους δικούς τους να ξανακάψουν όσα μαγαζία , δεν έκαψαν, να κλείσουν όσες βιομηχανίες δεν έκλεισαν , να τα ρημάξουν όλα. Έλληνα αντε ξύπνα μην σε βρίσω άσχημα. Και εγώ δημοκράτης είμαι, αλλα αν με φέρεις σε αυτο το αδιέξοδο, παρατάω και την ``δημοκρατία`` καί όλα αυτα που με φέραν εδώ και αρχίζω τις μπουνιές. Να τελειώνουμε με τις άπειρες εκρεμμότητες εδώ και τώρα. Δώστε την αυτοδυναμία στην Χρυσή Αυγή και αν δεν βάλει τάξη σε αυτο το ρημάδι , μέσα σε ενα δίμηνο, βγαίνω στις πορίες και την πετάω απο την εξουσία και απο δώ πάνε και άλλοι. Δεν με πείθει κανένας απο τους υπόλοιπους μεγαλόστομους ``δημοκράτες``, διότι λένε τα ίδια και τα ίδια. Άντε για να συνέλθουμε επιτέλους, να πάρουμε τα πάνω μας λιγάκι ψοφήσαμε. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ελπίδα για νέα , πραγματικά νέα πορεία, στην διαλυμένη Ελλάδα. Γιατι να καθυστερήσουμε κιάλλο? Αφου ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος με αυτούς τους μπούλιδες που και τις καλύτερες προθέσεις να έχουν παραμένουν μπούλιδες. Θέλω χέρια στιβαρά. Θέλω να με φοβούνται και όχι να με λυπούνται.Θέλω να μιλάω για Ελλάδα και όχι για τραβεστί καταστάσεις, λίγο έτσι λίγο γιουβέτσι και μπλά μπλα μπλά. Αρκετα με αυτές τις αηδίες. Αφου ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να τελειώσει αυτό το ατελείωτο μπάχαλο, ας τελειώνουμε τωρα μια και καλή με τις εκλογικές αμπελοφιλοσοφίες, των ευγενικών ασπρουλιάριδων με τα απαλά χεράκια που όλο θέλουν να μας σώσουν , με συζητήσεις και ωραία κούφια λόγια.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ποια αυτοδυναμια ρε γελοιε που μας παρακαλας κιολας παρτε ενα 8% και μαι χαρα εισαστε
  12. ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    Απάντηση
  13. MONO I XRISI AVGI THA MAS DOSI PSOMI!!! PSIFISE XRISI AVGI! PARE OLUS OSUS KSERIS TILEFONO KAI PES TUS NA PSIFISUN XRISI AVGI, PES TUS NA TILEFONISUN KAI AFTI SE OLUS POU KSERUN KAI AFTI NA PSIFISUN XRISI AVGI, OMOS KAI AFTI NA KANUN TO IDIO, NA TILEFONISUN STUS SINGENIS TUS, STUS FILUS TUS! EKSAPLOSE TO MINIMA SE OLUS!!! GRAPSE STO FACEBOOK, STILE TO MINIMA SE OLUS!!! GRAFE SE BLOGS, GRAPSE SE OLUS KAI PARAKALESE NA PSIFISUN XRISI AVGI!!! SAS PARAKALO PSIFISTE XRISI AVGI!!!
    Απάντηση
  14. Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα
    γιατί έχω κάτι γνωστούς στην Ιταλία και στη Γερμανία και μου γράφουν στο δίκτυο:

    Άντε να γυρίσετε στη δραχμή να πάρουμε τσάμπα ένα εξοχικό στη Σαντορίνη και στη Μύκονο....
    Απάντηση
  15. Η ΓΚΟΛΕΜΑ... ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!!
    Η Ντέπυ Γκολεμά, από τις τελευταίες που θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει για "χρυσαυγιτισμό", γράφει και στην ουσία καταγγέλει στη Real News επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον Ηλία Κασιδιάρη...


    «Θυμάστε που σας έλεγα για μία πολύ γνωστή βουλευτίνα, πως έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη «Φέρ’ τον μου να τον…», για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής;

    Ε, η Λιάνα ήταν, με το γνωστό σε όλους αποτελέσματα. Και ο Παπαδάκης πίστευε ότι θα γίνει τζέρτζελο, αλλά όχι κι έτσι…» έγραψε στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας» στη Real η Ντέπυ Γκολεμά.

    Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία αλλά έχει άλλη αξία να επιβεβαιώνεται ο βρώμικος τρόπος που λειτουργεί το σύστημα, μέσα από το ίδιο το σύστημα... Να τους χαιρόμαστε! Όλα για τα φράγκα!
    Απάντηση
  16. Ρε αυτοδύναμη Χρυσή Αυγή να σφίξουν οι κώλοι επιτέλους!
    Απάντηση
  17. ψηφίζω ΠΑσοκ + συΡΙΖΑ = ΠΑΡΙΖΑ

    ψηφιζω ΠΑΡΙΖΑ!!
    Απάντηση
  18. Δώστε στην Χρυσή Αυγή 45% μεθάυριο , και θα δούμε αν δούμε άσπρη μέρα ή όχι. Με τους μέχρι τώρα , έχει πέσει μαυρο σκοτάδι.
    Απάντηση
  19. Καλέ τι άξεστος νεαρός είναι αυτός ο Κασιδιάρης?..Τσ,τσ ,τσ.. Αχ γιατι να μην είναι μόνο ευγενικοί νεαροί και δημοκρατικοί στα κόμματα. Με τρομάζουν καλέ αυτοι οι ξυρισμενοκέφαλοι , θέλω ευγενικά πρόσωπα να βλέπω στην τηλεόραση. Να σαν το Παυλόπουλο, τον Κυρ.Μητσοτάκη .Δείχνουν αριστοκρατική κλάση. Αχ δεν θέλω αλλη βία.Αμάν πιά!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Αν ξαναπείς άξεστο την μπαλαρίνα μας θα φάς φάπα.
  20. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ...ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.....
    Απάντηση
  21. Σας παρακαλώ ψηφίστε τον πρώην υπουργό Χατζηδάκι . Τι ευγενικός κύριος. Τέτοιους ικανούς θέλουμε να υπηρετούν τον Ελληνικό λαό. Ήθος, αρετή, άσπρο καθαρό πρόσωπο. Καθαρά νυχάκια, φρέσκο μαγουλάκι, χωρίς αυτο το μοβόρικο ύφος του Κασιδιάρη.
    Απάντηση
  22. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ.ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ,ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ,ΔΗΘΕΝ,ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΣΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Το προφίλ του ναζί: 2. ΚΡΥΦΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ
      http://www.youtube.com/watch?v=NG77yPNJnBA&feature=related
  23. XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4EVER..............100/100
    Απάντηση
  24. Χα Χα Χα Χα Χα Χα.........
    Η νέα εικόνα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου!
    -> http://i.imgur.com/WHWyr.jpg

    Κασιδιάρης Vs Δούρου Vs Κανέλλη!
    (Γκεστ σταρ ο Τριανταφυλλόπουλος και το φιλαράκι του ο Ούγκα Μούγκα).
    Απάντηση
  25. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ? Βούλγαροι, απήγαγαν κοριτσάκι του δημοτικού,απο σχολική εκδρομή, απο τον Αι Γιαννη Σερρών. Ευτυχώς κάποιος περιπτεράς, επειδή τους είδε να το επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο, και του φανηκε περίεργο κράτησε τις πινακίδες. Μετά απο λίγο πήραν τηλέφωνο στην Αστυνομία και τους έπιασαν στα σύνορα του Προμαχώνα, περίπου 40 λεπτά μετά το συμβάν. Εντομεταξύ είχαν κουρέψει το κοριτσάκι γουλί... Αυτό γιατι δεν το είπαν τα βρωμοκάναλα?! Και μας δείχνουν όλες αυτές τις φάτσες να μαλώνουν ποιός θα μας κυβερνήσει? ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πόσα τέτοια περιστατικά έχουν γίνει και δεν τα μαθαίνουμε?Που μας φτάσετε άτιμοι?! Ποιός θα σας τιμωρήσει γιαυτα που μας κάνετε?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να πιστέψουμε εσένα; Από πού το έμαθες εσύ; Απ' τα γραφεία της χρυσής αυγής;
  26. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ!
    ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ...
    Απάντηση
  27. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! Κυριακή 6 Μα'ι'ου 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=oKHOGm9Fwgw&feature=related
    Απάντηση
  28. η σαπίλα της χρυσής αυγής..
    http://www.youtube.com/watch?v=6TNFyPbSaa4&feature=g-hist
    Απάντηση
  29. τι να της πεις ρε αρχιδι εσυ της μερκελ για τον επιγονο της τον χιτλερ
    Απάντηση
  30. θα πας μονος σου ή με καμια κατοσταρια μαζι γιατι ετσι και εγω πρωτος μαγκας γινομαι
    Απάντηση
  31. Αααααχχχχχχχ Ηλία μου κανείς δεν σας καταλαβαίνει εσάς τις μπαλαρίνες που ασχολείστε με την πολιτική. Ρε παιδιά όταν λέει ο Λιάκος να πάει να διαπραγματευτεί με τη Μέρκελ,δεν εννοεί να της ρίξει σφαλιάρες. ΄Αλλωστε τι είναι η Μέρκελ για να τη δείρει; Αριστερή ή κομμουνίστρια; Με το μνημόνιο είναι κι αυτή όπως και η Ντόρα που ο αρχηγός της χρυσής αυγής τη φίλεψε με δουλοπρεπείς υποκλίσεις και χειροφίλημα. Ο Λιάκος εννοούσε να πάει να της ρίξει καμιά πιρουέτα ή στο πιο τσακίρ κέφι του να της χορέψει τα "κύματα του Δούναβη". Αμάν πια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια