Powered By Blogger

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012


Όταν Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε χλιδάτη ζωή στο Παρίσι και έστελνε το λογαριασμό από ταξίδι του στο υπουργείο Μεταφορών να τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι.   Η νέα κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά - Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί   Ορκίστηκε και περιμένει να του πουν την κυβέρνηση.   Ψεύτες!...   Χέρι – Χέρι η κѠλ⓪τούμπα με τον ... Κουβέλη! (gif)   PASOK Fight Club: Παραλίγο να μιλήσουν ... τα όπλα στην κόντρα Ε.Βενιζέλου-βαρώνων!   Άνδρες με παντελόνια...   Εφορία σε Νικόλα Άσημο: Βρε μπαγάσα... χρωστάς πολλά εκεί πάνω!   Το νέο summer hit: Ντουέτο Κασιδιάρης - Κανέλλη...   Απαίτηση του ΠΑΣΟΚ να μην γίνει Εξεταστική Επιτροπή για το Μμημόνιο!!!   To βαθύ παρακράτος ...ζει και βασιλεύει ! Να το χαίρεστε κύριοι της Κυβέρνησης!   Μετά από 7 μέρες κατοχής προιόντων εγκλήματος αντέδρασε η ΕΣΗΕΑ!   Θαυμάσετε την συνέπεια του … Ανδρός!   Κανέλλη: "Η Χ.Α. έρχεται στο Κοινοβούλιο σαν πελάτης μπ⓪ρντ€λ⓪υ"   Καινοκενό...    Powered By Tech Vyom

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Άνω κάτω στο ΠΑΣΟΚ, στα όρια της... διάσπασης!

Άνω κάτω είναι το ΠΑΣΟΚ από το απόγευμα και όλα δείχνουν πως αύριο θα έρθει στην επιφάνεια μια μεγάλη σύγκρουση!

Ειδικότερα, σε σύσκεψη που έγινε στην Ιπποκράτους με θέμα την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, έγινε το... έλα να δεις!

Πιο συγκεκριμένα, οι κκ Λοβέρδος, Χρυσοχοϊδης και Ευθυμίου ζήτησαν να συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα σε αυτήν. Αντίθετη άποψη είχε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος,...
ο οποίος από την αρχή είχε εκφράσει τη θέση πως στην κυβέρνηση συνεργασίας το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προτείνει για υπουργούς τεχνοκράτες ή πρώην βουλευτές, ώστε να έχει «ήπια» εκπροσώπηση.

Στο σημείο αυτό η συζήτηση κράτησε επί μακρόν γεγονός που καθυστέρησε τη συνάντηση των επιτελών των τριών κομμάτων η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6, όμως λόγω του κολλήματος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη σύσκεψη των κορυφαίων καθυστέρησε. Στην σύσκεψη υπό τον κ. Βενιζέλο ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης μπροστά στο αδιέξοδο πρότεινε το ΠΑΣΟΚ να μην συμμετέχει στην κυβέρνηση και μόνο να στηρίξει με ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Η... λύση θα δοθεί, όπως όλα δείχνουν, αύριο, στην συνεδρίαση της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ όπου θα αποφασιστεί τι θα γίνει...

Από apospasma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια