Powered By Blogger

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Smart Dust η Διαολόσκονη …και Αυτός είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

Αυτές οι «έξυπνες σκόνες » σωματίδια, όπως έλεγε, ο Kristofer Pister θα παρακολουθούν τα πάντα, γιατί ενεργούν σαν ηλεκτρονικές νευρικές απολήξεις για τον πλανήτη. Διαθέτουν υπολογιστική ισχύ, αισθητήρια ,εξοπλισμό ασύρματης εκπομπής και λήψης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η έξυπνη σκόνη θα κάνει παρατηρήσεις και θα μαζεύει βουνό πληροφοριών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τους ανθρώπους, τις πόλεις και το φυσικό περιβάλλον. Διάβασε επίσης Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί

Στη δεκαετία του 1990, ένας ερευνητής που ονομάζεται Kristofer Pister ονειρεύτηκε ένα άγριο μέλλον όπου κάποιοι άνθρωποι θα «πασπάλιζαν» τη Γη με αμέτρητους μικροσκοπικούς αισθητήρες, όχι μεγαλύτερους από κόκκους σκόνης. Αυτόν τον όγκο των πληροφοριών όπως είναι πολύ λογικό, δεν θα μπορούν να τον διαχειριστούνε οι άνθρωποι αλλά μόνο υπερυπολογιστές, που θα έχουν προγραμματιστεί να αναγνωρίζουν τις » απειλές » για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, και να δίνεται αυτόματα η εντολή στο να εντοπίζονται και πολύ πιθανό όταν θα έχουν πλέον την πλήρη εξουσία και στο να εξολοθρεύονται .
Την «Έξυπνη Σκόνη» μπορούμε να την δούμε στην ατμόσφαιρα με ένα πράσινο laser. Είναι μικροεπεξεργαστές κατασκευασμένοι με νανοτεχνολογία. Δηλαδή μια πολύ μικρή συσκευή εντοπισμού, ένα RFID chip σε μέγεθος σκόνης και επίσης ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !
To Νέο Matrix: Η αληθινή φύση των Chemtrails (ψεκάσματος των ουρανών) αρχίζει να διαφαίνεται πλήρως. Δεν αφορά μόνο τον καιρό η την αλλαγή της ανθρώπινης βιολογίας. Αφορά τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Τι βλέπουμε. Τι ακούμε. Τι αναπνέουμε. Τι πιστεύουμε. Που πάμε. Τι ονειρευόμαστε. Πως σκεπτόμαστε. Ποιοι είμαστε. Παρακολουθούμε την γέννηση ενός μηχανισμού ελέγχου με την δυνατότητα να ελέγχει τις πράξεις σε ότι αναπνέει πάνω στην Γή. Ένας επιστήμονας που δουλεύει στο πρόγραμμα είπε : «Η Έξυπνη Σκόνη είναι σαν το μυαλό και εμείς κτίζουμε το σώμα.»
Έχει πολλές εφαρμογές. Παρακολουθεί τις κινήσεις των εχθρικών στρατευμάτων, κυνηγά τους πυραύλους Scud, ανιχνεύει τοξικά χημικά στο περιβάλλον και παρακολουθεί τον καιρό σε όλη την γήινη σφαίρα. Αιωρούνται στον αέρα για πολλές ώρες και μεταδίδουν τα δεδομένα στον σταθμό βάσεως εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
1  2
3  15
Κατασκευή. Η Έξυπνη Σκόνη αποτελείται από ένα αριθμό Μικροηλεκτρομηχανικών (MEMS) συστημάτων, που υλοποιούν ένα υπολογιστή. Περιέχουν ένα ηλιακό κύτταρο για να παράγουν ρεύμα, αισθητήρες προγραμματισμένους για συγκεκριμένες πληροφορίες, έναν μικροϋπολογιστή που αποθηκεύει τις πληροφορίες και ξεχωρίζει αυτές που αξίζει να αναφερθούν. Σύστημα επικοινωνίας που απαντά όταν ερωτηθεί. Νεώτερες εκδόσεις έχουν μια λιλιπούτεια μπαταρία λιθίου για λειτουργία την νύχτα. Φυσικά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα αναπνέετε και τα … κατουράτε. Όσοι έχετε σκουρόχρωμα αυτοκίνητα, εάν είναι πλυμένο από την προηγούμενη μέρα, παρατηρήστε το πρωί τα σχεδόν αόρατα «πραγματάκια» που λαμπυρίζουν στον Ήλιο το πρωί ! Διάβασε επίσης Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες
Επίλογος για γέλια: Εάν φοβάστε το 666 και τις κάρτες νοητικού ελέγχου, μην ανησυχείτε τις έχετε ήδη μέσα σας σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Αλλά ασχολείστε καθόλου να μάθετε τι γίνετε γύρω σας; Τι πρέπει να τρώτε και τι όχι για να είστε υγιείς και να μην σας επηρεάζουν όλα αυτά; Δεν νομίζω και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εδώ πάρα πολλοί δεν παραδέχονται ότι μας ψεκάζουν συστηματικά για 11 χρόνια, δεν κοιτάνε ποτέ τον ουρανό. Μα κι όσοι τον κοιτάνε και καταλάθος αναρωτιούνται, στο τέλος πιστεύουν τις αρλούμπες του επίσημου φερέφωνου, που παπαγαλίζει ότι εντολή του δώσουν. Δεν το παραδέχεται η λογική τους, αντιδρά το εγώ τους, γιατί θα νοιώσουν έντομα και η μεγαλειότητα τους δεν το αντέχει. Διάβασε Είναι σωστό, ότι κάνει το ΕΓΩ σου να έχει δίκιο ! Υποκριτή.
NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών  Πιστεύουν το παραμύθι που τους μαθαίνουνε στα σχολεία, ότι ο άνθρωπος είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ! Εδώ γελάμε … (χα χα χα στη νιοστή). Κάτι λιγότερο από έντομα μας βλέπουν οι επικυρίαρχοι του σύμπαντος, ως έντομα μας αντιμετωπίζουν και ποσώς ασχολούνται με το ασήμαντο εγώ σου.
Αλλά ΝΑΙ, υπάρχουν αντίμετρα και κανείς δεν μιλάει γι αυτά. Γιατί άραγε; Διάβασε τα  και σκέψου ότι κάποιους ανθρώπους όλα αυτά (διαολόσκονες, αεροψεκασμοί, κλπ, κλπ) δεν τους επηρεάζουν καθόλου μα καθόλου …και όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ενδιαφέρον να διαβάσεις τα σχόλια και την πίκρα που δοκιμάζουν, όταν πεις στο εγώ κάποιου να κόψει το κρέας. Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.
Ναι κάποιοι γελάνε με τον άνθρωπο και παίζουν και όχι δεν είναι θεοί.
4  5
6  7
8  9
10 11
12  13
14


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια