Powered By Blogger

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ – Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος πάνε κόντρα στον Βενιζέλο

Ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ – Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος πάνε κόντρα στον Βενιζέλο


Από το βράδυ κιόλας των εκλογών κι ενώ είχε ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τόνους έλεγε ότι αν σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας δεν υπάρχει περίπτωση κορυφαία στελέχη να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση αυτή.



Ήταν η γραμμή του κόμματος και η απόφαση αυτή λένε άνθρωποι γύρω από τον κ.Βενιζέλο είναι μέρος του όλου σχεδίου του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.


Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει, κορυφαία στελέχη είτε με δηλώσεις τους είτε με διαρροές δήλωναν υποψηφιότητα για διάφορα υπουργεία, ερχόμενοι σε αντίθεση με την επίσημη θέση.


Την Δευτέρα τόσο στην πρωινή, όσο και στην βραδινή σύσκεψη της «ηγετικής ομάδας» υπο τον κ.Βενιζέλο, το κύριο αντικείμενο των συζητήσεων ήταν αυτό. Και μάλιστα ειδικά στην βραδινή σύσκεψη που έγινε στην Ιπποκράτους, ανέβηκαν οι τόνοι.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επέμειναν στις τοποθετήσεις τους ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μετέχει στην κυβέρνηση με κορυφαία στελέχη, ενώ οι υπόλοιποι 5 (Γεννηματά, Σκανδαλίδης, Ανδρουλάκης, Διαμαντοπούλου, Ευθυμίου) διαφώνησαν ανοιχτά.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είπε τίποτα, σταθμίζοντας, λένε κάποιοι αντιδράσεις.


Όπως και να’χει σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα, αφού αν είναι να καταλήξουν σε συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης και ονόματα θα γίνουν γνωστά και θα διαφανεί αν όντως τα όσα ακούγονται από την πλευρά της ΝΔ για «συμπάθεια» ειδικά προς τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη από τον κ.Σαμαρά, ισχύουν.

newsit.gr

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/06/blog-post_7005.html#ixzz1yFE53N4o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια