Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

15 Ιουν 2012

Μάχη ψήφο-ψήφο με νικητή την ... Χρυσή Αυγή!

Ψήφο-ψήφο δίνεται η μάχη μέχρι την στιγμή αυτή σε όλη την Ελλάδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ να δείχνει να υπέρέχει στις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές και τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει πολύ καλά στα αστικά κέντρα και ειδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Πιέζεται εξαιρετικά το ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι υπερβολή αν
κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση αν η πίεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τον σπρώξει κάτω από 8%, καθώς ... η Χρυσή Αυγή, όπως πρώτο και μόνο τόλμησε να γράψει το defencenet.gr, όχι μόνο - με το γνωστό επεισόδιο Κασιδιάρη-Δούρου-Κανέλλη - δεν έχει πάθει ζημιά, αλλά αντίθετα κάποιες έρευνες την φέρνουν να συγκεντρώνει μεταξύ 7-9%!

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών που δίνουν πρώτη τη ΝΔ είναι χωρίς αναγωγή επί των αναποφάσιστων και αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποκλίνουσες από το πραγματικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου. Σε ορισμένες έρευνες δημοσκοπήσεων οι αναποφάσιστοι εμφανίζεται να ξεπερνούν το 15%, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι σήμερα ή είναι ελάχιστοι. Υπάρχουν απλά αυτοί που δεν επιθυμούν να δηλώσουν τι θα ψηφίσουν ή αυτοί που έχουν αποφασίσει τις ΔΕΝ θα ψηφίσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κομμάτι εκείνο του εκλογικού σώματος, που δηλώνει ότι έχει αποφασίσει για την Κυριακή, η ΝΔ είχε βραχεία κεφαλή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ της τάξης της μίας έως δύο μονάδων μέχρι και χτες.

Όμως οι σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το προβάδισμα έχει εξανεμιστεί, ενώ στο κομμάτι των αναποφάσιστων, η ποιοτική ανάλυση – με βάση δηλαδή τις πιθανότερες επιλογές των ψηφοφόρων αυτών, εάν τελικά πάνε στην κάλπη – η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής και ικανή σε ορισμένες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις να τον οδηγήσει στην επικράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτιμήσεις των περισσοτέρων δημοσκοπήσεων είναι ότι δύσκολα το πρώτο κόμμα θα ξεπεράσει την οροφή του 30%.

Σταθερή εμφανίζεται και η Δημοκρατική Αριστερά, κοντά στα προηγούμενα ποσοστά της, ενώ μικρή - λογική - κάμψη παρατηρείται στους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν "αέρα" αφού το 10,6% των προηγούμενων εκλογών τους δίνει το πεεριθώριο να απωλέσουν κάποιες μονάδες χωρίς να υπάρξει σοβαρό θέμα (έγιναν κρίσιμα επικοινωνιακά λάθη που φρενάρισαν την δυναμική, αλλά γενικά δεν έχουν πρόβλημα), ενώ το ΚΚΕ πάει άπατο, όπως και το ΛΑΟΣ, οι Οικολόγοι, η Δράση κλπ.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια