Powered By Blogger

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αν γινόταν σήμερα η δική των δωσίλογων…


Γράφει ο Ιωάννης Δ. Ζαφειρόπουλος
  • Ποιες είναι οι κατηγορίες που βαρύνουν το σάπιο – προδοτικό πολιτικό σύστημα των τελευταίων δεκαετιών…
  • Ποιες κατηγορίες θα απέδιδε ένας έντιμος εισαγγελέας
1) Έκθεση της χώρας σε κίνδυνο (μέσα από λανθασμένες -”μεθοδευμένες αποφάσεις”- ιδίως στην οικονομική και μεταναστευτική πολιτική).


2) Απάτη, απιστία, παραπλάνηση του Ελληνικού λαού σε χρηματιστηριακές πράξεις (χρηματιστήριο, ομόλογα κλπ) που επέφεραν τεράστιες οικονομικές – κοινωνικές ζημίες στον πληθυσμό ολόκληρης της χώρας.


Eμπλοκή στελεχών διάφορων κυβερνήσεων σε τεράστια σκάνδαλα που...

επέφεραν οικονομική-κοινωνική ζημία στη χώρα (SIEMENS, VODAFONE, Bατοπέδι, υπερτιμολογήσεις στρατιωτικών, φαρμακευτικών, εργολαβιών, κ.α. προμηθειών, υπερτιμολογήσεις έργων της Ολυμπιάδας του 2004- με “απευθείας ανάθεση” σε συγκεκριμένες εταιρείες – και πολλά αλλά – που οδήγησαν τα χρήματα του ελληνικού λαού σε ξένες τράπεζες (κυρίως Ελβετία…) και σε off-shore εταιρείες (“ξέπλυμα μαύρου χρήματος” -σε βαθμό κακουργήματος).

Yπάρχουν -επίσης- ”αποχρώσες ενδείξεις” για ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ -ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ- που εμπεριέχει το “ερώτημα” της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Εννοείται -βεβαίως- ότι πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΩΣ εξεταστική επιτροπή για να διερευνηθούν οι “σχέσεις διαπλοκής” ανάμεσα στο πολιτικό-κομματικό, στο εκδοτικό-δημοσιογραφικό και στο οικονομικό-κοινωνικό κατεστημένο (επιχειρηματικό, τραπεζικό και εφοπλιστικό).

3) Έκθεση του πληθυσμού – σε κίνδυνο – μέσα απ’ τη δημιουργία συνδρόμων οικονομικής – κοινωνικής απόγνωσης (τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης) με γενικευμένη φτωχοποίηση - κατάθλιψη, εκποίηση – δήμευση – ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων απλών πολιτών (ακόμα και προσωπικών αντικειμένων…) έμμεσος εξαναγκασμός των πολιτών για μαζικό ξεπούλημα της ακίνητης ιδιωτικής τους περιούσιας σε τράπεζες, τοκογλύφους και ξένους “ενδιαφερομένους”, με ουσιαστική αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης – ιδίως σε Κεντρική Μακεδονία και νησιά- , γενικευμένη απώλεια θέσεων εργασίας, χιλιάδες αυτοκτονίες (μόνον το 1/ 10 ανακοινώνεται “επίσημα”) κλπ…

Εξαιτίας της κατάρρευσης του Ε.Σ.Υ., μέσα από τη γενική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος (τροφή, στέγαση, διαβίωση) επήλθε μείωση του “προσδόκιμου επιβίωσης”- μ.ο. από τα 79 στα… 71 χρόνια – βάσει πρόσφατων – ανεξάρτητων ιατρικών ερευνών).

4) Κατάρρευση των “γραμμών εθνικής παραγωγής” -εξαιτίας των ασύμφορων για τη χώρα συνθηκών – συμφωνιών αλλά και εξ’ αιτίας πολιτικών πράξεων και παραλείψεων- με ενδεχόμενο δόλο – που οδήγησαν σε “αποικιοποίηση” τη χώρα μας, υπέρ ξένων δυνάμεων, οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών (εκχώρηση – ξεπούλημα ΔΕΚΟ και δημόσιας περιουσίας, δημιουργία “ειδικών οικονομικών ζωνών” φθηνού εργατικού δυναμικού κλπ.)

5) Δυσφήμιση της χώρας μας και των Ελλήνων στο εξωτερικό “έργω και λόγω”(από τους ”έλληνες” πολιτικούς).

6) Πρόκληση ανησυχίας στον πληθυσμό με φήμες, ψυχολογική τρομοκρατία, πλαστά – εκβιαστικά “διλήμματα”, ψευδείς ειδήσεις κλπ. ( σε ενδεχόμενη “συνεργασία” με ξένες δυνάμεις).

7) Υπερχρέωση – υπερδανεισμός και υπογραφή –εφαρμογή των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ”μνημονίων” υποδούλωσης της χώρας– σε ενδεχόμενη συνεργασία με ξένες δυνάμεις – και ενδεχόμενο δόλο (κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμου κλπ.) Τα “μνημόνια” επιφέρουν ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

8) Γενική εξαθλίωση και αποδυνάμωση του κοινωνικού – οικονομικού ιστού (ιδίως της μικρομεσαίας – μεσαίας τάξης). -Μεθοδευμένη ΔΙΑΛΥΣΗ-ΔΙΑΒΡΩΣΗ του κοινωνικού-οικογενειακού ιστού.


9) Εξευτελισμός – διαστρέβλωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και καταπάτηση του Ελληνικού συντάγματος. – Κατάχρηση εξουσίας. ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗ των εθνικών αρμοδιοτήτων (χωρίς τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού) της ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ της χώρας στην Ε.Ε. και-αργότερα- στην… ”τρόικα” (Βερολίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Στρασβούργο, Δ.Ν.Τ., Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα…) μέσα (και) από την ψήφιση του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ άρθρου 28 του ελληνικού Συντάγματος “περί μείωσης της εθνικής κυριαρχίας” (συνθήκη του Μάαστριχ).


Η Ε.Ε. υποχρεώνει την Ελλάδα να εφαρμόζει “υποχρεωτικές κοινοτικές οδηγίες” -όπως η απαγόρευση της διατήρησης μικρού λαχανόκηπου, η υποχρεωτική κατανάλωση μεταλλαγμένων τροφίμων, η έκδοση “ειδικών- εξελιγμένων ταυτοτήτων” με μικροτσίπ (είναι ΕΤΟΙΜΕΣ οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ προς εφαρμογή…) Η εκρίζωση των ελαιώνων και των αμπελώνων, η υποχρεωτική καταστροφή μεγάλου μέρους του αλιευτικού στόλου της χώρας μας (στα πλαίσια των…”ποσοστώσεων” που υπέγραψαν -ερήμην του ελληνικού λαού!), είναι μέτρα που ήδη εφαρμόστηκαν ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ την ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ της Ελλάδας, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την οικονομία.


10) Εξαπάτηση εκλογέων (άρθρο 162 Ποινικού Κώδικα) – δωροδοκία εκλογέων (άρθρο 159 Π.Κ.). -Πολλές κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών εκλέχθηκαν (πιθανότατα…) με διάφορες ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ του εκλογικού κανονισμού –ενώ η παρούσα “συγκυβέρνηση” εξελέγη κάτω από καθεστώς ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ – ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ– ΑΠΕΙΛΩΝ του εκλογικού σώματος και… ανάδειξης ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ “ψευτοδιλημμάτων” που καθόρισαν καίρια (και ΠΑΡΑΝΟΜΑ…) το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του “μνημονιακού μετώπου”.
Θα έπρεπε –ήδη– να έχει υπάρξει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ εισαγγελική παρέμβαση – για ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

11) Δημιουργία ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ στη χώρα, προερχόμενη από τις υπογραφές – όρους διαφόρων “συμβάσεων” με τρίτες χώρες και οργανισμούς (“μνημόνια” κλπ.)

12) Έμμεσος (και σκόπιμος – κατευθυνόμενος…) εξαναγκασμός του εγχώριου πληθυσμού – ιδίως “παραγωγικής ηλικίας”- σε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (βλέπε ομιλία του Γ.Α. Παπανδρέου στο Καστελλόριζο – 23/04/2010, όπου είπε κατά λέξη – λίγες ώρες πριν βάλει τη χώρα στο α’ μνημόνιο (και στο ΔΝΤ): “Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν – τώρα – λίγο πιό… κοσμοπολίτες”.


13) Παράδοση – εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και διεθνούς “ασυλίας” της χώρας (άνευ όρων και στο “αγγλικό δίκαιο”… ) – μέσα από την υπογραφή των “μνημονίων”. - Τίθεται το ερώτημα της “ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” (άρθρο 7, παρ. 3 του ελληνικού Συντάγματος) – ιδίως αν προϋπήρχε “συνεννόηση” με ξένες δυνάμεις…


14) Αλλοίωση του εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας με παράλληλη απαξίωση του δυναμικού της νεολαίας της χώρας.
- Προπαγάνδα και αλλοίωση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων -μέσα από τα ΜΜΕ- υπέρ ΞΕΝΩΝ δυνάμεων (ακόμα και μέσα από ξενόφερτα “σήριαλ”).
- Ηλικιακή – παραγωγική – κοινωνική αποδυνάμωση (με ενδεχόμενο δόλο…) ”ευαίσθητων” περιοχών της πατρίδας μας -όπως Θράκη, Δωδεκάνησα, Ήπειρος, Μακεδονία-


Υπάρχουν ΣΑΦΕΙΣ και ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ πολιτικές και ποινικές ΕΥΘΥΝΕΣ - σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.


Το θέμα είναι αν ΥΠΑΡΧΕΙ (έστω ένας…) ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να παρέμβει και να τους στείλει ΟΛΟΥΣ τους ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ( τουλάχιστον…).

Αν βρεθεί κάποιος, θα γίνει ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ!

- MHN ΞΕΧΝΑΜΕ: “Όλοι οι Έλληνες είναι ΙΣΟΙ ενώπιον του νόμου” – από τα πρώτα – (ΒΑΣΙΚΑ) άρθρα του ελληνικού Συντάγματος…

- Όποτε
Πως γίνεται να έχουν “ειδικά προνομία” και “νομική ασυλία” οι βουλευτές στη χώρα μας; (πρόκειται για ΣΑΦΗ – ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ – ΕΚΤΡΟΠΗ και ΑΝΤΙΦΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Υπάρχει γενική πολιτική ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ για – κατά συρροή- αδικήματα που διώκονται σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (για να μην αναφερθούμε σε τίποτα βαρύτερο…).

Επιτέλους, υπάρχει κάπου ένας έντιμος δικαστικός ώστε να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Όλοι οι Έλληνες αυτό ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ…



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια