Powered By Blogger

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 4 στους 10 Έλληνες προτίμησαν τις παραλίες!

Αναρτήθηκε από τον/την docimastikos στο Ιουνίου 18, 2012
 
Σε νέο ρεκόρ έφτασε η αποχή σε αυτές τις εκλογές, αφού ο κόσμος φαίνεται οτι προτίμησε τις παραλίες και τους καφέδες απο τις κάλπες! …
Στους νέους μάλιστα…
αυτό το ποσοστό υπερβαίνει το 60% !
Αν αύριο έβγαινε νόμος ότι καταργείται η ψήφος από τα 18ο και μέχρι τα 25, θα γινόταν χαμός. Θα κατέβαιναν στο Σύνταγμα, θα μιλούσαν για χούντα, για καταπάτηση δικαιωμάτων, ότι φιμώνουν τις ηλικίες που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας κλπ.
Και τώρα τι κάνουν που έχουν αυτο το δικαίωμα; Αδιαφορούν!
Και επειδή πολύ θα μιλήσουν για το διεφθαρμένο και αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα που τόσο έχουν σιχαθεί, να γνωρίζετε οτι αυτό δεν αλλάζει με την αδιαφορία. Αντιθέτως έτσι ενισχύεται!
tro-ma-ktiko.blogspot.com

13 Σχόλια to “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 4 στους 10 Έλληνες προτίμησαν τις παραλίες!”

  1. ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε

    Οι πιο επικινδυνοι απο αυτους που ψηφιζουν, οτι και να ψηφιζουν, ειναι αυτοι που ειναι αμετοχοι σε τετοιες περιοδους.
  2. megarian είπε

    Ας μην φωναζουν λοιπον απο αυριο για τα φαρμακα και τους μισθους αφου οι ιδιοι δεν βοηθουν τους εαυτους τους.
  3. έχω να πάω διακοπές δέκα χρόνια. βρείτε καλύτερο επιχείρημα κι όχι “πιασάρικο” κι αναμασημένο. όσον αφορά την αδιαφορία, φαίνεται γι’ αυτό δεν είμαι στο ebay να κάνω τα ψώνια μου ή σε κάποιο ιστοχώρο να μιλάω για λογοτεχνία κι είμαι εδώ και ξημεροβραδιάζομαι.
    δεν θα πείσει κανείς ανθρώπους σαν κι εμένα να βάλουν νερό στο κρασί τους πλέον.
    ανυπακοή στις πάσης φύσεως νοθείες και συμφεροντολογικές βλακείες. να προσέξουν τις προοπτικές τους μερικοί μερικοι.
  4. Γιάννης Κάππος είπε

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΦΑΪ ΠΟΥ ΔΕ Σ’ΑΡΕΣΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 37,5% ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ! Υ.Γ: ΤΟ ΚΑΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΦΥΓΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΤΕΣ ΝΩΡΙΣ, ΕΠΕΣΑ ΑΠ’ΤΙΣ ΕΝΝΙΑΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ…
  5. PRODOMENOS ELLHN είπε

    Θα απευθυνθώ στους φοιτητές που δεν πήγαν να ψηφίσουν λόγο απόστασης , βαρεμάρας , εξεταστικής . Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑΤΑ φάτε τα τώρα μαλακημένα που το μόνο που ξέρεται είναι να μιλάτε για τα δικαιώματα σας ( άσχετος άμα δεν θέλετε τις υποχρεώσεις ) να κάνετε μπάφο από το πρωί ως το βράδυ και να κρίνεται μόνο τους όλους . Δηλαδή εγώ που και μένω μακριά αλλά δίνω και αύριο και πήγα να ψηφήσω είμαι χαζός ? Καθιστέ τώρα να τρώτε τα πτυχία μαλακές γιατί από φάει μετά από αυτές τις εκλογές δεν έχει . ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΙΑ . ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ …..
    • Γιάννης Κάππος είπε

      ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΦΟΙΤΕΙΣ ΩΡΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ; Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ…
      • PRODOMENOS ELLHN είπε

        Μοριακής βιολογιας.Συγνωμη για τα ορθογραφικά και τον τονισμό απλά γραφώ γρήγορα και δεν βλέπω μερικές φορές τα λάθη.
      • Γιάννης Κάππος είπε

        @PRODOMENOS ELLHN
        ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ 2ης ΔΕΣΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ’ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΓΟΡΙΝΟ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΑΛΛΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΪ Σ’ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΥΤΕΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ…:)
  6. Savvas είπε

    Δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτο τον τοπο..Ο καθενας για την παρτη του και απο την αλλη “να ξεσηκωθουμε για να τους παρει ο διαολος”!Δεν εχουν καταλαβει πολλοι δυστυχως τι μας περιμενει.Κριμα!
  7. Demetzos είπε

    Ενταξει!37% βγαλτε τωρα τους πεθαμενους που ειναι στις λιστες τους υπεργηρους η αρωστους χωρις δυνατοτητα μεταφορας,βγαλτε τις χιλιαδες παλιες ελληνοποιησεις που την εχουν πουλεψει για τις πατριδες τους,αυτους που δεν πηγαν λογο δουλειας αυτους που λειπουν εξω και μετα το συζηταμε το ποσοστο.
  8. olympianduke επειδη μου πηρε το andreas ο άλλος είπε

    Ρωτήσατε κάποιον από όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν αν όντως πήγαν στις παραλίες; Ή απλά αυθαιρετείτε στο συμπέρασμα; Και που πήγα δηλαδή και ψήφισα, και που πηγαίνω δηλαδή και ψηφίζω, γίνεται ένα από όλα όσα θα ήθελα; Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Δεν έχει αξία κυρίες μου η ψήφος μας. Μία ιδιωτική εταιρία το έχει αναλάβει και δίνει τα αποτελέσματα στο υπεσ. Τώρα εγώ θα υποστώ τα γαμησιάτικα του 1/3. Και ας ψήφισα.
  9. Γιώργος είπε

    Το ποσοστό της αποχής είναι εικονικό. Για υπολογίστε:
    Α. Τους Έλληνες που δεν ήρθαν να ψηφίσουν λόγω οικονιμικών προβλημάτων των κομάτων από: Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία κλπ. Ερχόντουσαν με πληρωμένα έξοδα και χαρτζηλίκι και ψηφίζαν χωρίς να τους επηρεάζει το αποτέλεσμα αφού τις 340 μέρες του χρόνου ζουν αλλού. Στην Ελλάδα έρχονται μόνο για τις διακοπές τους.
    Β. Τους Τσετσένους που είχε Ελληνοποιήσει ο Σημίτης μεσα σε μια νύχτα.
    Εγγεγραμμένοι 9.951.536!!!
  10. Jimakos είπε

    Μ αρεσει που κάθε φορά που κάποιος χάνει τις εκλογές, λέει οτι δεν πήγαν οι δικοί του να τον ψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια